Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merthogy megállok a lépcsõn, jön a tatter, megáll, elkezd fújni és ELÉR a k..va tüze, illetve ha én nem megyek túl közel, akkor meg az íj nem éri el õt.
Magyarul a lõtávommal lehet valami, mert kisebb, mint a tûz hatótávja.
Hát ez van... :D
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Ezek szerint minden a legendary pályákon dõl el, meg hogy mennyi cuccot dob a gép.
Na ettõl féltem me az enyém úgy látszik nem szeret engem, csak nagyon ritkán...
:)
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Az origin tq.exe-t elküldené vki nekem mailbe? 1.08-as pecs, és crack-elt exe megvan.
LÉgyszi valaki!
Köszi:Bea
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Szerezd be a Hamachi nevû progit, ami lényegében egy lan szimulátor :)) Összekötitek a progin belül a 2 gépet és utána kreaáltok egy gamát single-be a játékban (host multiplayer)és mehet a join :)
Trip to live, live to trip
Én warfare-es karival normalon átgázoltam mindenkin, epic fokozatosan nehezedett, a vége már igazi szopás volt, a legendaryn meg pixelenként kell elõre kúsznom nehogy belefussak egy csapat ijászba, mert akkor kampec.
Éppen az a meglepõ hogy 2.mastery-nak egy fegyveres tipust választasz. Másképp vélekednék akkor ha a hunting mellé vennéd fel a storm stílust és ezzel egészítenéd ki a fegyverek használatát (spellbreak, thunderball, nimbus) de a storm önmagában is roppant eredményes pusztító és nem hiszem hogy akár gyógyításra-poisonresistre akár dex.halmozásra szüksége lenne egy stormcallernak, de ha mindenképp igen akkor inkább druida-vonal. Sõt, általában szvsz. a magic-user mastery nem feltétlen motivál más mesterségek felvételére (persze miért is ne:)) viszont nem tudnék mondani pure fegyverest ami mellé akár másik fegyveres akár mágikus jellegû mesterség ne kivánkozna.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
tudnátok nekem segiteni az lenne a baj hogy megvettem 1x a játékot és megtetszett az apámnak is. és lanban szeretnénk nyomni de ugyebár csak 1 cd van és a crackelt változat meg szar. nem tudnátok nekem segiteni fontos lenne...lehet hogy csunya dolog de nincs keretönk megvenni mégegyszer ezt a játékot. tudnátok segiteni???
A Dps-ed akkor fog megugrani mocskos módon amikor vagy legendary rare (zöld) cuccok lesznek rajtad, vagy csak lilák pl :)) Lényeg h a tárgyaid lesznek jobbak.
Utána lesz igazán mókás visszamenni normal olympusra, és kiröhögni az elleneket, h ki mekkorát repül. Amúgy erre visszatérve, az röhej h a normal Küklopszok néha olyat rámsebeznek, mint a legendek (jó mondjuk 1 ütéstõl õk is hullanak), Typhon meg max 2x üt meg de nem is látszik h sebzett :D
Egyébként az is érdekes, hogy egymás után kb. öt runt vittem végig. Az elsõ háromnál valami hihetetlen bõkezûen osztotta a kék cuccokat, a másik kettõnél már csak sárga volt, de a fehérek is elõkerültek...
Mondja nekem valaki, hogy ez "csak" random... :D
Na szóval Neked sem két másodpercig tartott lezúzni, de a melák csak ott állt és fújt, nem csinált mást. Mé?
Legendary mennyivel nehezebb epicnél? Most epicen vagyok és kb. ugyanolyan nehéz, mint amikor elkezdtem normalon. Azaz pl. normalon egy szatír kb 2-3 lövés volt, aztán normál végén kicsit visszautazva göröghonba egy, de az olyan, mintha ágyú tüzelné ketté a szerencsétlent. Elkezdtem az epicet és most újra ott vagyok, hogy két-három lövés egy szatír, nyilván mert csöppet nehezebb a game.
Legendary-n nagyjából ugyanilyen a váltás?
Másik kérdés, hogy azé lvl 35 slayerrel már zúzni kellene, de pl. az íjász részem csak 200 (körüli) DPS-el rendelkezik, a warfare részem pedig 350 körül.
Na most ez az itt tapasztaltak alapján igen szánalmasan kicsi. Mikor fog ez az érték exponenciálisan megugrani? Merthogy eddig mindegyikõtöknél, aki lvl 50 körül volt, ezres nagyságrendû volt a DPS...
Ha mindenáron nem felel meg a karaktered és kvázi csítelni akarsz rajta, akkor TQ Defilert töltsd le, azzal olyat csinálsz amit akarsz, de hidd el, "becsületesen" nyomni szórakoztatóbb...
Kijaza Roby?
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Sage&master1=7&master2=8&m1=32-0-0-0-0-1-6-0-0-0-0-0-0-0-8-0-6-0-0-0-0&m2=32-0-1-0-12-8-0-0-12-0-12-8-6-0-12-0-5-0-12-8-0
Ha rámfúj egyet a paraszt, akkor viszont úgy megy le, mintha szabadesésben lenne balra... :D
bekapcsolva art of the hunt, envenom weapon volt végig + herbal remedy. call of the hunt-ot pedig castoltam minél többször. a többirõl inkább tolok egy képet mert egyszerûbb. markerek nélkül, nagyrészt tiszta pierce sebzéssel:
nem túl jó stat-os full tracker set, 2x apollo's will (ezekbõl jobb stat-osak érdekelnének, 700 fölé kéne vinni dex-et ha télleg +10% avoid-ot ad) és változó amu volt teucer's warbow-val. sajnos zöldekbõl nem találtam alternatívát se armorra, se íjra (amúgy 'relentless huntmaster's bow of annihilation' érdekel ha van vkinek! ez olyan +60% dmg és +20% attack speed körüli), lilákbólg me valahogy pont nem illett rám egyik sem amit találtam.
na ennyi, res-ek nem igen izgattak csak pierce, többi engem nem érintett rosszul.
ja és még nem múlt idõ a kari ám. ha lesz vmi jó multi megyek :) na de elég mert rólam szól már a fórum.
hogyan csináltad, hogy nem tüzelt agyon?
Illetve mi volt bekapcsolva, skill felvéve, amikor harcoltál és milyen paramétereid voltak nagyjából (DPS, resistance-ek, ilyesmi)
vagy ha ez nem elég válts mastery-t, TQDefiler lehet hogy már tudja...
A hunterkedésrõl jut eszembe: eléggé becsõdöltem az elképzeléseimmel ami az íjász huntert illeti a pet-használat terén, sajnos a "monster lure" kb. 16-18-as karakterszintig mûködött rendesen e felett egy átlagdög egyfricskából kiverte a csalit (5 pontos ML skillre). No gondoltam akkor átváltok coredwellerre, ami kellemes meglepetés volt olyan 24-es karakterszintig amikortól már egy átlagos monsztacsapat szintén lazán kigyakta együtésbõl (pedig mastery shrine-nal pakolt 11-es szintü CD volt). Erõs felindultságból felhagytam mind a ML mind a CD vonallal és a visszanyert pontokkal megpakoltam a hunter támadóskilljeit és itt fogok maradni, igazán csak az earth mastery-be feccölt 10 pontot sajnálom nagyon. Nincs-e vmi "segédprogi" amivel a másodiknak választott mastery átírható lenne? (szvsz. egy sage iránnyal hatékonyabban tudnék lomotolni)
hamár, akkor kinyomok belõle 2 rövidet:
bosszú a sárkányokon, csak sikerült nekem is meglepni õket
titán azért 60-on nem olyan sima, markerek nélkül ennyi idõ
mindez gyík teucer's warbow-val, szar amuval, úgy viszont már nemrossz, persze gondolom a legtöbb kari ennél jóval jobban zúz, fõleg a mágusok. üdv
röviden: ha íjazni akarsz sztem spirit vagy nature elgondolkodtató már csak a pet-ek miatt is (plusz lifeleech vagy dupla élet akár), dárdával a rogue lehet nagyon brutális calculated strike-kal és a hunter take down-nal meg a blade
honing-gal és akkor itt még lehet késdobálásra is gyúrni.
stat-ok szempontjából: int-em végig nagyon kevés volt, manám alacsony, így sok potit kellett inni de belefért, max néhány +%dex/str/int-es int req-es cuccot bántam hogy nem jött rám. rogue is dex+hp+str-t ad mint hunter, tehát pierce-re (fõleg dárdával) király.
enyim (csak íjaztam):
lev60 íjász útonálló
Írtad a lvl 60-as brigandodat és hogy lezúztad vele a titánt. Elõször is grat, aztán kérdés tõlem, mint aki csak epic közepén tart...
Szerinted ha a hunter mellé választok valamit, akkor jobb a rogue, mint Nálad, vagy esetleg hasznosabb lenne a nature, és akkor ranger?
Merthogy a brigandnak ugye nincs pet-je és nem tom hogy mennyire ütõképes.
Te hogyan építetted a brigandodat? (attribute, skillek)
Szerintetek egy lvl 14 sooth-nál 82 DPS egy lightning bottal megfelelõ, vagy már nagyobbnak kellene lenni?
Csak azért kérdezem, mert eddig könnyebben ment vele a game, mint a slayerrel és eljutottam valami alastor (alaster, mittudomén) nevû undeadhez, aki viszont jóval nehezebben halt meg, mint a slay-el. Ternionoztam, ütöttem, vertem, lich is volt, farkas, minden, aztán mégis nyeltem a potiont, mint állat. Nem akart kihalni vision of death-tõl sem, semmi.
Nagyobbat kellene odadurrantani? Hogyan?
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
feki25: xp nem osztódik, arányosan több több embernél.
mrjinks: ha csak a kék cuccok kellenek használd az alábbi item tároló progit
TQVault
ezzel kimentheted egy külsõ tárolóba a cuccaidat és átadhatod más karaktereknek stb, nagyon jól használható helybõvítésnek is.
ha meg a karit akarod matatni próbáld ezt
TQDefiler
ja lehet elvileg a quest file-okkal is ügyeskedni meg van backup folder is a mentéseknél, de ez vsz már neked nem oké mert nincs lementve a fagyás utáni állapot meg ezt nemtom pontosan.
javaslom kezdd elõrõl az még nem sok idõ és mindig csinálj másolatot a save mappáról játék után.
üdv
Volna nekem is egy kérdésem!Szóval ha multiba játszunk többen, akkor a tapasztalati pont az osztódik vagy sem?Vagy esetleg be kell állítani valamit hozzá?
Üdv!
Szeretném megosztani veletek mekkorát szívtam, a game ugyanis kifagyott Athén elõtt nem sokkal(ott nem sikerült elérnem a portált), és mikor újra indítottam a legelején kezdtem, nem a legutolsó kútnál ahogy kellett volna, nah, gondoltam végig szaladok Parnassustól...hát igen de a 3 medusánál az ajtó zárva van, a csajszi, akivel csevegni kéne hogy sikerüljön a quest meg a túloldalon, szóval nem tudok továbbjutni. Van valakinek 5lete arra hogy ne kelljen egy 4 kékszínû cuccot hordó karaktert a kukába dobnom? Másnak nem volt ilyen idétlen gondja? :S
Elõre is köszi a válaszokat!