Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es te nem ww zel kettot masodpercenktn , de en lövök 2 terniont ami idealis esetben mindenkinek benyom 18ezret a teruletre valo sebzes miatt raadasul kozel 40 allresistet le is veszek arrol akit eltalalok , azaz mindenkirol kb.., akiket meg eltalalsz azok fejenkent kapnak 5000t ami nemegeszen ugyanaz. de tok8 , en spec nem hagyatkoznek ancestal warriorokra , ha mar harcolok akkor harcolok😊 lenyt kisegitesre , nempedig irtasra hasznalnam , de ki hogy szereti😄 sajnos a magus mindig jobban irt mint a harcos , de sokkal törékenyebb , osszeesik minden sarkon ha nemfigyelsz , de szerintem a rendszer igy korrekt. legend act1 ben annyira tullövöm a lifejukat soxor , hogy szanaszet repulnek a lovesemtol , ezt kb csak a rogues karim tudja megcsinalni , de azis csak 1 emberrel akit megütök lethal strikeal , de nem egy egesz csoportal mint 1 "varazslo" nal.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
1700as proci, 768 ram, GeForce 2 Mx 400 64 MB
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Mellesleg a pierce is fizikai sebzés.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
az hogy mi hogy daral , hat nemtom guardianom 1500 dps el mindenkit szetbasz pikpak , meghogy a defender-nature nemtud irtani.. nemtom ki mondta , dehat vicc , ugy lepofoz mindenkit , legyen az csonti v barmi , lifem nemigen megy 5000 ala vele. igaz meg csak legendary act2 ben van , de meg nemhaltam le vele 1x se.ugy hogy 10-15 fõs tömeg közepére befutok vele gond nelkul.
van tovabba 1 warlockom , a kis draganak van cirka 3000 lifeja , szinten legendary act2 ben van , neki sajna van 1 deathja , leolt a bika epicen.. bal klikken fullos lethal strike , jobbclicken ott a wirlwind... annak is mindössze 2k a dps, de kb letakarit mindenkit secperc alatt , legendaryn levertem egyet a küklopsnak act1 ben , es a 80% healthjat levette😄 maradekot meg fullos ether lord meg lichking megoldja izibe.
ezzel csak annyit akarok mondani h lehet egekig tornászni a dps t , de igazabol nincs ertelme ha olyan dolgok adjak ki ekkorara a sebzest amire nagy a resist meg minden egyeb, pl felraknek egy valag burningos cuccot enis elerhetnem a 10k feletti sebzest , ternionos karival.. ami lassuk be mar eleg durva lenne ,de kozelse irtana ugy mint szintiszta intelligence dmg vel + sima firevel. igy az avaragem 3k de 3 lovedek , ami ugye mar 9k es mivel 200 folotti az attack speed , ezert 2 t lo masodpercenkent , ami ugy 18000 dps ha nem tul messzirol lovok , es rendesen bekapjak a lovedeket, raadasul teruletre. szal en szemelyszerint jobban tamaszkodnek a karibol adodo dmg k re , lasd strenght egy harcosnal.. szal sztem inkabb több fizikalis sebzes , es pierce van amennyi van , mint tulsagosan rafekudni a piercre , de lehet en gondolom rosszul.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Lenne 1 kérdés.. legyõztem knossoson a fõgonoszt, tata mondta, fogjam a hajót és irány egyiptom, aztán persze itt kifagytam.. game visszatölt, kinyírom a fószert mégegyszer, kimegyek a barlangból, odamegyek a sráchoz aki a hajó mellett álldogál, de nem lehet vele dumálni, nemtok továbbmenni 😞
van vkinek ötlete, hogy tudnék átjutni?
Debob - Lvl 2 Wizard
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Lazarus, a Vault source vagy mi a kurva anyja is megvan? Mer amúgy nemtom mi a baj.
Trip to live, live to trip
meg tudná nekem vki mondani hogy a zöld tárgyak, mint a diabloban 1 készlet részei vagy csak azért zöldek mert az a színe a legjobb cuccoknak?
1.: Megnyitom a TQVaultMon.exe-t
2.: "Start TQVault" gomb
3.: Áthuzom cuccot a Vaultba majd a másik karira, aztán exit
4.: "Start Titan Quest" gomb
Közben a VaultMon ilyeneket ir abba a konzol szerûségébe:
System.ComponentModel.Win32Exception: A hívóhoz nincs hozzárendelve az összes hivatkozott jog
at System.Diagnostics.Process.SetPrivilege(String privilegeName, Int32 attrib)
System.Diagnostics.Process.EnterDebugMode()
TQVaultMon.Form1.PatchProcess(Process process)
TQVaultMon.Form1.FindAndPatchTQProcess()
TQVaultMon.Form1.timer1_Tick(Object sender, EventArgs e)
Ez normális?😊
Ezt minden kutyulás után egyszer kell.
és nem töltötte be
Ti 1.08-al nyomjátok a TQ-t? Vagy csak nekem nem sikerül összehozni ezt az 1.11-et?😊
Odaadom neked az enyémet + egy conq br, és ha nem lesz 11k fizetek egy sört😊)
Nah Hamach? 😊
Mit lehet még tuningolni rajta? 😊
Lich Dragon a General Response nevû küldi barlangjában a hátsó kijáratnál (Jade Palace teleporttól balra fel).
Hydra csak legenden az eltûnt spártaiak mocsarának keleti részén.
hydra csak legendaryn
Manticore-al még nem is találkoztam. Mint ahogy Hydrával és nagygonoszhalott sárkánnyal sem 😄 Ezek csak Legendary-n vannak?