Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neked 5000 az avarage dmg nempedig 8500 , ugyanis az a dps ami 8.5k.
es te nem ww zel kettot masodpercenktn , de en lövök 2 terniont ami idealis esetben mindenkinek benyom 18ezret a teruletre valo sebzes miatt raadasul kozel 40 allresistet le is veszek arrol akit eltalalok , azaz mindenkirol kb.., akiket meg eltalalsz azok fejenkent kapnak 5000t ami nemegeszen ugyanaz. de tok8 , en spec nem hagyatkoznek ancestal warriorokra , ha mar harcolok akkor harcolok😊 lenyt kisegitesre , nempedig irtasra hasznalnam , de ki hogy szereti😄 sajnos a magus mindig jobban irt mint a harcos , de sokkal törékenyebb , osszeesik minden sarkon ha nemfigyelsz , de szerintem a rendszer igy korrekt. legend act1 ben annyira tullövöm a lifejukat soxor , hogy szanaszet repulnek a lovesemtol , ezt kb csak a rogues karim tudja megcsinalni , de azis csak 1 emberrel akit megütök lethal strikeal , de nem egy egesz csoportal mint 1 "varazslo" nal.

Ez vicc? 😄

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

robotnyk
nem
hali! Meg tudná nekem vki mondani hogy ezen a konfigon hogy futna a game:

1700as proci, 768 ram, GeForce 2 Mx 400 64 MB

Hát micsoda tragédia... D&D-ben meg 20 a lvl (normál) limit, milyen szar is az... Ja és érdekelt a véleményed is mindenkit. 😄

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Nekem meg ott az ancient + refresh, ami egymagában többet irt mint én karddal, és mégcsak le se (nagyon) lehet verni. 😄

Mellesleg a pierce is fizikai sebzés.

Najó, ha skilleket is beleszámolom, WW-vel 6 ellenfelet ütök, az 6 * 8500 = 51k gmg 😄D, de sima (dual wield) passzívban is ott van a 2-3 ellenfelet, vagy duplán sebzõ skillek, de én csak az alapot vettem.

ColdFire
kkthxbye

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Aki annyit vár a játéktol mint a Diablo 2-tõl annak elõre szolok hogy nagyon elszomoritó hogy 99level helyett a játékban csak 65 van.Véleményem szerint a játék nem különösebben egy nagy durranás,nem rossz játék de egy Gothic,vagy egy oblivionnal összehasonlitva igencsak primitiv a game.(Ez az én véleményem ).Sziasztok
esmeg annyit ,hogy championnak pl van plagueja , es plague + fizikalis sebzes eleggé büntetõs kombinacio lehet , megfelelo eletszivassal. igaz a csontik telleg gecik , mer nemlehet beloluk eletet szivni , de eleg konnyu leverni oket, foleg olyan karival aminek van wirlwind. raadasul a damage resistjuk szerintem eleg kaki , egy megfelelo buzogany bebontja oket sitysuty. ahol sok a beastman , pl act3 ban , ott telleg killer lehet a pierce , de a helyszinek nagyreszen jobban szuperal a fizikalis damage , legalabbis szerintem.

virslee , tudom minden karira amit kezdek felrakom 2 es szinten azt a sapit😄

az hogy mi hogy daral , hat nemtom guardianom 1500 dps el mindenkit szetbasz pikpak , meghogy a defender-nature nemtud irtani.. nemtom ki mondta , dehat vicc , ugy lepofoz mindenkit , legyen az csonti v barmi , lifem nemigen megy 5000 ala vele. igaz meg csak legendary act2 ben van , de meg nemhaltam le vele 1x se.ugy hogy 10-15 fõs tömeg közepére befutok vele gond nelkul.

van tovabba 1 warlockom , a kis draganak van cirka 3000 lifeja , szinten legendary act2 ben van , neki sajna van 1 deathja , leolt a bika epicen.. bal klikken fullos lethal strike , jobbclicken ott a wirlwind... annak is mindössze 2k a dps, de kb letakarit mindenkit secperc alatt , legendaryn levertem egyet a küklopsnak act1 ben , es a 80% healthjat levette😄 maradekot meg fullos ether lord meg lichking megoldja izibe.

ezzel csak annyit akarok mondani h lehet egekig tornászni a dps t , de igazabol nincs ertelme ha olyan dolgok adjak ki ekkorara a sebzest amire nagy a resist meg minden egyeb, pl felraknek egy valag burningos cuccot enis elerhetnem a 10k feletti sebzest , ternionos karival.. ami lassuk be mar eleg durva lenne ,de kozelse irtana ugy mint szintiszta intelligence dmg vel + sima firevel. igy az avaragem 3k de 3 lovedek , ami ugye mar 9k es mivel 200 folotti az attack speed , ezert 2 t lo masodpercenkent , ami ugy 18000 dps ha nem tul messzirol lovok , es rendesen bekapjak a lovedeket, raadasul teruletre. szal en szemelyszerint jobban tamaszkodnek a karibol adodo dmg k re , lasd strenght egy harcosnal.. szal sztem inkabb több fizikalis sebzes , es pierce van amennyi van , mint tulsagosan rafekudni a piercre , de lehet en gondolom rosszul.

van valakinek Ramses cucca?

hat nekem eredetim van 😊, de nemtudom hogy torttel megy e

ColdFire
az csak eredivel megy nem?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

kéne egy 1.11-es party is, mert egyedül nem olyan jo 😊

ColdFire
elszívtad, és má bocim is vna 😄

Szevasztok!
Lenne 1 kérdés.. legyõztem knossoson a fõgonoszt, tata mondta, fogjam a hajót és irány egyiptom, aztán persze itt kifagytam.. game visszatölt, kinyírom a fószert mégegyszer, kimegyek a barlangból, odamegyek a sráchoz aki a hajó mellett álldogál, de nem lehet vele dumálni, nemtok továbbmenni 😞
van vkinek ötlete, hogy tudnék átjutni?

Debob - Lvl 2 Wizard

kispancsi
Elszívom az agyad! <#circling>

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Fasza kis beginner sapit találtam. 175 élet meg 200 def mindössze 52 str req-el. 😊

Hát feltettem a sourcet is de ugyis ugyanaz😞 Nemtudom egyszerüen mi lehet a baj
kispancsi

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

a fehér és a zöld között vannak a sárga cuccok 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Leslieee
szürke-fehér-zöld-kék-lila -> cuccok erõssége. A zöldek között nincs set, de a kékek és lilák között vannak.

Lazarus, a Vault source vagy mi a kurva anyja is megvan? Mer amúgy nemtom mi a baj.

Trip to live, live to trip

helló
meg tudná nekem vki mondani hogy a zöld tárgyak, mint a diabloban 1 készlet részei vagy csak azért zöldek mert az a színe a legjobb cuccoknak?
Igen, úgy csináltam de nemjo
1.: Megnyitom a TQVaultMon.exe-t
2.: "Start TQVault" gomb
3.: Áthuzom cuccot a Vaultba majd a másik karira, aztán exit
4.: "Start Titan Quest" gomb

Közben a VaultMon ilyeneket ir abba a konzol szerûségébe:

System.ComponentModel.Win32Exception: A hívóhoz nincs hozzárendelve az összes hivatkozott jog
at System.Diagnostics.Process.SetPrivilege(String privilegeName, Int32 attrib)
System.Diagnostics.Process.EnterDebugMode()
TQVaultMon.Form1.PatchProcess(Process process)
TQVaultMon.Form1.FindAndPatchTQProcess()
TQVaultMon.Form1.timer1_Tick(Object sender, EventArgs e)

Ez normális?😊
Leslieee
Ha nem kéne resist, meg skill😞

Egy Tracker sapival megnézem még.

Oak, heal, farkasok.

Csontik ellen nem annyira jó, legalábbis kell 2-3 ütés is nekik mire megfexenek, a többi meg 1-2 ütéstõl repdes. 😊 De nem is ez a gond, mert a csontikat is pikpak ledarálom, hanem közben amit kapok sebzést... 80% pierce res meg 6000 életet úgy szétszedik mint a mágusom 2000 életét 0 ressel. Bár ott az ancientek fedezéknek, ha nem ugrok be egybõl a tömegbe, akkor nem gond, dehát szoktam. 😊 Tájfunt is jól irtja, és érdekes mód az oszlopokat is mellette, pedig nem túlságosan élõ dolgok. Ugyanígy a páncélokat is jól darálja, a minotaurokat is, egyedül télleg a csontik amik lassabbak picit, dehát 8500 dps-bõl nyugodtan resistelhetnek, úgy is jó vagyok. 😄

Lobsterman
Ötlete sincs senkinek h egy ranger nature ágán mire lenne érdemes rakni?

Leslieee
A vaultmon-al indítsd a vaultot is, aztán kutyulj amit akarsz, és utána vaultmonnal indítsd a gamát és meglesznek a karijaid.

Ezt minden kutyulás után egyszer kell.

Én megpróbáltam, de áthuztam egytõl a másiknak a cuccot és amikor be akartam tölteni a karikat eltünt a képük
és nem töltötte be
Leslieee
Derhogyis, jó az mindenhez.

És nem tud valaki olyan progit 1.08-hoz amivel egy karitól a másiknak át lehet adni a cuccot? Mert én találtam egy olyat h TQ vault de az csak 1.11-hez jó 😞
Leslieee
Nem csak neked 😊

Sziasztok...
Ti 1.08-al nyomjátok a TQ-t? Vagy csak nekem nem sikerül összehozni ezt az 1.11-et?😊
Leslieee
Persze hát a piercing az ilyen. Beastek ellen gecijó, aztán itt be is fejezõdött. Váltogatom én is szaporán legenden 😞

ez aze mint szep es jo , csak "based on a target with no resistes" azthiszem ezt adja ki a dps rolloverben😊

Leslieee

😞(((

gyüljön már össze pár jo ember egy partyhoz 😊

Leslieee
Inkább off, de online is lehet, csak ha warezod van lanba max 6 ember.

ColdFire
ez online gamma, vagy offline?

Leslieee
Gyere már te hülye, állatkodjunk egyet 😄

Odaadom neked az enyémet + egy conq br, és ha nem lesz 11k fizetek egy sört😊)

Nah Hamach? 😊

Talán mert nincs? 😊

Leslieee
Ja de akkor vedd vissza a Babeizi-t.

Leslieee
De figyelj már Virs. Ménem cseréled le a Phobost egy Conq Bracersre? Plusz a Mindrazort cseréld le mégegy Thornyra, és akkor lehet 10k 😊

a resistjein kicsit meg lehetne 😊

8400 DPS:

Mit lehet még tuningolni rajta? 😊

Leslieee
Manticore a Sandswept Cave legvégén, a Fayum Oasistól északra levõ közeli barlangban.

Lich Dragon a General Response nevû küldi barlangjában a hátsó kijáratnál (Jade Palace teleporttól balra fel).

Hydra csak legenden az eltûnt spártaiak mocsarának keleti részén.

Sárkány manticore van epicen is
hydra csak legendaryn

Lobsterman
Nem mintha nagy kunszt lett volna legyakni csalós skillek ide vagy oda hogy ott van nála egy regen shrine, és egy battle marker(vagymi). Pillanatok alatt meghalt elsõre is. Normalon legalább is.
Manticore-al még nem is találkoztam. Mint ahogy Hydrával és nagygonoszhalott sárkánnyal sem 😄 Ezek csak Legendary-n vannak?