Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igen kell hozáá vmi patch?
Elõre is köszi!
Az egyik, amit említettem, hogy ez a k..va gép nem ad semmilyen jó botot most, hogy caster vagyok, bezzeg a slayernél orrba szájba dobálta a jobbnál jobbakat, itt meg a slayernek valókat dobálja (kicsit skizofrén a random generator).
Na ennek következtében lvl 8-on, ami ugye nem egy nagy szám egyelõre, de azért nem is a játék létezõ legeleje van egy fasza 20-as DPS-es botom, ami szinte a játék eleje óta megvan és azóta sem találtam jobbat, és amivel nem igazából tudok aratni. Így nem csoda, hogy a lich egyelõre magasan veri a gazdáját. 😄 Hát így legyek én fõ karakter. 😄
Még egyszer kérdezném, hasznos lehet:
"Lehet a karaktereim között átadni a cuccokat? Illetve amikor egymástól kérdezitek, hogy ez vagy az megvan-e, akkor azt hogyan adjátok át?"
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
Ha igen kell hozáá vmi patch?
Elõre is köszi!
Írányítani pedig csak olyan mértékben lehet õket, hogy pl ha látsz képernyõ szélén egy csapat nagyobb monsztát, akkor megállsz mielõtt még a farkas beront, és ctrl+bal klikkel beküldöd a lich-et is, így a farkas is tiovább bírja, és ha a lich-en már van az elsõ passzívkán is pont, akkor aztán lesz nemulass aki a közelében van 😊
Egyébként hogy meddig érdemes fejleszteni, hát ez jó kérdés, mert sztem kari függõ, amég érzed, hogy hasznát veszed. Azért ne feledd, te vagy a fõkarakter, azok csak segédek. Ha a segédeid többet sebeznek mint te, akkor vmit nem jól csinálsz 😊
De vegyél fel egy mastery shrine-t (úton-útfélen mindenhol van) és akkor idézd meg a lényeidet és meglátod mennyivel erõsebbek lesznek.
Felraktam a gémet, nyomtam is vele pár órát, aztán kiléptem. Gép kikapcs. Másnap gép bekapcs és nem indul el a játék. Mentés betöltése gomb még megvan aztán kilép egy hibaüzenettel. Mit tegyek? Plí help somebodrii!
JAtticus
és dudovec, nem lesliee :-)
meg a videókban is írta ..., hogy a 3 ancestral warrior gyûrûbõl jön elõ.
Tehát nem minden rossz...
vault tele van hülyeségekkel.
---Gamebanshee szerint:
138 Armor
100% Life Leech Resistance
93% Energy Leech Resistance
+39 Intelligence
+110 Health
+136% Energy Regeneration
+46 Defensive Ability
-15% Recharge
-14% Energy Cost
Grants Skill: Dark Covenant
---Míg a Vault szerint:
120 Armor
+100 Life Leech Resistance
+100 Energy Leech Resistance
+120% Energy Regeneration
+36 Intelligence
+52 Defensive Ability
15% Skill Cooldown Reduction
15% Skill Cost Reduction
Grants Level 2 Dark Covenant Skill
Tehát valami nagyon másképp vannak leírva... Neked miket adott leírásban?
Az anyjuk valagát!
minden % os dolog igy kell mukodjon , egy letezo nosszegzett , adot tipusu sebzest novel annyi %al.
Viszont talaltam 1 kurva kellemetlen bugot , van egy legendary armor aminek : grants skill: dark covenant felrakom de rohadtul nem jelenik meg sehol h en tudnek olyat castolni , finoman szolva anyjuk picsajat. agyaltam 1 csomot valami trükkön , erre kiderul h nemis adja meg a skillt csak ravan irva?😄 fuck
Amikor bármelyik karinál, felszerelésnél azt írja, hogy plusz ennyi-annyi százalék valamilyen damage, akkor az pontosan mit jelent? Konkrét példával:
+20% cold damage
Ezt azt jelenti, hogy ha mondjuk van egy 200-as DPS-ed, akkor ezt használva most 240 lesz, amibõl a 40 cold damage (bár ennek nincs jelentõsége), vagy ez csak akkor turbózza fel a DPS-t, ha amúgy is olyan fegyvered van, ami cold damage-re épül, azaz ha pl. egy egyszerû kardod van, akkor hiába a +20% cold, marad a DPS 200?
Ugyanez a helyzet a piercinggel is? És itt mi a jelentõsége annak, hogy a hunter fegyverek nagyrésze ugyebár valamilyen % piercing?
Na má sooth vagyok, kemény lvl 8. : )
Asszem mégiscsak nehezebb ezzel a karival a kezdet (most már tapasztalatból mondhatom), mint a slayerrel, de ez majd késõbb meg fog fordulni.
Ity, írtad, hogy mennyire jók a farkasok. Hát, már megidéztem egyszer-kétszer a szerencsétlent, me bizony behalt párszor... Igaz, hogy totál sprõd lvl 1, semmi turbó farkasom van, szóval lehet, hogy magasabb szinten hasznosabb és erõsebb.
Kérdésem, hogy mennyire érdemes fejleszteni a farkasokat és meddig jók? Késõbb mysticcel megszûntessem-e más skill javára, ha igen, mikor?
Lich kinget szintén idéztem, az is sprõd lvl 1, de az még nem halt be. Ezt a két figurát lehet irányítani, vagy mindig ilyen szabad gondolkodásúak, azaz támadnak akkor is ha nem akarom?
Egyébként nagyon jó fej a játék. Slayerrel orrba szájba dobálja a botokat meg az inteligens cuccokat, amik csak arra jók, hogy eladjam õket, a sooth-nál meg úgy dobálja a slayernek valókat, hogy csak pislogok. : )
Még egy kérdés: lehet a karaktereim között átadni a cuccokat? Illetve amikor egymástól kérdezitek, hogy ez vagy az megvan-e, akkor azt hogyan adjátok át?
Next PC upgrade: 2022
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
köszi
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Az hogy a staff ien gyors , hm lehet vegulis... masfajtaval nekem se akart sikerulni , bar elvileg a weapon allap sebessegetol kene fuggjeine.
Plusz a bónuszok (skill, str), amik arra is ugyanúgy rájönnek mint a fegyverére.
Lehet h a botos lövöldözés távolsági fegyvernek számít és arra ennyi a maximum. Közelharcnál se ugyanannyi 1 és 2 fegyverre.
"ha szamitana hogylehetne mindenkinel ugyanannyi a max" - ugylatom nemveszel emberszamba😊) vagy csak nemtartozom bele a "mindenkibe" ,ugyanis mint mondtam nalam 209% , de ha nemhiszed parancsolj. Rajtam van osszes auram , shrine nincs rajtam semmi , es covenant nelkul ami ugyebar speedet ad , ugyis 201%.

Hát, mondjuk egy olyan amu, a két skill mellé adja pl a life leechet meg ach-t 😊

pl. ha life leach-ben gondolkodnék kétkezes spirittel, elég jó kombó lenne ez legend legelejérõl:
akkor milyenek vannak késõbb??
Trip to live, live to trip
Az a dárda meg nem rossz, ha azt nézed h az egyes gyorsaságok között kb 10%van (bár sztem ez is ahogy esik úgy puffan típusú programozás), akkor ez egy normal sebességû +67% damage fegyver, ami azért nem rossz.
Trip to live, live to trip