Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyáltalán szükség van rá hogy ne kelljen vért izzadni legendaryn?
Warfare+spirit karim van.
Azért kérdezem mert eléggé zavar a hátam mögött mászkáló liche king(nem is használom), nemtom miért talán mert személyesen akarom mindenkinek átadni a meghívót a másvilágra😊
használnám párhuzamosan/késleltetve mivel energy terén csehül állok és nincs is kedvem ehhez gyûjteni tárgyakat. Mennyire életképes az ötlet?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ramses' Coil,Ramses'Coat, Ramses' Headdress, Ramses'Scepter.
Elõre is kök!
És kajakra nem azért nem hostol senki mer ennyit meg annyit sebzek hanem mert nem figyelnek ide 😊) És az igazság az h én lennék mellékes a multiban, mert mire odafutnék a mánszterekhez már 5x lelövik õket a mágusok, és mivel minden 5. kari közelharcos valszeg nem is sokat játszanék, csak rohangálnék össze vissza 😊 De az Xp szerzés a lényeg nem is az h kit ütök meg kit nem, azt tom egyedül is 😛 Jó persze ez akkor lenne így ha min 3-4en összejönnénk.
10k pierce damage meg sztem kb annyit ér legenden mint 4-5k sima fizikai. Számra nagynak tûnik de a beast/beastmaneken és az insectoidokon kívül senki nem eszi. És ha mondjuk jön 20 egy csoportban kb 2-3mp-vel kéne többet ütnöm õket feleakkora no pierce fegyverrel.
Azon meg nemtom mit vitatkoztok mi táp mi nem táp. Én mindig arra törekedek az rpg-kben h minél keményebb legyek és "istennek" érezzem magam 😊) Számomra akkor élvezetes a játék ha minél több ellenséget irtok minél kevesebb idõ alatt. Kifejezetten idegesít ha lassan haladok, vagy órákig futkosok az nmy elõl, vagy 5milliószor meghalok.
A kritikalra meg visszatérve, én még egyszer nem láttam mágus cast kritikálját kijelezni, pedig be van kapcsolva játékon belül, de az sztem csak a fizikai sebzésre vonatkozik.
Peace&Love
Trip to live, live to trip
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Persze csak választható opcióként, hogy aki akar, az "játszon" a "tutorial"-al, (értsd, softcore) ahol annyiszor hal meg, ahányszor akar.
Ahogyan 3 éve Dio2-ben Bneten sem tolom, csak hc, úgy ebben a játékban is ezt próbálom. Halál nélkül végigcsinálni. Ez kihívás.
(És lásd, még mindig nem megy, mert az übertáp sablonos 1-2 lövéssel még legenden is mindenkit szétszedek ternion karim is behalt egyszer ... hc-ban nincs mégegy lehetõség.)
Nade majd az Guardianom, ahogy dudovec is írta 😊 ... (akinek a mondanivalójával teljes mértékben egyetértek)
Az h kivehettek volna az xp vesztest arra meg aszondom , h legalabb ennyi ertelme legyen annak h vigyazz magadra , meg legyen ertelme jo karaktert csinalni ,meg ösztökelje az embert valami h szedjen egy kis skillt , bar eleg szembetûnõ , hogy egy ilyen jellegû jatekhoz nemtul sok kell , de legalabb annyit szerezzen meg az ember , h elvezze a jatekot meg a mûködõ karit , nepedig minden sarkon lerippeljen es idegeskedjen h hoppa megin visszamentem 0 xp re. es mindezt mondom ugy , hogy amikor legendary orientre ert a "hude tap" ternionerem , volt kb 10 deathja , es mire a vegere ertem lett kb 35 , soxor bosszankodtam enis h hu a picsaba 2 nyilvesszo eltalal 1x re es meghaltam , de ott kezdtem igazan kiismerni , hogy pontosan hogyan kell kitaktikazni az ijaszokat , meg a dragonianokat stb stb ,es ott kenyszerultem ra h 1 picit "ügyesebben" jatszak , azer h ne sikitson 2 percenkent a karim , hiaba igy tap meg ugy tap. nah kb ennyi , lehet kicsit zavaros de remelm tiszta mit akartam😊
Nekem spec ez, a Ternion-os Soothsayer kari, a hatodik karim. Az elsõ egy Druida volt, ami közelharcosnak indult, de sajnos Legend-et már nem bírta végigcsinálni, csak varázslatok segítségével (most 55-ön áll, kb 80 halállal). Aztán jött egy Elementalista, ami 57-esen áll, szintén kb 80 halállal. Aztán egy Bone Charmer amit a gépem "elfelejtett" látni, az 40-es volt, halál nélkül, Epic közepéig, (nem volt kihívás?) de sajna nem látja a gépem többé. Aztán csináltam egy Assassin-t, amit a 20.-ai nagy vihar áramszünete nullázott le 52-es szintrõl, (uncsi lett volna egy melee karival, 10 alatti halállal, Legend közepéig? ... azóta letöröltem, mert 1-es szintû lett, majd egyszer újracsinálom). Aztán jött ez a Soothsayer (lvl59, 1 halál). Tegnap indítotam egy Defense+Nature Guardian-t (most 18-as).
Szóval akkor mirõl is beszélünk? Unalmas? Vagy most mi van?
Úgyhogy a kérdésedre a válasz: nem, nem unom magamat a Ternion-os übertáp sablonos mindenkit szétcsapok legenden is 1-2 lövéssel Soothsayer-el 😛
tény h nem mindenki szereti a kihivást innen ,lehet h ezért tápolnak mint gép,de ha 1szer vegigvinnék 1 olyan karival akivel nem titan runolnak,nem a gigatáp ternioner mágus vagy oakos champion,,és nem adnak neki semmi más karitól cuccot,másképp látnák az egész titan questet.
nekem is egy nyamvadt 47 es avengerem van egy rakás deathel, mégsem filózok rajta h oda pár százezer xp,ugyis visszaszedem.Más meg:" ö most sirok 1-2 sort mert nem tudtan daeth nélkül végigvini a game-t,uristen ,mi lesz most velem....."
épp az a legjobb , ha nem tudsz ilyen félisten karikal végigmeni a játékban,hanem pl lanban,online stb. kiegészitve egymást😉
lesliee sztem meg épp ezért nem fognak hostolni lanra sokan,mert olyan karijaitok vannak h nincs értelme nekik(és sztem nekem se) hostolni,mert teljesen feleslegesek lennénk.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nekem egy nyamvadt rangerem van aki már epicen is megpusztul folyamatosan, de élvezem hogy minden nagyobb csata egy kihívás.
Biztos könnyebb lenne nekem is Ternionos csávókával, de semmi értelme nem lenne 15-16os level után
Nem tudom, hogy sikerült-e volna egyetlen halállal (iszonyat nagy bénasággal szúrtam el) végigtolni a teljes játékot az Outsider nélkül, csak a Lich-re hagyatkozva, mint tank.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ami szamomra leginkabb nevetseges , az a legendary titan volt ugy h levert egy pofont a cirka 1900 lifemre , es élve szaladtam el , 0 defensel meg barmivel.. bar mondjuk teny , ha nemnyirod ki gyorsan , akkor felkaphatja a kepesseget arrol a piros szoborrol , es akkor nagyon bedurvul a drága , feltölti magat maxra allandoan belõled , es idezgeti a lichkingeket hármasával. eleg durva😊 bar ha elcsalod a szobroktol akkor eleg senkiházi lesz belõle , ezis picit elvan szurva.. nekem az apro csalodast még maga az olympus jelenti , jolett volna ha ad par spéci bosst titan elõtt , vagy normalisabban generalja a monstereket , mer kb minden 50 edik runnál begenerál egy fire immune csonti bosst az elejen , amit kb ugyanugy szetlövök a lower resist ringek + lichking miatt. raadasul hero lévén siman megfogja a vision of death is. en orultem volna par speci bossnak , mint pl ahogy diabloban voltak , a chaos sanctuaryban.
Amugy virslee , lehet ugyvan ahogy mondod , nekm a harcosaim meg csak legendary act2 ben jarnak , es ha jol emlexem orienten tobbet haltam a masik karimmal , mint addig ossszesen.. eddig nemvolt igazan komoly gondom , de lehet orienten lesz csak meleg majd a pite.. hamarosan kiderul.. az erdekelne h neked csak ott kezdodtek a "problemak" legenden , vagy mar act1-2 ben is , esetleg epicen?
http://kutyuszoba.blog.hu/
Annak idején, mikor még az Elementalistával toltam, zavart, hogy nem láttam a karakterlapon a Shard-ok sebzését. De mivel van egy jóbarátunk, a Google, így körbenéztem és találtam egy MOD-ot, amit felrakva, az összes sebzést kiírja a játék. Nem csak a kritikusat, nem csak a fizikait. Akár fizikai sebzésrõl van szó, akár varázslattal bevitt elementális sebzésrõl, azt úgy jeleníti meg, mintha kritikus lenne, ezért volt a folyamatosság a videokón is.
Egy aprócska hibája van a dolognak, hogy az eredeti játkban sem jelzi ki mindig, mindenhol a fizikai kritikus ütéseket. Ezért a MOD sem. Ennek köszönhetõ az, a 3 video közül csak kettõnél látszik (Titan, Dragon) a Manticore-nál pedig nem. A MOD készítõje azt írta az nfo-jában, hogy kb úgy kell elképzelni egy adott bejárható területet, mint egy puzzle. És a gyári játék csak a puzzle "közepén" mutatja a kritikus ütéseket.
(A Manticore barlangja ezekszerint a puzzle széle. De ezt valóban megfigyeltem már több helyen is, hogy így van tényleg.)
Hát a dmg az meg is van ahogy kell, de 6k life-al, 80% pierce ressel is pikpak leszednek, ancient fedezék nélkül nincs idõ érvényesíteni a dmg-t.
http://kutyuszoba.blog.hu/
es tok erdekes , h hiaba igy meg ugy tap a kari , soxor haltam vele legendary orienten , mer eltalalja 2 nyilvesszo es osszecsuklik , de neked lehet vagy 8k lifed oakkal , resisted lifeleeched , es ahogy lattam cuccod is van rendesen ,es championnal vagy ami talan a leginkabb daralo harcos kari. es ha jol emlexem eppen par napja ecsetelted , hogy ha ww zel akkor mennyit is sebzel meg mi hogy , akkor megis mi az isten a para...
velemenyem szerint a jatek lenyege h minel tapabbak legyunk , minden minel simabb legyen ugyebar ,de minden gizdazast leszamitva kb csinaltam 1 perfect buildes conjuert , es kibaszott unalmas vele egy ido utan , 0
Igazabol irtam mar korabban is , hogy kb azon mulik , hogy mennyit el a boss , hogy a lichkinghez odamegy e vagy sem.. mer ha odamegy akkor a death nova szet apritja pillanatok alatt , ha meg nem akkor csak soul blightal lovi + outsider. na ez az ok ami miatt mostanaban nemis idezek se ancestral warriorokat , sem a core dwellert , mer igy tuti h a lichkingnek mennek neki ,es ugy a leggyorsabb a kill ha odamennek hozza. talan pont ezer az egyik legdurvabb a ternioner , mer a tomeget maga a kari valami brutalisan irtja , a bossokat meg pillanat alatt megölik a lenyek.
Nyisd meg külön a linket és menni fog.
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
The requested URL /web.t-online.hu/ity/tq/dragon.avi was not found on this server.
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
Gondoltam, csinálok már én is pár Legendary Unique Moster Kill videót, hogy egy Ternion-os karinak mennyire nem lényeg a magas DPS.
És akit a videók nem gyõznek meg, annak hiába is magyaráznám ...
Dragon
Manticore
Titan
A karinak alapból 800 a DPS-e.
És aurákat felrakva se éri el az 1500-at.

set cuccokat hogyan és hol lehet igazán hol találni (egybõl többet)? Az adott területett töbször átfésültem (a game újratöltésével) és talán 10. próbálkozásra dob egy set darabot. Ja és max 2db azonos set darabot sikerült találnom idáig (level 49-s conjuer-rel).
Köszi Zsír 😊)
Trip to live, live to trip
Akkor én meg miért ne hagyatkozzak ancientre?
idezhetsz botbol is 3 ancestral warriort
Lvl1-en mit ér az?