23078
  • Majestic01
    Üdv. Lehet hülyeséget kérdezek, sőt...tuti, de hol írj ki a DA számát? thx.)
  • Majestic01
    Igen, azt eddig nem is néztem, hogy ennyi xp-t ad. Azért fejlődtem fel vele marha gyorsan, pedig nem sokat használtam... Most vagyok a hidas boss után, act 5-ben, és vagyok 60-as:)
  • Majestic01
    Okés, akkor kidobom.
  • yc1980
    Üdv üdv, a gyűrű sajnos nem valós:S
    201% xp ??? igen, van a játékban ami 30-40%-ot ad, de ez le is veszi a HP-d felét:)))
  • Majestic01
    Valaki adna linket, hogy megnézzem hol esik legioner cucc? Köszi.
  • Majestic01
    Szerinted ha kérdezem, akkor tudom? Ne barkobázzunk, ha cheat, mondd, ha nem akkor azt.
    Honnan tudnám, hogy mi eshet legendary végén, nagyon kis eséllyel... még csak epic szinten vagyok, ott is act 5
  • Szaruman
    Szerinted? :)
  • Majestic01
    akkor így
  • Majestic01
    Üdv. Amint írtam tegnap kaptam cuccokat, egy német embertől. Adott egy ilyen gyűrűt is. Ez valami cheat lehet, így szerintetek akkor ne használjam? Vagy eshet ilyen legend szinten csalás nélkül?
  • Csokis
    Én ezt baromira nem veszem észre. Ilyen szinten sokkal erősebb volt a Conquerer karakterem. A [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1115722899&no=21875]#21875[/URL]-ös hozzászólásomban lévők szerint haladok!
  • Terensz
    A Harbinger pont egy ultratáp karakter :-)

Amúgy én úgy tolnám vele, hogy
    - kezdem a dream-mel
    - distortion wave-t kimaxolom, majd adogatom a pontokat a főágra
    - amint van warfare, elkezdem kirakni az onslaught-ot és a weapon traininget, a többit jól raktad viszonylag.
    - majd megyek vissza a dream mastery-re rakosgatni a pontokat OA/DA-ra, speed-re, regenre.

Később a distortion wave-ről jöhet le minden pont, akkor már gyenge lesz, de az elején borzasztó táp képesség :-)
  • Csokis
    Ez egyre jobb.

Inkább itt vannak a képre a linkek:
    Első, második, harmadik, negyedik.
  • Csokis

• Csokis
    Lehet, hogy jobb lett volna más karaktert haszálni. Nekem egyelőre ez a karakter (Harbinger) rettenetesen gyengének tűnik.

[img=http://img289.imagevenue.com/loc57/th_90386_Tqit2010_09_2016_03_05_59_122_57lo.jpg] [img=http://img251.imagevenue.com/loc176/th_90388_Tqit2010_09_2016_03_08_42_122_176lo.jpg]
    [img=http://img218.imagevenue.com/loc935/th_90389_Tqit2010_09_2016_03_12_75_122_935lo.jpg] [img=http://img15.imagevenue.com/loc435/th_90391_Tqit2010_09_2016_03_16_65_122_435lo.jpg]
  • Majestic01
    Hát ez lol, Mostmeg kalóz sapka esett. De ez még jó is. sok def, és sok resistje van.
  • Majestic01
    Nem a mostani shieldem az egy hale tower shield of permanence (zöld). Amúgy kaptam egy lila gyűrűt is, ami lehet, hogy már cheat féle, de 1000 strenght-et ad, meg rengeteg resistet, +os is. Copper Seal a neve.
    Ez lehet cheat item?
  • Majestic01
    Most meg blackbird coat esett, meg télapós shield:D
  • Terensz
    Skill distruption az, ami más játékokban "silence" szokott lenni: nem tudsz varázsolni, amíg rajtad van.
  • Terensz
    Gondolom, Cyclopian... a mostani pajzsod. Az eidolon shell viszont nagyobb védelmet ad. Te döntésed, 22% str nem rossz, de azért annyira nem is nagy dolog.

Majd legenden találsz olyan gyűrűket, hogy +25% str, +10% hp, + még valami. Egy kicsit el is térhet, pl.: 26%str/12%hp. Azokból 2 már egész jól növeli az erőt. Symbol of the Polymath is egész jó. Én még a Greaves of argonauts-t is ajánlom, az is ad %-os statot, meg %DA-t is.
  • Majestic01
    De most nekem jobb shieldem van.. Ad 22% strength-et.
  • Majestic01
    A másik leatherskin shield.
  • Majestic01
    Továbbá esett egy Eidolon shell nevű lila pajzs. Ez semmi jót nem ad végülis, de az egyik részt nem értem. Mit jelent az, hogy 111% skill disruption protection? Ezt is adja. Köszi
  • Terensz
    A nyalóka is pajzs :-)

Mi a 2 lila pajzs neve?
  • Majestic01
    LOL, előbb végigmentem a titkos helyen, ahova kell a teknősbéka, és esett a ládából két lil pajzs, meg egy télapó cucc, valami nyalóka:D:D
  • Majestic01
    Ja, meg hát 40% attack speed:D
  • Majestic01
    Nekem legioners kiegek kellenének, ugyanis a felsőjét tegnap kaptam. Ahoz kéne sapka, cipo, kezes.

Ja, meg szerintem ez az artifact marad, rengeteg +dmg-t ad, azért csináltam ezt.
  • Majestic01
    Közben rájöttem:D
  • Terensz
    Hmm.. használod szerintem a gyorsgombokat, legalábbis remélem :/

Gyorsgombok 1-9-ig vannak (vagy 0-ig, nem emlékszem), és 2 gyorsgomb-szett van. Tab-bal tudsz váltani. Gyorsgomb ábráján jobb gombbal tudsz hozzárendelni.
  • Terensz
    Ez, pl.

Az elsőt a Homadost szerintem ne farmold. Bug-os tárgy, és ezt mindenki tudja, prok nem használják. Az attack speed-et nem a leírt értékre, hanem a maximumra viszi fel.

A lista nem teljes. Sőt, pár igencsak farmolt dolog hiányzik:

- Anaplekte's skullcap
    - Anaplekte's cuirass
    - Ismene's cuirass
    - Shroud of Ker
    - Vestment of Ker (az a cucc nagyon szép)
    - fekete gigantes felszerelés (Alcynoneus')
    - Bandari cuccok

És még egy jópár.
  • Majestic01
    hogy tudom gyors gombozni a skilljét?
  • Terensz
    A Pagos nagyon jó, gyorsgombozd be a sqall-t, amit ad :-) Íjászok találati esélyét viheted le vele, recharge rajta elég kicsi. + a fagysebzés mellé kapod az int. bónuszt :-) Egy thane 2 Pagossal már egész jó :-) Persze nem lesz 2 sqall-od.
  • Terensz
    Azért kérdeztem, mert a Blood of Ares tökéletes pl. egy lándzsás slayernek, vagy egy bármilyen (lándzsás/távolsági) brigandnak. De majd legenden szerintem cseréld le azért másikra. Symbol of the Polymath lesz majd a te artifact-ed :-)

Bár ha multi-centrikusan csinálod, csinálhatsz belőle tankot, és akkor a Marduk's tablet of Destiny lesz a legjobb választás.

De ha sok időd lesz, csinálhatsz belőle Rambót is :-) Itt van pl. egy nagyon beteg conqueror :-)

A tárgyakat nem hiszem, hogy egyből vágod, mi micsoda és hol kell farmolni. Ha kell, segítünk.
  • Majestic01
    Ja, meg van oldal, ami leírja, milyen ruhák, fegyverek hol esnek, mennyi eséllyel? Köszi
    bocs a sok hsz-ért:S
  • Majestic01
    Ja, meg pár hsz-em előtt nem jól írtam. Nem Silence, hanem Pagos kardot kaptam.
  • Majestic01
    Aha, okés. Ha a kasztom kérdezed, Conqueror.
    Ja, meg igen, a teleport lett volna a legegyszerűbb:D:D De nem is gondoltam arra:D
  • Terensz
    Az passzívan triggerelődik, nem te kapcsolod be.

Grants Skill: Tears of Blood (Activated upon taking damage, chance 5%, cooldown 120 sec.)

Amúgy ez templar, ugye?
  • Majestic01
    Kérdeznék egy olyat, hogy az előbb gyártottam egy artifactot, (Blood of Ares) és, hogy ad vmi Grant skillt. Azt hogy tudom használni?
    Köszi
  • Terensz
    Amúgy pedig: használd legközelebb a Chang'an teleportot :-)
  • Majestic01
    Ok hiba megoldva. Csak kiléptem, és vissza. És az ajtó kinyílt...:D
  • Majestic01
    Üdv. Lenne egy olyan kérdésem, hogy epic-en tolom most, és most ott vagyok, hogy visszajutok a kínai városba, ahol voltam már előtte, de az egyik ajtó nem nyílik ki. Azt írja quest miatt Zárva... de rendesen jutottam el oda, mindenhol voltam már, mindenkit megöltem, de nem nyílik ki, és így nem tudok továbbjutni:S Valaki tudja mit hagytam ki? A küldi azt írja Find Wusao Mountain. Köszi