23078
-
Shorlex #9966 sehogy, epic vége felé lehet megvalósítani, tapasztalat... sajna ien szar ez az 120 -
dudovec #9965 Virs lee: telleg nem azer , de ez a kard eleg gyengus:\
Fecske: nemtom normalon hogy valositod meg a 100% recet 1,20 alatt:) -
rat42 #9964 Tud valaki megoldást a problémámra, amit a #9950-es hozzászólásban írtam?
Please, segítsetek!!! -
huh, köszi. szokás szerint nem apróztad el :)
amúgy (bár nem hiszem, hogy normálnál tovább viszem a karit) mindenképpen 100rec-et akarok a lethal miatt, írtam is hogy nagyon megtetszett brigandnál (lehet hogy azt kellene inkább átalakítani közelharcossá? mondjuk nem akarok hozzányúlni, íjban annyira király).
vsz az lesz, hogy játszogatok kicsit és amíg lehet maradok sima rogue, esetleg kiegben megnézem mellé a dream mastery-t :) -
Shorlex #9962 rohadt sok dodge, mert mindenki ütni vágni fog, mondjuk jön passzívból asszem 25, meg ien assa bracer ugye jól jön, meg hermes talaria cipő, így van már 50 körül, azaz 2-ből 1 ütés nem talál, az nem rossz, de még lehet jobb is. Felteszel egy alexander-t, akkor még lesz egy pici avoidod is, meg plusz 2 skill mindenhez (roguenál 4), aztán pajzs vagy egy zeno, ez esetben még jobb lesz a védelmed, vagy egy ancile, fegyó meg mindenféleképpen betrayer, illetve ha mindenképp dual wieldezni akarsz akkor is egy betrayer és egy thorny, az sztem egy nagyon ütős kis párosítás. Mindehhez mittomén egy hood (sok plusz piercinggel), két adroit loop (nem, direkt adroit és nem apollo, még ha "látványos" is a különbség DPS-ben, hidd el kiteszteltem és az adroit jobb) és egy valamilyen amu ami tetszik, mondjuk én myrmidonst tennék fel megintcsak immortal helyett resistek miatt, meg kicsi avoid is...
persze gondolkodhatsz 100% recben is akkor a szokásos triász (hood, archmage, ody), néminemű pontot kell áldozni intre, de nem olyan iszonyat a helyzet mert a hoodban van 50 körül lightning damage nemsok de nem rossz azt tápolja. ebben az esetben lehet jobbklikken a zászló, sok damage absorptionnel meg damage resist levétellel, ami azért elég fontos, plusz aegy betrayerrel együtt az elég jó. vagy megoldhatod két 8as reliccel, és hood helyett hou quobing nrg cost miatt...
az is egy érdekes dolog, hogy ha 1% nrg cost is van már egy karin, azt vettem észre hogy pl. nem fogy a mana. slayeremmel amikor athlon van fent, soha egy kortyot nem iszok, pedig onslaught, volley, study, gouge mind viszi a manát, regenem ugye lószar, mégis, mindig maxon van a mana. ha nincs nrg costom, akkor meg percenként inni kell, ez megfontolandó.
szal vcannak lehetőségek, én 100% rechargert csinálnék, de ahogy gondolod. :D -
virs lee #9961 Fasza kardot találtam.
Frostburn rlz. :) 140 frost + 44 str + ias (meg alapból se lassú) + %dmg = sztem elég brutál, veri a 40% + charmos dragon macét is. -
virs lee #9960 Arra nincs elég pont. :P -
ja mondjuk nekem eddig csak egy brigand volt, hehe -
énis kezdtem egy utolsót :)
eddig level 10 rogue, asszem assassin lesz és dualwield-el nyomom majd.
ötletek? -
dudovec #9957 ja es persze freezing blast:D minden instant -
dudovec #9956 stoneform encruption chainlightning thunderball spellbreaker :D -
virs lee #9955 Ja, eruption jobb mint a chain light, csak 3x akkora a cast delay rajta. De ha van vagy -80% recharge, akkor jó. De az iron maidenen ez se segít, ugyanúgy magadat ölöd meg. :) -
dudovec #9954 :DD dual wield roxx! nyomjad shorlex!
de az igazi funkari nekem az elementalist lenne:) azzal nagyonkomoly dolgokat lehet tolni ha instanter.. dehat wow laz van, szal nem tq zok most 1 darabig:D pvp roxx;> -
Shorlex #9953 Hallod dudo, lehet kezdek egy utolsó utáni karit :DDDDD
Ez is conqueror lesz, hasonló a tiedhez, csak mégis más, ugyanis ebben a kariban lesz 900 health regen/sec :D
Természetesen már kipróbáltam hogy életképes e és persze hogy az. Meglátjuk, lehet hogy beunom, lehet hogy nem, majd útközben kiderül. 120nál ezek miatt a kurva lvl req-ek miatt egészen lvl45ig nem lesz olyan amilyennek lennie kellene, de remélem elhúzom odáig beunás nélkül és akkor viszont 100% rec, 900 health regen/sec, igaz az ütése formban 1100, szal iszonyú kicsi, de hát ha túléli a hosszú csatákat, mindegy... FUNKARI!!! :D -
rat42 #9952 Valaki tudja esetleg hogy lehetne megoldani? -
dudovec #9951 egyik ismerosomnek is ez volt , nemnagyon tudtunk vele mit csinalni... De aze remenykedj h sikerul valahogy:D -
rat42 #9950 Felraktam a játékot
felraktam az 1.20-as patchet
a cd-ről felmásoltam a crackelt "Titan Quest.exe"-t
Nem működött!
amit megadtál linket onnan:
felraktam az engine.dll-t
Nem működött!
felraktam a game.dll-t
Nem működött!
felraktam az database.arz-t (a database könyvtárba)
Nem működött!
Ja és mind az 1.20-hoz!!!
Még mindig ugyanazt írja ki:
"Az eljárás belépési pontja (?Update@Timer@GAME@@QAEXXZ) nem található a DLL-ben (Engine.dll)" -
Shorlex #9949 hát mit jelent nálad a megcrackeltem? Ha csak annyit, hogy az exe-t kicserélted, akkor elvleg mennie kellene. Ha nem, akkor próbálkozz olyannal, hogy az eredeti 120hoz való engine.dll-t letöltöd és cseréld ki azt a TQ könyvtárban levővel. Az eredetit le tudod innen tölteni. -
rat42 #9948 pls,segítsetek!
Friss rendszerre felraktam a játékot
ráraktam az 1.20-as patchet
megcrackeltem
De azt írja ki hogy valami nem található az engine.dll-ben!!!
Mit lehet ezzel kezdeni?
Mi lehet a probléma?
És a megoldása?
Tudja valaki esetleg? -
dudovec #9947 hehe , az gaz:o -
virs lee #9946 1.20-ban úgy látszik ez nem működik, hiba chain lightozom a képernyű szélét az ajtótól, no effect. -
Shorlex #9945 naná, minden szörnyi tud ajtón keresztül sebezni. Nekem a kedvencem changan után amikor először mész forestbe, ott az a viszonylag sok tigris, és mielőtt kinyitod a kaput le lehet az összeset gyakálni kapun keresztül :D FUN! -
dudovec #9944 Virs lee: probald meg h lemesz , es ha nemis latod , bealsz teljesen az ajtoba , es shiftel elkezded loni a lightningot a legtavolabbi pontra ahova kattintani tudsz.. be fogja sebezni sztem , es akkor kozelebb jon majd.. De vigyazz , mert ha ajtonal allsz kozvetlen akkor tud sebezni ajton keresztul , valahogy at ut a spellje. -
Ha elindítod akkor automatikusan telepíteni akarja az update-ja, ha leokézod akkor fölmegy... bocsi nekem így ment föl ezért nincs link.... -
Isenlord #9942 mégis mit javit a hamacsin? connect problemokat? ha tennél egy linket megköszönnénk:) -
Megint lett egy újjab hamachi patch a mai napon... -
zátony #9940 Shorlex ----> köszi szépen!
a leg alapabb dologra már nem is gondolok! :)
ezer hála neked! -
Talán a legegyszerűbb, ha elindítod a game-t és hagyod feltelepülni az internetről magától...:) -
Shorlex #9938 mondjuk tedd be a patchet a TQ könyvtárába és indítsd onnan. -
zátony #9937 helló mindenki!
pls valaki segítsen!
a problémám a következő: a játék alapjáraton 1.01-es ver. van egy rakat 1.01 to 1.20-as patchem meg a többi, DE NEM lehet feltenni, ugyanis semmit sem reagál! annyi, hogy megkérdezi, hogy fel akarom-e rakni a patchet, IGEN és kilép!
ez mitől van? mit tok csinálni? ja, a játék eredeti. -
mondjuk erre rájöhettem volna... köszi.
multi gondolom akkor senki :(
ha mégis, a jelenlegi szobám TQfecske/fecske, talán bent is leszek. -
kispocok-nak írj ide -
uhh, most tettem fel új rendszert mindkét gépre amiről valaha hamachiztam és elfelejtettem kijelentkezni a hálózatokból. zsirfecske/zsirfecske2-t kéne bannolni mindenhonnan (TQ-LEGEND-1.20, TQHU-1 stb) mert foglalják a helyet és teletömik a szobákat. ki a gazdájuk aki ezt megteheti? köszi -
Shorlex #9933 Lightning fun
Erre gondolsz dudovec barátunktól? :D
Ja, valley az egyik legjobb hely cuccra, csak télleg ha valaki rászánja magát akkor minden kis bone pile és társait ki kell nyitni, úgy van értelme.
Bandarit azért mondtam mert két majestic láda van egy helyen és talán nemcsak a lila drop miatt érdemes hirigelni hanem a jó zöldek miatt is, végül is changanban van... Skorpiókirály is olyan hogy lehet hogy nem ad mindig lilát (sőt) na de az legalább elvétve időnként ad, és hát hol van olyan hely, ami annál jobban dropol? sajna ez télleg el lett cseszerintve, úgyhogy mondom, szerintem a legjobb drop esély az ha játszol egyszerűen, végigmész egy acten, de úgy hogy minden ien pici koffertől a sírkamrán át a majesticig mindent át kell nézni... sajna ez van. -
virs lee #9932 Sztem valleyvból az egyiptomi telkinhez vezető út ilyen szempontból elég jó, sok a láda, gyengék és sokan vannak az ellenfelek, könnyű sokat aratni. Igaz, a végén a telkin még sose dobott semmit.
Az agyagkatona mágus is könnyű run, de ott nem olyan jó a drop (legalábbis nekem sokkal szarabb volt). A skorpiót nem próbáltam, arról nem nyilatkozok.
Vki nyomott régebben egy videót chain lightninggal ajtó mögül, na most ott lementem én is babilon 2-től, de az ajtó másik oldalán nem nagyon áll a csóka. 1.20-ban előrébb rakták, vagy miért nem jön elő? -
Shorlex #9931 lila runolásra még mindig tartom magam, hogy skorpiókirály a legjobb meg bandari mert ott van 2-2 majestic láda és viszonylag nagyobb bossok úgyhogy a chance szorzójuk nem is lehet olyan nagyon kicsi...
Meg télleg ott van a valley of the kings, azt aztán végig lehet szántani minden ládájával és bone pilével. Nem kell ezeket lebecsülni ugyanis már amikor először panaszkodtatok az 120 szar dropjaira akkor is jeleztem hogy nekem azokkal semmi bajom, mert dog az rendesen, igaz hogy a dropjaim 95%-a pályáról származik, ez valóban kicsit fura de így van. Volt olyan hogy két percen belül két csonti lőtt rám heracles bowwal... :D Szóval a pályán való szerzésnek nagyobb az esélye, nekem minden kis egységben dob valamit és mondom az ien bone pile és társait nem kel lebecsülni elég sok esett már neekm azokból. -
Shorlex #9930 hát fecske, bocs de úgy alakult, hogy nem ment ma...
Jelentkezni fogok ígérem, talán holnap még nem is, de kedd este esetleg, fene tudja. de nehéz összehozni hogy mindenki ráérjen... -
dudovec #9929 Hat a horn sztem azert nem sebzi, mert amikor 'talal' a stun, vagy megtortenik.., akkor sebez be a passiv skill... Namost az ien 'piros' bossoknak nem 100-200% stun resistjuk van , hanem immunejuk ra, es ha immune 1 spellre , akkor a passiveja se fog ra hatni...
Bar en 1.08 alatti hornnál meg lattam 1 kis elet levetelt titannal, de valami rettenetesen keveset, azis lehet h mas vitte azt le.. -
virs lee #9928 Nem az a baj hogy nem könnyű, hanem hogy bizonyos karikkal egyenesen lehetetlen. Ha állandóan magamat sebzem az ellenfél helyett akkor nyilván nem az fog meghalni. -
hát titánt lenyomni nem könnyű az tuti, de szerintem ez így van rendben!
1.08 alatt a lépcsőről lelőttem 10 sec alatt, most meg 5 perc adrenalin kb! ez nagyon bejön,de hogy a lila droppot mért fogták vissza azt nem értem. min egy lila be kéne legyen állítva ilyen böszme főbossznál, szerintem ezzel mindenk egyetért.
amúgy így 1.20-ban jobbhíján act2 telkine-t lehet runolni, bár lilát azis elvétve dob :(