23078
-
sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy régebben még -patchek előtt- játszottunk haverokkal multiba vele, de sajna annyira könnyű volt a játék hogy végigorhantunk az egészen. .egészen pontosan 3-an vittük végig.. úgy tűnt, mintha komoly nehézség megjelölés problémával küzdene a játék, túl könnyű volt..
namost látom 1.20 is van.. van valakinek tapasztalata, hogy történt-e változás ezen a téren? -
nyugi megéri... én nyáron még odáig is vetemedtem, hogy 256 ram-on játszottam vele fx5200-on celeron procival mert épp nem volt más gép a közelben (képregény). szóval hiddel nembánodmeg.
amúgy nekem is ácsorgott 5 perceket a patcher néhol. -
Az normális, h a 1.01 to 1.20 patcher negyed óráig mozdulatlan? A 4/35 Creatures.arc-nál mintha lefagyott volna.. asszem cancel-ezem. Hihetetlen mennyit szívok ezzel a játékkal.. :( -
Ja dudo szakmája biztos valami videoklipper-weblapdesigner...:) a sony vegas biztos innen gyün :)...tényleg fun az összeállítás, bár a régebbi aláfestő zenék jobban bejöttek...valami voivod-szerű trash-ra emlékszem, mint ahogy az egyiptomi végi Telkin kipurc.-ra is... már egy régebbi youtube-os gamer klippből... :) -
virs lee #9602 Természetesen csak a feltűntetett értéket blokkolja. Egy 3000-es ütés mindenképp eltalál, de abból csak 2330-at kapok. -
jaja act3 telkine ellen ez a kari megkockáztatom, hogy a leghatásosabb (meg legnagyképűbb). főleg hogy a videón a sebzés eleinte study nélkül megy és a +59%-os immortal amu sincs fent. ezekkel kb. 4-5 lövés szegény...
amúgy a videód nagyon király, maga a vágás is, nomeg a tartalom is. látszik, hogy tudsz pár dolgot a játékról :) grat. -
dudovec #9600 100% nal is megutnek igen , de azert van mert van a shieldnek egy recovery timeja, es ha tulsok utes jon egyszerre , nemtud olyan gyorsan minden utesre reagalni vele..
Masfelol a pajzs szerintem nem blokkol teljesen , hanem akkora sebzest fog fel az utesbol , amennyi a pajzsra van irva.. vegulis ez tunik logikusnak , es ezt is tapasztaltam.. Merthat minek lenne kiirva , hogy mennyi dmg t blokkol , hogyha blokk eseten egyaltalan nem serulnel? Ha blokkol a pajzs, levon annyit a sebzesbol... szerintem igy mukodik. -
virs lee #9599 Mint 100%-nál. Sztem nem jelent többet, csak elfelejtették levágni a felesleget kijezésnél.
Viszont 100% ellenére is meg tudnak ütni - igaz sokkal ritkábban - , az is lehet hogy mégiscsak van egy pl. 75% limit (aminél ugyanúgy nem áll meg a számláló mint 100%-nál), vagy pedig akkorát ütnek hogy abból a 670 dmg-t leszedve is marad még. Most epic act1-ben vagyok, pont határeset, nemtom melyik verzió helyes, elvileg bármelyik reális lehet. -
És mennyire hatásos az a 100% fölötti blokkolás a fizikai sebzésnél ? -
virs lee #9597 Persze hogy csak pajzzsal, van egy 47% / 671 pajzsom, epic teknőssel (+10%), azzal megyek. Érdekes hogy alapból csak lvl18 a pajzs, most teknőssel 27. Ahhoz képest hogy a 45% / 700-as legend tower milyen jónak számít, ez sztem sokkal jobb (lvl42 >> 27). -
Háát neked kéne tudni, hogy mire jó... :) szerintem a pajzs blokkolási esélye szerint műkszik, az is lehet, hogy csak a pajzshasználat mellett érvényes? -
virs lee #9595 Közben rájöttem, warrior kesztyűvel (+28% block) már 103%-nál járok, és quick recoverym még nincs is. Egyébként mire jó a 100+ %? Még azelőtt blockol hogy megütnének? :DD -
Ertem, akkor a Te verziodat felteszed valahova? -
virs lee #9593 Block rateből van maximum, pl. 75%, vagy mehet 100%-ig? -
dudovec #9592 Lehetseges , de eredetileg 35mb volt , most gondolom ahogy felkerul a youtubera lehet atlesz valahogy kodolva , vagy a felbontasat leepitik , vagy a franc se tudja, es lehet a vegen 9mb.. bar ketlem ,hogy fullscreenbe ki fog nezni igy valahogy , ha le lett redukalva. -
Evvel a donwnloadhelperrel toltom most le es azt irja ki ra, hogy 9,7MB ez lehetseges? -
Koszi! megprobalom leszedni a segedprogit. -
Ugyanezt válaszoltam topgun-nak csak nem tudtam a progi nevét:D. Én már találkoztam olyan videóval amit nem lehetett így leszedni (nem flash volt és nem is .gif, szal nem én voltam a hülye :D). -
Njeroe #9588 Firefoxhoz van egy DownloadHelper nevű progi, azzal az összes ilyen videót le lehet szedni mindenhonnan egy kattintással... -
Ok. az jo lesz, csak ird le legyszi, hogy hova tetted fel ok? koszi. -
dudovec #9586 fraps + vegas.. de gondoltam ra h effectezzek meg ienek, dehat youtube miatt a minoseget se csinaltam jora... Tehat lehetne szep, effectezett, syncelt Tq moviet csinalni idovel , de lusta voltam ra , meg a youtuben nemsok latszik amugyse;D Shorlex jelentkezz.. -
Fraps-szel csináltad és Movie maker-rel? -
dudovec #9584 Hat ha nagyonkell feltolthetem rapidsharera , vagy valahova , mondjuk 37 mega , de idovel felcsorogna... -
Le lehet tölteni a videót csak elég körülményes. Elöször is kell egy progi ami kikeresi a cuccnak a forráskódját, amit IE-re nem tok, csak firefox-ra, szal elöször azt kell leszedni, majd ezt a kiegészítést és akkor esetleg megtod csinálni, de lehet h még így is védve van :D -
Kar! :(( otthon jobban szemugyre tudnam venni. -
dudovec #9581 de amugy vagyok hamachin , meg msn en rejtve , szal felugorhatsz..:D -
dudovec #9580 hehehe:D ja hat talan par dolog kimaradt, igy utolag visszagondolva , sot ha lenne 1.20 am , sztem belefert volna meg 1-2 trükk;D -
Shorlex #9579 Nem lehet csak nézni :D
Na dudo asszem én is csinálok ilyen funvidejót egyszer, naná hogy más skillekkel :D -
Hi! Ezt a filmet hogy lehet letolteni a YouTube oldalrol? -
dudovec #9577 Hehe , nyomtam 1 duelt legend manticorral is... A hires fujasaba belealltam fullra , sebzett kemeny 1400 at:DD 2 t is tuleltem belole toltes nelkul... Aztan nezem , miket csinal meg, es kozelrol belem nyomott 5 olyan tusket.. na hat oda kellett 1 poti is:DD az valami extra brutal, nemtom mien bleeding+ poision toltete lehet, de ugyvitte a hp mat, hogy nemtudtam elhinni:D -
virs lee #9576 A conqeror a defense rallyjával gyógyít, mantikór meg sztem plague. -
dudovec #9575 jo akkor pwnage , igaz, csak az mar tool kocka:)
Revenge: a manticorenal egy instant spellbreakerrel lottem le a 90% ot , de meglottem elotte egy squallal , mivel a reduced resistance az minden resistet csokkent, ha jol tudom... es amikor leszivod a manajat , %ban sebez ra vissza mindenbizonyara vitality dmg t, mivel amikor nemsqualloztam , akkoris eltudtam szivni az osszes manajat , igaz egy picit tovabb tartott (mivel a squall az energy leech resistancet is leveszi elvileg) , de lenyegesen kevesebbet serult tole (kb 60%) , pedig ugyannyi manaja van , ezert ugyannyit kene serulnie tole, ha tobb castra veszem le akkoris.. , de megis tobbet serult tole a squall miatt.
A conquerornal: kiis irtam mielott nekem jon a 4 dragonian , hogy amikor megutnek pont nemfog hatni a zaszlo , ha sas szemed van latod , hogy pont amikor jonnek az utesek akkor nemvagyok a tavolabbi zaszlo hatosugaraban, es eltunik az aurak kozul az ikonja.. , a kozelebbi meg meg nem hat ram , mivel 1.08 ban bugos , es kell neki 1 kis ido (4-5 masodperc), hogy elkezdjen hatni.... Na ott kapok par sulyos pofont, kb lemegyek 1000 lifera. Na akkor nyomok el egy 'rallyt' ami itt csak 800 eletet gyogyit rajtam (1.20 alatt kb 2000et gyogyit).. Kb abban a pillanatban , amikor elnyomom a rallyt (felmegyek olyan 70% eletre) , bekapcsol vegre a kozelebbi zaszlo es szemmel lathatoan alig serulok, pedig akkoris negyen utnek... kb a felen lehet az eletem amikor elkezdem sorozni oket , ami ezutan siman felmegy maxra , mert 27% attack damage converted to health van az egyik fegyverben , a masikban meg 12% , szoval megfelelo damage absorbal (ami a zaszlo + colossus form) siman szivok annyi eletet utesenkent , hogy nem serulok , hanem gyogyulok 4 ien dragonian , vagy 1 csapat olympusos minotaur eseten.. amik talan a legdurvabb kozelharcosok a jatekban. -
Dudovec te se vagy kispályás ;) .MIvel én még elég kezdő vok, íg yegy-dolgot elmagyarázhatnál. 1.Mivel ölted meg a Mantiocore-t? .Mi gyógyította meg a conqueror-t harc közben? -
virs lee #9573 Elírtad, mert pwnage. ~~ -
dudovec #9572 Csinaltam egy videot a jatek igazan durva skilljeibol, kiirtam altalaban , hogy mien kari , es mit csinalok vele , ha valami nemlenne vilagos... hfhf
Titan quest ownage skills -
dudovec #9571 Hat az alapjan ahogy irt Manticorrol , elso karija lehet , szal nemkell rogton az ien tuning cuccos temaba belemenni:D Emlexem enis eloszor csak rohangaltam korbe-korbe es lottem ra kettot amikor tudtam, aztan megin futas korbe az a 'lyuk' korul , es amikor a 90% hp jat mar lelottem, es beszivtam 1 tusket kampec:)) es az anyazas csak akkor jott , amikor visszamentem es lattam , hogy megin maxon van az elete:))
A Slower attack az egy jo otlet , de vannak , es lesznek olyan bossok , amik egy jol felszerelt ijasszal is nehezek lesznek , meg trukkokhoz kell majd folyamodni.. Pl lathato fecske videojan , hogy mennyire jol sebzi a telkint , de ha lemenne hozza, akkor megizzadna vele rendesen, sot sztem attol a spelljetol ami ilyen lifedrain szeruseget nyom be is halna , es az elol nemnagyon lehet elszaladni:D Manticoret asszem vissza lehet csalni a bejaratig (bar nemprobaltam soha, de anno valaki irta , hogy igy tudta csak leolni) beallsz oda es lovod , meg pakolod be neki a farkast.. :)
-
Shorlex #9570 :DDD
Szóval igazad van, amit mondasz, csak nézd meg, hogy mennyit játszottál. Egy újonc, vagy kezdő, aki viszont pl azt sem tudja hogy vannak különböző relic bonuszok, az azt hiszi hogy nincsenek (végül is így logikus), és beletörődik. És mondjuk egy heracles embodiment, ami ad mittomén 10% pierce resistanc-et az persze nagyon jó (már akinek), de egy olyan, amiben van plusz 20% damage, az enyhén szólva kicsit veri. :D
Én amikor először elkezdtem játszani meg relicelni, akkor aszittem hogy ezek állandóak. Aztán egyszer észrevettem hogy van két különböző, onnan jöttem rá hogy nem, na de mennyi játék után... :D
A gyúpolás meg olyan hogy persze nem a legtisztességesebb dolog, na de érted, felfogom úgy hogy már egyszer megszereztem azt a dolgot, és most odamegyek mittomén Termerushoz hogy készítse el nekem a másolatát :DDDDDDDDDD
Revenge:
Vaultban szét lehet szedni az itemet meg a relicet (de az összegyűjtött relic triászt, vagy pentászt :D nem) ami rajta van. Na most, ha van egy nem tetsző relic bonusod, akkor szerzel még egy olyan relicet, egy darabot és azt az egyet beletsezd amibe belevaló. Amikor ez megvan, akkor fogod a komplett reliceket és azt ilyen módon teszed bele abba acuccba, amiben benne van az az egy darab, amit az előbb beletettél. Ez végül is az egyetlen módja annak hogy "szétszedj" egy komplett relicet. Aztán imádkozol meg rágod a körmöd hogy más relic bonuszt adjon :DDD
A másik megoldás a gyúpolás (dupe) de azt nem írom le. :D Legyen itt csak annyi, hogya vault is valami.vault file-okban tárolja a dolgokat...
-
Énekelj csak, pls! :) -
nemonddezt, ez a trükköd pont nagyon tetszett, mert ötletes. nekem eszembe sem jutott volna. és mivel énis szedtem már szét relicelt cuccolt vault-tal, ez még talán tűréshatáron belül is lehetne :)
amúgy én nem dupiztam sose, mindig rendes trade-re törekedtem, nem csaltam relic-ekkel és mégis megvan minden ami fontos a karimnak. sőt, ígyis kigyűjtöttem a lila itemek nagy részét, sőt két -8 rec code of hamurabbim is van (ami 1.20 alatt is él) tehát nem érzem, hogy nagyon hátrányban lennék a szabályokat kicsit lazábban vevőkkel szemben. -
Shorlex #9567 Ja bocs, relicet és charmot pedig venni nem lehet sajnos, talán majd a kiegben jön valami ilyesmi, vgy ehhez hasonló. na most, ha nem az a relic bonusz kell neked, amit adott a gép, akkor ezt is meg lehet oldani, de inkább befogom a számat mert a mi fecske nevű csítmesterünk és döntnökünk lecsap :DDDDD