Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsirfecske
ezek szerint szarabb az én zöld huntmasterem? +25 fire dmg vs. +25% dmg avengernél ilyen egyértelmû?

amúgy nékem 'Vestment of the Overlord'-om van max ami rád való.

Lobsterman
Haha. Tegnap mit dobott normal Typhon?

Calypso's Cover
138 Armor
37% Pierce Resistance
48% Cold Resistance
48% Lightning Resistance
+33 Intelligence
+33 Dexterity
+69% Energy Regeneration
+72 Defensive Ability
+2 to All Skills in All Masteries
Grants Skill: Ensnare

Jó mondjuk 58as karakterrel mentem vissza h szedjek kiskarinak cuccot, de akkoris.

Nekem nincs vele gondom.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Nem rossz párosítás, nekem is van egy ilyen karakterem. Nekem ez volt az elsõ, el is csesztem egy kicsit, mert eldobáltam fölöslegesen az attribut pontokat.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

senki nem mondta h rossz😊 de van töle jobb😄 pl ugyanez még xtra dmg vel megfüszerezve.
na szal mantle of amun-ra akinek van az irjon! (vagy keressen egyet😛)
kopter: a spirit meg a nature univerzalis minden karihoz jo.

isenlord: 😊) mondomén h a sárga cucc üt😉

most egy blazing huntmaster's bow of Alarity-t használok
138-145 dmg 25%piercing very slow
30-47 fire dmg
+35%attack speed

echant: incarn artemisböl a: 30pierce,+12%attack speed,+25%dmg
ez csak egy sárga ij.... szal aki talál jobbat szoljon!
Innen

hxxp://www.sg.hu/listazas.php3?id=1115722899

sziasztok honnan lehet leszedni a "tqvault" tárgycserélõ progit ?
ha mar kivalasztottad a 2 skilltreet akkor nem lehet visszavonni 😄
amugy szerintem gagyi combo mer ugye a warfare meele a spirit meg magic karinak fasza...

zsirfecske
most szállt el a gépem, megsemmukkan ergo én sem leszek még hébe-hóban sem játékban mint eddig. de azt az ijat akkois odaadom 1x, kiváncsi vagyok dob-e rajtad.

thundrclap roxx;>> encu hazaverte a videokartyat :|

szerintetek milyen párosítás a spirit és a warfair (a spirit volt asz elsõ szal azon már nem módosítok) a warf.-re még csak egy pontot raktam szal azt még leválthatom szerintetek mui lenne jó (fõképp harcra) a sirit mellé?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

thunderclap a tuti😊 -100%as rechargal😊
és a zerruption,szintén -100%as rechargal😊 folyamatosan pakolhatod lefele,szal op<#nyes> garantált halál mindennek,és garantált 1fps mindenkinek<#vigyor5>
a lightning bolton kivül nincs sztem igaz tömegkiller varázslata.
Nem is az a tápos benne, hanem a shard.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

mucsácsó
értem...
és azzal nem fog kidobálni? (mert régen(?) volt ilyen, hogy ledobott az asztalra, kifagyott...stb...)
hát na sajna ez van.. nincs manapság idöm gépelni,mégugyse gamelni:S itt a suli,a bulik és a csajok😉<#hawaii><#hawaii>
Szerintem ha nem eredeti, akkor az 1.08-as pachet tedd csak föl. Az 1.11-es és az 1.15-ös patchez crack kell.

karakterek kozotti targycsere a tqvault nevu progival lehetseges.

ha kilepeget a game akkor patchelj ha nincs problema es nem akarsz hamachival jatszani akkor szerintem ne.

mucsácsó
Hali!

meg szeretném kérdezni, hogy ti hogy toljátok a game-et mostanság? mert már kb 2 hónapja néztem utoljára a topicot, és azóta már jött ki legalább 2-3 patch, és nem tudom ezekkel mi a helyzet, érdemes felrakni vagy sem...

most fennt van az 1.0 egyenlõre, de szeretném megkérdezni, hogy hogyan indítsam el, vagy milyen patcheket pakolhatok fel, hogy ne lépjen ki?

(és ha patchet felraktam, a mentéseim megmaradnak?)

bocsi a lámaságomért, de nemtudom tényleg, hogy mi az ábra a gamemmel mostanság, ezért inkább megkérdezlek titeket...
thx elõre is a segítségeteket! 😉
hogyan lehet képet kimenteni a játékból?
Sziasztok lehetséges a 2 karakterem (harcos, mágus) között cserélni cucokat? Ha igen hogyan?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
zsirfecske
http://www.mouse.hu/titanquest/

nem kell egybõl kötözködni na.

ha visszaolvasnal kb 100 hozzaszolast...vagy nem lennel lusta bepötyögni gogliba...

ki tudna nekem segíteni. hol találok patchet a játékhoz és ahhoz craket?
ja de csak dexes karinak jo , abbol is csak spearesnek , ijasznak jo lenne , de szerintem az archmage glove az kotelezo...

kemotox
tyü bazz az durva....

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

zsirfecske
megõrülök! alaplapot cseréltem és tesztként elkapálóztam a gorgon queen-ekig. kinyírtam õket és a harmadik zöld stonebinder's cuff-ot ejtett! vettem volna fel, de nem volt helyem ezért feldobtam, beesett a szakadékba és eltûnt örökre. grr...

ezek a cuccok kb ilyenek:

167 Armor
25% Elemental Resistance
+177 Health
+1/2/3 to all skills

<#falbav>

zsirfecske
hé serpent whisper stipstop émmondtamelõbb 😊

apollo's will meg szintén kéne vmi jobb statokkal mint enyim. amúgy nekem van egy felesleges de sosem hamachizunk már...

Sipocz
Hali!
Az INT attr. az "elementális" sebzésre (tûz, fagy, villám) van hatással (akár eszközbõl akár varázslatból származik), tehát a vitality demage kategóriára nincs hatással és ugyanígy a leech tipusu jelenségekre sem. Vannak pl. olyan elementalistákra jellemzõ mágiák amelyek része a fizikai sebzés is, pl. vulvanic orb és itt is csak a tûz komponens sebzésére van hatással az INT (65 pontonként +10%) a fizikai komponens erõsítés nélküli. A "harcosabb tipusu" karakter ugyanakkora "szívásra (életerõ, energia)" képes mint a "varázslós tipusu". Az INT szvsz. ezzel együtt nem csupán a "stormcaller" és "pyromancer" mágék fontos attr.-a hiszen számtalan power (közöttük a tiszta fegyveres kasztok powerjei is) és néhány eszköz igényli az energia regenerációt a "mana pool" feltöltésén túlmenõen, pl. nálam a pure rogue karakter a toxikus power és a fegyvere néhány tulajdonságáért áldozandó immár 3 mana/sec regenerációs igénnyel bír, amit jobb hiányában jelenleg a manakészletének rovására erõs "kékitalozással" tart fent.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Isenlord: a sage az egyik legnagyobb killer ,de annak kell a legjobb cucc.

Az én haverom az elementalistáját meg közelharcosnak gyúrta.

lehet hogy hulye vagyok de varazslattal hogy leechelsz? gondolom a leech az csak fizikai damage-nel lehetseges.

Grusalak
visszaolvastam egy kicsit de nem találtam ami érdekelt... olyasmire lennék mostan kiváncsi, hogy a life leech és vitality damage minden formáját az INT befolyásolja-e, vagy csak tárgyakkal tudom a hatásfokát növelni???
Magyarul egy varázsló és egy harcos azonos életlopásértékekkel rendelkezik-e spirit life leechét tekintve?

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

deathblossom vagy serpent whisper,max ami érdekel... meg apollo will aphro amuval😊
Bár most nincs gépem egy ideje, meg nem is lesz, de mivel szóba került a Bone Charmer, szeretnék a védelmére kelni, mert úgy érzem van hozzá némi közöm.
56-os szinten végeztem ki vele a teljes játékot, összesen 6 halállal (3 elkerüllhetõ lett volna). Gond nélkül kivégezte az összes unique monstert minden szinten és tuképp sehol nem akadtam el vele (bá húzós helyzetek természetesen voltak azért, legendary orient vége felé fõleg).

Képet a #6162 hsz-ben lehet megnézni.

Babyloni szett tárgya van valakinek, minden pénzt megér nekem😊 már van csizma és mellvért
Mit tud az a kard? és mi lenne az ára?

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

kereskednék íjjal van kettõ is:Nomad's Hunting Bow és Artemis' Silver Bow
és lehet h lesz még kard eladásra
várom az a jánlatokat
kemotox
nah az én assám asszem igy fog kinézni: ASSSAAAAA

kemotox
jujdejo énis pont most kezdtem assát😄
nekem két kardal fog menni blade honingja is lesz a nagy pierce dmg érdekébe, meg egy is méreg meg ijenek.

találtam egy jo kis botot 😊
mar csak meg kéne egy kis zeussal turbozni és akkor jo is lesssz 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

az envenom weapon úgy viselkedik mint egy aura, mint a blade honing
Grusalak
Csak egy apróság, amit nem tudok most hirtelen letesztelni... Az envenom weapon és az onslaught is bal gombra rakod nem??? Ha igen, akkor a kettõt együtt szerintem nehezen tudnád használni...

sztem a war wind-re nincs szükséged a cc meg a tumult mellett, viszont egy finishing-move nem ártana bossokhoz, szal inkább lethal strike. ahogy nézem inkább poison mint bleeding, szal a lethal s. passzivja nem is kell. az anatomy és az open wound sem kell, vagy ha megtartod, akkor maxold mer így csak pontpazarlás. akkor viszont vedd le a pontokat a poisonról, mert nem lesz elég. ja és ne sajnáld azt a 6 pontot a disarm trap-tól, ha jól figyeltem meg nemcsak a macskák, meg a kentaurok ledobott csapdáit gyengíti, hanem a dungeonokban levõ körbelövöldözõ csapdákat is, szal nem haszontalan cumó.
hát én ezt pont forditva mondanám. a nature hoz kell egy rakat pont,majdnem másfélszer több mint az összes többihez! mert ha mindenre csak pakolsz egy kicsit,akkor lesz egy mindenes karid,és semmit nem ér a masterid. azért javasoltam a bone charmert,h próbálj ki vmi érdekes karit. sztem gy ranger közelsem annyira egyedi mint egy vari+ijász kombó. spiritben nem kell neked a lichet maxolnod,elspórolhatsz rajta kb 20pontot ha pl a 3. skilljére csak 1pontot raksz,és mindenre anyit h megadja za uj varázslatjait,outsidert meg nem ötelezö használnod 15szinten,mert nics refresh,és elég lasan töltödik vissza. avengert azért nem mondtam,mert én ha tehetném nem kezdeném el mégegyszer,igaz h jó,meg ott egy fu dweller meg sok a dps meg minden,de naggyon sok cuccot kell neki szerezni,ezt én mondom. a brigandot szintén nem mondom,mert fecske sem használ onnan szinte csak 2-3om skillt,és az is naggyon cuccfüggö.. storm, hát nemtom... nem ilik össze sehogysem,mert ha ijazol akkor nem shardozo,1whispel,meg nem fogsz oltári tömegeket irtani... és a lightning bolton kivül nincs sztem igaz tömegkiller varázslata. ja és én személy szerint nem szerettem egy dio klónban sem a lightningot,a nagy sebzés diferencia miatt(széles skálán mozog..remélem érted mire értem)
warfare,defense,egyértelmü h nem illik össze,bár defense el ki tudod használni a dárda+pajzsot.
spiritnél meg nem kell neked minden saxra pakoln,ot gyurj a helt reductionokra(tud az ether lord,a lich is ,és te is),és az életszivásra. halálos kombó😉 jól haladsz majd vele ha ezt választod.
kispancsi
Szerintetek ez az assza elosztás mennyire ütõs? link

A végén a War Horn-ra csak azért tettem mert sok skillem maradt, szóval azt ellehet még osztani ha nem jó...

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Scareface
1.08 eredeti exe-t végre valaki please!!!

Grusalak
ja még a színességrõl annyit, hogy három elementalistát is ismerek:
-egyik haver shardokkal dobálózik
-másik dárdákkal bököd
-én simán botból lövöldözöm+chain lightning

Úgyhogy a lehetõségek tárháza hatalmas...

Grusalak
<#idiota> Szerintem ha két olyan skillágat szeretnél választani, amikbõl kiakarod választani mindkét oldalból a legjobbakat, akkor nem fog sikerülni...

Ez a gyönyörû benne, hogy rá vagy kényszerítve a kompromisszumokra skillek terén, így színesebbek lesznek a karakterek. (Ha simán lenne pont mindenre, akkor mindenki ugyanazt nyomatná... Mert valljuk be, hogy a tárgyak terén is megvannak a legjobbak, és mindenki csak azokra hajt... (én is persze:-D )) Én úgy vagyok vele, hogy ugyan nem fogom minden karakteremmel végigvinni legenden is (1-2 kedvenc mehet), de sok-sok karim lesz normálon, csak hogy mindegyik stílust megkóstoljam...

Na elég a szócséplésbõl :-D