Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok! lenne egy kérdésem lehet a tq-t lanon játszani? (crackelten)
Ha igen kell hozáá vmi patch?

Elõre is köszi!
mi azámit neked jó botnak? vagy egy kb 25 botból álló gyüjteményem ha érdekel<#wink>
Persze, amit mondasz, azt én értem, de van két alapvetõ hibapont.
Az egyik, amit említettem, hogy ez a k..va gép nem ad semmilyen jó botot most, hogy caster vagyok, bezzeg a slayernél orrba szájba dobálta a jobbnál jobbakat, itt meg a slayernek valókat dobálja (kicsit skizofrén a random generator).
Na ennek következtében lvl 8-on, ami ugye nem egy nagy szám egyelõre, de azért nem is a játék létezõ legeleje van egy fasza 20-as DPS-es botom, ami szinte a játék eleje óta megvan és azóta sem találtam jobbat, és amivel nem igazából tudok aratni. Így nem csoda, hogy a lich egyelõre magasan veri a gazdáját. 😄 Hát így legyek én fõ karakter. 😄

Még egyszer kérdezném, hasznos lehet:
"Lehet a karaktereim között átadni a cuccokat? Illetve amikor egymástól kérdezitek, hogy ez vagy az megvan-e, akkor azt hogyan adjátok át?"

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Grusalak
na most magamnak válaszolok... <#idiota>: az 'félreértettelek' akart lenni...

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

sziasztok! lenne egy kérdésem lehet a tq-t lanon játszani? (crackelten)
Ha igen kell hozáá vmi patch?

Elõre is köszi!
Persze, hogy a farkas elõbb hal be mint a lich, hiszen a farkas elõrerohan bele a tömegbe és mindenki azt marcangolja még a lich csak hátulról kastolgat.
Írányítani pedig csak olyan mértékben lehet õket, hogy pl ha látsz képernyõ szélén egy csapat nagyobb monsztát, akkor megállsz mielõtt még a farkas beront, és ctrl+bal klikkel beküldöd a lich-et is, így a farkas is tiovább bírja, és ha a lich-en már van az elsõ passzívkán is pont, akkor aztán lesz nemulass aki a közelében van 😊
Egyébként hogy meddig érdemes fejleszteni, hát ez jó kérdés, mert sztem kari függõ, amég érzed, hogy hasznát veszed. Azért ne feledd, te vagy a fõkarakter, azok csak segédek. Ha a segédeid többet sebeznek mint te, akkor vmit nem jól csinálsz 😊
De vegyél fel egy mastery shrine-t (úton-útfélen mindenhol van) és akkor idézd meg a lényeidet és meglátod mennyivel erõsebbek lesznek.

Szevasztok!
Felraktam a gémet, nyomtam is vele pár órát, aztán kiléptem. Gép kikapcs. Másnap gép bekapcs és nem indul el a játék. Mentés betöltése gomb még megvan aztán kilép egy hibaüzenettel. Mit tegyek? Plí help somebodrii!
JAtticus
Grusalak
nos lehet, hogy félreértettel elöbb, rákerestem mindkettõn a vestmenre, és sorry... tényleg blõdségéeket ír... <#worship> bocsi

Grusalak
hát én vaulton is ezzel a névvel találtam meg...
és dudovec, nem lesliee :-)

botbol nem gyurubol a warrior , es az muxik is nalam. a thunderclapok , a helm of darkness flash powderje is , nalam minden mukodott eddig ezt kiveve , kisse bosszanto:o

Grusalak
bár mondjuk kaptam egy armort anno paladinnal, aminek volt egy grant skill: armor handling, és tényleg mûködött, mert egy sisakot csak azzal tudtam viselni, és a leírásban is mutatta, hogy csökkentve van a szükséges attrib hozzá...
meg a videókban is írta ..., hogy a 3 ancestral warrior gyûrûbõl jön elõ.
Tehát nem minden rossz...

ez kb olyan h vault szerint vestment of the overlord ez,leslie szerint meg ez😊
vault tele van hülyeségekkel.
nyugi duvo,ilyen nálam is van,helios' fury,grant skill:ring of flame,de baszik adni,még ha nulla pont van rajta akkor se.<#csodalk>
Grusalak
Hát rákerestem erre a köpenyre, ami a poén, hogy:
---Gamebanshee szerint:
138 Armor
100% Life Leech Resistance
93% Energy Leech Resistance
+39 Intelligence
+110 Health
+136% Energy Regeneration
+46 Defensive Ability
-15% Recharge
-14% Energy Cost
Grants Skill: Dark Covenant

---Míg a Vault szerint:
120 Armor
+100 Life Leech Resistance
+100 Energy Leech Resistance
+120% Energy Regeneration
+36 Intelligence
+52 Defensive Ability
15% Skill Cooldown Reduction
15% Skill Cost Reduction
Grants Level 2 Dark Covenant Skill

Tehát valami nagyon másképp vannak leírva... Neked miket adott leírásban?

de mer , ez teljesen logikus😄

Ezek szerint az elõbbi példánál maradva, ha van egy kardom, aminek köze nincs a cold damage-hez, akkor lehet nekem +600% cold damage-em mondjuk egy gyûrûvel, akkor sem növelli a DPS-t.
Az anyjuk valagát!

ami érteked van cold damagebol , pl 40 cold dmg van a fegyveren azt noveli 20% al , megmondjuk a nimbus altal adott cold sebzest is , minden cold sebzest szerintem.
minden % os dolog igy kell mukodjon , egy letezo nosszegzett , adot tipusu sebzest novel annyi %al.

Viszont talaltam 1 kurva kellemetlen bugot , van egy legendary armor aminek : grants skill: dark covenant felrakom de rohadtul nem jelenik meg sehol h en tudnek olyat castolni , finoman szolva anyjuk picsajat. agyaltam 1 csomot valami trükkön , erre kiderul h nemis adja meg a skillt csak ravan irva?😄 fuck

Jaj, egy látszólag egyszerû, de mégsem egyértelmû kérdésem is van.
Amikor bármelyik karinál, felszerelésnél azt írja, hogy plusz ennyi-annyi százalék valamilyen damage, akkor az pontosan mit jelent? Konkrét példával:

+20% cold damage

Ezt azt jelenti, hogy ha mondjuk van egy 200-as DPS-ed, akkor ezt használva most 240 lesz, amibõl a 40 cold damage (bár ennek nincs jelentõsége), vagy ez csak akkor turbózza fel a DPS-t, ha amúgy is olyan fegyvered van, ami cold damage-re épül, azaz ha pl. egy egyszerû kardod van, akkor hiába a +20% cold, marad a DPS 200?
Ugyanez a helyzet a piercinggel is? És itt mi a jelentõsége annak, hogy a hunter fegyverek nagyrésze ugyebár valamilyen % piercing?

asszem megin sikerult egyet fejlodni tapolodasban😉 ez a Sage 1 allat😉)

Jó reggelt emberek.
Na má sooth vagyok, kemény lvl 8. : )
Asszem mégiscsak nehezebb ezzel a karival a kezdet (most már tapasztalatból mondhatom), mint a slayerrel, de ez majd késõbb meg fog fordulni.
Ity, írtad, hogy mennyire jók a farkasok. Hát, már megidéztem egyszer-kétszer a szerencsétlent, me bizony behalt párszor... Igaz, hogy totál sprõd lvl 1, semmi turbó farkasom van, szóval lehet, hogy magasabb szinten hasznosabb és erõsebb.
Kérdésem, hogy mennyire érdemes fejleszteni a farkasokat és meddig jók? Késõbb mysticcel megszûntessem-e más skill javára, ha igen, mikor?
Lich kinget szintén idéztem, az is sprõd lvl 1, de az még nem halt be. Ezt a két figurát lehet irányítani, vagy mindig ilyen szabad gondolkodásúak, azaz támadnak akkor is ha nem akarom?

Egyébként nagyon jó fej a játék. Slayerrel orrba szájba dobálja a botokat meg az inteligens cuccokat, amik csak arra jók, hogy eladjam õket, a sooth-nál meg úgy dobálja a slayernek valókat, hogy csak pislogok. : )

Még egy kérdés: lehet a karaktereim között átadni a cuccokat? Illetve amikor egymástól kérdezitek, hogy ez vagy az megvan-e, akkor azt hogyan adjátok át?

grebber

Next PC upgrade: 2022

Nem a daraba lényeg hanem hogy mit. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Nem attól függ, akármilyen fegyver van nálad 1 kézzel 190%, 2 kézzel 170% a max. Gondolom íjnál, botnál megint más, azok távolsági lövöldözésnek számítanak.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

dobott már valakinek lepic tájfun 5 legendnél töbet,1 dropban? (nekem tegnap annyi dobott egyszerre)
Lobsterman
Azt jelenti hogy mennyi esélye van annak hogy egy ellenfélnek kilyukaszd a mellbimbóját testékszer betétele ürügyén 😄 (bocs korán van még 😛)

zsirfecske
bazz miket találok, koszorú (háhá) és a legütõsebb kinézetû balta:

Van egy kydomosom de elég gyenge vagy csak nekem tünik annak ?

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Faterx
Akinek orig. van, frissítsen a menübõl. Én már megtettem<#finom>
chalezlopez
Megvan...

Vamos Argentina!

mrall
kérlek lapoz fel egy angol szótárt!!!!! ha már erre sem vagy képes akkort elárulom hogy a Piercing damage = szúró sebzés azaz nyilasok ellen véd be vagy a dárdás macskeszok ellen jól jön pl...

A piercing mit jelent?
köszi

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Amugy ha valakinek van "kydomos" a , akkor nagyon vevõ lennek ra.

ha 2 kezes vagy akkor egyertelmu , hogy nem fegyverbol kell attack dmg converted to health. de van 1 csomo olyan kozelharcos kari aminek fegyverbol a legjobb kirakni, mert ugy kotott az amud ,ami szerintem eleg sokat dob 1 karin h milyen.

Az hogy a staff ien gyors , hm lehet vegulis... masfajtaval nekem se akart sikerulni , bar elvileg a weapon allap sebessegetol kene fuggjeine.

65% damage az egy 200 as fegyvernel , kb 120 sebzes plusz
Plusz a bónuszok (skill, str), amik arra is ugyanúgy rájönnek mint a fegyverére.

Lehet h a botos lövöldözés távolsági fegyvernek számít és arra ennyi a maximum. Közelharcnál se ugyanannyi 1 és 2 fegyverre.

vki esetleg legend host?
5801-es hozzászólás kukkold meg és cselekedj aszerint. : )

nyugi ráraktam egyet, 2en toltuk a dárda nálam maradt,rápróbálgattam a különbözö echantokat,nem earthos kainak valóban az attackos achilles a legjobb,earthosnek a proméeusz+35% attack speedes😄
virsli kb annyit , hogy az a 65% damage az egy 200 as fegyvernel , kb 120 sebzes plusz , egy 10% attack damage converted to health pedig egy 1000 es avarage damagenel 100 elet gyogyulas ütesenkent.
"ha szamitana hogylehetne mindenkinel ugyanannyi a max" - ugylatom nemveszel emberszamba😊) vagy csak nemtartozom bele a "mindenkibe" ,ugyanis mint mondtam nalam 209% , de ha nemhiszed parancsolj. Rajtam van osszes auram , shrine nincs rajtam semmi , es covenant nelkul ami ugyebar speedet ad , ugyis 201%.

Mit ér pár % leech +65% dmg-vel szemben? ~~

Nincs. Épp azért kevés ez.

Ha számítana, hogy lehet mindenkinél ugyanannyi a max?

Késõbb?
Hát, mondjuk egy olyan amu, a két skill mellé adja pl a life leechet meg ach-t 😊

Lord Oswal
melyik patchet kell letölteni ahhoz hogy ne lépjen ki a game azzal hogy a "winfos hibát észlelt és leáll"

zsirfecske
háhá kösz hogy megvédtél 😊 amúgy legend act1 végefelé kezdem már látni hogy a zöld cuccok tényleg legtöbb esetben verni fogják a lilákat, ami nem is nagy baj.

pl. ha life leach-ben gondolkodnék kétkezes spirittel, elég jó kombó lenne ez legend legelejérõl:

akkor milyenek vannak késõbb??

Leslieee
Jah és persze egy achilles kavics tisztán atk speeddel, igencsak überelné a legtöbb lila fegyver sebzésénél.

Trip to live, live to trip

Leslieee
Most nemtom mit akadtok fenn az atkspeeden, sztem simán kaotikusan progizták meg az egész gémet, lesz ami lesz alapon. Az is lehet h minden egyes kibaszott fegyvernél tök máshogy van 😊

Az a dárda meg nem rossz, ha azt nézed h az egyes gyorsaságok között kb 10%van (bár sztem ez is ahogy esik úgy puffan típusú programozás), akkor ez egy normal sebességû +67% damage fegyver, ami azért nem rossz.

Trip to live, live to trip

Ja lesli , szorongatjak a tökömet a suliban rendesen , maradt 2 hetem h leadjam a vizsgamunkam😉 Bar nyugtatom magam , hogyha olyan hévvel allok neki , mint 1 uj karinak szoktam , akkor 1 het alatt is megcsinalom😄D Amugy johetnel az amuder , mar hazaertem , irj privit ha hostolsz , kosz.

fecske amugy nemlenne olyan rossz az a darda , egy perfect valor of archillessel eleg utos lehet , bar ha mar spear akkor 200 as kell , meg ha egy fegyveren alapban nincs ias , ami ugyebar suffix , akkor olyat kell keresni inkabb amin az attack damage converted to health suffix van.

zsirfecske
van fast dárda tán? nomindegy, legend act1-ben nekem a +67% dmg nekem soknak tûnt 😊

Virsli: championnal nem testeltem ki , csak annyit lattam h felraktam 2 kardot enchant nelkul , es raktam melle meg attack speedes cuccokat es nem akart 155 fole menni , ha alapban lett volna a kardokon ias meg lett volna bennuk enchant valszeg feljebb megy , pont erre probaltam ravilagitani azzal amit irtam , h szamit h mennyi van a fegyon alapban szerintem , de nem biztos h minden kasztnal fegyvertipusnal muxik , meg nem testeltem ki pontosan.. de mint latom valasz helyett megin csak belekotsz valamibe;D sebaj