23078
-
Majesty #22038 Nem tudok már napok ota játszani multit mert állandóan azt irja hogy cd key már más használja.Van erre valami ellenszer? -
Majesty #22037 Sziasztok!
lilithet szivesen játszanám multin ha van akki szeretne játszani vele.
Az underlord se probléma ha valaki azt szeretné.
-
yc1980 #22036 üdv,
normálon kell kezdeni, teljesen új a történet, meg minden!:)
-
Majestic01 #22035 oks, köszi. -
#22034 A modok itt külön vannak (kivéve xmax). Tehát (főleg a lilithez) új karit kell kezdeni, amivel NEM szabad belépni a normál questbe (akkor bukod a mod only cuccait a karinak). A linkelt oldalakon szépen le van írva, h mit kell csinálni, h rendesen menjen. Olvasd el (ofc ha érdekel a mod), én előbb játszottam, utána olvastam, úgyh buktam vele pár órát :) -
Majestic01 #22033 És ha én fölrakom a lilith módot, akkor ugyanúgy előről, normálon kell kezdenem, csak majd lesz benne olyan rész ami új?
Multizni lehet majd azokkal, akinek az nincs fent? -
yc1980 #22032 1 kis ízelítő abbak kai még nem látta !:)
xmax
http://www.youtube.com/watch?v=5d9VHJ9gHfY
Lilith
http://www.youtube.com/watch?v=MoA_sw7G9c0&feature=related
és még1:
http://www.youtube.com/watch?v=_BIKlduvc-k&feature=related
aztán ugye ott van még a masteries mod, ami teljesen új Masteryket ad az eddigiek helyett, szóval a játékban még rengeteg potenciál van!:)
-
yc1980 #22031 Üdv üdv:))
akinek könnyű a játék, próbálkozzon az XMAX moddal :)))
http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/13283-REL-x2-x3-x4-xMAX-monsters-%28IT-1.1%29
itt lehet letölteni, regisztrálni kell,de utána sok okosságot leeht találni ezen az oldalon, szóval megéri :!))
utána már 3 Hádész nem lesz annyira könnyű xmax-on !:)
A másik..Set itemek letöltése, van 1 olyan mod, aminek az a neve, hogy New world, abban minden szet benne van, keress rá a neten,és le tudod tölteni,bár ezzel megölöd a játékot!:)
Speedy és Majestic ha végigvittétek és már unjátok az eredeti storit, akkor tegyétek fel a Lilith nevezetű kampányt,és a hozzá való difficulty changert!:) Új sztory,új bossok, új küldetések,tájak,zenék miegymást, jobb mint az eredeti játék és a max heroic nehézségen igen szép kihívás!:)
Ha az is megvolt, akkor jöhet az eredeti kampány Übermodban, vagy über-underlordban! :DD
Akinek az könnyű..az előtt megemelem a kalapomat!:)
-
Speedy86 #22030 55ös lettem. Nem sok tudom de így is túl könnyű volt sajnos. Lehet tul jó a karakterem:D Igaz csak 3000 hp-ja van de 3000et is üt:D -
#22029 Találtam egy tekercset, ami magyarul Lenyűgöző Artiusz.
Van ennek valami jelentősége, haszna? -
Majestic01 #22028 Hányas lettél mikor epic-en végignyomtad? Én legend végén voltam 66-os, igaz, voltam egy-két szerveren ahol több xp-t adott egy mob, és több mob is volt.
Amúgy az új karimmal most értem act 3-ba, és 29-es, és valahogy jobb mint a conqueror. -
Majestic01 #22027 Nem nehéz ott se, még legenden se vészes, csak 1-2boss. -
Speedy86 #22026 Mostanra sikerült végigvinni epicen a játékot. Mindent levonva őrült nagy csalódás volt. Remélem legenden már lesz kihívás is benne. -
#22025 Sziasztok egy olyan kérdésem lenne,hogy hogyan tudok a TQVault-al set-et berakni a karakteremnek?Segítségeteket előre is köszönöm. -
Majestic01 #22024 Köszi a gratulációt:)
Igazad van, lehet, hogy valamelyik módot ki kéne próbálnom, de most elkezdtem már egy új karaktert:) Pedig amennyit én az utóbbi 2 hétben játszottam ezzel a játékkal... nem hittem, hogy ez be fog még következni...:D Nagyon tetszett eddig is a dárdás kari, így csináltam egy Brigand-ot, szigorúan csak dárda, és pajzsal. Most ezzel még elszórakozok, aztán valamelyik, könnyebb módot fölrakom.
Amúgy én személy szerint nagyon megköszönném, ha csinálnál a módokról valami leírást, de beérem egy linkel is:) -
yc1980 #22023 Üdv :)
először is fogadd gratulációm, azért a legend már nem rossz teljesítmény:)
de meg kell mondjam, ha az összes Titan Quest-el eltöltött időmet 100 egységnek vesszük !:) akkor a normál(normal,epic,legend9 kampány ebből olyan 15 egység :))))
hisz ott van hozzá az xmax mod,ami már igencsak durva :)
vagy ott van az achilles mod,amitől gyöngyözni fog a homlokod!:)))
aztán a személyes kedvenceim übermod,underlord mod,lilith mod !:)
szóval ne hidd, hogy már mindent láttál,mert ez csak ízelítő,és csak arra jó, hogy némi fogalmad legyen a játékról:)
Ha netán úgy érzed teszel még próbát vele egyszer, akkor az említett modokat próbáld ki, ugyanis az amúgy sem rossz játékot, méginkább sokkal,de sokkal jobbá teszik!:)
régóta érik már,és sokan krédezték,amennyiben van rá igény, összedobok 1 hosszabb postot a különböző modokról!:)
-
Majestic01 #22022 Na, ennyi volt. Végigvittem legenden is, és meglett a full Legioner's szett is. A vége felé nem volt könnyű, haltam is vagy 10-szer. A mobok nagyon jó cumókat dobtak, meg a ládákról nem is beszélve...:D Többek között egy legioner's kezest is egy sima láda dobott.:) Szóval örülök, hogy végigvittem teljesen a game-et, de ugyanakkor sajnálom is, mert most nem tudom, hogy mit csináljak. 66-os let a kari, cuccok megvannak, úgyhogy szerintem ennyi volt.
Jó játékot mindenkinek. -
#22021 3-szor kell beszélni azzal, aki adja :-) Első pár alkalommal én is kihagytam :-) -
#22020 Köszi, nem volt hozzá küldetésem, figyelmetlen voltam Memphisben. -
#22019 Persze. Vissza kell vinned Memphisbe a botot. -
#22018 Khufu fáraó botjának van valami jelentősége?
A küldetés befejezve (sírrablók kampec), de előtte megbolygattam a szarkofágot, legyőztem a megjelenő mágusokat, a bot küldetési tárgy, de mi értelme magammal cipelni? -
NeRo31 #22017 Létezhet,annyira nem esik ritkán ez a zöld gyűrű! -
Majestic01 #22016 Nekem is esett tegnap este egy nagyon jó zöld ring. Kb ugyan azt adja mint neked. Lehet ugyan az esett neked is ami nekem? :) -
NeRo31 #22015 Sziasztok!
Én most haruspex-el nyomom 2x-es ellenféllel,bár a bossok 3an vannak!Az eleje kicsit nehéz volt de most már act 4 ben járok!Titán is könnyen lement,eddig 1 halálom volt!Csak a karakter által talált tárgyakkal játszom!
Én normálon már egyiptomban találtam olyan gyűrűt ami +26%erőt ad és +11%életet!Érdemes nézegetni sűrűn a varázslós és a fegyveres eladókat,mert néha nagyon cuccokat lehet mákolni! -
Majestic01 #22014 Lassan kész lesz azért a legioner szett. A régen kapott cuccokat elcseréltem legioner baltára, így már van dps-em, meg strength-em. Már csak shield cipő és kezes kell, és full lesz a szett:) -
Majestic01 #22013 Köszi. -
#22012 Nem véletlen írjuk sokszor, hogy a jó zöldek sokkal jobbak, mint a lilák. Kéket/lilát nem lehet enchantolni. Ez nem wow :-) -
Majestic01 #22011 A lila cuccokat, mivel lehet encsizni? Mert amik esnek legenden, azokkal nem engedi...:S -
Majestic01 #22010 Nekem is volt így, hogy nem tudtam melyik jobb. Ilyenkor mindig hordtam mindkettőt, persze felváltva addig, amíg ki nem derült melyik jobb.:) Hord felváltva kicsit, azt amelyik jobb azt hagyd. -
Speedy86 #22009 Én még csak act2be járok:) De jelentősen könyebbnek tűnik nekem is az epic mint a normal. Valami jó sett nekem se ártana. Van egy neckem ami ad +2 all skillt de nem vagyok biztos benne hogy jobb mint ami rajtam van:)
Igazából nincs is baj a karival csak az idővel:S -
Majestic01 #22008 Köszi. Hát most, hogy munkanélküli vagyok, van rengeteg időm... többnyire este megyek el bnőzni, vagy haverokkal, addig meg játszok, vagy TV. Meg ez a játék nagyon leköt. Meg azért is vittem végig gyorsba mert tudom merre kell menni, mit kell csinálni. :)
Ja meg hát most jó cuccaim vannak. Farmoltam vagy 15ször a titkos helyet, meg kaptam multiba 1-2 dolgot, még olyat is ami cheat, de azokat persze kidobtam, mert játékélmény nem lesz azokkal.
Amúgy most a full Legioner's szettre gyúrok, lassan kész...:D -
Csokis #22007 Úgy gondoltam, hogy újra elkezdem Harbinger-rel! Tudna valaki linkelni egy normális titancalc-ost! Distortion Wave is legyen! -
Speedy86 #22006 hú alaposan elhúztál tőlem gratulálok ;) -
Majestic01 #22005 Na ennyi volt. Végigvittem Epic-en is. Hádész a végén két szempontból is "fura". Egyrészt nagyon gyenge, másrészt, egy lila pajzsot dobott... többi sárga item.... na mind1, este kezdem legenden:) -
Speedy86 #22004 Köszi majd átfutom akkor.
Majd lefordultam a székről olyan lila fegyver esett most nekem:) Sajna magyarításom van ahhol az a neve, hogy kínzás. Gondolom így sokat nem mond:D ezzel már 1400as dps-em van:) -
Majestic01 #22003 Az artifact az ad + képességeket. Ezt gyártani kell annál az NPC-nél, akinek a feje felett villám van. Ezt lehet az inventoryban betenni a ruha alá. Azt hogy neked milyen kéne nem tudom, de ezen az oldalon megtalálod, hogy melyik mit ad.itt -
Majestic01 #22002 A nyíl elkelt. -
Majestic01 #22001 Ahaaaa. okés köszi.
Amúgy az előbb judgement templomba esett egy nagyon jó lila bow. Teucer's Warbow a neve. Ad +str-t, és atk speedet is. Ha kell valakinek odaadom szívesen ingyen. Ja meg esett egy Alke ring is, amit megtartok:), de azzal kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy a leírásánál van egy olyan sor, hogy: Gladiators creed, alatta meg két szó egymás alatt: Alke, Timaios. Valaki tudja ez mit jelent? -
Speedy86 #22000 Másik kérdésem, hogy mi az a artifact? -
Speedy86 #21999 Ha jóra gondolok akkor a character ablak jobb felső részét át kell állítani másodlagos képességekre vagy hasonló. Most nincs előttem pár napja nem toltam:)
Nekem is lenne egy kérdésem. Spellbreaker vagyok. Nem tudtok mondani valami jó Charmot vagy mit ami nekem való epicen? (azt amit viselni kell) :)