Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy hozzatennem , hogy ien 1400 as dps el is daral ez a sage epicen , legendre majd bemegyek cuccal , de sztem ottsem lesz gond , csak eddig -90 pierce ressel meg 2.2k lifel nem eroltettem, a conjuerembol okulva😄
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
ami azért nem rossz +6 healt regért,és 72%poison resistért,amellett h rechargeja nincs😊 és anyi petre/teammate re nyomod amenyire akarod. Pl legend/act 1 ben nemtudom h lehet enélkül ijásszal tulmenni a "macskákon" akik a két legszemetem cuccot a mérget és a pierce-t használják...
Van ternioner , azt ugye nemkell ecsetelni , annyi intet hozol ki belole amennyit csak tudsz , nekem sikerult 2.4k , ha fejlodnek meg 1 picit , meg meglenne minden attribute pontos quest, talan meglenne a 2.5 ,de annal sztem nemigen lehet tobbet.
Olyan kari ami warfare vagy defender , es jobbara nature aggal kombinal , annak nem raksz semmi dexet , csak str/life.
Kozelharcos rogue,rangernek inkabb tobb str mint dex , de legyen azer annyi dex , hogy tudjon hordani minden landzsat ami kell , akar a cuccok segitsegevel is.
Maradnak az ij + valami magikus pl sage , vagy avanger aminek igen megosztott lesz az attribute ja , nekem spec str bol van a legkevesebb , bar ezis fog valtozni. Meg kell 4 szint a sagemnek , hogy ramenjen az osszes cucca , ugy elvileg 350 str/int lesz es 400 koruli dex. Ugyan tavol all meg a fulltaptol , meg 4 szint mulva lesz pierce/fire rese maxolt , mas nemis fog kelleni neki , meg sokkal tobb sebzese lesz stb , de azert itt 1 kep rola , bar lightningos bowom van 1 es nimmbussal :| szal hurka , de olyan 3.5k korullesz a dps e szerintem ha atcuccolom , ottvan 4 esen az ancrestal horn, fegyo valtasbol megy.

lethal strike az inkább jobbgombos, azaz beteszed jobbklikkre mikor durva sebzést akarsz bevinni (magyarán kell neki refresh)
brigand: ha íjjal mész akkor marksmanship bal és study prey (vagy lethal strike) jobb gomb, de ekkor rogue-ból nem használsz más hasonlót. ha spear, akkor meg bal gombra calculated strike, jobbra meg lethal, és itt lehet blade honing is. mellette envenom weapon és art of the hunt alap 'aura'-ként.
szerintem legalábbis.
A rogue-ban melyik az, ami aura?
Ha jól látom az envenom weapon az, illetve nem tom, hogy a lethal strike az-e, talán az csak bal gombos történet?
Meg még egy kérdés.
Egy hunter rogue (brigand) kettõsnél melyiket érdemes bal gombra tenni, ha vannak olyan bal gombos cuccok, mint mindjuk az onslaught. Inkább a marksmanshipet, vagy azok közül valamelyiket, amelyikre fent kérdeztem és még nem is tudok róluk? 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Kemotox olyan nincs h nem tudod megpatchelni ha minden jó, ez hihetetlen.
Azon meg h kilépked olvassatok már vissza, nem kell se curerom, se miniimage, se protstop, se hider, se tököm kínja, hanem megfogjátok a kurva Unleashed verziót és kiírjátok alcohollal úgy h az rmps be legyen kapcsolva, aztán dt-ba csak az on többi off, és láss csodát fut egyetlen egy kilépés nélkül is. De ezeket a varációkat pár ezer oldallal elõrébb már kb 2milliószor leírtuk. 😊
Trip to live, live to trip
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Most nézegettem ebay-on már meg lehetne venni szumma 4500-5000 forintért. (új, eredeti, de fapados verzió, a messzi Tiföldrõl)
Lehet, hogy a Te 600 felettid már felesleges?
Ha esetleg így gondolod, akkor szerinted olyan 4-500 elég, és akkor a többi mehet erõbe?
mert én is rengetegszer láttam boltban szakrafice amut, hullott szörnybõl is rengeteg, de ilyen nagy csak egyszer volt.
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Lichel viszont 5k-val is leküldöm 3ból.
Trip to live, live to trip
van vagy 3om legalább,abból 1 ott van fecskénél,de van 1 +47%os om -45 helth reggel ,meg egy 27 es,és egy hammer of the sunom ami 10% expet ad
Szedd le a játékot, újrainítás után a registrybõl szedj ki minden titan quest bejegyzést, telepítsd fel újram majd patch.
még mindig bánom, h annó nem vettem meg a boltostól a +64% exp-es amut. akkor még félelmetesnek tûnt a -50 HP per sec. most meg több mint 110-em van...
Fura...
jayy: kicsi str, a jó pajzsokat nemtom hordani még. amúgy nem dárdázom, csak betettem mutatóba. és mielõtt megkérdezed nem 1500 a hp-m, csak -50% van rajtam, próbálok +32% xp-vel nyomulni, elég hardcore 😊
mindenki zt irja hogy fe kell tenni játékot utána peccs és aztán még mittomén de a peccset set teszi fel😞((
350 pontnál semmiképpen se pakilj többet dexre egy ijászkarinál,mert nincs értelme,annyira minimálisan növeli a dex a sebzést.Bármilyen furca lehet én az avengeremmel 43 level óta nem pakolok dexre semmit,mindent strenghtre,igy tudok használni dvább armorokat(athena,conqeuror,alxanders),meg sokkal több dmgt ad,még íjra is!,pláne h dárdát is használok. Intre nemsokmindent pakoltam,csak a 32pont earth mastery adott rá,mégis diogenes wrapsot hordok,mert használok egy rhesust és egy -17%reqes zöld sityakot echantal.
kb most az attribjaim a z53as avengernek:
str:340
int:270
dex:380
dps:2850 (trackerrel több lesz😄,ez csak fireböl(amu ,ring,skill) jött össze)
itt egy jó példa spear-re. kis str, tehát fõleg pierce dmg, nagy bónuszokkal.
dps íjjal kb 2000 így...
amúgy meg nemigazmá hogy nincsen 1.11/1.15 törés tököm tele hogy megint kékhalál volt és elszállt a kari, legalábbis a questjei mindenképpen. grr megkéne venni eredetiben?
Viccet féretéve, Te hogyan okoskodtál vele?
Azaz mondjuk egy slayerrel, vagy egy conquerorral szemben három felé oszlanak meg az attibute pointok, és nem tudom, hogy ez mennyire használ a DPS-nek.
Pl. ott van egy tiszta intelligence kari, ahol semmi másra nem teszel, mint int-re, és ezért ugyan feladsz ezt-azt de óriási lesz a DPS-ed. Ennél egy fokozattal jobb a csak dex-re és erõre épülõ kari, mert ott csak kétfelé oszlik a dolog, és mindkettõnek lehet elõnye, de nem tom mennyire hasznos az, ha három felé osztjuk alapból az attribute-okat.
Tovább nem tudom, hogy a miáltalunk tetszés szerint tehetõ pontokat hogyan érdemes pakolni. Ha erõre teszek, az nem használ senkinek DPS-ben, ugyanakkor nagyon táp armort vehetek fel. Ha int-re teszek, az szintén nem használ, mert nem olyan fegyvereket visel egy ranger, de más értelemben megintcsak jó armort tehetek fel.
Ha meg dex-re gyúrok, akkor kurva jó leszek az íjjal meg a dárdával csak épp a legócskább armorokat sem tudom felvenni, a táposat mert nincs erõ, a spiritet mert nincs int.
Te hogyan oldottad meg és mire gyúrtál? Meg melyik skillt fejlesztetted és bizonyult hasznosnak és milyen fokon?
Jó kari?
Van hozzá elég cucc? (Íj és spear)