Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy nékem 'Vestment of the Overlord'-om van max ami rád való.
Calypso's Cover
138 Armor
37% Pierce Resistance
48% Cold Resistance
48% Lightning Resistance
+33 Intelligence
+33 Dexterity
+69% Energy Regeneration
+72 Defensive Ability
+2 to All Skills in All Masteries
Grants Skill: Ensnare
Jó mondjuk 58as karakterrel mentem vissza h szedjek kiskarinak cuccot, de akkoris.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
na szal mantle of amun-ra akinek van az irjon! (vagy keressen egyet😛)
isenlord: 😊) mondomén h a sárga cucc üt😉
138-145 dmg 25%piercing very slow
30-47 fire dmg
+35%attack speed
echant: incarn artemisböl a: 30pierce,+12%attack speed,+25%dmg
ez csak egy sárga ij.... szal aki talál jobbat szoljon!
hxxp://www.sg.hu/listazas.php3?id=1115722899
amugy szerintem gagyi combo mer ugye a warfare meele a spirit meg magic karinak fasza...
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
és a zerruption,szintén -100%as rechargal😊 folyamatosan pakolhatod lefele,szal op<#nyes>#nyes> garantált halál mindennek,és garantált 1fps mindenkinek<#vigyor5>#vigyor5>
Nem is az a tápos benne, hanem a shard.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
és azzal nem fog kidobálni? (mert régen(?) volt ilyen, hogy ledobott az asztalra, kifagyott...stb...)
ha kilepeget a game akkor patchelj ha nincs problema es nem akarsz hamachival jatszani akkor szerintem ne.
meg szeretném kérdezni, hogy ti hogy toljátok a game-et mostanság? mert már kb 2 hónapja néztem utoljára a topicot, és azóta már jött ki legalább 2-3 patch, és nem tudom ezekkel mi a helyzet, érdemes felrakni vagy sem...
most fennt van az 1.0 egyenlõre, de szeretném megkérdezni, hogy hogyan indítsam el, vagy milyen patcheket pakolhatok fel, hogy ne lépjen ki?
(és ha patchet felraktam, a mentéseim megmaradnak?)
bocsi a lámaságomért, de nemtudom tényleg, hogy mi az ábra a gamemmel mostanság, ezért inkább megkérdezlek titeket...
thx elõre is a segítségeteket! 😉
Válaszotokat elõre is köszönöm.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ezek a cuccok kb ilyenek:
167 Armor
25% Elemental Resistance
+177 Health
+1/2/3 to all skills
<#falbav>#falbav>
apollo's will meg szintén kéne vmi jobb statokkal mint enyim. amúgy nekem van egy felesleges de sosem hamachizunk már...
Az INT attr. az "elementális" sebzésre (tûz, fagy, villám) van hatással (akár eszközbõl akár varázslatból származik), tehát a vitality demage kategóriára nincs hatással és ugyanígy a leech tipusu jelenségekre sem. Vannak pl. olyan elementalistákra jellemzõ mágiák amelyek része a fizikai sebzés is, pl. vulvanic orb és itt is csak a tûz komponens sebzésére van hatással az INT (65 pontonként +10%) a fizikai komponens erõsítés nélküli. A "harcosabb tipusu" karakter ugyanakkora "szívásra (életerõ, energia)" képes mint a "varázslós tipusu". Az INT szvsz. ezzel együtt nem csupán a "stormcaller" és "pyromancer" mágék fontos attr.-a hiszen számtalan power (közöttük a tiszta fegyveres kasztok powerjei is) és néhány eszköz igényli az energia regenerációt a "mana pool" feltöltésén túlmenõen, pl. nálam a pure rogue karakter a toxikus power és a fegyvere néhány tulajdonságáért áldozandó immár 3 mana/sec regenerációs igénnyel bír, amit jobb hiányában jelenleg a manakészletének rovására erõs "kékitalozással" tart fent.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Magyarul egy varázsló és egy harcos azonos életlopásértékekkel rendelkezik-e spirit life leechét tekintve?
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
56-os szinten végeztem ki vele a teljes játékot, összesen 6 halállal (3 elkerüllhetõ lett volna). Gond nélkül kivégezte az összes unique monstert minden szinten és tuképp sehol nem akadtam el vele (bá húzós helyzetek természetesen voltak azért, legendary orient vége felé fõleg).
Képet a #6162 hsz-ben lehet megnézni.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
és lehet h lesz még kard eladásra
várom az a jánlatokat
nekem két kardal fog menni blade honingja is lesz a nagy pierce dmg érdekébe, meg egy is méreg meg ijenek.
mar csak meg kéne egy kis zeussal turbozni és akkor jo is lesssz 😊
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
warfare,defense,egyértelmü h nem illik össze,bár defense el ki tudod használni a dárda+pajzsot.
spiritnél meg nem kell neked minden saxra pakoln,ot gyurj a helt reductionokra(tud az ether lord,a lich is ,és te is),és az életszivásra. halálos kombó😉 jól haladsz majd vele ha ezt választod.
A végén a War Horn-ra csak azért tettem mert sok skillem maradt, szóval azt ellehet még osztani ha nem jó...
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
-egyik haver shardokkal dobálózik
-másik dárdákkal bököd
-én simán botból lövöldözöm+chain lightning
Úgyhogy a lehetõségek tárháza hatalmas...
Ez a gyönyörû benne, hogy rá vagy kényszerítve a kompromisszumokra skillek terén, így színesebbek lesznek a karakterek. (Ha simán lenne pont mindenre, akkor mindenki ugyanazt nyomatná... Mert valljuk be, hogy a tárgyak terén is megvannak a legjobbak, és mindenki csak azokra hajt... (én is persze:-D )) Én úgy vagyok vele, hogy ugyan nem fogom minden karakteremmel végigvinni legenden is (1-2 kedvenc mehet), de sok-sok karim lesz normálon, csak hogy mindegyik stílust megkóstoljam...
Na elég a szócséplésbõl :-D