Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehéz ám lvl 33-nál jól elosztani a skilleket.
Mivel én ugye slayer vagyok, a warfare-re is kell csúnyán pakolni, különben semmit sem ér, de 33-nál még nincs annyi skill pont, hogy eddig jutott volna a study-ra. Õszintén szólva nem is tudtam, hogy ez ennyire jó skill, eddig sosem használtam.
Na majd megyek egy nénihez, aztán valamit beáldozok... 😄
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
A Study bal gombos téma, vagy egyszer kell rádobni?
Egyébként ezt az íjat használtam(a slow lehet h szintén besegített):
Iaculus
45-59 Damage
25% Piercing
Speed: Average
144-216 Poison Damage Over 6 Seconds
+15% Poison Damage
30% Slower Movement For 3 Seconds
+2 to Wood Lore
Required Dexterity: 263
Required Strength: 113
Egyébként szerintem nincs 30k healthje sem. DPSbõl resist nélküli értéket tudnád kiszámolni. Ha mondjuk feltételezzük hogy a study leveszi az összes pierce resistjét, és a damage resist is jeletõsen becsökken, akkor kb 10-15k körül lehet a healthje maximum.
A regen shrine úgy mûködik h csináûl egy karikát az oszlopa köré ahol sokkal gyorsabban regenerálódsz, de ha kimész akkor már nem él a hatása.
Azóta kipróbáltam és nyilván velem van a baj, mert felvettem afrostot és a markert, odaálltam a shrine elé, de aztán elfogyott a tudomány és kezdõdhetett a rohangálás.
Ha már itt tartunk: a regen shrine hogyan mûködik? Ha ott állsz elõtte, akkor az önmagában nem elegendõ, ha jól tudom, viszont csak egyszer veheted fel. Na most amikor rámfúj egyet ez a barom, akkor azt illik azonnal kihasználni, mert különben nekem annyi. Viszont onnantól kezdve nem tudom azt az 50-et 100-at olyan gyorsan belenyomni, hogy ne fújjon még egyet, vagy üssön és akkor mi van?
Igazából 42es szinten Epicen sem volt túl megerõltetõ a csávó, mondjuk akkor már 4 számjegyû dps-el számolhattam, de addig eljutni...párszor kifektettek a barlangban az élõhalott sárkányfattyak, meg a telkine is
Van-e valakinek Pyromancer set-es bracer-e eladó?
Már csak ez hiányzik, és mivel tüzes ternioner vagyok nagy segítség lenne...
A srác nem tud még ide írni, szal csak közvetítõ vagyok, segítsetek neki 😊)
Trip to live, live to trip
Na de valljuk meg õszintén, önmagában a feltételezés, hogy én 100szor megütöm anélkül, hogy le ne verne a rohadt tüzével meg a bika ütéseivel is vicces.
Elgondolkodtató, hogy a játék készítõi miként látták biztosítottnak, hogy egy közelharcos kari ezt a monstrumot lezúzhatják.
Ne ezért van az pl. hogy egy jól feltuningolt (értsd: normal szinten, ami az epichez, de fõleg a legendhez fel se ér) slayert inkább hunterként használtam, mert art of the hunttal, call of the hunttal és onslaught-tal ugyanúgy 300 körül sebzem, viszont messze vagyok tõle és van rá lehetõségem, hogy meneküljek, ha kell. A tény viszont változatlan: 100szor kell beleböknöm, és ezért nekem mindig egy ötperces téma lezúzni a melákot.
Azt, hogy egy kimaxolt conjurer, vagy egy sooth néhány ütéssel lepaskolja legenden, epicen, még csak el tudom képzelni, de hogy mondjuk normalon ugyanezekkel a karikkal hogyan csinálták a fiúk, egyelõre rejtély számomra, mint ahogy rejtély az is, hogy egyszer valaki írta, hogy neki íjásszal már normalon is csak "pár" lövés volt. Nekem meg öt perc szenvedés.
Nem értem én ezt...
Numerikusan sajna nem, pedig jó lenne...
lehetne tanulni belõle, hogy pl. tudod, mennyi a DPS-ed, és ahhoz képest mekkorát zúz egy ütés, stb...
Nem tudok róla, hogy lenne már ilyen szintû szörny adatbázis bárhol is
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
Normalon Typhon ilyen téren mit tud?
Random, random, ejjj...
Olyan használhatatlan szarokat kapok epicen, hogy az csak na! : (
Tudom, hogy oktalanságom a legalja játékosok közé sorol, de mit lehet tenni? 😄
érdemes parszor normal titan runt csinalni hatha kipotyan (kék gyürü) ha 2 van belöle még jobb 😊
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
A slayerrel most epicben vagyok, és hát igen nehezen haladok vele. Na nem amiatt, mert nem megy elõre a kari, csak hát nagyon zavaró, hogy minden kis buzzancs íjász meg int kari (fõleg egyébként a csontik) amikor megpiszkál kicsit (fõleg csoportosan elkövetett garázdaság keretében), érdemes egyet trinkolni. Mit lehet ez ellen tenni? Nem mondom, hogy a slayer a legfrankóbb kari, de azért az, hogy minden kis "csatácska" után, ahol öten-hatan lõnek (akár íjjal, akár bottal) inni kelljen, az elég röhejes és nem túl biztató a jövõre nézve...
Egyébként most hogy sooth-al is nyomom egyszerre érdekes, de valóban ahogy halad elõre az ember, a sooth-al sokkal könnyebb, mint a slayerrel. Igazából nem értem, miért mert gyengébb az armor, de ennek ellenére közvetlen közelrõl egy ugyan egyszerû, de kicsit nagyobb darab szörnyi is csak fele annyira (vagy annyira sem ) tud megpiszkálni, mint a slayert. Én ezt nem értem...
Egyrészt mindenki letámadott, amiért azt mondtam, hogy pet nélkül kéne játszani. Természetesen nem úgy értettem, hogy az egy szar dolog, felesleges, csak valahogy izgalmasabb és érdekesebb nélkülük. Pl. azokon a videókon, ahol Dudi, meg Ity három-négy csapásból kinyírja Typhont petekkel együtt, nagyon meggyõzõ és impozáns, de mi benne a kihívás? Én bezzeg a szaros íjászommal rohangálhatok, aztán vagy öt percen keresztül gyilkolhatom, miközben kurvára kell vigyázni, hogy hozzám ne érjen.
Na szóval mindegy, hogy hogyan játszik az ember, csak élvezze, mindenkinek a maga dolga. El kell azonban ismerjem, hogy pettel minden ezerszer gördülékenyebb és sokminden talán ezért élvethetõbb is.
végre látom a str/dex/int értékekbõl adódó sebzéseket
de a kedvencem, ami új volt:
-Every 100 points of Dexterity adds 10% to the chance to avoid projectiles (?!). This one really surprised me, it needs to be tested.
(Na most akkor 1000 dex mellett nem kell tartanom az íjászoktól????? ha ez tényleg igaz, akkor qva jo!!!!)
amúgy ha nem ismeritek:
jókis knowledge base
ez alapján pl nincs is ankh relic +hp regennel... na de mosmár alvás!
brigand nem nyúlcipõzik ám mindig, csak pl. orienten a sárkányoknál. ha van egy kis ész mandrake-et használ nyíllal, messzirõl nagy speed-del és akkor nem igen futnak rá. najó néha kell kicsit hátrálni meg elõre belõni de inkább csak íjászok ellen. és nem kell 1 lövésbõl ölni elég ha 3 sec-re confuse-ol a szörnyi elsõ vesszõtöl és lehet is továbblépni kövi nmy-re, puncture shot miatt úgyis nagy eséllyel talál el többet egyszerre. szóval télleg életképes sztem legenden egyedül is, bár act3 még nemvolt. de ottis van sok beast/beastmen amik ellen meg hunter a zsír.
Ravasak (#6429): én azt hittem chuck norris az aki öl 😊
mondjuk az is jópofa, ha velem van, olyan zászlót dob le, ami engem segít.

amugy gondolkodtam rajta , megstuffolva ancestral hornos bottal meg ensalve spirit , de valahogy az a spell nem akar nekem mukodni legenden....
Shorlex: szerintem direkt erthetoen irtam ,
"ne probalkozz oak nelkuli kozelharcossal pet nelkul" - amiben benne van ,hogyha nincs peted SE oakod ,akkor kozelharc meredek lesz legenden a legtobb ien karival.
persze ha jobbara ijazol akkormeg tudhatsz egyedul haladni , de ahhoz telleg kemeny cuccos kell. hameg mind2 ben jovagy , akkor egyikkel sem leszel eleg jo es nemfog menni jocuccal sem , hameg csak bossra van landzsazas , azt sem fogod olyan gyorsan kinyirni , es sztem sok death lesz belole. de persze atlehet vinni mindennel , de nemmindegy h mennyiszer vesztesz expet😉
méghogy a petek feleslegeek.... core dwellerem maxos,van 7450 healtje,egy totális tank,semmi nem zuzza le a heat shield miatt,a hidra meg se sebezte.... és még a pet hülyeség... shorlex nemtudom h melyk csatornát nézed..
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Van azt a hülye slayerem is és arra is azt mondtátok, hogy halott ügy.
Azóta is halad...
Közelharcos? Hol lesz itt közelharcos? Amíg nincsenek atomtáp lándzsák, addig csak tököm-bököm emberkék ellen használom, utána meg egy jól feltuningolt lándzsa is arat, mint a halál.
Mellesleg valóban hasznos a pet, de nem arról szól a játék, hogy TE lezúzz mindenkit? K..va jó az a lich, meg az outsider, a farkasok, meg az earth (nem tommianeve) de azt nem TE játszod, és így nem nehéz...
ezt irtad #6201-ben:
"Megidézi, majd leszedi mind az 55 pontot, és akkor osztja el, úgy, ahogy a második linken van. Tény, hogy ez a manõver 5 millába kerül, de cserébe van egy fullos Lich (amit úgysem fognak tudni leütni, tehát nem kell újramegidézni) és van érte 55 pont amit el lehet osztani." de ez csak addig igaz amig a jatekban vagyok, vagy ha ujra belepek akkor ilyen full maxos marad a Lich?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Azok az attribute-ok nagyon összepasszolnak és egy jól elkapott relic tuninggal meg táp cuccokkal mindenkit szét lehet szedni egy spear-pajzs 1-es és egy íj 2-es weapon szettel.
Meg rohadt jók ezek az aurák!
Hogy került Hozzád az az ancesral horn?
mellesleg még mindig nem láttam legend ankh relic-et...
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest