Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a reduce resist az melyik resistekre hat ? mindre ?

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

zsirfecske
nem kell vkinek egy battlemage set? egy bracer híján 3x van meg és nem akarom eladni.

Grusalak
nekem ilyen legelsõ látványos tapasztalatom az volt, amikor még normal act 1 vége fele, egy sima bunyi minotaurusz jött ellenem az obsidian axe-val... az volt a második kék tárgyam :-)

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

zsirfecske
najó de nincs reliced ilyen fölösleges? még csak act2 elején tartok azé...

chalezlopez
A mino Labyrinthben Legend act 1-ben üt egy mezei csonti egy fura karddal. Na mondom ez tuti valami ász fegyó, mint mondtátok lejjebb. Majd meghaltam, de azért kinyírtam. Na nézzük mi az: A Griefmaker. Bazzz....

Vamos Argentina!

Azt mindenki szeretné elnyomni, de nem lehet.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Lobsterman
El kell hogy tudd indítani
van ott egy tqvaultmon.exe, azt kell elindítani és ott a start titan quest gomb. kompatibilis a progi minden verzióval tört vagy sem

a vault monitort el kell indítani mindig, ham matattál a vaultban. az nem gáz ha nem azzal indítod a gamét (legalábbis más is említette már, h nem ment onnan a TQ exe). szoval indíthatod a szokásos módon is, a lényeg, h fusson alatta a vault monitor.

a másik meg: karaktert csak akkor tud bárki is elrontani, ha közelharcos létére intelligence-re, v mana-ra pakol pontokat str. helyett, vagy varázsló karival tesz pont fordítva. ha nem csináltál ilyet, akkor nem rontottad el.ilyen eccerû.

33-as kariért meg nem érdemes öngyi lenni (:
oké. azt reméltem megemlítesz vmi klassz dio klónt amit nem ismerek. hogyan fogom így elcseszni az idõmet? csak a suli meg a meló marad kikapcsolódásnak.
ejj, hamvába hult remények...
Van egy kérdésem.
Letöltötem ezt a vaultot. És fogtam az én kis 33-as slayeremet és elkezdtem bizniszelni a tárolókkal, de aztán jött a gebasz.
Kiírta, hogy valami progit kell elindítani, és ha onnan indítom el a játékot (amit asszem csak egyszer kell megtenni?) akkor fel fogja ismerni a karakteremet, aminek változtattam az inventory-ján, ha nem, akkor meg korrupt lesz a slayer.
Na most én ugye nem makulátlanul tiszta szoftvert használok és nem tudom abból a bizonyos progiból elindítani a játékot, így aztán kiléptem belõle, elindítottam a game-et, és eltûnt a slayerem. Van ugyan neve, meg mintha felismerne valamit, de csak a nevét írja ki.
HELP! Csak azt ne mondjátok, hogy ugrott me öngyilkos leszek...

40-es DPS lvl 12(13?) sooth az elfogadható? vagy má megint elb..szok valamit...

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Bocsesz...
Hát pedig ilyesmire gondoltam... Mert az igaz, hogy kategóriában nem pont ugyanaz, de azért alapjait tekintve azonos.

Sajnálom, ha csalódást okoztam. 😄

sracok a vegen mikor lenyomom typhont van egy szoveg azt nem lehet valahogy letiltani mer mar unom.

thx answere

jaja a spártai kentaur komára gondoltam. ha nem eza neve bocs, emlékezetbõl írom: rég jártam arra.

ehh, Shorlex meg nem válaszol, pedig tényleg kiváncsi lennék rá.
ööö. hercate charmon olyan bónusz is van hogy % elemental res? Eddig még csak 1 félét adott, mostmeg 13% elemental.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

az a fokentaur spartaban. asziszem

Pl. dióban köze nincs a dropnak a cucchoz.

Mi az a nessus?

Jaja, nekem is pont így volt, fasza hogy láccik a cucc. 😊

Én is azt raktam bele, életfogyás helyett még gyógyít is 😊

Sztem nehez vele. persze valami hypersuper felepitessel aztis meglehet csinalni , hogy üssön , de en nehezkesen haladtam vele.

Hmm. Vhogy ezen a fórumon nem nagyon van szerencsém a kérdéseimmel :-(
Vagy túl nehezek, vagy túl triviálisak.

Azért még próbálkozom.

Szóval oracle-lel mentem idáig, legendary vége felé függesztettem fel, utáltam már, hogy minden lépésnél elpusztítják. Majd, folytatom, de most pihen.

Elkezdtem egy avengert. Nemtom ez másnak hogy megy, de igazából nyilat adnék a kezébe, viszont így a 13-as szint magasságában még messze jobban írt egy karddal. Mondjuk ez így kicsit fapados...
Késõbb jobb lesz?
a kérdés inkább, hogy Te mivel játszottál eddig?
mert ebben a kategóriában a dio-n kívül nemigen van más említésre méltó játék.
mondj konkrétat, mik azok amik ilyenek?
(a fallout, baldurs gate, nwn sorozatokat nem kéne ide sorolni. már amennyiben ezekre gondolsz.)
zsirfecske
nincs valakinek 'Incarnation of the Ankh of Isis' vmi jobb bónusszal?

ebbe kéne:

isenlord (khm) dárdájával nekem úgy 2200 a dps, hogy 0 pontom van spear-en. azigen.

hát na,senki nem mondta h a helios fury szar ij😄 legalábbis nekem (avenger)ami eshet a legjobb😄. De at is tuti volt am h zsirfecskével legenden játszottunk,én már a labirintus végén voltam,onnan mentem vissza knosszoszig,segiteni gyorsan elmenni talosig,onnan meg portál a labirintus végéhez... meghalt talos,ö bement a labirintusba,kint vártam . irta h egy kicsit menyjünk még megnézni h mennyit hagyunk ki,nemsokkal késöbb találkozunk a bejárat után egy kisebb csont bandával,az egyiknél,egy dva dárda volt,és csodálkoztam h mi a saxért sebzett le iszonyatosan...😛eleus' Ashen Spear
188-201 Damage
25% Piercing
Speed: Slow

+23% Damage
+24% Pierce Damage
43 Piercing Damage
37 Fire Damage
45% Pierce Resistance
+36 Dexterity
+15% Offensive Ability
+22% Attack Speed
+10% Energy Absorption From Attacks

azt már nem is mondom h utána végigmentünk az egész labirintuson😄
Nem tudom, hogy Ti mivel nyomtátok eddig, de ez nem egy megszokott dolog, hogy azt dobják, amit használnak is? Én amivel eddig jûtszottam valaha, az mindig így volt...

Lobsterman
Van ilyen bizony. Én epicen szívtam meg az Olympuson. Volt egy csonti az istennek nem sebezte a tûz, 3* kinyírt, és fura is volt nekem az íj a kezében. Negyedszer már az outsiderem uszítottam rá, ami le is verte, és kiderült h egy Helios' Fury volt nála ami még plusz 88% fire rest adott neki. Csoda h nem sebezték a 2k-s tûzgolyóim?! 😄

zsirfecske
mondtok valamit télleg párszor volt olyan hogy pl. egy zöld fire staff-ot dobó sámán valamiért nagyon durva tüzet zúdított rám és nagy nehezen tudtam csak leölni. de akkor még nem mertem elhinni, hogy a szörnyik tényleg használják ezeket <#guluszem1>

akkor ez valami kis vsz-gõ külön esemény lesz a dropnál.

természetesen ez a 6286-ra a válasz.
titánrunra visszatérve nekem eddig csak egy csontvázharcos kezében levõ set lila kard ragadta meg a figyelmem, de sajnos az a kard gagyi. azért elszedtem tõle (:
ja, ez mindig így van sztem ez az ami jobbá teszi a dionál
legalábbis zseniális, hogy okos a drop, vagyis csak humanoid szörnyeken van fegyver, páncél, és azt dobják ami náluk van. az a durva, hogy használják is, emléxem mennyire megszivatott normálon a nessus amikor epic páncél volt rajta. azt hittem sose hal már meg. mondjuk azis "szar" volt amikor epic fegyver volt a másik kentaur kezében...
Ezzel ugyanott, ugynaúgy voltam én is egy hete kb. Küklopszok közt futottam fel Titánhoz, mikor láttam vörösen izzani egyik kezében vmit, gyorsan fordultam is meg és csaptam le a fejét. Hát mit dobott? Egy Hand of Hephaestus-t 😊
Nagyon jól megvan ez csinálva.

zsirfecske
úristen! eddig is láttam, hogy a szörnyik kezében/testén sokszor olyan dolgok vannak kb. amit elejtenek de azért ez durva:

szaladtam epic titánra este, elentem az utolsó klüklopszok mellett mikor megláttam, hogy az egyiknek a kezében valami furcsa jeges bunkó van. persze visszaszaladtam és igen, külsõre egy 'Demeter's Sorrow' volt a kezében! élbõl kinyírtam mire tényleg az esett ki a kezébõl! hihetetlen. vagy ez mindig így volna? hehe

sajna a screenshot szar lett, pont takarásban van, pedig nagyon világított a sötétben...

Véletlenül régit raktam linkre, bocs.
Használni én is az újat használom már régóta 😊

Ity, a TQ Vault.exe Nálad eltér a játék community oldalán találhatótól.
Vélhetõen amit én letöltöttem újabb verzió, de nem biztos.

Csak szóltam, hogy lehet, hogy van újabb...

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Leslie, csak csórók... 😄
Má ha ez nekünk szólt... 😄

Leslieee
Ennyi szarakodást 😊 Hihetetlenek vagytok 😊)

Trip to live, live to trip

Ja és amikor kilépsz a játékból, szerencsés ismét elindítani az sr7 stopot, na és akkor jöhet a restore!

Ne szabadkozz, nézz meg engem meg a millió kérdésem alább. 😄

Igen, szedd le és telepítsd újra, majd mielõtt bármit is csinálnál, upgrade-eld.
A telepítés során meg kell adni a licensz numbert vagy mi a frász, amit a telepítésnél kér a gép. Ebben a csomagban, amit említettem, megvan ez a kód.
A "belevaló" egy .mds file, ami szintén benne van ebben a varázscsomagban. Ez egy ún. mini-progi, ami valamiféleképpen szimulálja a játékot, mintha benne lenne egy DVD meghajtóban, de nem teljesen úgy, mintha egy hagyományos daemon-image lenne a maga 3 gigájával. Ez az .mds csak néhány kilobájt.

Aztán elindítod a - váratlan módon - a csodacsomagban található sr7 stopot. Ez egy picike vacak program, ami "elrejti" az elõbb említett turpisságot a virtuális meghajtóval (tulképp magát a virtuális meghajtót). Megnyitod és rámész arra, hogy "hide". Ha látod, hogy kiírta, hogy hidden ez-az, akkor a jobb felsõ sarokban ráklikkelsz az X-re, magyarul becsukod a programot (de ne ne nyomj elõtte restore-t meg semmit) Nem kell izgulni, attól még mert bezárod, a háttérben mûködni fog.

Na ha ez is megvan, akkor jön az exlorer.exe (érzem, hogy tudod: a csodacsomagban), és elindítod vele a titanquest.exe-t, látni fogod hogyan kell, nem lehet elszúrni. (nem kérdeztél rá, úgyhogy elvileg világos, de azért még egyszer felhívom a figyelmed rá, hogy a titanquest.exe-t állítsd be, ahogy írtam).

Na ezek után fog kb. minden második-harmadik napon egyszer lefagyni az öt percek helyett.

És nem, sajna az alcohollal nem lehet megcsinálni, mert nagyon erõs és jó a securom védelme a játéknak. Nem mondom, hogy lehetetlen másképp kijátszani, de én csak ezt ismerem.

Jó játékot!

Meg tudnátok mondani, hogy mit jelent a "retaliation"? A jelentését ismerem, csak vhogy nem rakom össze, hogy mit takar. Mondjuk:
15% Chance of 21-56 Vitality Retaliation

Ez most azt jelenti, hogy ha megtámadnak, akkor 15% esély van arra, hogy 21-56 Vitality damage visszaüt? Vagy csak akkor üt vissza, ha vitality damagdzsel támadnak?

Egyáltalán érnek ezek a nagyon kis számok valamit? Vagy erre is hatnak a intelligence, strength, dexterity, és egyéb módosítások?
Lord Oswal
És bocs hogy ilyen láma vok

Lord Oswal
"Elõször is telepíted a játékot, majd 1.08-ra upgrade"
akkor most ujra kell telepítei?
"A telepítés során szigorúan a meadott kódot használd."
milyen kód?(vagy hozzávan?)
"Ha ez megvan, akkor Daemonba betöltesz egy belevalót."
és mi az a belevaló?

ja és egy utsó:mijaza sr7 stop? mert nem hallotam róla.
Alkohollal ezt az egészet nemlehet megcsinálni

Köszönöm, Ity!

Ha jól emlékszem, az én voltam, úgyhogy többek között tõlem is autentikus a dolog.
Melyik rész nem érthetõ, mielõtt az egészet újra kezdeném...

Lord Oswal
sry hogy ilyen láma vok de leírná nekem a 5801 es hozzászólást valaki érthetõbben? mert ahogy lvan írva egy kicsit bonyolult nekem

köszi

Lvl8-on bõven jó a 20 DPS.

Isen, a jó bot az, ami nem 20-as DPS-el rendelkezik, hogy a legfingilingibb szatírba is hármat-négyet kelljen nyomatni, míg meghal... 😄

Szóval tudom, hogy kõkemény lvl 8-on nem lehetnek nagy elvárásaim, de azé már 120 körül van az intelligence-em, ami elvileg arra predesztinál, hogy ne egy ilyen szarral kóboroljak. Úgyhogy ha most nekem elõhúzol a tarsolyból legendary istencsászár botokat, úgysem tudom felvenni õket, ezért kösz a segítséget, és késõbb vissza is térünk rá, csak most még nem aktuális normál elején.

Emlékszem a slayeremmel ha nem is percrõl percre, de azért egy-egy pontocskával mindig nõtt a DPS, találtam egy-egy picivel jobb kardot, baltát, anyámkínja, ahogy nõtt a strengh szintén nõtt a DPS és úgy lassan mentek a dolgok a maguk útján. Most meg ugyan hangsúlyozom, hogy az elején vagyok, de azé játék eleje óta csúnyán nõtt az intelligence, és még mindig ezzel a szar bottal nyomom a maga szánalmas 20-as DPS-ével...

Na majd jön egyszer valami ütõsebb staff...

De még egyszer kérem: válaszoljatok arra kérdésre, me tudnom kéne...

shirlex : tqvoult nevezetu progi jo erre a celra, lejjebb van link valahol,
wiggum : hamachi nevu progival lehet jaccani barmijen crackelt gameval ami tamogat multiplayert, olyan "ál"-lan errol is van valahol lentebb link

mantle of amun ra ha van valakinek irjon , kosz.