Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

keresel/kapsz/veszel egy olyan amut/gyürüt/fegyvert ami strenget ad,vagy veszel egy olyan armort ami -x%requirementet ad,igy fel tudsz öltözni. Az ilen dolog elégé szivatós,tudom,mert én is szoktam vele bajlódni. Legközelebb mielött vmit is felvennél kipróbálni, inkább rakj fel egy két strenght gyürüt.
Sziasztok tudna nekem valaki segíteni...??

Már Epic szinten keztem el..de még csak az elsõ pár harc megy, ha néha benézek 1 amuletett vagy sisakot vagy is jóval gyengébbet teszek mint amim van a 354 Strength leesik 270 re igy rögvest piros lesz minden cuccom mivel ezekhez minimum 306 Strength kell nem tudom vissza álítani az eredeti 354 Strength-et mert csak 290 ig megyen föl!!

mit lehet ilyenkor csinálni hogy vissza áljon minden az eredeti állapotába és annnyi legyen mint ami valójában volt...??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

zsirfecske
dudovec: jólvan adok egy esélyt a scatter-nek akkor 😊

leslieee: esett már normal titan-ból lila cucc, epic-bõl kék, legenden epic relic és charm, epic-en essence stb szóval ne õrülj meg 😊 na de jólvan nem leszek türelmetlen...

Lobster!

5801 és 6280 nézd meg. A Pr0t.St0p-ot az SR7 stop helyettesíti (ugyanaz), az ASR-t meg az explorer.exe, de különben tök ugyanaz a mechanika.
Na ezzel mûködni fog, az tuti!

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Kedves Lezlí!
Nem, nem vágom! Vitality res összesen van rajtam +76, life leech res pedig 30, mégis -25öt mutat a karakterlap, epic-en. Visszamentem normalra, de ott is csak az alap 0-át kapom. 😞
Szal nagyon nem vágom mi lehet a gáz.
...de azér' kösz, hogy utána néztél...
miazistener van az hogy nyomom a mind controllt legend a2 ben egy warlockal , rendesen spellbol.. akar maxosat is , es valahogy senkit nem akar elcsabitani ?? probaltam beastre meg undeadre asszem , hogylehet??

Lobsterman
csak nem mûködik 😄

Lobsterman
Kösz a tippet. megtaláltam

http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml#Pr0t.St0p

Pr0t.St0p ezt keresd

Lobsterman
mi ez a prostop egyáltalán? még google sem dob ki értelmes találatot

fecske: szerintem ha piercre gyurtal a cuccaiddal akkor kotelezo.

Lobsterman
ezt a prostopot honnan lehet beszerezni?
GCW-n nem találom

Lenne még egy gondom! Hamachi!!! <--elindítom, fent vagyok (látok már pár embert, köztük kispocok stb...) game indít, lan start és innentõl kezdve nem tudom mit kéne tennem.
Pls help!
Thanks, így már megy
kispancsi
jaj és mindezt beszerezheted a gémkopivördön!

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
nem kell crack ha követed a kövi sorozatot:

TQ install > 1.15 patch install > ProStop > Hide virtual drives >Mount Mini IMG > ASR > megnyit Titan Quest.exe > megy a játék. semmi crack ^^

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

hi all
tudna valaki adni az 1.15-s patch-hez crack-t?
nem-nem, en is tapasztaltam mar hogy legend typhon runnal valamelyik monstabol epic kõ esett 😞

Leslieee
Fecske ne készíts ki, legenden csak legend kövek esnek 😊)) Act 2ben meg nem h még, de márnak kéne lennie, mivel nincs még egy nagyobb szintû egyiptom annak a kavicsnak 😊)

Trip to live, live to trip

Leslieee
Attól h pl multiban vittétek a küldit és te egyszer már megcsináltad, de mivel a másik srác nem és partyban voltatok, ezért neked is dobott 😊
Egyszer 4en toltuk multiba és 4 Xappinthus botot dobott a láda 😊

zsirfecske
újra kérdés:
1. incarnation of the ankh of isis health vagy health regen bónusszal nincs vkinek? nekem még epic-eket dob legend act2-n...
2. a scatter shot arrows maxolásával van vkinek tapasztalata? a nagy +pierce damage bónuszok érezhetõk rajta? használható?

köszi

TopGun
Sziasztok. van egy kérdésem: lehetséges az, hogy az olajág-at kétszer is fel lehet venni? a küldinél ott a pipa és mégis bent van az ág a zsákban, ez mitõl lehet?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

kispancsi
Patch 1.15

- kisPocok -

kispancsi
köszi ^^ majd most ha lesz szabadidõm > bkeményítek 😊

- kisPocok -

zsirfecske
hehe kicsit bohóckodtunk Isenlord-al. rájött, hogy a +300% movement-es take down hunter skillt hogy lehet nitrós titan run-ra használni:

titanrun

a futás közepén látszik jól a kondenzcsík, ha sikerül optimálisan kihasználni leöli titánt mire én odaérek 166%-os futással.

ja amúgy rá kell nyomni messzirõl egy ellenfélre a take down-t és elklikkelni róla ballal így nem lövi el a csapást viszont a speed megmarad <#crazya>

haveromnak ugyanez a helyzet nekem simán felment a patch neki bárhova teszem mindig hibát észlel a telepitésekor bármelyik patchnél (mindegyiket kiprobáltuk) eredeti exere probáltuk rakni telepités után (ugye nekem egyszer már sikerült a saját gépemen 😄) de sehogy nem volt jo...😞(

kemotox
1.08 ast akrom feltenni és van eredeti exém is hüje nem vagyok, tom hogy crackre nem megy... de akkor megkérdezek mást

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Eredeti Titan Quest is eladó 7000 forintos áron. Bundle DVD

Ugyanitt eredeti Prince of Persia 3: The Two Thrones játék eladó. Papírtokos DVD lemez. Tökéletesen mûködik, 5500 forint az ára.

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

Leslieee
Figyelj, oda kell másolnod ahova telepítetted a gamát😊 Melyik patchet akarod feltenni? Eredeti a játék exe-je? Mer crackre nem tod feltenni😊

kemotox
www.mouse.hu/titanquest bár itt annyira sokminden nincs de azé jo
www.titancalc.com itt karaktert lehet szervezni hogy mijen skilleket gyursz ki meg ijenek. le vannak irva a skillek

Naxos
hello. léci linkeljen már be 1 jó magyar titan questes oldal ahol le van írva részletesen minden. elõre is köszi.

kemotox
amugy ugyse megy

kemotox
eredetiii könyvtáááár??????????????????
a CÉ meghajtos???????????
mer én nem oda telepitetem a gémet

Leslieee
Figyi most néztem meg neked, vitality decay, vitality damage, life leech. Tehát az a kis rublika akkor fogja neked azt mutatni h 20 pl, ha nem csak a vitality damage-ra, hanem a life leechre is rezisztálva vagy 20al. Vágod?

Kemotox, teljesen mindegy h mit ír ki a lényeg h nem patcheli meg. Ha bemásolod az eredeti könyvtárba és onnan indítod eredeti exe-vel akkor meg kell h csinálja.

Persze, azt tudom. Akkor érteném, ha csak pl. life leech resistre adna a cuccom , de mezei vitality resistre ad a gyûrûm és a sisakom, mégsem emeli semmivel sem az értéket...
kemotox
jo de akkor kijn vlaami hiba és szeretném tudni mit ir ki

Leslieee
Nem kell átállítani semmit, mindig a balra kattintasz, nem nehéz😊

Leslieee
Minden, szerintem 😊

Leslieee
Mert a secondary resistek nem csak abból az egyvalamibõl állnak, asszem csak a stunt egyféle, a többi mint a vitality is kapcsolódik pl a life leechez, vagy ilyesmi.

Leslieee
Visszatérve egy kicsit a pierce damagehez. Gondoltam beszerzem a Tracker sapit, mivel 100%-os pierce-el dolgozok, biztos keményen dobna rajt. A sapi nélkül 8480 a dps.

Sapival:

Röhejes. Amikor kb 4-5k volt a sebzésem, és felraktam egy apollo gyûrût 2-2,5k-val nõtt a sebzésem, most pedig jelentõsen nagyobb sebzésre raktam rá, kb ugyanannyi pierce növekedéssel, és 1k-val több? Érdekes...

kemotox
hogy kell átálitani angolra a rendszert vagy mi?
hogy lássam mit ir ki a peccs

helló

a kérdésem a következõ: mit jelent az hogy mondjuk a páncélom ilyet tud: -14% energy cost. ilyenkor mi kerül kevesebb energybe???
Sziasztok!
A következõ gondom lenne:
hiába pakolok magamra vitality resist-es cuccokat nem emeli meg a a resist értéket a secondary fülön. A cuccok többi plusz tulajdonságait mind megkapom, csak a vitality resistest nem. Mit lehet ezzel tenni?
Elõre is köszönöm a segítséget!
zsirfecske
jaja pontosan.

pl: Teucer's Warbow (98-104 Damage, 25% Piercing, +27% Damage, 20 Bonus Damage)

elvileg az alap a bónusszokkal az íj maga 145-152 dmg -> 36-38 pierce dmg (25% pierce) -> 290-336 pierce dmg (+708% pierce). kb így van de persze még ehhez jön a skilleknél az alap pierce , plusz a str és dex-bõl a bónusz, meg kitudja mi.

jézus ezek szerint megéri kimaxolni a scatter shot arrows-t is? mert az 50 körüli pierce dmg-t ad. vkinek van tapasztalata? kösz

Grusalak
köszi!!! így már értem

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

A fegyver sebzése alatt feltûntetett pierce a dmg x%-át mint pierce típusú sebzést jelenti. A +x% pierce dmg tulajdonság cuccokon meg azt hogy ennyivel nõ tõle a pierce típusú sebzésed. Ha van egy 100-as íjad aminek 25% pierce, akkor alapból 75 sima és 25 pierce sebzésed van. Ez azért érdekes mert mindkettõre más és más lehet az ellenfél resistje. Namost ha van egy amud ami +50% pierce dmg, akkor sebzel 75 sima fizikait meg 37.5 piercet.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Grusalak
na most akkor összezavarodtam pierce terén... Arról van szó, hogy a fizikai sebzésem x százalékát szúróban sebezem... Akkor hogy van értelme 100% feletti értékrõl beszélni??? Pl egy 100as sebzéssel és 115%os pierce esetén => 115 pierce fogok sebezni???

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

zsirfecske
áhh csak trade-eltem egy tracker's hood-ot, így +708% pierce dmg jött össze! skillek, tracker set (armorom még mindigy nincs <#rinya>) és 2x apollo's will adnak ennyit, jobb cumókkal kb +800% a max. azért ez nagyon durva! 50%-os spear-rel megnézném, vagy a 100%-os maul-lal. igaz én íjazok, de egy durvább lila spear-rel 3300 dps jön ki minden skill nélkül, úgy hogy 198 str-em van csak és a +40% dmg, +10% str pajzsot nem tudom használni. azzal azért még huhúbb lenne a dárdázás.

ja és találtam egy elég jó kis int-es közép karinak való sapit, kár hogy kicsik a statok:

Lord Oswal
kössz
de ugye igy a mentéseim is törlödnek?
ha igen akkor hogytom használni õket késöbb?