23078
  • Terensz
    Én kipróbáltam a defileres drop-gyakoriság állítást, de később minden cuccomat eldobtam, amit így szereztem. Persze ez fanatizmus, nem követendő :-)
  • Terensz
    2 igazán jó íj létezik, a Bramblewood és az Eldritch's Bow. Lilákat célszerű elfelejteni :-) Amúgy a resist-csökkentés miatt szinte mindenki a Bramblewood-ot használja.
  • nedeljko
    Én meg úgy csaltam hogy felszoroztam a kék lila cuccok dobási arányát vagy 5-el.
    A tököm tele volt már azzal hogy egy teljes ACT-ban dobtak max 3-4kéket 2-3lilát és volt hogy már mindegyik megvolt :(
    Valamelyiket én is vagy 20ad szorra találom meg.
    A silence kard is pont ilyen.
    Meg sokszor rálelsz egy olyan lila cuccra amit a következő 10sem tud überelni.
    Pl így jártam a Teucer warbowal. Viszonylag korán megtaláltam és lesem tudtam cserélni mert nemvolt jobb lila egy ideig.
  • Terensz
    Nos, most kicsit áruló lettem, mert 5 hónap Titan Quest után elkezdtem wow-ozni, de még visszatérek, tudom :-)

A Lilith tetszik, egyszer rászánom magam, és végigtolom :-) Csak neten kevesen játszák, főleg ezért hanyagoltam. Xmax multiban biztos nagyon király :-)
    Underlordot pedig gyáva voltam kipróbálni :-) Szerintem az Überen szerzett kudarc is belejátszik ebbe :-)
  • Terensz
    Jó reggelt, srácok :-)

Silence-t kb 20-at találtam már, legionaire's breastplate-t csak kb. 3-at.
    Szerintem emiatt ne fájjon a fejed. Anno én is kaptam régebbi játékostól jó cuccot, meg később én is adtam újabbaknak, ez így a jó.
  • Majestic01
    Nekem is ez volt. Multiba nyomtam kicsit, és ott összehaverkodtam egy német taggal, (azért írom így mert 40+) és ő adott nekem egy lila kardot (silence) meg lila ruhát (Legionnaire's Breastplate). Most nyilván ez kicsit elvesz a játékélményből, de nem annyira érdekel. Én ezekkel nyomom az tuti:)
  • nedeljko
    A settek szerintem elég gázok.
    Mire az ember kirakja őket már ezerszer jobb cuccokat lehet összeállítani és a bónuszuk sem lesz akkora hogy megérje őket visleni
  • yc1980
    No ha már itt mindenki belemerült..én is játszottam!:)
    Lilith Underlord extra boss nehézségi fokon normálon végig vittem...48. szint..kezd kifulladni a harbingerem...nem nagyon farmoltam...így a DPS is csak most lépte át az 1000-et..:S érdekesek ezek az új skillek..Terensznek mindenképp ajánlom, ha ideje engedni, tegyen 1 próbát vele!:) Érezhetően hiányoznak a jó cuccok...valahogy végigvergődöm az Epic-et aztán farmra fel legenden!:)
  • Terensz
    Bat fang: vacak.
    Demon blood: van sokkal jobb is medálra, harcos masteryknél raptor tooth vagy monkey trickery való oda.
    Peng claw: én szeretem +20% dmg bónusszal, de profik nem használják :-)
    Divatosabb az anubis +35% attack speed bónusszal és a sheng-nong dark medicine %-os méregsebzéssel, nem a méreg, hanem a -18% resistek miatt.

Revenant cuccok: szökőévente esnek, rondák és van helyettük jobb. A +4 skillt nélkülük is ki lehet rakni. De leginkább: szökőévente esnek :-)
  • Speedy86
    Nekem hétfőtöl meló van nem igen lesz időm neten tolni.:S
    Most nagy dilemmám van:D Havernak van 1 igen jó sarlója epic. Azt mondta nekem adja. nemtudom, hogy elbasznám e a játékélményt egy legendary fegyverrel:)
  • Majestic01
    Speedy, te most hol tartasz a játékban? Hányas vagy? Esetleg neten nem játszunk?
  • Majestic01
    na igen, ez jól kijött:D De tényleg mi annak a cuccnak a neve?:D
  • Csokis
  • keysersoze
    alsógatya ^^
  • Majestic01
    Üdv. Valaki mondja meg pls mi annak a cuccnak a neve, amit a ruha alá kéne tenni. Meg, azzal kapcsban kéne egy kis help, mert nem igazán van cuccom ami ahoz kéne.
  • keysersoze
    act1 vége - bat fang, daemon blood, rúnák
    kínai nagy fal - peng calw
    királyok völgye, sírkamrák - revenant cuccok
  • Terensz
    Így van, ezt minden más játékból hiányolom :-)

Rohanás a Grey sistershez az anouranokon át, hopp, ott világít egy bramblewood :D Jéé, az a buzogány milyen szivárványcsíkot húz :-) Nézzenek oda, annak a keresnek a fején mit keres egy Anaplekte's skullcap? :D Ja, ilyen még sajnos nem volt :/
  • Majestic01
    Nekem is szenvedés volt, megölt párszor, de majd az első boss a labirintus végén... a bika, na az lesz kemény... olyan defense van, colossus nélkül, nem győztem volna le... így is 2szer leölt..:(
  • yc1980
    epic act1-ben a labirintusban vannak mechanikus szerkezetek, mint pl Talos:) vagy a bikákat, ott érdemes a labirintusban kóborolni mindenfelé, eshetnek jó fegyverek:) ezért jó a titan quest, mert ha kellően rázoomolsz, láthatod, mi fog a kezedbe hullani!:)
  • Speedy86
    Nekem a legszarabb ellenfél egyenlőre az act1 labirintusba valami bérgyilkos:D Nemértem miért de 1 ütés vagyok neki:D Amúgy nekem meg jó dps cucc kéne erre állandóan staff esik meg tank cucc
  • yc1980
    üdv,

ha én elsőre játszom, akkor általában a nagyobb ládás és az orb( kék gömbös(telkine,titán,charon,hadesz) bossokat verem meg többször,egyrészt sok xp, más részt a több, és jobb tárgyak bevételi forrásnak sem utolsók..a pénz nem nagyon lehet gond, bár skillek mozgatásával,továbbá az enchantolással elég sok pénzt el lehet költeni :) egy-egy relic vagy charm kivétele, akár több millió aranyba is kerülhet!:)
    Nagyobb bossoakt legyűrni, amúgy is nagyobb élvezet, és sokat megtudhatsz a játék mechanikájából!:) Melyik resist mire jó, mennyire fontos Neked a magas támadó és védőérték és hasonlók!:)
    Terensz-nek abban teljesen igaza van, a jó cuccok igazán, majd legenden esnek, ott érdemes sok időt eltölteni. :)
    Epic Barnau nekem is személyes kedvenc..főleg Überben...6-os fürtben!:))))
  • Majestic01
    Talos-al én is megszenvedtem....:S -10es fire resistel:D de futkároztam igy nem volt para, de volt 4 halál...xD
  • Majestic01
    Hát igen, nehezedik a játék...:D Epic-en az elején még túl könnyű volt, de mire az előbb megöltem lvl 1 act végén a bikát..:D meg az utánna levő bosst... hát leizzadtam:D épphogy sikerült, viszont semmi jót nem dobtak. Ám az xp nagyon jó, eddig minden mobot megöltem, és már 48-as vagyok:) És már esett lila cucc is, de persze, hogy varinak való volt...:(
  • Terensz
    Haha, kihagytam a neanderthal sámánokat :-)
  • Terensz
    Amúgy én rengeteget farmoltam, de amik számomra jó cuccok, azokat nem bossok dobják (kivéve Bandari). Persze farmolni CSAK legenden szabad!

Szerintem őket érdemes farmolni:
    - anouran
    - keres
    - gorgon
    - Bandari
    - draconian
    - tigerman
    - troglodite
    - empusa
    - gigantes
    - melinoe
    Ezek dobják az igazán jó cuccokat, sajnos elég ritkán :-) Lehet, kihagytam valamelyiket.
  • Terensz
    Nem :-)
  • Speedy86
    Epicen érdemes szerinted farmolni valamelyik bosst?
  • Terensz
    Én csomószor neten játszottam, úgy jutottunk Taloshoz. Persze tudtam, mennyi a társam, társaim resistje, és tudtam azt is, hogy bele fognak rohanni a halálukba :-) Szólni nem nagyon tudtam nekik, mert ált. oroszok/németek voltak :-)
  • Speedy86
    Most öltem le Talost tényleg aranyos volt:D
    Ha nem -15 lett volna a fire resistem akkor lehet nem haltam volna 2szer :)))
  • Terensz
    Nagyon kész videó :-) Gyakorlatilag ki se kell jönnie colossus formból. Így olyan, mintha nem 2700, hanem 15000 hp-ja lenne :-) Azért legend xmax (3-szoros) Typhonnál melegedett a pite rendesen :-)
  • Terensz
    Stormból? Korlátlanok a lehetőségek.
    Ez nagyon kemény, javaslok egy ilyesmit
    (Ha nem jönne le az első másodpercekben, ez egy paladin - storm/defense - -100% recharge-al, egekbe szökő intelligenciával. Gyakorlatilag spammeli a chain lightningot. Nagyon manaigényes dolog amúgy, de mint látod: működik :-)

Prophet is nagyon király.
  • Terensz
    Úgy van. Az intelligence-t kell minél magasabbra gyúrnod, mert nagyon csúnya bónuszokat ad minden mágikus sebzéshez, gyakorlatilag meg fogod sokszorozni az alapsebzést. Mellé csak agi-ra tegyél, ha javasolhatok, de csak módjával, csak annyit, hogy a páncélokat, botokat tudd használni.
  • wesker24
    Hello én is elövettem a játékot hooszú idö után megint !

Kérdésem az hogy a Storm masteryből mit érdemes kimaxolni ?

És mi a legjobb párositás a Storm mastery-hez ?

• Lunki88
    Köszi! Habár nagy része kínai amit írtál de majd úgyis rájövök. :D Amúgy itt a mana megfelelője az energy igaz? Int alatt meg gondolom intelligence-re gondoltál.
  • Terensz
    Hello!

Szerintem jó páros. Ha kicsit sebzel, valószínűleg rosszak a cuccaid.
    Int-et már normálon bőven 1000 fölé lehet vinni :-)
    Továbbá: lesz majd olyan gyűrű, hogy 25-26% int + 6-7% mana, és 2 gyűrűhely van :-) . Fejfedőre is lehet olyan enchantot adni, ami 30% intet ad, meg azt hiszem +33 int az egyik bónusza, az rengeteget dob rajta. Meg érdemes lesz majd a Bandarit farmolnod. Ez egy boss act 3-on a Chang'an palace-ben. Bandari helm néha (értsd: fél nap farmolás ) +%intet, +%manát és -15%recharge-et ad :-)
    Mondjuk a Cunning of Odusseus reliccel akkor már nem lesz meg a +4 allskill, csak max +3 lesz a stonebinderrel. Esetleg revenant páncéllal lenne meg, de az meg str-es szerintem. És a Marduk's tablet of destiny lesz a te artifact-ed :-)
    Így összesen nem tudom mennyire, de szerintem bőven 2000 fölé megy majd az int :-)
  • Lunki88
    Sziasztok! Nemrég vettem meg én is a játékot. Indítottam egy karaktert earth mastery-vel, secondary-nek pedig a spiritet választottam. Kérdésem az hogy passzol ez a kettő egymáshoz vagy elrontottam? :D Eddig nem ütköztem komolyabb nehézségekbe (10 es szinten) mert haverokkal játszunk coopban, de kicsit úgy érzem hogy gyenge a karakterem. Most nyomtam pontokat a gólemre, érdemes ezt a skillt kimaxolni?
  • Speedy86
    amugy jelenleg 2 nagyon gyors fegyverrel megyek ezek eléggé tetszenek:)
    Ez az egyik és van mellé egy kés ami 260 vérzést eredményez 3 sec alatt. nagyon darál együtt főleg hogy van jó sok cuccom ami vérzés %-ot növel:)
  • Speedy86
    csak én most végeztem normallal így odébb van a legend act3:)
    Amugy ez mekkora hülyeség hogy 42es szint kell hozzá és legenden esik:S
  • Terensz
    Sabertooth mellé hatékonyabb, mivel oda attack speed már nem kell, és a kalapácsoknak ált. jóval nagyobb az alapsebzése. A Sapros lifesteal mellé nagyon jó, mivel resistet vesz le, így pl. lifeleach resistet is. A thorny maul meg (kb) 50% pierce damage-et tol, ami elég jó :-)
  • Speedy86
    Nem nagyon vágom, hogy válasszak fegyvert. Eddig a dps-t néztem de akkor azt mondod hatékonyabb egy lassabb nagy dmg-es kalapács vagy hasonló?