23078
  • Antrax #10127
    lol a kis mázlista...
  • ROMOTO
    Ha hiszed ha nem, hasít mint állat, nem szaggat, simán host-olok 4 főig stb. van rá pár tucat tanúm... :D
  • zsirfecske
    shorlex: TQfecske/fecske szobában összefuthatnánk, betrayert adhatnád pl.
    más szobában nem tudok lenni mint már régebben írtam, televannak és nemigen törlik a régi nickjeimet :(
  • Antrax #10124
    VGA driver?
  • lordangel
    és most az a baj hogy azr a videó kártya, hogyan tudnám elindítani? nem volt v.kinek ilyen baja már?
  • zsirfecske
    Minimum System Requirements

- Windows 2000 or XP
    - 1.8 GHz Intel Pentium IV or equivalent
    or AMD Athlon XP or equivalent
    - 512 MB RAM
    - 5 GB free hard drive space
    - 64 MB NVIDIA GeForce 3 or equivalent
    or ATI Radeon 8500 series with
    Pixel Shader 1.1 support or equivalent
    - DirectX 9.0c compatible 16-bit sound card

tehát elvileg mennie kéne.
  • Antrax #10121
    LOL és mennyivel hasít?
  • ROMOTO
    Nem, hanem a geeforce 4 ultra, nekem az van és kíválóan műkszik... :)
  • Antrax #10119
    mármint VGA

Amúgy pontosan mikor jön a kieg?
  • Antrax #10118
    ennek a játéknak nem az a legjobb kari
  • lordangel
    fent van az 1.20 patch. a videokártya: nvidia geforce 4 mx 440
  • Shorlex
    Valaki multi ma? Kéne nyomatni a conquerort lvl 65re... nagyon közeleg az a kieg... :D
  • Shorlex
    Figyelem, akinek problémája van azzal, hogy Typhont hogyan kell megölni, annak egy kis tanulmány arról, hogy dehogy kell őt megölni! Megöli az saját magát... Íme:

Typhon öli Typhont

Enjoy! :DDDD
  • zsirfecske
    milyen a videókártya? 1.20 patch fentvan?
  • lordangel
    Mikor elindítom a játékot akkor kiírja, hogy "coludn't initialize graphic engine". És kilép. Néztem sok külföldi oldalt, de egyiknél sem találtam javítást erre a problémára. Ha valaki tud lécci irja meg.
  • Shorlex
    sztem most már megkaptad... :DDD
    Igen onnan, de amit mondtam tartom, hogy tök ugyanaz mint ki be lépegetni, úgyhogy ha hajlandó vagy 30-40szer megcsinálni biztosan Neked is dob valamit, csak nekem erre se türelmem se időm.
    Ne küldjem el?
  • Shorlex
    igen azzal nincs is baj, csak a 28% resist az nem túl rózsás. persze nem rossz nem azt mondom, de ha már fegyó, akkor miért nem egy jó nagy mace... jó igaz, hogy ha assa vagy, akkor azzal nincs lethal, de kb. ez az egy ilyen kombó van, ahol van értelme kardot használni mace helyett.
    Küldöm, fecske! :D
  • zsirfecske
    hát kipróbálnám :) szép ez a 31% converted.
  • exitas
    lécci lécci lécci nézzétek meg!!

egy kolis videónk, szeretnénk befuttatni mint a szalacsit meg a hozzá hasonló agymenéseket.

http://sztiiv.atw.hu

köcce
  • Shorlex
    valaki tudja-e:
    van az adrenalinnak az a passzívja a recharge-al.
    100% rec karinál is kell rá tenni pontot 8szóval ez más egy kicsit mint a "hagyományos" recharge), vagy ilyenkor arra is hat a 100 rec?
  • Shorlex
    ejnye, hát nem hisztek öreg shorlex bácsinak? :DD Íme:

nem egy nagy szám, de resistlevételre mint minden betrayer tökéletes. Mittomén egy ilyen fegyó egyik kézbe, másikba egy óriásit csapó kard és kész a tökéletes dual wield kardos.
  • zsotesz
    Hali!

Van egy olyan gondom, hogy multiban, havernál kb. fél óránként bedobja a windosw ezt a hibaüzenetet: Generic host process error for win32. Nem tudjátok ez mitől lehet? Ő szokta csinálni a játékot. Ha én voltam a host akkor nem csinálta, viszont akkor szerencsétlen termion-os karijával nem tudott mit kezdeni mert annyira laggolt neki. Sajna nagyon eltérő az internet kapcsolatunk. Nálam 3Mbit/384, nála meg 512/96.
  • Antrax #10105
    egy képpel is beérjük XD
  • virs lee
    (A +40% természetesen a stun időre vonatkozik.)
  • Shorlex
    van egy betrayer liueyadom, kell? :DDDDD
  • virs lee
    Van rajta 5% stun, concussive ad még 5%-ot, meg +40% stunt, szal időnként kábít is rendesen. Bár sok értelme nincs, ha úgyis mindenki pikpak halott.

Egyedül mondom az iron maidennel nemtok mit kezdeni, lila sárkányok, tájfun az elég suxx, nem figyelek és 2 ütésből leölöm a 6k hp-mat. De itt legalább van 2 ütésem észrevenni, elementalistával a 7k-s chain lightból 1 is elég a 3k hp-ra. :(
  • Antrax #10101
    sztem nem bár nem tudom...
  • zsirfecske
    betrayer lehet minden féle fegyverben? eddig csak íjban és mace/axe-ben láttam, azt is sorlex révén :) gyors kardban pl. előfordul?

más: -20 recharge-os sárga pajzs az megszokott? csak mert normálon(!) találtam egyet. 'focus' suffix, érdekes.

mondjuk mammoth, siren suffixet sem láttam játékban, hiába tolom 1.20-szal mióta...
  • Antrax #10099
    szerintem azért annyire nem lenne az annak sem szörnyű
  • virs lee
    Azzal viszont a conquerorom nem tud mit kezdeni, viszont a dmg-re nagy %-okat ad az STR. :)PP
  • Antrax #10097
    A Health Convert nagyon megdobja K*rva jó cucc
  • Shorlex
    Eddigi legjobb betrayer statban meg ütésben:

Azért ez eléggé odacseszi a resistance-ét még a bossoknak is... :D
  • Antrax #10095
    Nem Commentálom mert én tipikus varázsló vok... terion attack rulez
  • Shorlex
    damage-ben nagyon jó, azt én sem vitatom látok a szememre de tudod én is teszteltem anno ezeket a betrayereket (azóta találtam még jobbat, mingyá linkelem, állat) és azt vettem észre hogy legenden ugye így se úgy se ütsz le senkit 2 ütésből (kivéve ien thorny meg lethal csíteket, most az átlagról beszélek). ha meg már úgyis csapsz kettőt, akkor egy betrayerrel a második mindig hatványozottabban nagyobb mint az első, és sosem lesz vele gond hogy véletlenül valaki resistes a dolgaidra...
    A másik fegyó meg egyrészről fun, sztem nagyon érdekes, másrészről gondolj csak bele, hogy betrayerrel megbaszol egy nmy-t (egy nagyot, mindjuk manti) lemegy az nrg leech resist, és utána ütöd ezzel is, és van neki mittomén 5000 nrg-je, te meg annak a 17%-át (illetve amennyit a fennmaradó resist enged) lekapod, és még sebzel is rajta ezáltal... nem rossz azért.
    Szóval az ien fegyók amit mutattál nagyon jók, nekem is van ilyen, sőt nagyobbat is üt ennél is jóval, de nem használom, mert nem minden az ütés nagységa és a DPS... de különben szép fegyó, el kell ismerni.
  • Antrax #10093
    Storm RuleZ
  • Antrax #10092
    Mind1 azon ne vesszünk össze hogy kinek milyen cucca van...
  • zsirfecske
    dmg-ben király az tény, de persze ezis karifüggő. pl a + 66-91 cold dmg-es bunkóm egy thane-nek storm nimbus-szal vsz jobban fekszik mint virs lee sárkánybaltája.
  • Antrax #10090
    Jó, damageben isten az tény...
  • virs lee
    Loál! Mutass már ennél jobbat! 245*1.4+52+25 dmg maxban (vagy (245+52+25)*1.4, ha a bónuszra is rárakódik a %). DPS vmi 4800, legenden 2 ütés 1 lerohanós sárkány. Ha a pajzsos passzívok is besegítenek, akkor az egész brigád 2 ütés. Pajzsból 100% block, egyedül az iron maiden ellenfél, ha magamat sebzem.
  • Antrax #10088
    Én a life leaching cuccokra adom voksom