Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jo virsli nemis neked irtam h hogyan kell telkint olni, nekem altalaban nem jut el odaig h triplazza magat😄

Hát nemtom, legenden 1 ütés 1 halott fake telkin. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

ColdFire
majd velem😛

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Én jáccanék multiba de kivel ?

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

ColdFire
huh már 53% jár a letöltésem! jeeee😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Lobsterman
Ehh megtaláltam epicen a manticore-t. Hát nem volt kellemes a találkozás. Háromszor egy lövés eltalál->halál kombinációja után kissé feladtam 😞

Leslieee
Senkise akar multizni?

Trip to live, live to trip

zsirfecske
ja és isenlord szerintem is túlzás lenne lilákat enchantolni. van zöld cucc is ütõs elég. például legendary-n bow fronton olvasgattam ilyen huntmaster íjakról, amik kereskedõknél simán elõfordulhatnak.
alap sebzést nemtom de nem hinném hogy rosszabb mint egy lila bow-nál, és +százalékos damage/speed bonus-os artemis bowstring vagy valor of achilles incarnation-okkal bûvölve vsz nem gyengébbek, sõt...

pl: Relentless Huntmaster's Bow of Annihilation

+25% Damage
+40% Damage
+20% Attack Speed

TopGun
Ok. koszi megtalaltam.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Leslieee
Vki legend host?

Leslieee
Nekem mondtam h megvan a csuka meg a kesztyû.

igen , most latom Topgun h irtal , a bot neve ami az ancestal warriorokat idezi , az a "hades scepter" es nekem spec legend titan dobta.. mivel uniq cucc , ezert nincs level reqje , de 452 intelligence kell neki asszem , vagy 462 nemtom.. de amugy http://www.gamebanshee.com/titanquest/equipment.php es ottlesz minden cucc jobb oldalt kategorizalva..

fecske: xviddel nyomattam. http://www.kontula.net/muut/q2.movie.faq/xvid.html ezzel asszem.

act2 es telkinnek pont az a trukkje h fullra oda kell allni ele , mert kozvetlen oda nemszokott sugarat tenni , vagy befutsz valameik sarokba amikor latod , hogy castolni fogja , mert oda sem rak sosem olyan sugarat.. egyedul akkor a para amikor megtriplazza magat , akkor soxor nehez levagni h meik is az igazi , de ha odaallsz ele semmi para nincs.

zsirfecske
halihó visszajöttem kicsit strandolásból visszaolvastam és reagálgatok kicsit:

lord zax: ha a telkine-nél rögtön berohanok a jobb alsó saroktól kicsit feljebb lévõ elsõ szobor elé és onnan lövök, a tüzes támadásokon meg a csontkutyákon kivül nem ér más attack. értsd: vmiért oda (meg sok más helyre is biztos) sosem kerül halálos "fény" attack. hátha segít...

sötétbarom: brigand megéri ha közdõs de élvezetes karit akarsz - lev52-n legend elején 75 death nekem...

dudovec: bosses.avi nekem nemmegy, vfw codec hibádzik vdub szerint ami bármi lehet (sajnos most nincs idõm helyretenni codec-eket csak jelzem hogy nem lejátszható mezei módon, legalábbis nálam. bár lehet hogy csak vki beleturkált a rendszerembe)

lesliee: ha van pl hunter-féle -70% pierce resist-ed akkor pierce dmg sem lehet olyan rossz bár még legendbõl semmit sem láttam szinte...

megjegyzendõ hogy nekem is bugos a fraps tq alatt, sokszor nem vagy nem jól shot-ol. szinte használhatatlan...

6-os legendary hamachi-ban pedig benne lennék bár inkább jövõ héttõl vagy max holnap délelõtt, viszont kéne hozzá tracker set hogy ne röhögjetek ki resist-ben meg dps-ben annyira... ha van vkinek felesleges darab szóljon légyszi.

üdv

TopGun
Hi! irtam neked privit olvastad?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Iselord : en allandoan sajat keszitesu fegyverekkel megyek , sõt soxor ringel meg amuval is , attolfugg mien karit hasznalok. de en szemelyszerint szeretem magamnak elkesziteni a fegyvert , es mindig igy is fogom csinalni , kiveve ha caster sorchot fogok hasznalni , annak walking stick kell , de pl ternionerrel 90 attack speedet ado bottal megyek , meg enchelt ringek/amuk. harcoskarinak meg attack damage converted to health meg attack speed szinten.. az ha a super uniqokat enchantolhatnad sztem eleg nagy lamasag lenne , legalabb ennyi "egyediség" hadd legyen a jatekban , h tudsz csinalni jo rare cuccot , ami masnak nincs.

Kopter: volt eleg sok accom bneten , foleg classic hc ztem , de a legelso (2000es) +dark_angel+ volt , aztan jott "wickedstyle" amivel nyomattam az utolso evekben. asszem azzal is fejeztem be.

TopGun
Hi! van itt most valaki tapasztalt jatekos aki erre tudna valaszolni?
#5678 "na meg idezhetsz botbol is 3 ancestral warriort." milyen bot ez? hol lehet megvenni, vagy talalni, szerezni? hanyadik szint? milyen nehezsegi fokozat kell hozza?

Leslieee
Simán ki tudod nyírni csak ne engedd h medzsikeljen a fénnyel, ne menj közzel hozzá.

Sipi mutasd már meg azt a kék kardot, mert én még olyat nem láttam h epic cuccot enchantholsz 😊)

Sziasztok.
Egy kis segitségre lenne szükségem, elakadtam epic 2-n az utolso elötti föszörnyet. asszem telkine a neve, nemtudom megölni, battlemagem van, és a mágiára nagyon érzékeny vagyok, egyszer majdnem sikerült megölnöm de bug miatt nemtudtam tovább ütni. (kövek leomlottak és elzárták az utat hozzá.)
Valaki tudna segiteni esetleg hamachi-n?

Sipocz
A rogue karimnak találtam egy kékjegyü kardot és tudtam még relic-kel turbózni😊! Bár a kard tulajdonsága, hogy ugyan szépen ad a sebzéshez fixet meg %-ot is de cserébe lenyúl 1 HP regenerációt és lehet hogy ezért engedett "rápakolni" mintegy cserébe (így mostanság ennél a karinál nettó "redbull" felvásárló lettem😊).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Hali!
(hagy májerkodjak egy picit😊)))
Tehát a "piercing demage":
Mint minden fizikai sebzés ez is a fegyverrel kekzdõdik, biztos figyeled hogy a fegyver értékeinél van egy jegyzés hogy asszondja "xx % piercing", ez mutogatja hogy a fegyver összes sebzése milyen arányban oszlik meg un. egyszerû és szúrás tipusu sebzés között tehát (ha ugye más nem tupírozza) egy 100-as összsebzésü fegyver (ez nyilván az eszköz legfontosabb értéke) ha mondjuk mezei íj akkor ebbõl 75 sebzés egyszerû és 25 sebzés piercing-es, egy egyszerû kardnál ez 90 egyszerû és 10 piercing, de ált. a baltáknak és a buzogányoknak nincs is piercingje. Az egyszerû sebzést -már ha van egyáltalán, hiszen ez is helyzettõl függõ- (most a pajzsokat meg a %-os valószinüségü egyéb hárításokat hagyjuk el) a páncél "fogja fel" alapban 66%-nyi hatékonysággal (ez ugye a páncélzat 4 egységes daraboltsága miatt ennyi és a 66 is növelhetõ pl. defense skillekkel kb. 84%-ig), a piercing sebzést csak a piercing ellenállás csökkentheti (és ugye a gama elején ez adja a naccerûségét mert a "kányáknak" nincs semmi rezisztjük maxi a csontiknak és a kisfõnököknek). Aztán a piercing értékét és a sebzésen belüli arányát az eszközök és a skillek (hunter és rogue kivált) igencsak megnövelhetik. Én egyelõre csak az itteni srácok jegyzéseibõl tudom hogy epic és legendary fokozaton ez nmy fokozottan piercing rezisztenssé lesz és akkor már nem is annyira hatékony a dolog, bár a hunternek van skillje ellensúlyozandó ezt a rogue-nak pedig pl. ajánlott egyéb masteryk közül a spirit vagy éppen a nature mágusok "rontás technológiája" a rezisztencia lecsökkentésére.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Leslieee
Ja ez tényleg faszság amúgy, ha a lilát nem is, de a kéket elehetne az már jó lenne.

az lenne még tuti a játékban,ha nem csak a zöld itemekig lehetne echantolni,hanem a kéket,és a lilát is( szetteseket leszámitva). Igy én nem igazán látom értelmét az echantnak epic act3om,legend egészén,mert már akkorra nincs mit echantolni:S,mindenki lila,kék tárgyakkal rohangál,(aki nem annak sok sikert😊)amiket nem lehet echantolni...😞😞
képzeljétek:
tegnap jáccom a gammel és lefagy az egész mert vmi súlyos problémát talált a gép.kikapcsolom és ma megint akakrok jáccani; a karik megmaradt csakhogy üres az eész quest log, teljesen üres.dumáltam olyan emberekkel akik küldit adnak de semmi.
tudna vki segíteni plss
Leslieee
Mi az h 190 fölé nem mehet az attack speed????

Leslieee

Leslieee
Majdnem nagy 😄

Leslieee
Lehet azér nem láttam mer csak Silver végéig nyomtam.

Nem kell vmi ternioner karinak? :

PsyhoApu
Emlékeim szerint ott volt platina is

http://kutyuszoba.blog.hu/

Leslieee
A pierce damage helyett sima damagera törekedj, vagy max 30% piercre.

Én lecserélném azt a Dps-t mezei 3-4000es damagera.

Amúgy a Sacredben is csak 3 fokozat volt sztem, bronze, silver, meg gold, nem?

PsyhoApu
Az egy dolog, de akkor is jól esne lepakolni néha. Elvégre minél több hely van nálam, annál tovább maradhatok kinn bevetésen.

Off

dudovec neked mi volt b.neten az accountod?

psyhoapu : minek ott van 1 nagy taska + 3 kisebb kb 2x annyi a helyed mint diabloban volt a ladaval.

PsyhoApu
Én csak egy apróságot hiányolok. Nincs láda a városban 😞 Pedig jó lenne egy olyan hely ahova lerakhatom a sett cuccokat.

a pierce dmg tök jó beastek,beastmenek és még néhány enemy ellen,de pl undeadek ellen nem sokat ér(én véleményem)
ált. a legtöbb pierce -t adó fegyverek az ijak és a dárdák,de vannak egyes buzogányok(amiket pl innen az oldalról egyes félisten karik használnak😄)ami sokat adnak.
ha pierce-ezni akarsz akkor a legjob kaszt erre a hunter,sok extre pierce dmg-t ad.
c:\Documents and settings\user\dokumentumok\My Games

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ja és még vmi.
a titan questen belül melyik könyvtárban vannak a karakterek mert sajnos nem találtam meg és átakarnám vinni a karim 1 haveromhoz.
helló
vki mondja már el nekem mi az a pierce dmg, mrt a pierce szúrást jelent ugyebár de itt mindenki mondja h a pierce olyan klassz meg minden.
skillek meg erdekesek , en spec nem erre gondoltam h a skill pont nem eleg..
skillpont fura , mer 1-2 karinak keves a 210 szvsz h fillozd ,1 ternionernek meg a lichking ternion covenant , aztan a tobbit mar poenbol arra rakod amire akarod.. szal egyik karinak keves a 210 , egy masiknak meg fele annyi is eleg lenne..
de valojaban ugy ertettem , h keves a tamado skill amit hasznalsz meg ienek , nezdmeg a diablo mennyivel regibb jatek , es mennyi spellt stb hasznalsz.. ittmeg gyakorlatilag 1-2 attack dologgal mesz , a tobbi meg csak kiegeszito aura vagy idoleges cucc.. wowwal inkabb nemhasonlitanam , ahol 30 binded is van akar..

ternionra ne hagyatkozzak?😄 lol;> amugy ternionnal is muxik az attack damage converted to health , ami eleg mokas , mer health poti helyett lovok egyet es maxra megy az eletem , mondjuk nemhasznalok olyan cumot conjuerrel.. de amig mentem vegig a fokozatokon joljott volna az teny.

amugymeg ha summoning karit nezunk akkor a soothsayer a legjobb , ternion nelkul is eleg jol aprithat 3 farkassal , 1 lichel meg nymph meg outsider refreshelve na meg idezhetsz botbol is 3 ancestral warriort.

nekem harcos karikbol talan a Warlock fexik a legjobban , harcolok vele kemenyen , allando jelleggel meg ott a lich meg az outsider is , a 80% rechargomnak koszonhetoen , tölt a ww is pillanatok alatt meg a lether strike is ,meg covenant elobb tolt vissza mint hogy lejarna..
de van egy 38 as champion is , majd felrakom 48 ra , ott mar kiderul mit tud.

Lobsterman
jah. csak az a baj hogy én pont azt csináltam az elején 😊
mondjuk itt nem olyan vészes mint dioban, vissza lehet csinálni.

Így van, elég a skillpont, csak válogatni kell, nem minden szarra dobálni.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Akkor ternionra se hagyatkozz, használj life leechet. <#eplus2>

Nekem hell olympuson is repkednek szanaszét az ellenfelek.

Lobsterman
hehe. sorstársam 😄
mondjuk ebbõl kb úgy 15 epic minotaurusz fõnök+telkine volt most két órája. pedig már keztem azt hinni h jól megy 😄

Van egy jó hirem 200level van a játékban ha saját világba is mész küzdeni.Na Pá 😊)
az oke h vannak ien hulyek akik kitalalnak minden ien faszsagot , mer a sok balfek tovabb kuldi stb , es jot rohog rajta h par ember neki koszonhetoen elcseszi az idejet. erre a megoldas csak az lenne h az atlag netezo kicsit tobb sütni valoval lenne megaldva , akkor nemkuldene el senki az ieneket , es nemis lenne ertelme kitalalni , mer ugyse kuldi tovabb senki.. nade mind1

ColdFire
kickbanthx😄

Rise Against
lvl 36 40 halállal? Ez érdekes én is pont így állok -.-

Lobsterman
Túl nagy profik vagytok azabaj 😄
Nekem már a lvl65 is elég messzinek tûnik így 36os szinten, kb 40 elhalálozással 😊
Cucc szerintem épp elég van, skillek között meg lehet jócskán válogatni. És pont az tetszik benne hogy 2 ugyanolyan osztályú kari is tök más lehet, pont azért mert kevés szint->kevés skill pont van, és elég erõsen specializálódni kell.
Gothichoz meg Oblivionhoz meg nem tudom miért kellett hasonlítani azok RPG-k(na jó az Obli nem annyira) ez meg hack&slash

ja es nekem spec nem az lvl 65 a keves hanem a tárgy meg a skill , foleg a "dexes" kariknak. mondjuk tokjo lenne ha ittis lenne lvl 99 , csak nem 3 , hanem 5 nehezsegi fokozattal , mint ahogy Sacredben volt. es olyanra mondjuk , hogy mar a 4 ik fokozat vegen talalhass telleg atom cuccot , es az 5 ik fokozat olyan lenne hogy meg jo cuccal is vegig kelljen vergõdni , akkor talan lenne kihivas.