23078
-
Shorlex #9566 Csatlakozom Romotohoz, egyértelműen TQ Vault.
Annyi .vault filet hozhatsz létre amennyit csak akarsz, szépen rendbe tudod szedni a dolgaidat, kategorizálni, és soha, egyetlenegyszer sem cseszi el a mantést, hat hónapja egyszer sem.
Arra figyelj, hogy 1) ami a karidon van azt nem látja, tehát ha át akarsz rakni valamit akkor ne legyen a karin, 2) miután cuccoltál, a TQVault monitort kapcsold be mielőtt a gamát elindítod, ennyi. -
virs lee #9565 Hallottam róla, de a diohoz is olyan cuccoló progik voltak hogy időnként elcseszte a mentést, én inkább nem kockáztatok. főleg hogy itt a másik gép. :) -
Shorlex #9564 Ez nagyon aranyos volt... totál emlékeztet arra amikor én láttam meg először Manticore-t, ugyanez a csatakiáltás és kétségbeesett segélykérés volt :D
Szóval nem baxtál el csak egy dolgot, nekem a DPS-ed (az egy fake értzék egyébként sokkal többet mond az ütés speed nélkül) valahogy kicsinek tűnik egy lvl39-es karival. Tudom hogy 120ban ugye nincs ilyen hogy lvl 11-en full lilában legyél (olyan 1000-1200-as ütéssel :D) de azért 120ban is vannak lehetőségek egy nagyon erős karira. Ha jól emlékszem én mindig úgy csináltam 120at hogy egy somatophylakes armor volt rajtam, az már asszem lvl29től elérhető, és a minusz 20 requirements-ével elég sokat segít a többi cucc felvételéhez. Így pl. asszem te már viselhetnél athena cipőt, lehetne mondjuk ring of the shang gyűrűd, ami gyakorlatileg apollo előfutára, és lehetne a kezedben valami nagyon jó übertáp fegyó (én a helyedben ha mást nem erre a csatára lándzsát adnék a rangernek és közelharcba mennék Mantival), ami a lvl szintedet megüti. somatoval úgyis fel tudod venni egy lvl39-es karival. aztán egy warriors bracer is elérhető már, ilyen legend pajzsok is (ancile, korybantes) lvl39-en, és a fejedre kell már csak adni valami jó sapeszt (akár egy fasza zöldet megrelicelve olyan epices heracles-el, amiben van plusz 20%damage) és kész a kari, legalább 1000-ret ütsz egy ilyennel, de az a minimum.
Na most, ha nincsenek ilyen tápos cuccaid (mondjuk első kari, stb.), az baj, de akkor sem kell elkeseredni, akkor csupa tápos zölddel felvértezed magad, és úgy nyomod le. Elvileg ilyen 300-as ütéssel is le lehet nyomni, csak kicsit tovább tart mint kellene. Én a helyedben lándzsával nyomnám le, és ha nem vagy elég tapasztalt mert most küzdesz meg vele először, akkor egy nagyon jó achillessel relicelt zöld dárdával nyomulnék, amiben a relic bonusz 66% slower attack, vagy vennék olyan dárdát, amiben alapból benne van (csak azok nem ütnek olyan nagyot általában, úgyhogy inkább relicelj). Na most, 66% lassított attacknál bőven van rá időd, hogy látni fogod mikor készülődik fújáshoz, vagy lépéshez, és ha közelharcolsz akkor nem fog tüskéket dobni csak fújni, lépni meg a farkával üötni és harapn. Ez utóbbi kettő ugyan sebez téged, de sztem ennyit be kell vállalni, ugyanis nem sokat sebez, pláne egy oakkal, amitől félni kell az a belédlépése meg a fújás, de azt megoldod 66% slower-rel. Ha majd többet "gyakorolsz" Mantin, az sem kell, de most így először sztem azzal érdemes.
Szóval menj oda, dobj fel neki study-t, térj ki ha messziről lőni akar és amikor odaérsz kezdd el ütni, de ne úgy mint az eszelős, mert a 66% slower csak 3 mp-ig érvényes, úgyhogy ügyesen technikásan 3 mp-ként meg kell ütni, külön gombnyomással, nem pedig folyamatosan nyomvatartott bal klikkel.
Végső esetben ha nagyon fosol a közelharctól (én be kell valljam nagyon fostam sokáig), akkor ugyanezt megteheted íjjal is, abba is tehetsz relicet (akár achillest, akár artemis-t, mindkettőnek van ilyen bonusza) vagy vegyél slower attackos íjat, de ha rangelsz, akkor tüskéket is fog dobálni, és az ugyanolyan halálos egy pilanat alatt. -
TQVault bakker...
http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=ToolsandEditors.Detail&id=6#Files
Letöltöd, telepíted a program filés TQ mappába, utána azt megnyitva elindítod a tqvaultmont exét és azon belül lessz egy tároló indító és egy gamé indító gomb.... az összes karidat látja és róluk átpakolhatod a fölös cuccokata vaultba és vissza, ha elfogyott a hely csinálhatsz újjat... A karik mentéséről (dokumentumok, my games, tq mappa, save data mappáról) különben mindig csinálj egy mentést valahova + ban... -
Bujjék! M ia francc? A TQVault progiról senki sem hallott ? -
Ja de, Manticore az. :) -
virs lee #9560 Az nem a manticore? Van pár übertáp szörny, akik csak epeic / legenden jelennek meg, ezek leverése előbb kis tápolást igényel. :) -
virs lee #9559 LAN-on cuccolsz. Én pl. notebookkal szoktam besegíteni. -
virs lee #9558 BUÉK mindenkinek! -
Epicen vagyok, 39-es hunter-nature íjjásszal. Most Fayum Oasis melletti barlangban öszefutottam egy sárkánnyal. Egy fújásával megöl. Mi a fakk??
Meg sem tudom sebezni.
DPS-em 335.
Mit baxtam el? -
Hogy tudom azt megcsinálni h egyik karaktermtől átrakok egy cuccot a másikba? És van-e vhol olyan árus akitől tok venni relic-eket és charm-okat? -
igazából azért mondtam ezt, mert baromira idegesít, hogy lev62-ig EGYETLEN EGY thorny-t sem találtam, pedig szívesen kipróbáltam volna.
persze én sem kevés titanrunt toltam, főleg level 50 felett (még 1.20-ban is), olyan 20 milla xp-nyit biztos, aztán mégsem esett ki... nekem a 3 komplett archmage sett ment már az agyamra, a tíz blessing of the gods/myrmidian meg stb. -
Shorlex #9554 BÚÉK mindenkinek!
Jószívű vagyok, még neked is virsli! :DDD -
Ja ja az alábbi észrevételekkel egyetértek, ha végig tolod akár 2 karival 65 szintig simán találhatsz...vagy nem :) és ha nem találsz akkor multiban simán trédelhetsz akár egy tucatot... kedves zsirfecske :) ráadásul úgy látszik a többes szám itt nem műkszik :) de neked tuti kötelességed figyelmeztetni... a gonosz sosem alszik... :) te vagy a mi zsirtotemállatunk... :) -
dudovec #9552 Hat jah , ha tudtam talalni 10 arch claspot meg immortal amut , akkor 2 thornyt is lehet:P -
virs lee #9551 Miért? Titán runokból összejöhet. -
szerény véleményem szerint 2 thorny-t találni közel 0 valószínűséggel lehet, úgyhogy ez csííít, aztat pedig nem támogatjuk. na lehet nekemesni. mindenkinek bújéék -
meg ugye + 2 skill grátisz a thornyból a rouge-nak -
Nagy kísértés az a két apollo x két thorny pierce...majd elválik hogy mennyire műkszik... :) -
dudovec #9547 szal akinek nagy a pierce rese , akarom mondani:) -
dudovec #9546 bar teny, hogy sok helyen nagyon aprit a thorny, szal ha beraksz swapra 2 fulldurva fizikalost , akkor azt lerendezed a piercenelkulit. -
dudovec #9545 hat nemvallalnek be legenden egy 100% piercet study nelkul , de ahogy erzed:) -
Én az assámat a thornyk+apolló gyűrűk re gyúrom, mondjuk lehet hogy az egyik thorny helyett berakok egy furies baltát a bleedeng miatt... -
dudovec #9543 jo hat en a warwindet 08 alatt sem szeretem , pedig instantban utom mindig:) -
Azt a warwindet 1.01 től toltam 1.20 ig, már biztos elfelejtettem milyen volt, de most hogy mondod, tényleg szebb emlékeim voltak vele az elején...1.20 ig :) -
virs lee #9541 Mostmár nem sebez a ww se akkorát, de 1.08-ban 10k alapsebzéssel (szinte 100% pierce) simán. 1.20-ban meg leresistelik. -
virs lee #9540 Az ancienteket 1.20-ban simán lenyomják a mezei szörnyek is, titan runban az 1. csonti brigádnál behalnak. Ugyanúgy elkúrták mint a terniont. -
A war-wind nekem nem jött be, de muszájból használtam, nem volt más sok ellenre ható spellem... tényleg csak a gyengébbjét röpteti... az undead, és mechanikus ellenen meg kicsorbul az a passzív bakker...a Lethalt jellemzően a swap jobbosba rakom: swappba amúgy is pajzs dárda lessz arra az 1sec-re amíg beviszem a lethalt... amúgy onslaught és az a fránya war wind lessz a prior, a gombkiosztásnál nekem is a sűrűn használt spellek jönnek egymásután a health,energy után :) -
Ja a "dragonianok" a kedvenceim a flash ezekre tényleg kellhet :) -
dudovec #9537 marmint az ancit olyanra amien volt. -
dudovec #9536 Jo hat:D szornytol fugg , hogy mi repked el , act2 es jackalok repulnek legenden is , meg a raptorok is 3 ban.. Ancihoz telleg nemkell sok , kurvajok 1.08 alatt, de egy spellbreaker kezeben mukodnek a legjobban, szal staticolsz meg stunolsz (horn) nekik , es 1 anci 1 utessel nyom 1 mobot:) Foleg ha 9 el mesz 5 helyett.. Es 1.20 ban is tudsz hornolni , szal ugyanugy irtanak ottis az ancik egy jo horn mellett , a bossoknal gazossabb , dehat arra ott a spirit kaszt v a storm.. De onmagukban persze 1.20 ban telleg kalap szarok, bar ha mar levettek a refresht , akkor meghagyhattak volna nemde?:o -
virs lee #9535 A ternion se volt rossz, de az ancientek sokkal tutibbak voltak, nem kellett 1 helyben állni az íjászok, lerohanósok előtt, tankoltak is a sebzés mellett. 10k sebzéssel a ww-től is volt repkedés rendesen. A br-re írtam is hogy szarabb mint az adrenalin.
A harcosban az a jó hogy nincs mana problémája, 2 onager a kézbe, és máris 44 regen. Amihez a +%-ok, ha van vmelyik cuccon olyan szintén hozzáadódik, nekem pl. életre volt 72 regen. -
dudovec #9534 Romoto: kb egyetertek , de berakod mondjuk 3asra a powdert a mana poti melle, nembiztos hogy lesz idod korbeutni a csapatot mire megolnek, pl neked ront 4 lila dragonian azonnal utnek , egy jol utemezett gombnyomas es kap korulotted mindenki , nincsis annyira surun ra szukseg , hogy kelljen recharge, szoval sztem 1 probat meger.. -
Köszönöm mindenkinek az infót :) A warfaret amúgy kitoltam a spelbreakeremnél 64. szintig (közelharcos volt) a dualos spelleken kívűl mindet kitapasztaltam benne alaposan...az jó hír hogy összedolgozik a három dual passív és szinte mindig aktív valamelyik...megnyugodtam, szerintem ez a lényeg evvel kapcsolatban... -
dudovec #9532 6500dps es ternionnal nemigen jobb semmi 1.08 alatt a war hornt kiveve, de inkabb hallgatok , nehogy ujra kezdodjon:)
Sztem a ww tol nemrepkednek mar legend kozepetol , meg ha dualozol es foleg ha assa vagy , mint a srac , akkor inkabb mas kene a jobbklikkre. Mondjuk 1 lethal..
Battle raget osztom , bar az adrenaline azer joval jobb mint a battle rage, es eleg surun bejon, foleg ha nincs peted..
Battle rage/adrenalinrol meg annyit akartam epp irni , hogy pl: titan tuzenel nalam azonnal bekapcsolnak , ahogy atfujja rajtam a tuzcsovat , mintha a csova sok kis darabbol allna , es kulon attacknak szamolna a darabjait.. , vagy valami iesmi tortenhet.. mert akarmikor megfuj , rammegy mind2 azonnal.. -
Fura nem gondolná az ember, hogy jól bírja a strapát pajzs nélkül, hacsak nem dodge bajnok...
Az assánál a nightshade - mandrake-ra számítok, ha túl sok az ütnivaló...az beosztja, belassítja...:) szerintem sokkal kénzenfekvőbb a flash powder nél, mivel automatikus és nem kerül manába (csak a fixbe amit levesz ugye az elején) nekem nagyon bejött a másik karimnál ez a két passzívja az evenomnak, különben ez a méreg sebzés tök sux, mivel nincs ideje hatni...sokkal pörgősebb a gamé annál... -
virs lee #9530 A dual wield oszlop skilljei mind passzívok, mindig működnek ha 2 fegyvered van, manaköltségük nincs, így sima onslaughttal is majdnem olyan mintha ww-znél. Egy ellenfelet támadsz, de rendszerint többen kapnak pofont egyszerre. -
dudovec #9529 Romoto amugy a kari extra beteg lett , dehat mar csak ienek jonnek , elfogytak az otletek.. Csak mage cucc van rajta a 2 fegyot kiveve;) -
virs lee #9528 Mélyrepülés az igaz, de nem tűröm hogy két kis pöcs sértegessen. Elnézést a többiektől.
Sztem ezek kellenek mindenképp. A bal oldali oszlop olyan mint defensenél a jobb oldali, egyik is 10%, másik is 10%, de a sok % egymáshoz adódik, egyszer ez, máskor az jön be, gyakorlatilag valamelyik mindig dolgozik. A zászló mindenképp kell a dmg reduce miatt, onslaught az alap támadás, a passzívjai is értelmes dolgokat adnak, jobb klikkre meg sztem ww, hatása hasonló a diablós ww-hez, repked mindenki mindenfele. Hogy 1 pontnál többet érdemes-e ráadni azt nem tudom. Ha a leírásban szereplő -dmg az összsebzésből vonódik le, akkor nem, ha arra is rájönnek a sebzésnövelő %-ok (cuccból, skillből), akkor igen. A passzívja 5 pontnál már +2 ellenfélre hat, a bleeding dmg érdektelen rajta, viszont a 20 mana költség elgondolkodtató. Ha azonban rendszeresen 4nél többen veszenk körbe, akkor érdemes erre is áldozni. A battle rage oszlop olyan mint def-ben az adrenalin, de sok értelmes dolgot nem ad, és kicsi az esélye is hogy bekövetkezik, sztem nem érdemel pontot, így is elég sokmindenre kell. Ancientek 1.20-ban már nem érdemelnek 1 pontot se, régebbi verziókban refresh-el kombinálva a ternionnál is jobb volt. -
Az onslaught....sokkal több a passzívja, mint a calculated nek ami plusszban hat, már ezért is ütősebb spell, ha a passzívok is pontozódnak... :)