Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Spiritward + Spirit bane
Deathward
ha meg segitöt is akarsz akkor a lich kingre es kepessegeire
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Kérdésem lenne, warfare/spirit karakterrel játszom, a warfare-nél egyértelmû, hogy mit kell fejlesztenem, de mit javasolnátok, mire rakjam a pontjaimat a spirit ágon? Elõre is thx.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Ha mar mindenfeleképpe tört verzioval jaccol akkor olvass vissza mert irtak mar ide 50 fele megoldast az egyik neked is menni fog
leszedtem torentrõl ami kellett. megcsináltam mindent ami a leírásban volt. és ha megy az sr7 stop akkor a program azt írja ki hogy "A required security module can not be activated. This program can not be executed."
mi a gond? lécci segítsetek!!!
nekem ez van (1db) és kapásból +50 hp/sec-et ad. (sebzése kb. 180-200 slow)
167% energy drained? tán bug? de lehet hogy télleg én vagyok a retardált, mint ahogy azt vki régebben felvetette 😊
feri0618: simán kilép és don't send? semmi inó? mert ha ennyi akkor az gáz. esetleg próbálj új ac97 drivert vagy a graf opciók állítgatását.
Trip to live, live to trip
De mivel se attack speed, se castrate nincs rajta es semmimas olyan tulajdonsag ami feldobna , ezert sztem nemsok mindenre jo , tudhat barmit ez a decay..

Isen: Olvass rendesen tesó, mondtam h nem nekem kell, mit kezdjek epic cuccokkal ismersz 😉 Úgy kezdtem h egy srácnak kell, aki privit küldött nekem, mert ide még nem írhat x ideig. Kazador vagy mi a neve, ezzel kezdtem 😊
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=5000&l=hu címen.
Szóval passz:S
Vamos Argentina!
es unleashed verziot hogyan patcheled?
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
A belinkelt képen a karaktered életereje alatt a középsõ varázslat (aminek az ikonja olyan zölg gyûrû) mire jó?
Mert amikor én aktiválom, akkor leszívja az energiámat szépen lassan...
kösz
Bea
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
2006.09.01. 16:37:34: Titan Quest Startup Detected (pid=3988).
2006.09.01. 16:37:34: Unable to patch. It may not be fully loaded yet. Will try 60 more times.
2006.09.01. 16:37:36: Titan Quest Startup Detected (pid=3988).
FEltettem azt a progit amivel a karakterek között tudom átadni a cuccokat.De rosszul tettem mert a karaktereket nem töltötte be utána csak a nevét irta ki a választásnál.A karaktert már nem láttam😞.Nem tudja vki h miért van ez?Ha tud vki léci segitsetek.Elõre is kössze.És mégegyszer kössze Dudovec!
😄
komolyan, van,2ö is,ha kel keress meg.
ha már rare bossok, normálon az elveszett ketonák mocsarában is van egy. csak a legelsõ karimmal találkoztam vele, õ volt az elsõ ellenfél, amelyik stun sebzéssel támadott, elszenvedtem vele vagy 5 percig, de a végén dobott egy nagyon jó rare bunkót.
Ezek után nem fog kilépkedni az tuti. 1-2 dolog (mint pl h ne legyen kamcsi meghajtó...) mellékelhetõp a továbbiakban de ez gépfüggõ sztem, mert pl volt h 2 emulált meghajtó mellett is simán futott a gama.
szóval igazad van, már kijavítottam magam. azért nem lenne rossz (:
tudom hogy nagy kérés, de ezt egy hanygányit részletesebben leírnád? Vagy hozzászólásszám, amibõl kiderül...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Sajna továbbra is megvan a problémám, mégpedig, hogy a vitality damage res cuccaim nem növelik a vitality resistemet a secondary karakter-lapon.
Ez mindenkinél így van? Ha vki megtenné, hogy kipróbálja, azt nagyon megköszönném.
Érdekessége a dolognak, hogy, ha csak life leech res cuccot rakok fel, akkor az ad a vitality resistre, de a damage res cuccokat hiába teszem fel.... 😞