23078
  • ROMOTO
    Ujj a hamám, tegnap frissült, nálad?
  • ROMOTO
    Ja eszembe jutott egy másik ilyen kaliberü csávó, az sem rajzol elő semmit , hanem rogtön tusssal nyomja Moebius nak híjják...elég ismert fazon :)
  • Shorlex
    Multi?
  • ROMOTO
    Hát igen ez a Frank Miller tudja mitől döglik a légy... állítólag azon ritka csávók közé tartozik akik nem rajzolnak elő és élesben csinálják a kockákat (képregény) tán nincs is más ilyen spíller... :) és hát innen az a hatás :)
  • ROMOTO
    Igazad van, de valójában a hack and salsh arra való, hogy kikapcsolj és gyakálj "ész nélül", ezért ilyen a neve is, ezt ellensúlyozandó azért a hentelés élményét fokozza a kariépítés és ez oda-vissza mûködik, de tényleg "kocka" dudót idézve :), a mûfajból fakadóan...biztos, hogy emiatta ezek a gamék nem túl hosszúéletûek, anno a dió is csak azért volt ennyire népszerû, mert ilyen kiforrott, fantasy formában nem volt elõtte más, és hát eleve nem volt elkényeztetve a gémer a hõskorszakban...a maga nemében a TQ hozza a maximumot, nem lehet elvárni egy ilyen progitól, hogy minden bele legyen paszírozva...ha az ember más játékélményekre vágyik, akkor más gamé után néz... sajnos semmi sem tökéletes...ahol jó a grafika, ott silány a játékmenet, ahol jó a játékmenet ott gáz a grafika, ráadásúl lerabolják az embert és mindent elkövetnek, hogy évekig hízlaljon egy bankszámlát...
  • Shorlex
    Ilyen egy jó dual wielder :D

Ebben most benne van onslaught, colossus meg rally, de nincs benne olyan apróság hogy adrenailn a maga plusz 50%os passzívjával, battle rage sem, ezek mind-mind hozzájönnek és olyan nincs hogy valamelyik ne működne éppen. Battle rage-el pl. ien lazac 1300 off abilitym van, amivel gyakorlatilag szinte mindig criticalt ütök, az sem látszik egy ilyen képen... szóval ennyit a DPS-ről meg hogy az mennyi adatot mond el egy kariról
    Dudo mielőtt megkérdezed a greatest damage 11k, és nem, nem normalon adtam, valószínűleg battle rage és adrenalin hatálya alatt is voltam, és zászlóstul colossusostul nyomtam valakinek egy szép nagy criticalt. :D még az is lehet hogy shrine volt a dologban hát ezt nem lehet kideríteni :D
  • virs lee
    A vége felé nyom 1 battert is a csávó. ~~
  • zsirfecske
    jéé, premierje pont immortal throne-éval egy napon van. persze nem itthon (márc. 22.), de akkoris vicces.
  • zsirfecske
    300 a legnagyobb film lesz, látszik rajta a frank miller hatás. iszonyújó képi világ. ha lenne benne szifon elmenne tq filmbek is. hehe
  • virs lee
    Ez komoly! Már épp hiányoltam vmi ilyesmi filmet.
  • Antrax #10157
    huh szép kis komment :D én szeretem a sok hentet
  • Shorlex
    A TQval az az általános baj, hogy túl hack and slash. Szal semmi más nincs csak mész gyakálsz és ennyi.
    Ahogy dudo mesélt wowról azért ott van egy két olyan dolog ami sokkal jobb. ott egy kis világban érzed magad, mintha te lennél ott, itt meg azért bármi van, csak egy karit irányítasz egy pályán végig és közben kaszabolod az nmy-ket. nincs más alternatíva, semmi.
    Pl. ha én lennék játékfejlesztő olyan lenne a game hogy lennének benne ilyen kis csacska faxságok mint mittomén minden városban egy kaszinószerű dolog (mondjuk a görög mitológiának megfelelő alakban) ahol lehet kicsit jáccani, akár egymás ellen is multiban (kockázni, mittomén), vagy pl. a karik kinézetét valahogy megoldanám, hogy javítani lehessen (pl. egy odyt viselő kari olyan mintha fel lenne húzva a bugyija és mp-ek kérdése hogy mikor látom meg a tojását, és úgy nem tom elképzelni hogy egy ilyen alakú armor mondjuk hárít egy ütést...) meg ilyen életszerű dolgokkal tarkítanám, hogy enni inni azért időnként nem ártana (jó a wc-t lehet kihagynám de ilyenek) akkor már lehet szórakozni ilyen étkezdeszerű cuccokkal, ahol megint lehetne érdekességeket kitalálni. meg annyi lehetőség lenne, hogy ne csak egy totál azonos pályán totál azonos nmy-kel mindig kivétel nélkül ugyanúgy gyakálj (nekem nagyobb élmény erősebb de kevesebb nmy-t ütni mint 1000 ilyen kis pitya nmyt ahol mindenki egy ütés, miért nincs több és erősebb random generált hero pl), hanem egy kicsit benne legyél egy világban és ilyen szempontból egy wow sokkal jobb.
    nem is beszélve a multi szerverekről stb stb.
    na de csak elgondolkodtam...
  • Shorlex
    valaki este multi?
    mindig ezt kérdezem, mintha papagáj lennék... :D
  • ROMOTO
    Ez a hack and slash műfaj megtáltosodni látszik az idén a WOW-os MMORPG-ok burjánzása ellenére... vagy pont emiatt? nem gondolod Dudó?... mindenesetre a Hellgate London sajna betagozódni látszik a kaszaköves-előfizetéses módszerbe a legnagyobb sajnálatomra... :I
  • ROMOTO
    Szeretem az önkritikát :) ritka...
  • Antrax #10152
    Most tagadjam?
  • ROMOTO
    Publisher: THQ
    Platform: PC
    Release Date: Mar 9, 2007
    Release Region: Europe
    Distribution: Retail

4 sorral lejjebb...nem erőlteted az olvasást úgylátszik... :)
  • Antrax #10150
    "Nna itt a megjelenés dátuma... elég pontos voltam :)"

2007 Q1 (USA) -->NEM!!!!!!!!
    Jah télleg ígéretesnek tűnik...

A Silverfall-t eddig is ismertem (olvastam róla eleget)
  • ROMOTO
    És ez is valahol témába vág... :)
  • ROMOTO
    Meg erről a gaméról? nekem nagyon bejön az a cell shader... képregényes-rajzos vizuálé :)
  • ROMOTO
    Bocsi az off-ért erről hallottatok valamit? Elég ígéretes klónnak tűnik elsőre...
  • ROMOTO
    Nna itt a megjelenés dátuma... elég pontos voltam :)
  • Grusalak
    Most látom, hogy titancalc-ot is kiegészítették már dream masteryből adódó oszloppal...
  • Shorlex
    most próbálj meg Te írni nekem, ha invisible vagy én hiába írok úgy tudom
  • dudovec
    amugy irok neked msn en , de nem kezbesiti ez a szar valamer, de vagyok szal probalj meg irni ha tudsz.
  • dudovec
    hat jovolt nekemis a conq, csak sajna 2x lerippeltem vele multiban , egyszer lag , egyszer meg ien 1.08 as arrovbug v nemistom , de vicces volt:D Ringem nemhiszem h lenne , anno a conqal raktam meg el par ien intest , de azota nemis nagyon gyujtottem a zoldeket , mert 1.08 ban eleg hurkak az ekszereket/fegyokat leszamitva.
  • Shorlex
    semmi extra, csak gondoltam megkérdezem van e jobb ringed mint nekem meg dumálunk kicsit erről a conq-ról, ami életem első olyan karija, ami halál nélkül lazán végigment, és egyetlenegyszer volt az élete felénél lejjebb... asszem ennél jobb kari tényleg nincs :D
    meg nemtom mit csinálsz mostanság, ilyenek. na majd jelentkezzé
  • dudovec
    hat , leszek 10 utan msn en sztem , de vagyok is ha jol tudom , max invisible modeban.. de irhacc privit is , bar ott jobblenne, barmirol is legyen szo.
  • Shorlex
    dudo, vagy MSN-nen? vagy ha nem akkor írok neked privátot. :D
  • dudovec
    lol:D most felvan fuggesztve a wow egy idore , de majd tolom sztem:)
    de a tq ra se visz a lelek valahogy , de a kieget azer atporgetem majd , csak olyan kockanak erzem má:)

hajra custommap shorlex...:))
  • ROMOTO
    Ja, állítólag csak a hiénáknak tesz jót... :)
  • Shorlex
    na hát te is itt vagy? veled meg mi van? ennyire elvette az eszed a WOW?
  • dudovec
    Shorlex editor joe...:D
  • Antrax #10134
    sajnos én sem pedig nagyon várom már (nem lenne rossz ha neten hamarabb fennt lenne mint anno a Fable) pedig az antrax egészséges
  • ROMOTO
    Hát én sem vennék a márc. 9.-ei megjelenésre mérget (antrax-ot pl.)... :)
  • Antrax #10132
    a mázlista... csak mert megjelenést több féleképp is olvastam...
  • ROMOTO
    A "lol" és a "kis" jelzőt hanyagolhatnád...amúgy asszondják márc. 9.-én érkezik az a kieg...
  • Antrax #10130
    milyen eredeti jelszó
  • zsirfecske
    szoba: TQfecske
    pass: fecske
  • Shorlex
    na megyek is ha gondolod, csak mi a pontos szoba meg a jelszó?