Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
De xar, hogy nincs valami jó magyar nyelvû leírás ehhez a TQ-hez, mert így munka közben angolul olvasgatni és fordítgatni nincs idõ...
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
spellbreaker karakterem van még csak 12-es -hála a folytonos lefagyásoknak- és
már van 3 kék cuccom. tom h a kékeknél van st de 3 kékbõl csak az egyiknél írja ki a set többi tagját, amelyiknél kiírja az vmi nekromatás cucc. a kérdés h a többinál mért nem íeja ki?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Trip to live, live to trip
A Lich is addig marad veled, még le nem ütik, vagy ki nem rúgod (a második akkor jöhet szóba, ha kapsz egy plague-t és egymásnak adjátok át oda-vissza, így soha nem múlna el.)
Korábbi kérdésedre pedig a jobbegérre a Vison of Death-et javaslom
Eleinte nem vettem le az összes skillt róluk, hanem egyet rajtahagytam, hogy ha mégis behalna (röhej maga a feltételezés is) akkor is tudjak egyet gyorsan idézni. Mivel sok skillje van pl a Lich-nek is ami szintenként is látszik, hogy mit használ (pl 1-es szinten a legfelsõ passzívja 1 project-et lõ, maxolva 5-öt) így könnyû észrevenni, hogy egy lecsupaszított Lich milyen szinten dolgozik, 1-es (1 project) vagy fullos (5 project). De ez csak egy példa volt, látszik úgyanígy a death nova-ján is, hogy milyen szinten tolja, stb.
Saját skilljeidre ez nem vonatkozik. Tehát nem teheted meg azt, hogy kimaxolsz egy aurát, felrakod magadra és aztán leveszed a pontokat róla, mert azonnal lemegy arra a szintre ahányra csökkentetted.
Én úgy tapasztaltam, hogy petekre él, sajátra nem.
De nyitott vagyok meghallgatni az ellenérveket 😊
Jobb gombra szerinted mit rakjak?
ááá, dehogy diós duma ez is 😄
Amúgy valóban, a farkasok túlélõ passzívja tényleg aranyos maxolva, de valóban úgy van, hogy sok pont kell rá, szóval annyit nem ér. (Hacsaknem erre is milliókat költ az ember skillátpakolással, amirõl lentebb írok a Lich kapcsán.)
Egyébként pedig én a farkasokra csak normalon gondoltam. Tehát még kis szintû a kari, addig a farkasok jobb szolgálatot tesznek sztem, mint a Lich. Epic-en már el lehet felejteni a farkasokat, és inkább a Lich-re tolni a "felesleges" pontokat. De mivel a Lich nem fut elõre, mint a farkasok, így tanknak természetesen az Outsider+Refresh kombó a nyerõ. Bossoknál meg Outsider úgyis ráugrik, a Lich-et meg odaküldöm kézzel 😊 Nincs szükség a farkasokra, csomó pontot meg lehet spórolni.
De ha már itt tartok akkor sztem ilyen skillkiosztás kéne egy 50 körüli soothsayer-nek. Vagy fogalmazhatok úgyis, hogy ez a minimum.
Aztán ha picit turbósabb kell és van sok pénz, akkor meglehet spékelni egy picit még így.
Ez a második verzió abban különbözik, hogy a Lich-en nincsenek pontok. Magyarázat pedig az, hogy elmegy a jóember egy mystic-ushoz, és leszedet kereken 55 pontot bárhonnan. Aztán fogja magát és fullra maxolja a Lichet az összes passzívjával együtt. Megidézi, majd leszedi mind az 55 pontot, és akkor osztja el, úgy, ahogy a második linken van. Tény, hogy ez a manõver 5 millába kerül, de cserébe van egy fullos Lich (amit úgysem fognak tudni leütni, tehát nem kell újramegidézni) és van érte 55 pont amit el lehet osztani.
Mondjuk ez csak akkor jó, ha az ember folyamatosan megy végig a játékban. Titan run-ra nem alkalmas sem a költsége sem az idõigényessége miatt 😊
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Kicsit ugyan elveszek a hihetetlen szakszavak és rövidítések össztüzében, de lassan azért csak kibogarászom ami kell. : )
Még egyszer köszi!
<#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen>
Ityvel amugy egyet ertenek , es teny h a farkasok rendkivul hasznos petek , de alap h az idezest maxolod , + maul nameg a strenght of the pak sem rossz , de ez kurvasok skill. (a survival insticktnek nemsok ertelmet latom , de ezert biztos kapok most 1 kis savat a farkas fanoktol..) Elejen amugyse fontosak sztem annyira , eleg ha van 1 farkasod amig elered a refresh + outsidert , utana meg ugyis ugy mesz szerintem , hogy maxolt outsider (skill) + refesh , es akkor fog jutni skilled a plaguere meg lichkingre meg minden masra ami szukseges. Sylwian nymphre ugylatom nem erdemes gyurni , ha telleg nemtudsz mire rakni , akkor erdemes a legutolso kepesseget novelni , amit eleg jol erosit a covenant , es mivel altalaban mogotted all , nemis nagyon bantjak.
Szerintem egy jo ternionernek nincs szuksege tankolo petekre , mert soxor mire odaernek a lenyeid kilosz mindenkit.. es lehet furan hangzik , de engem a core dweller pl soxor hatraltat , mert ha en allok leg elol felem fut az osszes , es 5-6 yardra tolem mar csoportban vannak ami altal az egesz tomeget sebzi a ternion , dwellert meg osszevissza alljak korul es celozgatni kell meg soxor 2 esevel kiloni a lenyeket korulotte. persze jo lehet az ijaszhordák ellen , de majd legenden amikor mar igazan veszelyesek , akkor azokon a helyeken ahol sok jon beloluk , odafigyelsz , es azokra is radobod a vision of deathet, ha van egy outsidered az mar boven eleg kell legyen tanknak , aki szinten teruletre sebez , es eleg jol , raadasul healthet redukal. Bossokhoz sem kell a 3 farkas , az a legjobb , hogy amikor jon a boss , nem cisnalsz semmit , hagyod hogy a lichking meglojje , ennek a kovetkezteben nekimegy , mire a lich elkezdi novazni , amitol szetesik a faszba a boss + az outsider rasegit te meg adagolod ternionnal. Ugyvettem eszre amig nemkapott eleg pontot a lich , es odament hozza a boss , es elkezdtem loni akkor otthagyta a boss a lichet es nekemjott , ebbol azt vonom le , hogy a szornyek azt "vizsgaljak" soxor , h kitol kapjak a legnagyobb sebzest , es ha erzekeli , hogy te sokkal jobban sebzed mint a lich , akkor radmozdul , de mivel a lich %ban redukalja a sebzest , ezert magasabb szinten(nehezsegi fokozat) ezt a sebzest amit õ ezzel kioszt nemfogod tudni ûberelni , ezret nemfogja a boss otthagyni a lichet , meg ha 6k a dps ed ternionnal akkorsem. 1-1x elofordul h a titan otthagyja es nekemjon , de altalaban nincs ideje erre , ha megis , akkor feluton felem osszeesik. Ebbol adodoan , a lichnel a summon lich kinget maxolni kell , death novara erdemes maxolas meg , vagy 7-8 pont minimum , a felso ketto is siman meger 1 pontot , az arcane blastja talan tobbet is , ha nemtudsz hova tenni , a damage resist skillje 2-3 pontnal tobbet nemigen ér szerintem , foleg ha Soothsayer vagy , akkor van hozza oakod , meg refreshel elohozod barmikor megin , raadasul nalam Conjurer léven oak nelkul meg 1 es damage reduce skillel sem nagyon halt be legenden , ha meg sérült kb azonnal visszaszivta a skilljeivel , nemnagyon van ideje lehalni a bossoknal , mer pikpak kinyirja mindet az outsiderrel + a segitsegeddel. Normal act1 ben eros lesz a lich , act2 ben mar picit gyengus , es talan normal act3 ban a leggyengebb a lich , mert akkor meg nincs pontod ra , mert fontosabb dolgokat kell maxolni , de nemgaz mert amint atmesz epicre , nagyot fog erosodni , es igazabol a lichkingre epic kozepetol lesz nagy szukseged , es kifezejetten bossoknal.
Egyik megoldás a #3600-asban olvasható, másik meg a #6149-ben.
Van egy kis problémám és nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni!
Szóval epic fokozaton játszok egy 39. szintû hunter-nature kasztú
csajszival. A gondom az, hogy miután gyönyörûen megfingatom az aténi
katakombák 5. szintjén õrködõ wraith fõmuftit, a quest teljesítését
bejegyzõ Pheadrus nem válik interaktívvá, azaz nem tudom megszólíta-
ni!!! Van-e esetleg valami elõkövetelménye annak, hogy én ezt meg-
tehessem, vagy beszart a progi??? Ha valakainek van ötlete az please
segítsen!!!
Köszi!
A kérdés ugyanis konkrétan a Soothsayer-re vonatkozott, tehát konkrét mastery-kre. Spirit + Nature = Soothsayer = 146 dex.
NEM kell tenni dex-re, mert 4 dex-et akárhonnan össze lehet kaparni 😊
De ha 101%-os biztonságot szeretne az illetõ, akkor is max 1 pontot kéne ráraknia, mert 1 attrib 4 dex-et ad. Kereken 150 lesz.
Kérnék egy kis segítség attól aki multizik.
Beépítet tûzfalam van nem tudom megnézni, hogí milyen portot használ a játék.
Kéne a bejövõ port száma. Segítséget elõre köszönöm.
1. Tank valóban kell, csak egy Soothsayer-er ugye nem tud Core Dweller idézni (fire gólemet). Szóval ott a farkasokkal kell operálnod. Azok rohannak elõre és vonják el a figyelmet. Itt jegyzem meg, hogy bár én is Spirit-tel kezdtem, ha most kezdeném, akkor inkább a Nature-re esne a választásom. Pont a farkasok miatt. Bár támadó skill nemsok van ennél a Mastery-nél, de mire szükség lenne rá, már úgyis eléri az ember azt a szintet, mikor bejön a másik Mastery is.
Másik dolog, ami a tömegek ellen nagyon jól beválik, ha már Spirit-tel kezdtél, az a Vision of Death. Okosan használva a közeledbe se tudnak menni.
2. Nem osztom azt a véleméynt, hogy a dex-re is kell tenni (még ha keveset is). Soothsayer-nek 146 dex jön össze a két Mastery kimaxolásával. Szóval 4 dex kell cuccokból. Sztem ez bõven öszze fog jönni.
3. Nem tudom, hogy nehezebb-e. Azt tudom, hogy más. Ha skillekkel akarsz az elején mahinálni, teljesen más játékstílus kell hozzá. (De sztem elején lehet menni skillek nélkül is, egyedül a kisbossoknál lehet ilyenkor nehezebb.)
4. Ternion nem fogyaszt annyi manát késõbb, mint eleinte. Illetve természetesen nem a költsége fog csökkenni, hanem mivel az összes attrib pontot az int-re teszi az ember, ezzel együtt növexik majd a mana regen-je is elég rendesen. Erre jön majd még a Dark Covenant skill is, ami szintén mana regen-t fog adni folyamatosan (ha máshogy nem, hát a refresh majd besegít). Szóval nyugi, manával nem lesz gondod késõbb, csak az elején fogy el mindig. Viszont lehet inni 😊
Késõbb ez felesleges lesz azé csak egyet, vagy fejlesszem ezt is tovább?
Virs lee válaszolt nekem a kérdésekre, itt köszönöm neki, de a kis szánalmas tapasztalatom félelmeit nem oszlatta el... Nessus, ha nem futkározok, legyilkolt volna gyorsan.
Hogyan kell egy spirittel hatékonyan támadni egy karira (fenntartva, hogy most, kb. lvl 5-6 vagyok, nagyon kezdeti stádiumban, egyelõre ócska staffel és az energy k..va gyorsan fogy, ha bal egérgombra ráteszem a terniont...) és hogyan kell többre?
Virsli: en oylan bowot vettem ami tok ugyanez , csak 50% damage helyett van rajta 35% attack speed. szerintem jobban superal 1 olyan , de kinek mi. Amugy avangernek lenne.
Amugy a ternion temaban egyet ertek , szerintem mar az elejen is jo cucc nelkul is, mondjuk leginkabb azon mulik , hogy milyen staffod van az elejen , bar az az "elejen" is erdekes , mert kb ha elered az lvl 12 t , megfelelo cumokkal mar feltudsz rakni egy 100 as botot , azzal meg nemkell ecsetelnem mit csinalsz normalon , de meg nighton is halomra losz mindenkit , megkockaztatom , hogy meg legendre is eleg , csak akkora mar megkell enchelni attack speeddel.
Attack speed meg erdekes , mer Terninoneremnek mint lattad 209% , mindenki aszonta h 190% a max , de ugytunik nem, szerintem a fegyver alap sebessegetol fugg , illetve attol h van e a tulajdonsagai kozt attack mar alapban. Mert pl felraktam a harcosomnak 2 fastos kardos , es sehogy sem ment 155% föle. Azt az 50% dmg t amit ad a bowod , visszapotolod masbol , de 35% fegyveren levo alap iast nem adsz vissza massal , de valahogy vissza is adod , valami masnak erõsen a kárára. De persze lehet tevedek.
2. Dexre is kell egy kevés, de számold bele hogy max 150 kell a legjobb mage cuccnak is, és a masterxkbõl is kapsz valamennyit, tehát csak módjával. Nem érdemes dexre rohanni, hiába viselhetnéd hamarabb a táp cuccokat, a végén meg bánni fogod hogy a dexed elhúz 150 felett azok nélkül is, és miért nem hasznosabb helyre pakoltad.
3. Nem, sõt könnyebb. Én shardos mágussal kezdtem, majd duél harcos, mindezek után a ternion very easy fokozat. Alig használ manát, cucc is elég neki amit a boltban kapsz (a táposaktól csak mégtáposabb lesz).
4. Igen, ha van elég manád ritkán kell piálni. Ha meg mana regened / leeched is van, szinte soha. Az elején (úgy lvl10-ig) hasznos ha van mellette sima támadás is a spóroláshoz (vagy veszel piát a boltban, de én azt még sose vettem ternionossal), egy idõ után viszont teljesen felesleges.
Kérdés(sorozat?): ) Hozzád, mint Sooth-mesterhez. : )
Elkezdtem az új karit (a slayerrel páthuzamosan), ugye ez elsõ körben spirit mastery.
1) A hunterrel rohadt nagy elõny (volt, és meglepõ módon még epicben is az) a háló. Ha nagyon sokan jöttek egyszerre, azzal be lehetett õket cserkészni egy kis futkározással. Van valami hasonló taktika egy - ha jól tudom viszonylag gyenge védekezõ - inteligence karira? Én azzal a life leech-el operáltam eddig (amit el tudok képzelni, hogy a jövõben már használhatatlan lesz, de így a játék elején nagyon jó), mert nagyon jól mûkszik, de nem tom jó-e.
2) Attribute-ot kizárólag intelligence-t pakoljak rá?
3) jól érzékelem-e hogy kezdeti stádiumban nehezebb vele menni? (példa: hunterrel Nessus egy-két hálódobás volt, meg folyamatos nyílgyilok kb. tíz másodpercig. Spirit ugye nem tudja megállítani ugyanígy, védekezni nem tud, úgyhogy ha nem rohangáltam volna vele, három ütéssel lekaszabol)
4) A híres terniont lehet úgy használni, mint az onslaught-ot anélkül, hogy pár szórás után nulla legyen az energy? Lehet, hogy csak most az elején fogy ki ilyen gyorsan a mana, nem tudom késõbb másképp lesz-e. Ha nem, akkor ezt mikor szoktátok használni?
Na elõre is elnézést a sok kérdésért, csak még egyszer nem követem el azt a hibát, hogy nem kérdezek. Slayeremnek pl. van 190 intelligence-e, me még nem tudtam, hogy az nem fog kelleni, meg nagyon nem értettem a játékhoz... De jó lenne, ha az most strengh lenne...
Vamos Argentina!
~~
Nekem mindig bejött ez a tatkika mikor a déli kapu nem nyílt ki.
Vamos Argentina!
Chalez nemtom mivan azzal. Megcsináltad az összes küldit? Beszéltél a palotába a palival? Mer ha a main quest az h find wusao mountains, akkor nyílnia kéne az õrös kapunak. De mondjuk ha normalon megcsináltad akkor gondolom vágod mivan, és ez csak egy újabb bug.
Trip to live, live to trip
Ha nemcsak masteríre pakolnál, simám menne lvl0-n is a ternion. 😊 Igaz így nincsenek atomtáp cuccok rajtam már az elején, viszont ezt valóban lehet 0-ról indulva is csinálni.
Vamos Argentina!