23078
-
mikusmate #22078 * ...amit x2-vel... -
mikusmate #22077 Lenne egy kérdésem. Akarok csinálni egy conquerort, amit vagy x2-vel akarok majd tolni. Bossok is duplázódnak, vagy azok triplázódnak? Mert ha triplázódik, akkor talán érdemesebb az x3-mat feltenni. Nagyobbat nem akarok egyelőre, mert annyira még nem megy jól a játék, úgyhogy ez is elég kihívás lenne :) -
#22076 Még a Spellbreaker elött volt egy paladin de az kuka lett mert a kiget már lehetetlen volt vele megcsinálni ! -
#22075 A kieggel még nem játszottam habár Paladinnal eljutottam a kiegig de ott egy csapással kinyirtak mert rosszul farmoltam karit !
Meg már annyiszor kezdtem ujra a játékot hogy csak na meg mindig elölröl kezdeni ugyanzt már vagy harmadjára már kissé kezd unalmas lenni !
Majd ha nem jön be a Spellbreaker akkor majd jöhet a Diviner is ! :D -
#22074 Miért nem diviner-t (spirit+dream), ha még nem játszottál a kieggel?
-
#22073 Még nagyon régen évekkel ezelött amikor még kieg sem volt akkor végigvittem az alapot Batlemaggel (Earth+Warfare)
Most hogy akciós volt steamen elkezdtem egy Paladin karit (Storm+Defense)de elszurtam a kari farmolását ezért ment a kukába
most viszont inditottam egy spellbreakert (Spirit+Warfare) és mivel még csak za elején avgyok Megaraban ezért kértem egy pár informáciot !
Amugy sosem voltam a mágusbotok (staffok) hive inkább a meele fegyvereké (kard buzogány fejsze) stb..
-
#22072 Először azt kell letisztáznod magadban, hogy kb. milyen karaktert szeretnél.
Ternion attack akkor kell, ha mágusbottal harcolsz, nagyon jól erősíti egymást az eart enchantment, vagy a storm ninbus képességgel.
Ha nem bottal szeretnék harcolni, nem kell ternion attackra pontot tenni.
-
#22071 Kösz szépen az infot de ahogy elnézem ez az Onager egy Epic cucc !
Én még csak normalon vagyok és ott nagy részt csak sárgát néha zöldet és nagy ritkán kéket dob ! -
vasziszdasz #22070 Meg azt olvastam hogy a Ravages of Time-ot érdemes csak akkor kimaxolni ha nincs fent a TQ fan patch viszont ha fent van akkor nem érdemes rá pontot költeni ! Most hogy is van ez ?
Sztem inkább fordítva, mert alapból nem működik. -
vasziszdasz #22069 spellbreaker skill kiosztás -
vasziszdasz #22068 FElesleges. Azonnal lichre kell menni, az normálon egymagában leirt mindent. Aztán 1 dual wield, 1 horn + max passzívja, majd max ancientek. Itt ideje elkezdeni kimaxolni a covenantot a passzívjával együtt. Innentől a zászló meg az outsider kitolása következik, meg a lich 2. passzívja, de ez már bőven ráér.
A lényeg hogy legyen nálad legalább 1 Onager, de inkább 2 (ezért kell 1 dual wield). Kurvasok mana regent ad, szükség is lesz rá. A lich elvan magában, arra csak kezdésnél kell mana. Az outsidert, ancienteket, zászlót (1.30 óta sebzést is ad a minionoknak, de a komoly resistek miatt is létszükséglet normál felett), hornt viszont folyamatosan kell castolni, amihez a covenant önmagában is kevés. 1-2 Onager + mana regen cuccok, valamint jó sok INT, az is megdobja a mana regent. Fizikailag harcolni úgyse fogsz, nem kell semmi str/dex, csak a cuccaidat elbírd. Az Onager másik pozitívuma az élet regen, ez ellensúlyozza a covenant életfogyasztását. Természetesen kell 100% rec is. Viszont ennyi, más nem kell hozzá, semmilyen über fegyver vagy akármi, mégis az egyik legütősebb kari. A sebzése %-os (war horn), ezért tökmindegy hogy milyen moddal játszol, akár 100000000000000000x életű ellenfelekkel is ugyanolyan könnyen elbír, hiszen a % ott is %. A minionok csak kivégzésre kellenek, mivel %-os sebzéssel sose mész le 0-ra, csak nagyon kevésre. Akár 1 minion is elég, a többi csak meggyorsítja a haladást. Az ellenfelek folyamatos stunlockban vannak (nagyobb bossokat leszámítva), valamint a sok minion közt el se jutnak hozzád, így védelemre se kell költeni. Épp ezért egy idő után elég unalmas, nekem se volt kedvem elvinni lvl65-re. -
NeRo31 #22067 A termion attackot és a passzívját rakd ki először,sőt a passzívot maxold ki előbb!Meglátod tuti irtás lesz a karival!Energiaitalt viszont jó sokat vigyél magaddal mert zabálja a skill!Később ha sok lesz az intelligenciád akkor már nem lesz vele gond! -
#22066 Hello lenne egy kérdésem a spirittel kapcsolatban ?
Néhány fórumozó ajánlotta hogy próbáljam ki a Spellbreakert !
Na csináltam egy Spellbreaker karit is !
Eddig még csak a Spirit skill fára raktam pontokat képességekre még nem !
Aki jártas a spirit témában mire érdmes pontokat rakni ?
Gondoloma Lich Kinget érdemes lesz majd kimaxolni vagy nem ? xD
Meg azt olvastam hogy a Ravages of Time-ot érdemes csak akkor kimaxolni ha nincs fent a TQ fan patch viszont ha fent van akkor nem érdemes rá pontot költeni ! Most hogy is van ez ?
-
yc1980 #22065 Üdv üdv...
gondolkoztam 1 ütős pet-master builden :)
van valakinek tapasztalata?
én a warfare+spirit, illetve warfare+nature-n gondolkodtam!:)
alapvetően a BS-re építkeznék,és jó lenne elérnia 100 rece-et, mert ugye akkor az outsider és az ancestral horn is mindig rendelkezésre állna, nem beszélve a lich kingről,és a kellemes aurákról!:)
a másiknál szintén a BS lenne az alap,de mellé a farkasokat maxolnám, az ancentral horn mellett !
-
Majestic01 #22064 Oks. köszi -
yc1980 #22063 a másiknak is ugyan olyan verzió kell, viszont elég nagy hiányosságokat javít, pl a warfare triumph skillje többek közt:)
szóval megéri :) -
Majestic01 #22062 Oks. Köszi. megpróbálom.
Azt a patchet meg nem akarom fölrakni mert asszem amiatt nem tudtam multizni. -
yc1980 #22061 http://www.titanquest.net/tq-forum/threads/29712-REL-Bugfix-patch-1.17
erre gondolsz?
nekem fenn van, mondjuk ha telepítem a progit, én mindig felrakok rá 1 csomó patch-et, modot, miegymást:)
1 próbát megérhet:) -
NeRo31 #22060 Van valami patch ami megszünteti az "akadást" nekem haverom rakta fel és azóta megszűnt a legtöbb helyen!Az ítélet tornyába is megszűnt,előtte azt csináltam,hogy gyors beszaladtam az első újjászülető kúthoz és utána kiléptem és visszatöltöttem a karit na akkor jó lett!Próbáld meg! -
Majestic01 #22059 Üdv. yc1980 nagyon jól leírt mindent. Szerintem meg a Conqueror is nagyon jó. Nekem első karim volt, és jó is volt, de végül én is feladtam vele, mert rosszul kezeltem.
Az FPS leesésre, meg tényleg nincs magyarázat... ha mindent kikapcsolok, és leveszem min-re, háttérbe semmi futó alkalmazás nincs, és akkor is leesik...legújjabb Forceware is fent van. Úgyhogy erre nincs magyarázat:S tegnap este még hádésznál is leesett 5-10 FPS-re... meg is haltam vagy 10-szer. -
yc1980 #22058 Üdv üdv,
az fps leesésre...nos sajnos a játék iylen téren nem túl jól optimalizált:SSS
próbáld meg feltenni a legfrissebb drivert a videokártyádhoz, és játék közben, minden mást kikapcsolni, ami fut a háttérben..nekem nem szokott annyira leesni, bár van, hogy xmaxban néha besűrűsödnek az események, és akkor 1 pillanatra megáll,majd felpörög, ez sajnos benne van...de a Te gépeddel lehet valami :S
ha más nem próbálj meg levenni valamelyik beállításból arra az időre, vagy bekapcsolni a v sync-et ,más 5let nem nagyon van,de nézelődöm majd fórumokon, hátha...
a brigand, a hunter és a rouge ötvözése, igazi bosskiller :) bár a moboknál kissé szenvedős lehet, mivel nem nagyon van tömegre ható támadása:)
de ajánlom még a brigand mellé a spellbreakert, a templart, a harbingert vannak jó kasztok..elsőre nem túl jók a hibrid classok lásd pl a guardian:) inkább tisztán harcost indíts:)
harcos kasztok: warfare, hunter, defence, dream,spirit( bár az utóbbi 2, mágusnál is megállja a helyét) :)
no meg ajánlom a http://www.titancalc.com/ oldalt, segít eligazodni, és számolgatni!:)
és a szintekhez kapcsolódóan..ez nem feltétlen 1 lineáris játék, bizonyos szakaszokat, újra és újra végig kell járni, azaz farmolni :)
és ahogy az előttem szóló is mondta, a questeket érdemes mind-mind megcsinálni, igen sok xp-t adnak :)
a másik...act4-ben különösen fontos szerepet kapnak a resist-ek, főleg a pierce, és idővel a másodlagosak is,lásd bleeding :)
fejlődj pár szinten, csatázz újra a telkinekkel,a titánnal és szerezz be minél több, jó cuccot!:)
-
#22057 Kösz szépen de ez a Brigand kari pontosan melyik 2 szakértelemnek az ötvözése ? Mert még nem késő újat kezdeni és még csak Megaraban vagyok az új karimmal !
-
Majestic01 #22056 Az a lényeg, hogy minden helyet járj be, akkor magas szintű leszel te is. Meg a küldiket is csináld meg mert sok XP-t adnak. Én amúgy a Brigand karit ajánlom dárdával, és shield-el. Hihetetlen erős. -
Majestic01 #22055 Üdv.
Köszi. ÉS amúgy Te nem tudsz valami módszert, hogy lehetne azt megcsinálni, hogy ne legyen 10 FPS-em a Judgement templomba? Maxon fut a játék, de annál a résznél mindig lemegy:S -
#22054 Na én befejeztem a játékot ezzel a Paladin karakterrel mert a Titan Quest kieg egyszerüen végigvihetetlen 10 szinttel magasabb monsterek vannak (lvl42) már és egy csapással megölnek ! És nincs kedvem 16 millioszor ujra megcsinálni az egészet !
Talán a Guardian karakteremmel több szerencsém lesz !
-
yc1980 #22053 recharge:)
újratöltési idő:)
sok skillnek van cooldown-ja,nos a recharge ezt csökkenti százalékosan:)
100recnél minden skill, lásd pl a phantom strike, mindig használható egymás után:) -
Majestic01 #22052 Hali!
Mi az a rec? :D
-
yc1980 #22051 Üdv üdv:)
ha kiamxolod és +4 skilled is megvan,akkor 4 farkasod lehet:)
legenden már igen durva hp bónuszt kapnak, eléggé életképes lehet!:)
főleg ha van másik peted, vagy aurád, vagy cuccod ami ad nekik bónuszt is!:)
ezért igen durva pl 1 nature+warfare :) mert ugye a battle standard és a 4 farkas, nos hát eléggé bosskiller :)
vagy a spellbreaker ,szintén BS+ ancestral horn +lich king + outsider és mindez 100 reccel, sok sok mana regennel...hááááááát :))))
Azért vagytok alacsony szintűek, mert keveset farmoltok :) én a titánt, ha nem überben vagy xmaxban játszom, akkor mindig vagy tucatnyi alkalommal farmolom :)
a játék normálon a legnehezebb, ha jól fejlesztesz és sokat farmolsz, mert epic-re, legendre már eszméletlen jó cuccaid lehetnek és sok skill is elérhetővé válik!:)
szóval kitartás:)
bár én normál után mindig megpihenek és nekivágok 1 másik karakterrel a Lilith-nek!:)
A skill pointok elosztásán még lehet kozmetikázni a megfelelő NPC-vel, azonban az attribútum pontokra figyelni kell már az elejétől, mert ha rosszul pakolod, akkor epic-en, legenden csak a szívás vár,de az jó keményen!:)
-
#22050 Jah én is valami iszonyat nehezen öltem le Typhoont és lvl 33-lént jutottam oda !
Lehet azért mert én is elszúrtam a skill pontok elosztását !
Évekkel ezeleött amikor z alapjátékot vittem végig akkor nem volt ilyen gond akkor frankó volt minden ! Simábn leöltem Typhoont!
Persze akkor Earth+ Warfare párositás volt !
Habár most elkezdtem egy uj karaktert egy Guardiant (Nature+ Defense)
Eddig még nincs gond vele ezek a farkasok nagyon bejönnek szinte mindenkit leölnek és elég erősek és az életük is regenerálodik eddig még csak 2-öt tudok megidézni azt irja mgasabb több farkast is megidézhetsz ! Szóval magasabb szinten is marad csak 2 farkas vagy lesz több is ? -
#22049 Anno én 31-esen jutottam el Typhon-hoz. És valami irgalmatlan nehezen öltem le, volt vagy 100 hp poti, meg kb 15 visszarohanás. Az a kari Conqueror volt, és abba is hagytam, mert nem jól kezeltem. Most Brigandal nyomom, és most kezdem majd legend fokozaton. Amúgy, ha végigvitted, érdemes elkezdeni epic-en, majd legenden, mert legenden rengeteg új főellenség lesz. -
#22048 Jah vettem észre aZ Immortal Throne még csak most kezdödik !
Habár az alapot 83 óra alatt vittem végig (játékidö).
És még csak most kezdödika kieg ! És már olyan cuccoka vannak amit eddig se nagyon láttam és már eleve ugy kezdödik hogy már nálam szinttel magasabb monsterek vannak !
Azt hiszem a kieget nem fogom véginyomni mert az alap játék vége piszok nehéz volt mivel lehet hogy nem éppen a legjobb döntést hoztam ami karimat illeti !
Amugy lvl 33 Paladin vagyok ( Storm+Defense) -
#22047 Igen, mert a kiegben van egy teljesen új, nagyon sok küldetéses act, amit először én utáltam, de most már nagyon is tetszik. És talán az a leghosszabb act, úgyhogy hajrá. -
#22046 Azta a leborult szivar végitt most esett le az állam !
Éppa Titan Quest Kiegjévle játszottam az Immortal Throne-al erre mire eljutottama Wusao hegyig Távol-Kelet na az a pálya kész idegbaj volt ott már mindenki lvl 40 volt miközben én csak lvl 32 vagyis 8 szinttel magasabbak voltak nálam (Tűzsárkányok Fagysárkányok Sárkágygyik mágusok Csontvázmágusok) jött a 3-dik telkina ki lvl 38 volt és utána egyből jött az Olympos mondom WTF ? Csak 3 Act lenne a játék de vazze az Olymposon is már lvl 40-42-es monsterek voltak (Cyclops, Minotaur Lord,Gold Soldier,) és a végén ott volt Typhoon a Titan na az is elég idegbaj volt elhasználtam vagy 50 health potiont !
Erre mikor kinyirtam persze nem dobott semmi értelmeset és beléptem a portálba akkor egy teljesen uj helyszinen kötöttem és látom hogy ACT IV és még van legalább 6 különbözö helyszin a térképen !
Na vazze mondom erröl se tudtam mivel az alap Titan Questben miután kinyirtam Typhoon-t vége lett a játéknak de itt közel sem lett vége ! -
#22045 Üdv. Nem tud vlaki valamilyen megoldást arr a problémámra, hogy a 4-ik act-ban, a Judgement templomba mindig lemegy 10 alá az FPS... levettem a grafikát min-re ugyanaz.... valaki segítsen, mert így nem tudook továbbjutni. Köszi -
#22044 meg kell adni neved címed bankkártyaszámod és párszor a továbbra nyomni
paypal is jó -
Majesty #22043 Nekem csak a kieg kénne az alap eredeti.cd galaxisbol probaltam rendelni de mindig azt irja nem értelmezhető rendelés igy el is ment a kedvem a rendeléstől meg amúgy se szeretek rendelni jobb ha be megyek 1 üzletbe és ott megveszem.steamen meg lövésem sincs hogy kell rendelni. -
#22042 Steamen amikor nagy akció volt 5 Euroért árulták a Titan Quest Goldot !
Annyit nekem simán megért főleg hogy lehet benne multizni igyis 3-an szoktuk tolni esténként amikor ráérek !
-
yc1980 #22041 üdv
http://www.supergamer.hu/titan-quest-gold-edition-p-10705.html
http://cdgalaxis.hu/PC/8760/titan-quest.html
http://www.arukereso.hu/jatekprogram-c3255/thq/titan-quest-immortal-throne-pc-p39122931/?utm_source=vatera&utm_medium=affiliate&utm_campaign=bottom&utm_content=1
sok helyen lehet kapni,még mindig nem túl olcsó,de 1 iylen játék megérdemel, kieggel 3-5K-t!:)
-
Majesty #22040 Igen azt kénne de nem látom sehol.Rendelni meg nem tudok. -
Speedy86 #22039 Persze van. meg kell venni a játékot és titokba tartani a cd keyt...