Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsirfecske
na kinyírtam végre legend typhon-t, level 60 brigand lettem. baromi élvezetes volt a vége, sárkányoknál nagy adrenalin után 93 death-tel végeztem. innentõl én csak néha kis multi vagy egy két run hébe-hóba, az utolsó 5 levelt összehozni úgyis szinte lehetetlen ilyen 7 milliós szinteknél. király játék!

Leslieee
170% dual wieldnél asszem, simánál 190%.

Trip to live, live to trip

Tyler Durden
Köszi szépen <#worship>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Deathchill aura + ravages time
Spiritward + Spirit bane
Deathward

ha meg segitöt is akarsz akkor a lich kingre es kepessegeire

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Tyler Durden
Szasztok!

Kérdésem lenne, warfare/spirit karakterrel játszom, a warfare-nél egyértelmû, hogy mit kell fejlesztenem, de mit javasolnátok, mire rakjam a pontjaimat a spirit ágon? Elõre is thx.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

hmm, szerintem, bár még nem próbáltam, az enkidu's gyorsabb, ezért gyak. többet sebezne, de a persephone sem rossz mert ugye akkor mégtöbb hpreg 😊. Az a helyzet hogy igazából nem tudom mennyi a max speed dualnál ezért gondoltam jobbnak az enkidu's-t.
köszi
A legnagyobb gond az hogy nem az eredetit hasznalod.
Ha mar mindenfeleképpe tört verzioval jaccol akkor olvass vissza mert irtak mar ide 50 fele megoldast az egyik neked is menni fog

szevasztok. láttam vannak új hírek a játék krekkelésérõl. nah mondom kipróbálom.
leszedtem torentrõl ami kellett. megcsináltam mindent ami a leírásban volt. és ha megy az sr7 stop akkor a program azt írja ki hogy "A required security module can not be activated. This program can not be executed."
mi a gond? lécci segítsetek!!!
ehh mentem megünnepelni 61 dik születésnapom 😊 de az a mocsok Typhoon elég szükmarku olt és sárga dolgokon kivül semmit nem dobot

ha enkidu's stand helyett 2 Persephone's Caress -t dualvildezne akkor nem lenne gondja a sebzésssel...
nekem ez van (1db) és kapásból +50 hp/sec-et ad. (sebzése kb. 180-200 slow)
zsirfecske
bizotsez? nem a cuccot méltatom amúgy csak nemértem miaza 167% energy drained...

funroby tokjo ha mindent leregeneralsz , es nemkell inni potiont , de ,mivel fog ölni a kari?

Sajna kiprobáltam amit mondtál de semmi változás! NEM TUDOM MI TÉVÖ LEGYEK EDDIG MNDEN PROGI MENT RENDESSEN SOURCEZEK BATLEFIELD2ZÖK NEM HISZEM EL HOGY NEM MEGY A GAME
Sziasztok ! Lenne egy ötletem legendary közelharcosra, bár ez az elgondolás csak dualos karival mûködik. Íme : 2* enkidu's stand (2* 25hp/sec), helm of darkness sapi (58%hpreg) armornak nemean vagy Xi'gua (43%hpreg, 47%hpreg) karvédõnek egy tartarus vagy abyssal (20%hpreg, 27%hpreg) csukának egy abyssal vagy egy trackers (19%hpreg, 45%hpreg) aeon amu (2hp/sec) és 2* 100% feletti hpregenes gaia. Ez kb 52* 340% ami ugye nem is olyan rossz, és ebben még nincs benne a kari healthre pakolt pontjaiból követekezõ regen. Persze ha valaki rendesen televan, akkor ringek és amu helyett valami jó rare cucc ankh of isisekkel, és a "védekezõ alkatrészek" többi részét is ki lehet cserélni valami jobbra legendary viny growth-okkal megpakolva<#finom>! Ezesetben akár 1000% fölé is mehet a +hpreg ami azért elég durva szvsz.
Lobsterman
Amennyit ráütsz, annak a 167%át szívod el a monsztától. De nem valami nagy cucc mivel alapból mást sem tud a cucc.

mivel csak 10 % esélyed van rá ezért nem olyan nagy dolog. vagy az a kérdés, h mi értelme van ilyennek és nem lenne elég a 100%? csak tippelek, de sztem a monszta manájának a 167%-t szivod át, ami lehet h kevesebb mint a te 100%-od.
szerezzd be a hangkártyádhoz a legfrisseb drivert és kész. nekem is volt baj a hang miatt, ugyanilyen kártyám van (AC97), de most már semmi gond nincs.
zsirfecske
bocs nem akarom szét floodolni a fórumot a képeimmel de ez mi???

167% energy drained? tán bug? de lehet hogy télleg én vagyok a retardált, mint ahogy azt vki régebben felvetette 😊

feri0618: simán kilép és don't send? semmi inó? mert ha ennyi akkor az gáz. esetleg próbálj új ac97 drivert vagy a graf opciók állítgatását.

Szevasztok kellene egy kis segitség, tele van a répám a játékal.Megvettem eredetibe a gémet,feltelepitem elinditom azt updatelom a gameböl azt elkezdek vele nyomulni és kifagy a geci 20 percen bellül a ****** elduran kifizetek 10000 ropi azt fagy a game.Erömuvem van 3700+atlon 64 7800GTX 2*1gb ram de A HANG KARIM INTEGRÁLT AZ ALAPLAPON AC97 LEHET HOGY EZ BASZ BE NEM TOM.Meg volt feltörve a játék és akkoris szivtam vele.Segitsetek ELÖRE IS KÖSSZI!!!!!!!!
zsirfecske
de pont az volt a kérdés hogy vajon mit tud 😊

Leslieee
Vitalitás rothadás, ami lényegében ugyanaz mint a vitality damage, csak X idõre hat, mint a vérzés, tehát szarabb 😊)

pontosan nemtudom mitjelent , csak annyit h valamiféle vitality damage.
De mivel se attack speed, se castrate nincs rajta es semmimas olyan tulajdonsag ami feldobna , ezert sztem nemsok mindenre jo , tudhat barmit ez a decay..

Leslieee
Ja akkor õt idézted, nem engem, ééértem 😊

zsirfecske
kérdés: vitality decay-nek van vmi spéci graf effektje? találtam ezt a staffot de sajna nemtok 464 int-et összehozni így nemtom megnézni...

rendesen olvastam,ezt neked is mondhatom😊 te vagy a közvetitö ezért nem neki irtam....
Leslieee
Ugyanúgy mint a másikat, csak elvilegf ahhoz nem is kéne crack, mégis pár embernek, mint pl nekem meg Itynek is, mégis kell.

Isen: Olvass rendesen tesó, mondtam h nem nekem kell, mit kezdjek epic cuccokkal ismersz 😉 Úgy kezdtem h egy srácnak kell, aki privit küldött nekem, mert ide még nem írhat x ideig. Kazador vagy mi a neve, ezzel kezdtem 😊

Hát jaja igazad van.Erre gondoltam Én is.De Utána meg kiírja h:Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=5000&l=hu címen.
Szóval passz:S
chalezlopez
nálam az unleashed verzió megírva olyan mintha eredeti lenne, nem kell crackelni soha. (persze már megvettem az eredetit is azóta 😊 ) ...megéri!!

Vamos Argentina!

leslie

es unleashed verziot hogyan patcheled?

vinko
Hello !Felteletitettem az 1.15-ös javitést /eredeti játék/és ûjrainditás után azt irja ki,hogy az a parancsikon nem arra mutat,amire eddig,a játékban és a lemezen sem találok inditófájlt,igy nem tudom elinditani a játékot.járt más is igy?Aki tud segitsen!Az is jó lenne,ha valaki tudná,hogy a játékot még hová menti a játékon belül?

köszönöm!

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

ha esetleg varnal 6 masodpercet, megy tovabb az a szamlalo 59...58....57...56.. egyszer el fog indulni

zsirfecske
manticore epic-en nekem keményebb volt, megölt vagy 3x mire rájöttem hogy slow-olni kell, most legenden meg simán legyaktam. amúgy nála jobban csak a skorpiókirály tud szívatni a gyorsasággal. slow tulajdonságú fegyverrel viszont vicc mindkettõ.

Bea: az a spirit ward. Ami arra szolgal , hogy az elohalottak akikbol nemtudsz ugyebar eletet szivni , ne csavarjak annyira szet legendaryn. Annak az elso skillje ad vedelmet ellenuk , a masik meg tamadast. En az alsot kimaxoltam sok karimnal , mert volt eleg skillem , meg meger 5-6 pontot nekem az , hogy az olyan lenyek akikbol nemszivok eletet ne bantsanak annyira.

valaki nem foglalkozott meg a palyaszerkesztövel ? mert volna egy kis gondom palyat siman tudok csinalni de valahogy a questekkel kicsit elakadtam nem tudok egyet sem összehozni valaki segitsen ha tud 😊

Azzal a kis buzzanccsal én is találkoztam: minél többet sebezted, annál jobban ment le a saját health.

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Szia Dudovec!

A belinkelt képen a karaktered életereje alatt a középsõ varázslat (aminek az ikonja olyan zölg gyûrû) mire jó?
Mert amikor én aktiválom, akkor leszívja az energiámat szépen lassan...

kösz
Bea

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Isenlord egy probléma van😞H Én azzal akartam inditani csak ezt a hibaüzenet küldi az ablakban h:2006.09.01. 16:37:33: Titan Quest successfully started with pid=3988
2006.09.01. 16:37:34: Titan Quest Startup Detected (pid=3988).
2006.09.01. 16:37:34: Unable to patch. It may not be fully loaded yet. Will try 60 more times.
2006.09.01. 16:37:36: Titan Quest Startup Detected (pid=3988).
van a vaultban(ezt raktad fel) egy exe,TQvaultMon a neve,azzal indisd el,és látja majd a karaktereid.
Sziasztok!
FEltettem azt a progit amivel a karakterek között tudom átadni a cuccokat.De rosszul tettem mert a karaktereket nem töltötte be utána csak a nevét irta ki a választásnál.A karaktert már nem láttam😞.Nem tudja vki h miért van ez?Ha tud vki léci segitsetek.Elõre is kössze.És mégegyszer kössze Dudovec!
én néha azzal szórakázok h 54es avengerrel visszamegyek normal act1 telkinehez😄,vagy helosba,had öljön a ring of flame,nekem csak szaladni kell😄
idézem egy régebbi mondatod:"van,de az egy eléggé fostalicska szett..."
😄
komolyan, van,2ö is,ha kel keress meg.
viszont vannak elég jól használható közép bossok is, például valaki említette, h görögben amikor 3 csontvázharcost kell kinyírni egy küldetésben ( még a küklopsz elött vannak ) találkozott egy másik csonti bossal is, aki nem igazán akart elpatkolni, sõt nemgyengén sebzett. nos én is összefutottam már vele, igaz csak az egyik karimmal, még szerencse, h rendesen felöltöztettem komplett kék szetbe, de még így is sikerült kinyírnia egyszer. ha jól figyeltem meg, akkor a a támadó sebzését vetítette vissza elég negy százalékban, szal végeredményben magamat sebeztem... no vele lehetne írtani egy jó darabig. bár õt sem tudom, h át lehet-e állítani. a sárga nevû kisbossokat lehet, az biztos.

ha már rare bossok, normálon az elveszett ketonák mocsarában is van egy. csak a legelsõ karimmal találkoztam vele, õ volt az elsõ ellenfél, amelyik stun sebzéssel támadott, elszenvedtem vele vagy 5 percig, de a végén dobott egy nagyon jó rare bunkót.
Leslieee
Tehát ha megszerzed az Unleashed verziós TQ-t, akkor nekiállod kiírni alcohol 120% legújabb verziójában úgy, h az rmps burn be legyen kapcsolva az írásnál. Ha ezzel kész vagy elindítod az új Daemon Tools-t, ügyelj arra h ne legyen semmi mountolva, illetve set number of devices : disable (tehát ne legyen kamu meghajtód), illetve az options résznél minden off kivéve az rmps, az on.

Ezek után nem fog kilépkedni az tuti. 1-2 dolog (mint pl h ne legyen kamcsi meghajtó...) mellékelhetõp a továbbiakban de ez gépfüggõ sztem, mert pl volt h 2 emulált meghajtó mellett is simán futott a gama.

#6440 -idézek magamtól: "...nojó a tájfunra, meg a többi fõboss-ra nem hat..."
szóval igazad van, már kijavítottam magam. azért nem lenne rossz (:
hat ijasszal nehezek a bossok soxor. kb az act3 as telkin ,meg a bika a leggecibb talan. de foleg a telkin , csomo ido volt mig kinyirtam , mert nemmehettem le hozza , aztan szeplassan levadasztam arrol az ivrol amirol mesz le hozza. csak az a gaz , h parszor feljott , es meg ottis lott ram meg ienek. nagyon durva arc😊

Leslie,

tudom hogy nagy kérés, de ezt egy hanygányit részletesebben leírnád? Vagy hozzászólásszám, amibõl kiderül...

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Gondolod, hogy a manticor-ra hat a mind control? Én ugyan nem próbáltam, de szerintem fõ monszták ellen nem lehet használni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

sziasztok!
Sajna továbbra is megvan a problémám, mégpedig, hogy a vitality damage res cuccaim nem növelik a vitality resistemet a secondary karakter-lapon.
Ez mindenkinél így van? Ha vki megtenné, hogy kipróbálja, azt nagyon megköszönném.
Érdekessége a dolognak, hogy, ha csak life leech res cuccot rakok fel, akkor az ad a vitality resistre, de a damage res cuccokat hiába teszem fel.... 😞