23078
  • zsirfecske
    ha már fansite: lehetnének képek a legjobb karikról rendszerezve, fórumról simán összejönne, ugyanúgy mint a youtube linkek.
  • purblind
    ragd vissza az eredeti exe-t.A letöltött javítást keresd meg(lehet bekell másolni tq mappába de ez nem bizti) és góó. Ha ez megvan. Már játszhatsz is ha eredeti a game. Ha nem akkor keress crack-et hozzá
  • dominator
    A 8976-ban leírtakat nem igazán értem. Nekem is ez a problémám, a játék mappájában az eredeti exe van és nem tudok telepíteni egyetlen patchet sem. Ha felteszem az eredeti 1.01-es verzióhoz a crack-et, akkor elindul a játék, de gyakorlatilag játszhatatlan, mert a grafika kaki. Viszont a főmenüben ha rányomok az update gombra, akkor letölti a frissítést és elkezdi telepíteni, majd kiírja, amikor kezdené az Updater a frissítést, hogy nem megfelelő verzió. Na most mit tegyek? :D
  • ROMOTO
    szunyika kár lenne elaprózni az energiát és azt a pár fórumozót akit érdekel a téma..., Igaza van Dudo nak, ha már itt van a Kispocok féle site, azt kéne feljavítani, talán nem lenne ellenére ha betársulnál... és még egy páran mások is a fejlesztésébe...
  • dudovec
    spirit ward + less dmg from undead cuccok.
  • szunyika
    sholex, írtam privát üzit, benne az MSN címem, vegyük fel a kapcsit, és kezdjük el csinálni az oldalt :)

aki csatlakozni akar az dobjon egy mailt a [email protected]
  • zsirfecske
    na akkor gyorsan mondjátok el nekem, hogy sárkány úr milyen sebzésekkel próbálkozik és mi ad ellene ilyen védelmet...
  • ROMOTO
    Hááát bakker ezt a sárkit biztos beidomítottad előtte... :D ez tök gáz...hogy lehet, hogy a spirit ward és a battle awareness 100% véd??? még ha legalább egy kicsit megmozdult volna az a piros csík... :D
  • Shorlex
    Dragon lich fun

na ez a hatékony védelem dragon lich ellen :DDD
  • dudovec
    Megmondom oszinten en nemlatom ertelmet nagy tq oldal keszitesenek, mert nincs akkora scéna hogy ezzel erdemes lenne veszodni , es sztem nemis fog bovulni.. bocsi , kicsit pesszimistan hangzik , de en igy gondolom..
    Kispocok oldalat reg latogattam, meg nem is olvastam bele tuzetesebben..

Valaki megkeresett msg ben, meg nyaron, hogy csinalna tq oldalt , es segitenek e, annyit mondtam , hogy karakter buildeket, reszletes leirassal csinalnek... De utolag belegondolva az a baj, hogy ahhoz a megfelelo szerko is fontos lenne, merthat ki a franc csinalna intant lethalos warlockot, ha nincs hozza felszereles.. ergo kezdok szamara nembiztos, hogy tul hasznos lenne, aki megmar eljutott oda, hogy megvan midnen cucca amik kellenenek az ilyen karikhoz, azmeg kitalalja magatol is , hogy mit kene, merthat lassuk be , nem egy olyan nagy ordongosseg...:) Persze, lehet latnam ertelmet , hogy irjak oldalakat kari epitesrol , meg egyeb strategiarol , ha mondjuk nem 10-15 ember jarna ide max, (kispocok oldalanak nemtom mennyi a latogatotsaga) , hanem ez a szam 100 korul lenne mondjuk... Meghat, ugy emlexem , hogy kapott az a magyar tq oldal uj designt , stb.. ergo , lehet boven eleg lenne oda irni az infokat meg azt az oldalt tovabbfejleszteni, biztos Kispocok is orulne 1-2 'cikk'-nek , csakhat en ugy erzem , hogy igazan nincs ra igeny sajna...
  • ROMOTO
    Hát Shorlex az álltalad leírtakhoz már nincs mit hozzátenni és Purblind megjegyzésével is maximálisan egyetértek :)... Sajnos túl kicsi az a csárda amiben két dudás hegedülhet... és az aki már hegedül, alig ismeri a kottát...vagy legalább is nagyon halkan játszik... :)
  • Shorlex
    Hmmm, elég érdekes ez a szörnyik szorozva 3-mal mod is...
    Azért nem volt egyszerű 3 Typhonnal küzdeni egyszerre még 108ban sem. :D
    Na nálam az a bajnok aki megcsinálja ezzel a moddal az 120at legenden :D
  • Shorlex
    dudo, nem csít kérdése, hisz te is tudod... :D
    Amúgy elég érdekesek ezek a custom mapek.
    Van egy pl. amiben bemész valahova, ott vár egy emberke, beszélsz vele, mire elvisz egy "hall"-ba, ot meg kell küzdened ezzel-azzal ha nyersz, visszamész és ott a következő, stb. Ami a csítet illeti: pl. az egyik ilyen a küldi teljesítése után ad egy gyűrűt, ami grants skill: total életfeltöltés nrg cost nélkül... asszem ilyenre nincs lehetőség a játékban :D na pl. egy lvl 50es championnal bemegyek a fire hallba, ott dwellereket kell kinyírni, meg is teszem, megyek tovább, a következőben két óriási minotaur lord van, egy ütéssel gyaknak (persze hogy meghaltam egyszer) és hozzájuk sem lehet érni. na mondom itt valami turpisság van mert így sosem fogok végezni, erre látom hogy ott van a földön egy pajsz, ami grants skill: minotaur control :DDD igaz nem működik :D na pl. a binderrel valamiért már a dwellereken sem jutottam túl. ha nem vagyok colossus, ötször akkorát csesznek rám mint a champ-re (ugye full dexes binder, defensive ability-val...) és nem tudok vele túljutni a dwellereken. outsider hozzájuk sem és, egy ütéssel lekapják :D
    Na egyszer multizunk custom map-en, és ott csítelj a spirit kasztoddal ha tudsz :DDD
  • Shorlex
    szunyika, az a helyzet, hogy szerintem külön oldalra így effektíve nincs igény, már olyan színvonal mellett ami hazánkban megszokott. Ott van pl. a kispocok-féle oldal és tényleg nagyon jó és sok hasznos info van rajta - de szerintem ők sem sértődnek meg ha azt mondom hogy egy nagyon rövid ideig. ez persze nem az ő hibájuk, mert mondom az oldal egész jó, csak hát alig van rajta olyan info, ami egy nem pure kezdőnek hasznos.
    Ha olyan oldalt szeretnél ami mindenkinek jó és tényleg fullos és minden rajta van, akkor annak az alábbiakat kellene tartalmazni, lehetőleg mindent magyar fordításban, de angolul is:
    - magában kellene foglalni a titancalc-ot, de mind 120 előtti, mind 120as állapotban
    - a gamebanshee adatbázisát a cuccokról, relicecről szintén két verzióban, a relic bonuszok PONTOS leírását
    - letölthető dolgoknak kellene lenni, amelyek legalább hetente, de télleg max havonta frissülnek, úgy mint peccsek, demo kedvcsináláshoz akinek még nincs, képek, screenshotok, youtube szerű videófeltöltési lehetőségek, CUSTOM MAP-ek, modok, vault, stb, szóval minden ami az ign-nen van csak még annál is több
    - naná hogy kéne KATEGORIZÁLT fórumlehetőség, fórumozók állandó leírásai, akár szavazás alapján az egyes karik építési lehetőségeiről hogy a kezdők (akik nmagyon jó hogy jönnek mert színesítik a társaságot csak hajlamosak nem olvasni) ne tegyenek fel "felesleges" kérdéseket, persze ez is 120 szerint megosztva
    - kéne egy cucc cserebere lehetőség, nemcsak junikoknak, hanem akár zöldeknek, vagy ne adj isten sárgáknak de még fehéreknek is. lehetne ez akár egy vaultcsere multi helyett pont a purblind áltral felvetett dolgok miatt, vagy bármi más de tudom hogy ezt szinte lehetetlen megoldani technikailag. Ebben kellene az hogy mire van igény, vagy olyan hogy mi az ami van valakinek és kivel mire cseréli, stb. (van ilyen oldal is, asszem az ign része, de egyben az eddigiekkel...)
    - multiplayer dolgok hamachira is és netre is, de nemcsak szobaszámok, meg kódok hanem mindenféle más is: ki mikor ér általában rá, külön minifórum ahol télleg csak erről van szó, másfajta hozzászólás nincs csak hogy épp ki van online, ki mikor lesz, csapatok, stb.

Szóval, ha csinálsz egy olyan oldalt amiben ezek MIND benne vannak, és még remélem ezután a hozzászólás után más is hozzáteszi a magéát, hogy mi még, akkor az egy olyan oldal lesz, ami látogatott, azt garantálom, ellenkező esetben nincs értelme és egyszerűbb felvenni pár linket a kedvencek közé meg egy kicsit angolul tudni. egyelőre ezt csinálja mindenki.
    De ha mégis megcsinálod, ígérem én leszek az egyik első aki támogatni fogja az oldal készítését és fenntartását. :DDD
  • purblind
    szunyika szerintem nehéz lessz olyan tq oldalt összedobni amit sokan látogatnak. Már csak ha e-forum aktív hozzázolóját nézem az kb 3-4 fő.Akik msn-en is beszélgethetnének,de szerencsére itt teszik. Más aktív forumot eddig nem találtam. Szeretnék énis valami klán szerü dolgot,de sajnos amikor én játszom más alszik.(hétköznap kb 02:00-04:00 hétvége változo de kb 23:00-04:00)
  • szunyika
    megnéztem azt az oldalt....
    ha csinálnák egy "fullos" Tital Quest oldalt, akkor volnának segítőim innen ?
  • dudovec
    Hehehe. arra a megallapitasra jutottam (bar mar nem eloszor) , hogy a spirit kaszt egy cheat:) Poenbol raraktam az 1.08 ternioner conjueremre a 100% rechargeot, hogy kiprobaljam az instant volcanic orbot legendary olympuson... hat mit ne mondjak, nem sebez valami durvan igy sem, pedig volt melle kb 1200 intelligence.., de azert fogjuk ra sebez.. csakhat mit csinaljak a felem rohano csurhevel? hat egy instant vision of death megoldotta.. ultra nevetseges, hogy csak nyomok 1 jobbklikket, es mindenki hosszu masodpercekig csak szedeleg , meg csepeli a levegot.. de hogy 1 szaros ütest se nyeltem be az egesz run alatt, meg ijasztol sem az tuti.. Ezzel is csak azt sikerult alatamasztani, hogy a spirit onmagaban , ha van instant skillje , megallit minden mezei monstert, a petjei meg kinyirnak szinte minden bosst gond nelkul.. hat igen, ironlore kicsit erosre csinalta az undeadet, ha az 1.20 ban ugyanugy megallja a helyet, a titan eros lett, de nemcsak a spiritnek lett nehezebb...
  • dudovec
    amugy szunyika ha tudsz angolul , akkor a gamebansheen minden eleg faszan le van irva.. de amugy ha konkret kerdes van , johet ide nyugodtan..
  • dudovec
    muahahah :D nemm mukodtek a csitjeid v mi?:))
  • Shorlex
    köszi!!!
    kipróbáltam az under attack nevű térképet... hú bazzeg, az nagyon kemény, és jó hosszú is, egy komplett act-el felér. De apám hogy az milyen nehéz az nem igaz. Kicsit túllőtte magát a készítő, de sebaj, csak basszus minden szörnyi magas százakat meg ezreket sebez és keményebb mint legend obsidian halls. :D
  • Shorlex
    Ilyen nincs hogy 120as vagy nem 120as kari, olyan van hogy kari, ami max kicsit változik a peccs függvényében
    Úgyhogy ha 108ban meg tudod javítani, felpeccselhetsz 120ra és akkor elvileg otzt is működhet. De ezek csak tippek, mert tudod... :D
  • huntersec
    Pff... kösz, de a karim 1.20-as!!!!
  • ROMOTO
    Ha minden kötél szakad próbáld ki az 1.08 al
  • ROMOTO
    Bakker nem adja be... itt a custom modules alatt http://titanquestvault.ign.com/
  • ROMOTO
    NNa Shorlex itt vannak:
    http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.List :)
  • huntersec
    Shorlex: köszi, de ez az 1.08-ashoz való, 1.20-hoz??!!
  • huntersec
    Áh, értem, nos a karaktert valóban N/A-nek ismeri fel, de a listában ott az 1.20, meg ennél frisebb Vaultot nem találtam. Szóval továbbra sem tiszta, sőt, most már én is úgy vagyok, hogy össze-vissza másoltam a SaveData mappában levőket, és most ott tartok, hogy a chr file megvan, a játékba be tudok lépni, csak kifagy percek múlva. Szóval így nem tudom kideríteni, mi sérült meg, mi nem. :( Mert ugye a csupasz chr file-t is külön vettem, és ahogy mondtad, visszamásoltam, de nem megy...
  • ROMOTO
    Shorlex a - [HUN] Titan Quest Fan Site - on kersd, kispocok megeröltette magát végre és belinkelte az összeset ami van, le is tölthető asszem, és valahol ott írja is, hogy hova kell és miként bemásolni a mapokat...lehet hogy be kel reg-elni, de hát ez nem akadály... :)
  • ROMOTO
    Szunyika - [HUN] Titan Quest Fan Site - itt nézz körül
  • ROMOTO
    Bocsi nem voltam elég érthető, "pariban van" - a Vault amikor elindítod kiírja, hogy milyen verziójú TQ game-val működik...figyelj oda hogy 1.20 at is tud-e, a régebbi vaultok nem pach-elve nem látják az 1.20 as karikat
  • ROMOTO
    huntersec a problémádra sajnos én nem, de az itt fórumozók közt biztos akad majd valaki aki ért hozzá...és válaszol..ha ma nem is jön össze a válasz, akkor is szánj rá pár sort még egy párszor és megkapod a megoldást rá (én az elején-nyáron toltam törttel és akkor nem volt vele gond, ha lett volna biztos többet segíthettem volna) mivel originnal nyomasztom ezért nem vágom atémát annyira, amikor ellszállt a karim (1 szer sikerült kiakasztani így), mert összevissza pakoltam a vaulttal töröltem az utolsó karis chr. filéjét kikerestem az előtte lévőt beraktam a törölt helyére és slussz...
  • szunyika
    képek, végigjátszások, stb... mint amilyen szokott lenni általában egy rajongó oldal....

olyan nincs ?
  • szunyika
    deh egy portálszerűség nincs, ahol pl leírások volnának meg ilyenek ?
  • Shorlex
    Romoto: custom map-ról hallottál már, akármilyen primó és rövid és stb, és esetleg tudod hogy honnan lehet letölteni?
  • Shorlex
    Szunyika épp ezt olvasod, de most komolyan, nem viccből írom.

huntersec: Character recovery
    Próbáld ezzel, én mondom ilyet még sosem hallottam...
  • huntersec
    Na még... a Defilerben van ilyen hogy "fix me". Ok, kész, csinált 4 player 12.13.2006.1944.chr file-t, 45, 48, stb-vel a végén, és most??? Mi a teendő?
  • huntersec
    Ja, és a Defilerben sehol sem találok Character recovery-t, merre van???
  • huntersec
    Felraktam a Defiler-t, amikor a karakter inventory menüpontot akarom előhozni, valami inicializáslási hiba azt ennyi. Na, hát ez is kilőve, nem hiszem el, hogy nekem nem megy csak...
  • szunyika
    mi a legnagyobb és legjobb magyar oldal címe, ami ezzel a játékkal foglalkozik ?
  • huntersec
    Lehiggadtam, de csak azért, hogy még idegesebb legyek. Szóval... Ez a Vault progi sehogysem megy, az ok, hogy el lehet tárolni a cuccokat, de ha 2 percenként kifagy, nem látom értelmét így játszani. Fogtam mindent letöröltem, registry-ből is. A kari valóban megvan, de játszhatatlan. Ugyanis szépen visszamásolom, (nem Vaulttal, azzal nem tudom, nincs használati utasítás mellette, valami 1.620-as verzió, nem értem, mi az hogy pariban van a game-mel), szóval játszok kb 5-6 percet, és újra kifagy. Azt már meg sem jegyzem, hogy a küldetések újra játszthatók, annak ellenére, hogy a portalhelyeket mind kijelzi előre. Szóval nem ma kezdtem játszani, de ez nekem magas. Hiába van meg a csupasz karim (chr), minden mást törlök, fow-t, szinteket, küldiket, indul is szépen, játszható is, kb 3-4 percig, aztán fagyi. Nem a karivisszahozással van gond, hanem hogy a visszahozott kari nem játszható többé....