Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
Vamos Argentina!
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
van ott egy tqvaultmon.exe, azt kell elindítani és ott a start titan quest gomb. kompatibilis a progi minden verzióval tört vagy sem
a másik meg: karaktert csak akkor tud bárki is elrontani, ha közelharcos létére intelligence-re, v mana-ra pakol pontokat str. helyett, vagy varázsló karival tesz pont fordítva. ha nem csináltál ilyet, akkor nem rontottad el.ilyen eccerû.
33-as kariért meg nem érdemes öngyi lenni (:
ejj, hamvába hult remények...
Letöltötem ezt a vaultot. És fogtam az én kis 33-as slayeremet és elkezdtem bizniszelni a tárolókkal, de aztán jött a gebasz.
Kiírta, hogy valami progit kell elindítani, és ha onnan indítom el a játékot (amit asszem csak egyszer kell megtenni?) akkor fel fogja ismerni a karakteremet, aminek változtattam az inventory-ján, ha nem, akkor meg korrupt lesz a slayer.
Na most én ugye nem makulátlanul tiszta szoftvert használok és nem tudom abból a bizonyos progiból elindítani a játékot, így aztán kiléptem belõle, elindítottam a game-et, és eltûnt a slayerem. Van ugyan neve, meg mintha felismerne valamit, de csak a nevét írja ki.
HELP! Csak azt ne mondjátok, hogy ugrott me öngyilkos leszek...
40-es DPS lvl 12(13?) sooth az elfogadható? vagy má megint elb..szok valamit...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Hát pedig ilyesmire gondoltam... Mert az igaz, hogy kategóriában nem pont ugyanaz, de azért alapjait tekintve azonos.
Sajnálom, ha csalódást okoztam. 😄
thx answere
ehh, Shorlex meg nem válaszol, pedig tényleg kiváncsi lennék rá.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Vagy túl nehezek, vagy túl triviálisak.
Azért még próbálkozom.
Szóval oracle-lel mentem idáig, legendary vége felé függesztettem fel, utáltam már, hogy minden lépésnél elpusztítják. Majd, folytatom, de most pihen.
Elkezdtem egy avengert. Nemtom ez másnak hogy megy, de igazából nyilat adnék a kezébe, viszont így a 13-as szint magasságában még messze jobban írt egy karddal. Mondjuk ez így kicsit fapados...
Késõbb jobb lesz?
mert ebben a kategóriában a dio-n kívül nemigen van más említésre méltó játék.
mondj konkrétat, mik azok amik ilyenek?
(a fallout, baldurs gate, nwn sorozatokat nem kéne ide sorolni. már amennyiben ezekre gondolsz.)
ebbe kéne:
isenlord (khm) dárdájával nekem úgy 2200 a dps, hogy 0 pontom van spear-en. azigen.
188-201 Damage
25% Piercing
Speed: Slow
+23% Damage
+24% Pierce Damage
43 Piercing Damage
37 Fire Damage
45% Pierce Resistance
+36 Dexterity
+15% Offensive Ability
+22% Attack Speed
+10% Energy Absorption From Attacks
azt már nem is mondom h utána végigmentünk az egész labirintuson😄
akkor ez valami kis vsz-gõ külön esemény lesz a dropnál.
legalábbis zseniális, hogy okos a drop, vagyis csak humanoid szörnyeken van fegyver, páncél, és azt dobják ami náluk van. az a durva, hogy használják is, emléxem mennyire megszivatott normálon a nessus amikor epic páncél volt rajta. azt hittem sose hal már meg. mondjuk azis "szar" volt amikor epic fegyver volt a másik kentaur kezében...
Nagyon jól megvan ez csinálva.
szaladtam epic titánra este, elentem az utolsó klüklopszok mellett mikor megláttam, hogy az egyiknek a kezében valami furcsa jeges bunkó van. persze visszaszaladtam és igen, külsõre egy 'Demeter's Sorrow' volt a kezében! élbõl kinyírtam mire tényleg az esett ki a kezébõl! hihetetlen. vagy ez mindig így volna? hehe
sajna a screenshot szar lett, pont takarásban van, pedig nagyon világított a sötétben...
Használni én is az újat használom már régóta 😊
Vélhetõen amit én letöltöttem újabb verzió, de nem biztos.
Csak szóltam, hogy lehet, hogy van újabb...
Má ha ez nekünk szólt... 😄
Igen, szedd le és telepítsd újra, majd mielõtt bármit is csinálnál, upgrade-eld.
A telepítés során meg kell adni a licensz numbert vagy mi a frász, amit a telepítésnél kér a gép. Ebben a csomagban, amit említettem, megvan ez a kód.
A "belevaló" egy .mds file, ami szintén benne van ebben a varázscsomagban. Ez egy ún. mini-progi, ami valamiféleképpen szimulálja a játékot, mintha benne lenne egy DVD meghajtóban, de nem teljesen úgy, mintha egy hagyományos daemon-image lenne a maga 3 gigájával. Ez az .mds csak néhány kilobájt.
Aztán elindítod a - váratlan módon - a csodacsomagban található sr7 stopot. Ez egy picike vacak program, ami "elrejti" az elõbb említett turpisságot a virtuális meghajtóval (tulképp magát a virtuális meghajtót). Megnyitod és rámész arra, hogy "hide". Ha látod, hogy kiírta, hogy hidden ez-az, akkor a jobb felsõ sarokban ráklikkelsz az X-re, magyarul becsukod a programot (de ne ne nyomj elõtte restore-t meg semmit) Nem kell izgulni, attól még mert bezárod, a háttérben mûködni fog.
Na ha ez is megvan, akkor jön az exlorer.exe (érzem, hogy tudod: a csodacsomagban), és elindítod vele a titanquest.exe-t, látni fogod hogyan kell, nem lehet elszúrni. (nem kérdeztél rá, úgyhogy elvileg világos, de azért még egyszer felhívom a figyelmed rá, hogy a titanquest.exe-t állítsd be, ahogy írtam).
Na ezek után fog kb. minden második-harmadik napon egyszer lefagyni az öt percek helyett.
És nem, sajna az alcohollal nem lehet megcsinálni, mert nagyon erõs és jó a securom védelme a játéknak. Nem mondom, hogy lehetetlen másképp kijátszani, de én csak ezt ismerem.
Jó játékot!
15% Chance of 21-56 Vitality Retaliation
Ez most azt jelenti, hogy ha megtámadnak, akkor 15% esély van arra, hogy 21-56 Vitality damage visszaüt? Vagy csak akkor üt vissza, ha vitality damagdzsel támadnak?
Egyáltalán érnek ezek a nagyon kis számok valamit? Vagy erre is hatnak a intelligence, strength, dexterity, és egyéb módosítások?
akkor most ujra kell telepítei?
"A telepítés során szigorúan a meadott kódot használd."
milyen kód?(vagy hozzávan?)
"Ha ez megvan, akkor Daemonba betöltesz egy belevalót."
és mi az a belevaló?
ja és egy utsó:mijaza sr7 stop? mert nem hallotam róla.
Alkohollal ezt az egészet nemlehet megcsinálni
Melyik rész nem érthetõ, mielõtt az egészet újra kezdeném...
Szóval tudom, hogy kõkemény lvl 8-on nem lehetnek nagy elvárásaim, de azé már 120 körül van az intelligence-em, ami elvileg arra predesztinál, hogy ne egy ilyen szarral kóboroljak. Úgyhogy ha most nekem elõhúzol a tarsolyból legendary istencsászár botokat, úgysem tudom felvenni õket, ezért kösz a segítséget, és késõbb vissza is térünk rá, csak most még nem aktuális normál elején.
Emlékszem a slayeremmel ha nem is percrõl percre, de azért egy-egy pontocskával mindig nõtt a DPS, találtam egy-egy picivel jobb kardot, baltát, anyámkínja, ahogy nõtt a strengh szintén nõtt a DPS és úgy lassan mentek a dolgok a maguk útján. Most meg ugyan hangsúlyozom, hogy az elején vagyok, de azé játék eleje óta csúnyán nõtt az intelligence, és még mindig ezzel a szar bottal nyomom a maga szánalmas 20-as DPS-ével...
Na majd jön egyszer valami ütõsebb staff...
De még egyszer kérem: válaszoljatok arra kérdésre, me tudnom kéne...
wiggum : hamachi nevu progival lehet jaccani barmijen crackelt gameval ami tamogat multiplayert, olyan "ál"-lan errol is van valahol lentebb link