23078
  • Shorlex
    Ja, igen, bocs, különböztessünk meg olyat hogy már végigmentél a gamán vagy még nem. Ha még nem akkor persze lehet hogy kicsit unalmasabb püfölni 3× annyi nmy-t, de legalább még van mi hajtson és inkább mész ilyen moddal ha expet akarsz, és nem lesz az hogy végigértél egy lvl52es karival ami aztán megy a poldra.
    ha meg már végigértél, akkor inkább arra mondtam én azt hogy állat unalmas ezzel a moddal tolni, mert ugye nincs olyan motiválóerő mint játék közben (nincs quest, semmi), amúgy is nehéz magad rávenni az expelésre, de akkor legalább a haladás "élménye" legyen meg ha már más úgysincs :D Szal én a slayel épp expelek és már így is kicsit uncsi végigmenni acteket, meg most már lvl 60nál nemhogy acteket hanem egész legendet ki kell pörgetni egy lvl ugráshoz, többször is... Multi, mert különben beleőszülök :DD
  • tekphos
    Azt láttam hogy te már játszottál egy "kicsit"!:)
    Kipróbáltam én is,azért xp szempontjából jobban lehet haladni vele.Persze ha jó a fegyód és nem kell a szörnyekkel sokat szórakozni.De azért kösz!
  • Grusalak
    A pajzsos passiv skillek valóban érdekesek... Eleinte nagyon dicsértem őket, de mikor ráálltam arra, hogy élet lopó fegyóm legyen, akkor koppantam... Ugyanis szép nagy eséllyel pajzzsal ütöttem, és egyszerűen nem ütöttem a fegyóval, tehát élet lopás kilőve... Szal le is szedtem a passivról a skilleket és átpakoltam másra...
  • dudovec
    Amugy 1,08 alatt kicsit szetlehetett tapolni a conqot , egesz legenden nem ittam mana potiont , folyamatos rally , form , zaszlo mellett , nem ment le a manam egyszeruen.D Kb ketszer kellett inni , amikor a szellemek leszivtak.. A dual wield conquerer pedig iszonyat flash , de 85% recharge alatt nem erdemes probalkozni vele , nameghat illik egy 50% koruli minus energy cost is.. De ami a durva, hogy amikor 2 fegyoval ww ztem , akkor mind2 a fegyoval utott nalam porges kozben.. Namost kerdeses , hogyha egy conq tudja a pajzsat is hasznalni utesre , es mivel a shield is weaponnak minosul , akkor vajon egy fegyo + shieldes ww nel is uti mind2vel az ellenfeleket.. bar attol tartok nem..
  • dudovec
    Juj mekkora hulyeseget irtam SORRY! Szal nalam onslaught + ww lenne instantban, dual wield eseten is... Ha meg shieldezek akkoris onslaught + ww , egy sloweres attack dmg convertes fegyoval...

Meg1x sorry az elozo faszsager , a battert akkor raknam csak bal klikkre ,hogyha a kari nem conquerer lenne , mert akkor mindenkepp onslaught kell a balklikkre.. De ha nem conq , akkor nyugodtan mehet oda , hisz amig tolt a skill , addig uti a normal attackot ha nyomod a gombot (ahol betudnak jonni a shieldes passiveok..)
  • dudovec
    Batter pedig teny , hogy egy elegjo skill , de ha arra vetemednek , hogy shieldezzek.. (hajra dual wield concq!!) , akkor tuti , hogy bal klikkre raknam a battert , es jobbra a war windet , foleg ha nincs meg a 100% rechargeom.. a shieldes passive kepessegeket pedig eleg gyengusnak tartom , foleg h rengeteg pont.. A rally legfelso passivejat , es az Adrenaline legfelso passivejat is illik maxolni..
  • dudovec
    virs lee: nalam az overlord ad 10% dmg resistet , 350 energyt , 150 healthet meg +2 skillt, es rettenetesen csunyan nez ki.. amugy a 10% dmg resist meg csak fizikalra hat , ha jol tudom , szoval 1 mageel nemsok hasznat fogod venni... Ezzel ellentetben a calypso szep , ad intet meg dexet is , igy tuti , hogy nemkell majd dexre tenned a mage cuccokhoz, ugyanugy megadja a +2 skillt , es ad 2 jo resistet is ahogy irtad..
    Magenek kell a +2 skill az armorbol ,kerdeses , hogy kinek mi tobbet: 400 mana +150 health (a 10% fiz dmg resistet t nemnagyon vennem számba...) vagy 45-45 light/cold resist + 30 int/dex
  • ROMOTO
    spártai katonák ha jól tudom Athén alatti mocsár legfelső csücskében vannak :)
  • Tetsuo
    thx! Má 20lvl! Alsó nílus..
    Sajna holnaptól dolgozok úgyhogy lassabban haladok :(
  • NeoMaN
    Fayum Oasis északi kijáratától az első barlang.
  • Ginos
    Háj a manticore melyik pályán van? gondolom hellen/epicen (ez olyan dios volt...)
  • X Revenge
    A knossosi portál a város centrumántól kicsit kiesik, magyarul a város szélén van, arra amerre tovább kell menni a main quest szerint, tehát az egyetlen kijárat mellett.

A spártai side quest miatt ne bánkodj,egyébként se érdemes visszamenni érte. Ma például amikor játszottam, 25000xp-t kaptam egy side quest-ért, (pedig én is egyiptomba járok lvl 20)és nekem ez az xp bar-on csak 1/3-át "töltötte meg". Gondolom te olyan level 17 vagy, ott se számít túl sokat az a 4000 xp.
  • Tetsuo
    Hol a rákban van a knossosi portál (uccsó görög)?? Már 1iptomban vok, de az kimaradt, pedig a térképeket mindig fullra bejárom.

Van 1 Lmaradt küldi is: A spártai katonákról (v nekik?) kell hírt vinnem az athéni úton.. ezt is végignyomtam és semmi. 4000xp jár érte :(

Hm végülis mind1, megyek a sivatagba! :) Bár Kína érdekesebb lehet.
    A sivatag már lejárt lemez a Sacreddel meg a többivel..
  • Tetsuo
    Hol a rákban van a knossosi portál (uccsó görög)?? Már 1iptomban vok, de az kimaradt, pedig a térképeket mindig fullra bejárom.

Van 1 Lmaradt küldi is: A spártai katonákról (v nekik?) kell hírt vinnem az athéni úton.. ezt is végignyomtam és semmi. 4000xp jár érte :(

Hm végülis mind1, megyek a sivatagba! :) Bár Kína érdekesebb lehet.
    A sivatag már lejárt lemez a Sacreddel meg a többivel..
  • ROMOTO
    berámoltam pár dárdát :)
  • Shorlex
    Tekphos, én jáccottam ugye ezzel a videjó tanúsága szerint :D de nem olyan nagy buli, hidd el. Az van, hogy minden nmycsoport hűáromszor vagy annyiszor több tagból áll amennyit az adott helyszín enged, de pl. Typhonból a "helyszűke" miatt csak 2 volt. És hidd el, nem olyan jó játék az hogy 6 helyett 20 nmy áll körül és te állsz egy helyben és gyakálod őket. Több expet nem kapsz értük mintha végigtolnád ötször ugyanazt a pályát, csak annyi a különbség, hogy multiplikátor nélkül sokkal élvezetesebb a game mert haladsz is nemcsak egy helyben állsz és 60 nmy-t püfölsz. De ahogy gondolod, én kipróbáltam és uncsi :D Mókára mondjuk 3 Hydra elen persze jó, de amúgy fos, inkább menj végig 3szor, az élvezetesebb sztem
  • Shorlex
    Romoto, nem tom ráérsze de mostantól kezdve vagyok :D
  • tekphos
    thx!
  • ROMOTO
    Itt elmondják
  • ROMOTO
    Ja nem akartalak meggyőzni... :), ha neked a ww jobb akkor azt használd, nekem a batter jobban bevált a corsairomnál, a spelbreakeres karimon (közelharcosra gyúrtam, csak strengre pakoltam) használtam a ww-t végig (kimaxolva), de az nem aprított annyira, csak a nagyon mezei enemyket... és soxor azok is állva maradtak... nyílván a conquerernél a ww erősebb, de a mana és a töltési idő+bleedengbónusz miatt nekem akkor sem bevállós...
  • tekphos
    Hellóka!

Valaki segítsen már léccike!Hova a tökömbe kell bemásolni azokat a qrva filekat a 2szerező ill 3szorozó pályákhoz!
    thx!

• ROMOTO
    a másik, amit észrevettem, hogy 60 fölött jön inkább a lila
  • virs lee
    Bármikor, elég a W-t megnyomni. Amíg nincs harc, maradhat is őtt, tölteni manát, életet.

Nekem se dobott még boss lilát 1.20-ban.
  • ROMOTO
    Ez akkor a pech kategória nálad :)
  • ROMOTO
    Körülményesnek tűnik akkor az az onager, mert pl. az obsidian hall ban ahol a te álltalad emlegetett sárkik is garázdálkodnak megnézném, hogy mikor váltassz át dual onagerre a mana miatt :)
  • NeoMaN
    Egen, de a kíváncsiság nagy úr. Kizárólag singlében nyomom, és az, hogy már 4. végigjátszásra legenden sem dob semmit, már dühít.
    :P
  • Shorlex
    Maradjunk annyiban hogy a batter az egyik legjobb közelharcos skill, azonkívül gratula, ha a más ember játékában minden nmy fizikális sebzésre megy, az enyémben másfajta szörnyik is előfordulnak, és le nem szarom hogy...
    Na szóra sem érdemes, leszarom, ne tegyél batterre, nem érdekel, már unom
  • virs lee
    1 pontot megér a dual wield hogy kézbe vehess kettőt. Lehet az secondary weaponnak rakni, és csak akkor váltani rá, ha kell a mana.

Az onager csak mana regenhez kell, nem elég a sebzése.
  • ROMOTO
    bocsi átnéztem a hülyeséget, amit beraktam és visszavettem-erre válaszoltál persze, tök igazad van :)
  • ROMOTO
    A calc ban néztem, nem a kariaimon bocsi, de azt tapasztalatból tudom, hogy jóval kisseb a dmg ja a ww-nek a batter-től, de nyílván ezt kiegyenlíti az hogy a ww 6 enemyre is hat, ami a batternél három...mondjuk az onagerek kellenek ilyenkor a mana miatt, de ez nem tom hogy jön ide, mert a batter használat nem dualos build, és ha már onager, a %attak converted to health biztos csábítóbb lenne, ha nem lenne muszáj az onager a ww manazabálása miatt...
  • virs lee
    Azt amit a batternál is: hiába vannak melletted 8-an, abból csak 3-at (azt is csak akkor ha mind a 3 benne van az x fokos szögben), illetve ww-nél 4-et (passzívjával 6-ot) üt meg. Nyilván ha kevesebben vannak, akkor csak annyit.
  • ROMOTO
    A drop működik 1.20 alatt is, csak jóval ritkábban és nem feltétlen a majestic ládákból... leginkább a csontik és egyébb undeadok dobják a jó cuccost, külön figyelem ezt egy ideje és tényleg...de igazából multiban indul be, pláne ha van egy-két magas színtű kari...
  • virs lee
    A ww passzív ad bleedinget is, de +2 ellenfél sebzését is, ez benne a lényeg.
  • virs lee
    1.20-ban -25% ... +5% a ww, nem fix pontban mérik. De az a gyanúm a fix értékek is inkább az alapsebzéshez adódnak hozzá, nem a véglegeshez, tehát azokra is rárakódnak a bónuszok.

A manám az nem sok, de a mana regenem az igen. 44, ezt egy mágus is megirigyelné. :) 2 onager dual wielddel, és már el is lehet felejteni a kék potiont.
  • ROMOTO
    Ha ezt Fecske megtudja....:) mindenesetre ez tényleg brutál csítnek számít...
  • ROMOTO
    a fegyó lehet hogy az de a war wind passzív csak bleedenget ad ugye...és jóval gyengébb a bónusz sebzése: az a ww nél +10! pont , míg a batternél +12%!! ami ugye nem mindeggy... és hát egy qonquerer nem dúskál annyira a manában amiből csúnyán leszív az a ww...de ugye kinek a pap, kinek a papné :)
  • NeoMaN
    Hát nekem se dob semmit. Zöldet is a kovácsoknál veszek.
    Viszont kövezzetek meg, de feltettem egy drop modot.
    1000x-es dropra állítottam, hogy megnézzem mi van. :))
  • virs lee
    A ww-ben csak a 360 fok a lényeg, egyszerre sebez x ellenfelet, és célozgatni se kell. A fegyvered is tiszta fizikai dmg, hol itt a hátrány?

Batternál meg hiába 3 ellenfél, ha azok kívül esnek a megadott szögön, akkor csak 1 ellenfelet sebez (aki belelóg a tartományba). Ha rádugrik 1 brigád lándzsás sárkány, meg 2 lila lő hátulról, akkor nem fogsz célozgatni, ütsz akit látsz. Lehet hogy battertól lelassul az ellenfél, de minek? 2 ütés egy sárkány is, lassítani felesleges, a második ütésre úgyis halott. Inkább jusson minél több ellenfélnek a pofonból.

---

1.20-ban leszedték a dropot? Eddig még egy bossból nem esett semmi értelmes cucc, még legenden is csak zöld volt a max. Eddig tetszett az 1.20, azt hittem végre kicsit kiegyensúlyozottabb lesz, de egyre inkább az ellenkezőjét látom.
  • zorrobomber
    nem tettem dexre megoldottam egy gyűrűvel :)
  • ROMOTO
    bocsika, negyed annyi manába... :)