23078
-
kösz dudo, már írtad hogy nice, túldícsérsz :)
shorlex na ez tényleg durva, énmeg arra vertem a nyálam hogy 20-as thane-re athlont adtam...
amúgy némi kis multi vmikor? még a dipit utólag javítgatnom kell meg jön a karácsony is, de azért a héten pár óra bőven beleférne... -
dudovec #9165 shorlex ne bujkalj ! es legfokepp ne csitelj , hanem valaszolj hamachin , mert megin kitalaltam valami elmebetegseget:P
Fecske jo a videod , enis ezt csinalnam ijasszal. -
Shorlex #9164 Na emberek, életem csítje, ez egy lvl 5-ös (azaz ötös) kari (illetve itt már 6os mert épp ugrottam egy lvl-t a kép elkészítése előtt véletlenül - megtámadott egy csorda disznó, hmmm, de lvl 5-n ugyanez a kari) :D Csít alatt értendő jelen esetben az 108 használata.
-
íjászként typhon-t te is a lépcsőről gyaknád, egyiptomi telkine-t te is a legtávolabbi sarokból nyilaznád, bikát meg a függőhídról, act3 telkine-t pedig a lejáróról stb., hisz ez a kari lényege. nekem nagyon bejön, főleg mikor olymposon nyilazok az első minotaur bandánál afro's favorral és hirtelen megjelenik mellettem egy mind controlos küklopsz, mert 3 képernyő távolságból eltaláltam... hihetetlen range-e van a karinak.
a scepter obsidian hall egyik liche-jéből esett, engem meglepett. igaz, hogy nem a legjobb, pl. ice staffból van sárga is ami simán jobb, de legalább ritka. -
Shorlex #9162 Te én már azon gondolkodtam, hoyg nem lehet hogy a hardware-edet nem eszi a játék??? Sokszor van hogy egy-egy game valamiért a világon kapható 8000 mittomén videókártya közül 1-2-vel egyszerűen nem műkszik és neked richtig olyan van? Próbálj utánanézni fórumokon, vagy a játék hivatalos oldalán, ilyen szokott lenni.
TQ defiler nekem nem ismeri fel a game verzióját 120ban azt írja ki hoigy N/A, manuálisan beállítom és tökéletesen működik. Persze sohasem használom, csak kíváncsai vagyok hogy elindul-e. :DDD -
Shorlex #9161 Fecske, nagyon fake ez a videjó... :D
Ejnye, hát illik ilyet hogy az ellenfélnek esélye se legyen?
Az a bot meg, hmmm. Nem tom hol találtad de most lehet én is elkezdek iylenekre vadászni :D -
huntersec #9160 Kösz, ezzel is próbáltma, továbbra is fagy. Azóta frissítettem hangkártya drivert, VGA drivert, levettem low-ra az beállításokat, semmi, ugyanúgy lefagy. :( -
némmá, nekem ez új:
-
Njeroe #9158 Ja, azt szeretném megkérdezni, hogy egy 56-os karival hol érdemes jó cuccokra vadászni, kizárólag orienten, vagy dobál ki jó cuccokat egyiptomban meg a görögöknél is? -
Njeroe #9157 ezt még gyakorolnom kell...hehe -
Njeroe #9156 izé... <a href="http://tq-faq.fw.hu/"</a> -
Njeroe #9155 Helló, bithu-n ez sokaknak megoldotta a fagyási problémáit href="http://tq-faq.fw.hu/" -
dudovec #9154 latod ahhoz nemertek.,,:D 1.08 roxx;> -
huntersec #9153 1.20 -
dudovec #9152 nemtom mien verziod van ,nekem 1.01 fagyott a reloadedbol , az 1.08 nemfagy, csak naponta 1x kilep. kb -
huntersec #9151 Még valami, a Defiler miért nem ismeri fel az 1.20-as verziójú gémet???? Nektek felismeri? -
huntersec #9150 Nah, újrakezdtem a gémet, és kb. 45 perc után így is kifagy, szóval mégiscsak valami technikai malőr van. Nem hiszem el, hogy csak egyedül én vagyok ilyen itt, akinek lefagy állandóan?! Kerestem külföldi fórumokat, és láss csodát, baromi sokan teljesen ugyanezt a jelenséget írják le (http://www.titanquest.net/forums/technical-corner/index2.html), persze senki nem ír megoldást... hmm... -
dudovec #9149 nice!:D -
na fraps végül működik mégis... fel is vettem a kedvenc jelenetem:
act3 telkine distance kill
+369% projectile speed... -
ha akarsz pár +xp-s cuccot használni akkor mindenképpen megéri 1.08. nekem közelharcossal athlon már normál egyiptomban felment level 20-on, 1.20-ban meg durván level req-es. -
huntersec #9146 No hát akkor kezdhetem elölről. :( Pff, de akkor érdemes 1.08-ból indulni, ugye? Talán gyorsabb a haladás, csak mert én egyből 1.20-szal játszottam...
-
dudovec #9145 eleg.. de akkor ezt minden jatek utan tedd meg.. -
huntersec #9144 No, lejjeb már írtam a problémámról, azóta próbálkoztam mindennel, amit mondtatok, eredmény semmi. Ha tud vki segítsen, írom, mi a gondom. Nos, először is a TG Defiler-rel nem bírok, ugye felismeri a játék verzióját az elején. Na most egészen az 1.15-ig fel is ismeri, így sikerült is patch-elni a "corrupt" karakkterem. Legalábbis kiírta, hogy succesful. Aztán felpeccseltem 1.20-ra. Na, és az istenért sem ismeri fel az 1.20-at a Defiler, legújabb van, és a readme-ben direkt ott van, hogy támogatja az 1.20-at is. Na, akkor mi a bánat a hiba??? Természetesen ugyanúgy kifagy a játék. Gondoltam arra is, biztos géphiba, elkezdtem egy tök új karaktert az elejéről. Félórát nyomtam, semmi fagyás. Volt egy korábbi, régi karakterem is, próbáltam átpakolni a mostani kari cuccait, sikerült is, persze az is kifagyott.
Most már tényleg kész vagyok... Még azt is bevállalnám, hogy újra kezdem az egészet, de ha megint lefagy mondjuk 1 hónap múlva, amikor tegyük fel, 50-es szintű lesz, és ugyanide jutok, akkor ennek sse lesz értelme. Mondja már el nekem valaki, hogy van-e olyan módszer, hogy ne kelljen semmi vault, semmi defiler, hanem mondjuk manuálisan xy file-okat le kell menteni, aztán visszamásolni, ha gond van. Pl a Diablóban is így volt. Elég a SaveData mappát elmenteni csak? -
dudovec #9143 hm ! fasza a video , megneztem.. nagyjabol ertettem is mindent amit a kalacskepu baratunk ecsetelt:) Jolesz, bar en biztam benne , hogy lesz +1 nehezsegi fokozat is... -
ollé, kövi dev diaryban a dream mastery részletes leírása jön.
amúgy nemhiszem el, hogy újabban nem tudok videót felvenni tq alól. fraps nem reagál semmire, open source változata (taksi) meg szar ahogy van. shorlex féle fastccappro jólenne, de csak shareware-ben találom. help -
zsotesz #9141 Már alig várom. Szerintem jó lesz. -
najó itt a cikk is hozzá, hogy ne kelljen keresgélni:
Mike Verrette producer bemutatja a Titan Quest: Immortal Throne kiegészítőt a legújabb múviban! Teljesen új helyzeteket és harcokat élhetünk át a küldetéslemezben, hisz rengeteg friss tartalom került be. Játékosok által kért fícsőröket beépítették. Ezúttal az Underworldben harcolunk. 75. lett az új szintplafon. Történelmi Rodosz és Epirusz szigetekre látogatunk el. Átkelünk a misztikus Styx folyón. Kalandozunk a Plains of Judgmenten és a híres Elysium csatamezőin próbáljuk ki kardunk élét a fekete hadsereg tábornokain. 30 küldetés és 15 óra játékidő vár.
Immortal Throne múvi
dizájner bemutatja a világot
Élvezetesebbé vált a kincsgyűjtés, mert 400 felszerelési tárgyat adtak a játékhoz a fejlesztők. Fegyverekre új csatolmányok aggathatóak: soha nem látott relikviákat és charmokat találhatunk. Megszerzésükhöz 20-féle friss monsztert hentelünk apróra. Nagyobb városok között immár gyakoriak a karavánok, ezekben tárolhatjuk a fölös cuccainkat. Segítségükkel tárgyakat csereberélhetünk karaktereink között.
Enchanter NPC:
Képes leszedni a relikviákat az itemekről, miután választhatunk, melyik maradjon meg, mert a kettőt nem éli túl a procedúrát. Minél ritkább a tárgy, annál magasabb árat kérnek a szétválasztásért. Arcane formulák megszerzése után az Enchanterrel készíttethetünk durva artifaktokat. Egyre ritkább hozzávalókból készíttetünk velük felszerelést. Végül a legdurvább szinten már gyengébb artifaktokból kovácsoltatunk velük póverdurva artifaktokat, melyek tápos bónuszokat adnak és turbózzák képességeinket.
Kereskedőktől scrollokat vásárolhatunk és berakhatjuk őket a hot-slot barba, miután csatában bármikor ellőhetők. Dream-mastery skilltab került be, amellyel közelharcos és távolról lövöldöző karakterek tápolhatók tovább. Közvetlen sebzés, tömegkontroll és buff típusú skillek széles skáláját kínálja.
Inventory auto-rendező gomb került be, a második hotslot bar mellett. Kedvenceink viselkedését - gépi intelligencia rutinjait - finomították. Átépítették a multiplayer lobbyt. Állásmentés rendszert újraírták és javítottak az általános sebességen. -
csekkoljátok a www.hardwired.hu-t:
TQ Immortal Throne - Dizájner movie -
dominator #9138 Igazából már nem érdekes... azt akartam kipróbálni, hogy mi van, ha elindítom a játékot a crackelt exével, rányomok az Update-re és úgy frissítem. Ekkor ugye nem akarja feltenni a frissítést, mivel crackelve van, de itt jött a csel: a tűzfallal megakadályoztam, hogy azonnal elkezdje a felülírást és kicseréltem az exét az eredetire. Az eredmény ugyanaz, mintha simán a letöltött patchek bármelyikét próbálnám meg futtatni: "The Titan Quest Updater has encountered an error." -
Shorlex #9137
Ez nagyon durva... ezt találtam 120as verzióval, majd mondom ez a fegyó mindenkinek minden gondját megoldja, átteszem 108ba is.
Legnagyobb meglepetésemre egy egyszerű fehér, nem is a legnagyobb ütőstatokkal rendelkező fegyó lett belőle... :D
Asszem 120ban más fegyvert ezen kívül sosem fogok használni :D -
Shorlex #9136 ennyire csökkentették a görények sajnos... gondolom észrevették hogy két ilyen gyűrű micsoda gyönyörű hatással lehet a csontik írtási képességeire és lépni kellett. azért önkagában 88% is elég szép, pláne ha hozzájön egy ritual necklace/talisman... :D -
dudovec #9135 hmmm , ez erdekes:
Enabling PVP!
This cat is out of the bag from the lead designer, so in it goes
Add /pvp to your launch shortcut to enable PvP in multiplayer
eg, "C:\Program Files\THQ\Titan Quest\Titan Quest.exe" /pvp
Only PvP enabled servers will show up in the multiplayer list, and you need to have it enabled yourself to join. You can fight anyone not in your group. -
titanquest.net knowledge
ha lesz télleg vmi site, ezt mindenképp bele kéne tenni. néhány részt 1.20-ra kell szinkronizálni, de amúgy zömmel ritka és részletekbe menő infók. csák -
na jó tudni így soksok játék után, hogy ezek a less dmg cuccok tényleg minden támadásra vonatkoznak ami pl. undead felől jön. aszittem spell meg skill attack az más tészta... hehe
amúgy signet of hope 1.20-ban 44%-ról 15% körülire csökkent vagy elírtad? -
Shorlex #9132 van de nincs értelme. A gamecopyworld.com-on található crack-ek jók, fixek, biztonságosak, nem lépegetnek ki. -
Shorlex #9131 Fecske:
spirit ward: 39% less from indead
scourge wrap: 50% less from indead
signet of hope: 15% less from undead
Összesen: 104% less damage from undead :D - hát így jön össze
Hatásos alastor ellen, a dragon lich ellen, meg a világ összes csontija ellen, csak vigyázni kell hogy ne vegyék le az nrg-t nullára (aura leesik), VAGY olyan cuccokban menni, hogy aura nélkül is összejöjjön a 100% :D Hát hajrá mindenki aki biztonságosan szeretne írtani.
108ban pl. két signet of hope gyűrűvel meg egy olyan amuval ami lépten nyomon hullik, a jade palace előtti bika sem tud hozzád érni... :D
-
dominator #9130 Van valamilyen Securom emuláló program, amivel a játékot el tudom indítani másolt lemezzel, de crack fájl nélkül? -
KIKA77 #9129 tud vki segiteni manhunt crak fileban? -
szunyika #9128 jaja, megoldható volna minden, csak kellene majd a segítség a sok infót összeszedni...
a honlap technikai részét megoldom én -
Meg lehetőség a custom map-ok team munkában való készítéséhez...