Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már Epic szinten keztem el..de még csak az elsõ pár harc megy, ha néha benézek 1 amuletett vagy sisakot vagy is jóval gyengébbet teszek mint amim van a 354 Strength leesik 270 re igy rögvest piros lesz minden cuccom mivel ezekhez minimum 306 Strength kell nem tudom vissza álítani az eredeti 354 Strength-et mert csak 290 ig megyen föl!!
mit lehet ilyenkor csinálni hogy vissza áljon minden az eredeti állapotába és annnyi legyen mint ami valójában volt...??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
leslieee: esett már normal titan-ból lila cucc, epic-bõl kék, legenden epic relic és charm, epic-en essence stb szóval ne õrülj meg 😊 na de jólvan nem leszek türelmetlen...
5801 és 6280 nézd meg. A Pr0t.St0p-ot az SR7 stop helyettesíti (ugyanaz), az ASR-t meg az explorer.exe, de különben tök ugyanaz a mechanika.
Na ezzel mûködni fog, az tuti!
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Nem, nem vágom! Vitality res összesen van rajtam +76, life leech res pedig 30, mégis -25öt mutat a karakterlap, epic-en. Visszamentem normalra, de ott is csak az alap 0-át kapom. 😞
Szal nagyon nem vágom mi lehet a gáz.
...de azér' kösz, hogy utána néztél...
Pls help!
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
TQ install > 1.15 patch install > ProStop > Hide virtual drives >Mount Mini IMG > ASR > megnyit Titan Quest.exe > megy a játék. semmi crack ^^
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
tudna valaki adni az 1.15-s patch-hez crack-t?
Trip to live, live to trip
Egyszer 4en toltuk multiba és 4 Xappinthus botot dobott a láda 😊
1. incarnation of the ankh of isis health vagy health regen bónusszal nincs vkinek? nekem még epic-eket dob legend act2-n...
2. a scatter shot arrows maxolásával van vkinek tapasztalata? a nagy +pierce damage bónuszok érezhetõk rajta? használható?
köszi
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
- kisPocok -
titanrun
a futás közepén látszik jól a kondenzcsík, ha sikerül optimálisan kihasználni leöli titánt mire én odaérek 166%-os futással.
ja amúgy rá kell nyomni messzirõl egy ellenfélre a take down-t és elklikkelni róla ballal így nem lövi el a csapást viszont a speed megmarad <#crazya>#crazya>
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Ugyanitt eredeti Prince of Persia 3: The Two Thrones játék eladó. Papírtokos DVD lemez. Tökéletesen mûködik, 5500 forint az ára.
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
www.titancalc.com itt karaktert lehet szervezni hogy mijen skilleket gyursz ki meg ijenek. le vannak irva a skillek
a CÉ meghajtos???????????
mer én nem oda telepitetem a gémet
Kemotox, teljesen mindegy h mit ír ki a lényeg h nem patcheli meg. Ha bemásolod az eredeti könyvtárba és onnan indítod eredeti exe-vel akkor meg kell h csinálja.
Sapival:
Röhejes. Amikor kb 4-5k volt a sebzésem, és felraktam egy apollo gyûrût 2-2,5k-val nõtt a sebzésem, most pedig jelentõsen nagyobb sebzésre raktam rá, kb ugyanannyi pierce növekedéssel, és 1k-val több? Érdekes...
hogy lássam mit ir ki a peccs
a kérdésem a következõ: mit jelent az hogy mondjuk a páncélom ilyet tud: -14% energy cost. ilyenkor mi kerül kevesebb energybe???
A következõ gondom lenne:
hiába pakolok magamra vitality resist-es cuccokat nem emeli meg a a resist értéket a secondary fülön. A cuccok többi plusz tulajdonságait mind megkapom, csak a vitality resistest nem. Mit lehet ezzel tenni?
Elõre is köszönöm a segítséget!
pl: Teucer's Warbow (98-104 Damage, 25% Piercing, +27% Damage, 20 Bonus Damage)
elvileg az alap a bónusszokkal az íj maga 145-152 dmg -> 36-38 pierce dmg (25% pierce) -> 290-336 pierce dmg (+708% pierce). kb így van de persze még ehhez jön a skilleknél az alap pierce , plusz a str és dex-bõl a bónusz, meg kitudja mi.
jézus ezek szerint megéri kimaxolni a scatter shot arrows-t is? mert az 50 körüli pierce dmg-t ad. vkinek van tapasztalata? kösz
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
ja és találtam egy elég jó kis int-es közép karinak való sapit, kár hogy kicsik a statok: