23078
-
lehet hogy az a spell breaker+ passzívja spell kell közben neki... -
hát nálam a rally-ban és az adrenaline ban az utolsó passzívokon van a hangsúly... a batter tényleg hasznos, minimum annyit sebez mint a fegyó csak több ellenfélre, a war windhez képest fele annyi manába és időbe kerül és mivel tiszta fizikai dmg. jobb a war windnél aminek a bleedengje az undead és construct oknál nem bejövős.... -
virs lee #9724 Hogy a gecibe lehet leszoktatni a titánt az iron maidenről? 1 lövésemtől kinyírom magam, és még azt se látom mikor van rajta, mikor nincs. Lövöm, lövöm, egyszer csak meghalok full élettel. Faszom kivan. -
Tudjuk-tudjuk :) -
tekphos #9722 Halika!
Lenne egy láma kérdésem.Ezeket a kétszerező meg háromszorozó pályákat hova a francba kell bemásolni mert nem találom a helyét?
thx a segítséget!
-
virs lee #9721 Az a cucc szintje. -
Nagyon köszi! :) Má nyomom is..
Még egy láma kérdés: Mi az h Legenden lvl 18 meg 25? Újra 0lvl-ről kezdem?
aSSZEM A Diabloban úgy volt, h mikor léptem egy nehézségi fokozatot, a régi karimmal nyomhattam tovább és tovább növelve a szinteket.. itt nem így van??? Na már télleg megyek.. :) -
virs lee #9719 Shardos mágusnak a mindrage jobb, +cast, +mana regen (2 pont + x%), és igaz nem +2, de +1 skill ezen is van. INT-ből is majdnem duplaannyit ad. -
virs lee #9718 Tök felesleges a batter, mindenki 1 v 2 ütésből halott, mit lassítsak rajta? Egyedül tájfun az nem, de nála meg az iron maiden a geci, azon a batter se segít. Egyszer használtam csak, mikor kipróbáltam, de semmi hasznát nem látom.
Lvl 54 a conqerorom, legend titánt öli, mindenhol csak sima onslaughttal megyek (+ jobb szélső pajzsos passzívok), nincs szükség másra. 4.7k alap dmg, a csontikkal sincs gondom, mert dragon macet használok, 0% pierce. A 100% block viszont létfontosságú, wusao kék íjászsárkányai, meg az ottani lerohanósokon kívül még a zászlóra sincs szükség (kis taktikázással ott se), mindenki halott mire leütnének.
Gondolkodtam is hogy elpakolom batterről a skilleket, de igazából nincs mire. Talán war horn lesz, ha majd lesz hozzá legalább 80% -rechargem, addig tökmind1 hol van. Esetleg colossus formra lehetne, ne csak 1 ponton álljon. :) -
Shorlex #9717 Maradjunk annyiban hogy ha mágus vagy és nem kell a 100% rec (pl. ice shardos oracle) akkor a calypso a legjobb cucc, se nem az overlord se nem má, hanem az.
Batter pedig a legjobb támadás harcosnak, nem feltétlenül az ütés nagysága miatt (bár az sem semmi, sőt) hanem a lassítás miatt amit relatíve hosszú ideig produkál és a 125 fok amiben üt egy enyhe 3 éves gyerek szintjének megfelelő játéktudással bőven elegendő. nekem van pár defender karim és lvl 1en van a passzív, aaz 90 fok, és még soha semmi bajom nem volt vele, a lényeg hogy 3 nmyt üssön, nemhogy 125 fok... -
Nah, most má nekem is müxik a cucc, thx. Egy bagyon csúnya csalással egyébként minden cuccot meg lehet kettőzni (vagy akár meghatványozni)... -
virs lee #9715 Még a dual wield megér 1 pontot, ha van 2 onagered, az 44 life + mana regen, secondary weaponnak nagyon jó, pikpak feltölti a manádat. -
virs lee #9714 Legenden nem lesz ritka a 20 milkás cucc se, de boltban nem nagyon érdemes vásárolni, csak ha vmi nagyon ütős bónuszt felmutató fegyvert, gyűrűt adnak. Pénzt gyűjteni ráérsz legenden is, addig úgyse lesz olyan cucc a boltban amire érdemes pénzt áldozni, inkább a földről felszedettekkel nyomulj addig. -
virs lee #9713 De a beszteszt az Amun-Ra, csak az nincs. :) -
virs lee #9712 412 energy, 340 health, 10% dmg res, (és persze +2 allskill).
A calypso meg mit tud? Csak cold + light rest ad (fire nem), meg 33 INT.
Ha annyira res kell, akkor meg inkább Mindrage, az 25% elemental res, +51 INT, 2 + 45% mana regen, 53% cast speed, +1 allskill. -
virs lee #9711 Conqueror kötelező skillek.
Értelemszerűen ez egy kard + pajzs build lesz, tehát először is kell egy jó pajzs. Legenden lehet találni lvl18-as pajzsban olyat ami 47% block, 670 dmg reduce, na azt érdemes minél hamarabb kézbe pakolni. Kb. lvl25 környékén lesz meg hozzá a szükséges STR-ed, ilyen szinten már érdemes epic turtle relicet rakni a pajzsba, +15% block. A focus ad még hozzá 18%-ot, ha van warrior kesztyűd, az +28%, ráadásul dmg-hez és speedhez is ad bónuszt. Ezzel meg is lesz a 100% blockod, ami azt jelenti mindig levesz a sebzésből 670-et, ami elég jó, még legenden is. Persze varázslatok ellen szart se ér, oda res kell, de minden fizikai sebzésre viszont igen. Emellett a kimaxolt battle standard + passzívja fog még dmg reducet adni, illetve a dodge segít elkerülni az ütések egy részét. Ha nagyon ütnek, akkor rallyval gyorsan gyógyíthatsz egy kicsit magadon (sok -recharge cuccal mégjobb). Ha esetleg nincs warrior kesztyűd, és nincs meg a 100% block, lehet a quick recovery skillel is növelni a blockot, de nem túl sokáig hat, állandóan újra kell rakni, és nem kevés mana is. Ha megvan a 100% block, akkor 1 pontot se érdemel (talán legenden a lerohanós sárkányok ellen jól jöhet a recovery miatt, de azt majd csak a végén, vannak fontosabb skillek is).
Támadni onslaughttal fogsz, amit a weapon training (meg a +attack speed cuccok) gyorsít. Besegít a sebzésbe a defense 3 jobb szélső oszlopbeli passzívja, és időnként bekapcsol az adrenalin és a battle rage is, de azokra csak 1-1 pont érdemes csak. Colossusra elég 1 pont is kezdetben, maxolni csak akkor érdemes ha van sok -recharge cuccod, és tudod folyamatosan használni.
Ezzel kész az alapozás, most lehet szépítgetni. Lehet választani war windet, battert. Sokan istenítik a battert, nekem nem jött be. túl kicsi szögben (125 fok maxolva, +skill cuccokkal se lesz sokkal több) hat csak, sebezni se sebez többet mint a fegyverem, igaz hogy 3 ellnfélre hat, de ha nincsenek benne a 125 fokban, akkor annyira se. 360 fokos verzióban talán jó lehetne. A war wind viszont nem rossz, az 1.20-ban már mindenféle fegyverrel működik (bunkóval is), nem kell hozzá balta vagy kard. Ez 360 fokban sebez, alapból 4 ellenfelet, de a passzívját kicsit tápolva 6-ra bővül. Sok mana az igaz, de valódi tömegoszlató skill. A shield charget nem próbáltam, de leírása alapján a batter 360 fokos verziójának tűnik, igaz slower attackot nem ad, csak skill disruptiont, de az se rossz. Én a ww-t javaslom.
Fegyvernek sztem a legjobb egy tápos dragon mace (+40% dmg, +30-50 dmg), megrelicelve legend achilles charmmal, lehetőleg olyan ami +35% attack speed bónuszt ad. Érdemes mellé a concussive blowra is rakni 1 pontot, az is ad 5% stunt, meg jó esetben a fegyveren is van 5%, néha jól jöhet. -
dudovec #9710 az overlord 300 manajat odaveri a calypso intben meg resistben , es nem utolso sorban latvany szempontbol is:D -
A Conquerernél ti mit ajánlotok? Most lvl 17-en vok, Knossosban.
Én úgy gondoltam, h minden ami passzív azt kimaxolom, közben meg kísérletezek a manás izékkel, de eddig egy se volt olyan hűde nagy szám..
A pajzsok eddig xarok voltak, most egy kalapács-kard párossal nyomulok. Ez bejött. Meg azt nem értem, ha már most minden jobb cucc 10e, akkor később már nem lesz drágább cucc? Vagy majd Egyiptomban már.. :) Asszem tolom még 1 kicsit..
TQ rlz! -
virs lee #9708 Mágusnak Overlord vagy Mindrage kell, Calypso suxx. :) -
Shorlex #9707 Dexre ne tegyél, mert nem igaz hogy egyetlenegy olyan cucc sincs, amiben van (vegyél fel egy calypso armort, annál jobb úgysincs egy mágusnak), és úgyis fel tudod venni, ha veszel egy dex gyűrűt, felteszed, gyűrű le.
Nekem 108ban nem túlzok (!!!) lvl8as szintnél full lilában volt az oracle karim, minden ami kell, csak a ringek meg az amu hiányzott mert az már ott is lvl req-es volt, de lvl 8as mágus full lilában simán menmt ott. Na 120ban mire a lvl40-42-t eléred nehogy má ne legyen annyi dexed hogy cuccokkal ne jöjjön össze a dolog... -
bele kell installálni a tq program file-ba a progit, ott a tqvaultmont exe-vel indítani... -
Ez a TQVault működni szokott... -
silvertiger #9704 Csá mindenki!!
Tudna nekem segíteni abban hogy honnan lehetne letölteni tqvault-ot,ami
működik is?Mert nem tudom elíndítani a programot, mindig valami Memoria hibára hivatkozik, ami nincs!
Somebody help me!!
Please. -
Használd inkább a TitanCalc ot -
Biztos attól mennyire vagy szimpi neki :) -
virs lee #9701 Az mitől függ hogy ez a cigány tájfun mikor csalja vissza rám a sebzést és mikor nem? -
virs lee #9700 DEX-re is kell majd egy kicsi, de csak úgy hogy a masterykkel együtt meglegyen a minimális, többet ne! -
csak az intre rakjak, dexterityre pl akkor se, ha van olyan cucc amit nem tok felvenni de az kell hozzá? -
koszi a helpet -
virs lee #9697 Mindkettőt érdemes.
Nem, hat spellekre is. -
bocs a sok szemétért de nekem is szarakszik a fórum :( -
a storm nimbus csak akkor hat ha melee weapont használok?
a shardokat miért nem tudom belerakni semmibe? -
köszi a kimerítő választ :)
az ice shardot és passzívját mind2őt maxolni érdemes?
1 láma kérdésem még lenne:
A storm nimbus csak melee fegyver használatánál hat?
-
köszi a kimerítő választ :)
az ice shardot és passzívját mind2őt maxolni érdemes?
1 láma kérdésem még lenne:
A storm nimbus csak melee fegyver használatánál hat?
-
virs lee #9692 Attrib pontotkat minde INT-re rakd, de ha megy manára is pár, az se nagy baj. -
virs lee #9691 de fasza ez a fórumengine, egyszer semmit nem reagál, aztán meg 2szer... -
virs lee #9690 Hát ne így, hogy mindenre 1-1 pont. Először ice shard + passzívjai, storm nimbusra elég 1 pont, de az 1. passzívját maxold. Aztán whisp 1 pont, passzívja max. Ha megvan, akkor squall és passzívja max. A masteryt pedig ezzel párhuzamosan maxold, kell az INT meg a mana bőven, nameg a magasabb szintű skillekhez hozzáférés.
Ha ez megvan, akkor jöhet a fire ág. Core dweller és a 3. passzívja max, az 1. és 2. passzív 1-1 pont (nekem az 1. passzív is maxos, de igazából felesleges). A heat shield is megér 1 pontot (15% dmg res).
Ha ez kész, akkor lényegében már életképes a kari, arra rax amire akarsz. Én a (chain) lightningot ajánlom, meg hozzá a nimbus 2. passzívját, de ez a skill igazán jó csak akkor lesz ha lesz sok -recharge cuccod, mert timeres (de akkor nagyon).
Mire mindez kész, lvl60 leszel, a maradék 5 szint 15 pontját már tényleg mindegy mire rakod. Lehet maxolni a spell breakert + passzívját (kevés ellenfélre igazán hatékony, de arra nagyon), esetleg a thunderballt (a passzívjára már csak 3 pont jut), esetleg energy / heat shieldre rakosgatni pontokat. Talán a freezing blast még megér 1 pontot. -
virs lee #9689 Hát ne így, hogy mindenre 1-1 pont. Először ice shard + passzívjai, storm nimbusra elég 1 pont, de az 1. passzívját maxold. Aztán whisp 1 pont, passzívja max. Ha megvan, akkor squall és passzívja max. A masteryt pedig ezzel párhuzamosan maxold, kell az INT meg a mana bőven, nameg a magasabb szintű skillekhez hozzáférés.
Ha ez megvan, akkor jöhet a fire ág. Core dweller és a 3. passzívja max, az 1. és 2. passzív 1-1 pont (nekem az 1. passzív is maxos, de igazából felesleges). A heat shield is megér 1 pontot (15% dmg res).
Ha ez kész, akkor lényegében már életképes a kari, arra rax amire akarsz. Én a (chain) lightningot ajánlom, meg hozzá a nimbus 2. passzívját, de ez a skill igazán jó csak akkor lesz ha lesz sok -recharge cuccod, mert timeres (de akkor nagyon).
Mire mindez kész, lvl60 leszel, a maradék 5 szint 15 pontját már tényleg mindegy mire rakod. Lehet maxolni a spell breakert + passzívját (kevés ellenfélre igazán hatékony, de arra nagyon), esetleg a thunderballt (a passzívjára már csak 3 pont jut), esetleg energy / heat shieldre rakosgatni pontokat. Talán a freezing blast még megér 1 pontot. -
valahol mindenkinek ek kell kezdeni...
azóta tovább jutottam, viszont csak halogatom a döntést hogyan fejlesszem a karit, segítenétek?
milyen tulajdonságokat/skilleket érdemes fejlesztenem? health-re eddig egyet raktam, általában 1et rakok intre, 1et pedig energyre -
Háát ha 4-6 en multiznak akkor már elég rendes a dropp... :) pláne, ha van köztük egy-két 60.-as szintű... :)