Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdv üdv😊

Speedy. én a helyetben inkább erõre tennék, és ami kell a cuccokhoz csak annyi dexet😊 olyan 350-400 dexel már lehet boldogulni, minden más mehet az erõre😊

pisztácia😊
az ellenállásaidat turbózd fel,fõleg a méreg és a villámot, és amikor látod hogy megjelennek a meteorok árnyékai,akkor fuss arrébb,az rögtön emgöl😊
van 1 hosszabb módja is..beállsz biztonságos távolságba, és elkezded lõni íjjal😊 ez van, hogy akár fél óra is lehet...:S
jah és még 1, amikor tüskéket növeszt, akkor ne támadd szintén Instant halál lehet😊
amikro villámokat szór, vagy mérgez, akkor lehet közel menni hozzá könnyedén, a megfelelõ ellenállásokkal😊
milyen karaktered van?
pisztácia
Üdv. Valaki tudna adni valami tanácsot, hogy lehet legyõzni Typhon-t? Közelébe megyek és bármit csinál megöl...:S pls help

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Hello!

Nem tudom él-e még a fórum egy kérdésem lenne. van egy 27es warfare-m és most akarok másodlagos skillt választani. Hosszas olvasgatás után a Spellbreakerre esett a választásom. Kérdésem annyi lenne, hogy a STR-et és a DEX-t milyen arányban kell húzni? Vagyis az itemek miatt érdemes egyszinten tartani vagy valamelyikre több kell?
pisztácia
Köszi.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Terensz
Hülyeségert írtam :-)
A skilleket visszavonni kék gömbös fószernél lehet :-) Artifact-et összerakni és tárgyat relictõl szétválasztani villámosnál :-)

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Jah, még valami: nem lila gömb, hanem sárga villám, és nem Egyiptomtól, hanem Megara-tól van szinte minden városban.

Lunki88
Damage per second
pisztácia
Üdv. Mi az a dps?

Terensz
Egyszer majd készítek egy artifact kisokost, ha lesz sok idõm.

Párat azért kiemelnék, hogy mit érdemes kirakni:

Level 5+: Star Heart, Molten Orb, Deathrattle (mindhárom: dps)

Level 10+: Shroud of Eternal Night (dps)

Level 20+: Soul Shiver (lifeleech)

Level 30+: Shadow Veil (dps), Fury of the Ages (védelem)

Level 45+: Symbol of the Polymath (dps), Glorybringer v. Thoth's Glory (+1 skill), Blood of Ares (dps), Knot of Isis (regen, avoid projectiles), Marduk's Tablet of Destiny (%int, 10 sec sebezhetetlenség), Ikon of Zeus (% fagy + villám-sebzés)

Még pár darab lehet, hogy használható, ezek közül egyet-kettõt mindenképp megéri kirakni attól függõen, hogy milyen karaktert szeretnél.

Terensz
Nem kell level 20-ig várni.

Minden artifact esetén annyi a biztos info, hogy melyik fokozat (normal, epic, legend) melyik act-ben pottyanHAT.

Ha akarsz artifact-et, elõször nézd ki, hogy melyik kell.

Act I-esekbõl a legjobb alacsonyszintû (level 10) cucc: "Shroud of Eternal Night"

A recept bárhol pottyanhat act 1-ben, de legnagyobb esélye a kentaur melletti ládában, vagy Alastornál (athéni boss), vagy a knossosi telkine-nél (Megalesios) van.
Artifact-tel jobb lesz neked, úgyhogy ha nem esik egybõl: farmolj.

Egy nagyon jó Titan Quest helpet korábban linkeltem, de nincs idõm/erõm visszakeresni, hogy hol :/ Abban rendszerezve találjátok az összeset.

pisztácia
Egy híd volt, amit nem láttam.

pisztácia
meglett, köszi.

Ha jól rémlik a tekercsszoba után van egy feljárat a sivatagba.
pisztácia
Valaki help pls. Elakadtam... megszereztem a tekercset, amit egy nagy bogár õrzött lent a könyvtárba, utána, megöltem egy quest boss-t is, de utánna nem tudom merre kell menni... pls help vmi templomba kéne vinni a tekercset, de semerre se lehet menni.

Köszi

pisztácia
Köszönöm szépen a segítséget.

Ha megvan a kieg, akkor lvl 20 körül kezdenek majd esni idõnként receptek, amikkel három teljes relicbõl vagy szörnykomponensbõl csinálhatsz artifactot, ami mindenféle bónuszt ad ha felveszed.
Egyiptomtól kezdve a városokban van egy fószer akinél pénzért meg tudod változtatni a skillkiosztást bár azt hiszem a masteryt nem. Lila gömb van a feje fölött, errõl felismered.
Ám,, ha formázom a gépem, mit kell csinálni hogy akarim megmaradjon? Formázás után? Köszi

Hát nem tudtam már megváltoztatni, így maradtam Conqueror, de nagyon tetszik. Õ is tudja magát jól gyógyítani, és szereztem is egy kék kardot. Vmi eszméletlen jó fegyó. Ja, és most értem át act II-be, Egyiptomba, de ma már nem játszom. 😊 Kicsit durva volt, hogy két boss-t raktak be egymás mgõ act I végén... megszenvedtem...😄

Terensz
Conqueror elsõ karakternek tökéletes.
Nekem van egy level 69 példány, és szeretem, nagy dps-e és egész jó védelme van. De defense-hez szerintem a dream az abszolut legjobb. kb 700hp/sec regent össze lehet neki hozni, adrenalinnal 1000 fölé mehetsz bõven. Meg amúgy is a legdurvább tank :-) Semmilyen disable (stun, háló, fagyasztás, stb) nem hat rá (a defense miatt), distortion field pedig folyamatosan triggerelõdik, sima mobok egyszerûen nem tudnak megölni. Bossok sem nagyon. Rengeteg bónusz hp és manaregen, dream és defense miatt is bónusz DA, fincsi mastery-kombó <#finom>

Terensz
Hohó, mennyi új üzenet :-)

Pisztácia: második mastery-t egészen addig meg tudod változtatni, amíg egy pontot sem raktál rá. (Undo mastery, jobb felsõ sarok)

pisztácia
Meg azt is szeretném megkérdezni, hogy 14es vagyok és a második kasztot nem lehet vhogy megváltoztatni már? az teljesen végleges?

pisztácia
Értem, és mi az az artifact?

"Through" a kulcsszó, csak keresd meg a kijáratot és menj tovább.
"mit csináljak vele"- rakd össze a hármat (jobb klikk egyikre, utána bal egy másikra), aztán vagy beteheted egy cuccodba ahol az adott bónuszt adja, vagy spórolsz hogy késõbb artifactot csinál belõle.
pisztácia
Üdv. Lenne két kérdésem. Az elõbb jutottam el Delphi-be, onnan meg az volt a Fõ küldetésem, hogy Seek Answers through the parnassus caves. Nos, én az egész barlangot bejártam, mindenkit megöltem, de nem tudom mit kéne ott csinálni? pls help
Másik kérdeésem, hogy az Essence of the valor of achilles relicbõl, mind a 3 item meglett. Most mit csináljak vele, mire jó? Köszi.

Na ennek kb. minden szavát meg eleht cáfolni, de most nincs idõm rá, dolgozni kell. ^^
Üdv. Na végülis Conqureror lettem, és tetszik is. Most azt kérdezném, hogy nagyon keveslem a P atk-m. vagyis az erõm, kicsiket sebzek:S
A defem az egész jó már 98 körul van, de a p atk az csak 30 koruli.... hogy tudom növelni az erõm? Ja amugy lvl 9es vagyok. Köszi!

pisztácia
Köszi

FSpofon2
documents/my games

Arab money

pisztácia
Üdv. Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a játék, hol tárolja a mentést, hogy ki tudjam írni pendrive-ra, mert ha összeomlik egyszercsak a gép, nem akarom elõrõl kezdeni. Thx

Na, pls írjátok le akkor, hogy milyen masteryket válasszak, azon belül melyik skillre gyúrjak, és a szintenkénti +2 pontot mire érdemes rakni? PLS

Nos, már rájöttem hogy a kiegbe nyomni kell az ALT-ot, hogy felvehessek vmit. Most lettem lvl 2-es, akkor msot mit válasszak? és mit +oljak a karakternél?

Meg most nézem, hogy az miért van hogy ami földre esik tárgy, nem tudom felvenni???:S

és igen, megvettem regel a kieget is. Cd galaxisba, nem volt olcso a kettõ együtt, de ha segítetek játszani, akkor megérte...😊

Oks. Akkor indítok egy harcost. Milyen masteryt valasszak akkor majd asszem lvl 2-esen, meg 8ason? és melyik skilleket tanuljam be vele?
Továbbá, hogyan kell dye-olni? köszi

Üdv,

azért szerintem elsõre, jobb 1 tiszta harcost indítani, mint 1 csatamágust !😊 és a hódító megfelelõ,mert elég életképes! Én is jobban szeretem pl a spellbreakert, vagy a harbingert,esetleg a haruspexet!😊 de elsõre talán ez könnyebb!😊
a warfare szerintem messze nem oylan gyenge kaszt, mint mondjátok az onslaught zseniális,fõleg 1 attack converted to health fegyverrel, vagy inkább kettõvel!😊 aztán ott van még a battle standard, ami az egyik legzseniálisabb skill a játékban!😊 az ancestral horn is sokat segíthet, hisz a +5 harcos igen jól jöhet nagyobb csaták közben, fõleg a BS-el egyetemben!😊 ha megvan a kieg, akkor a warfare+defense helyett ajánlanám inkább a warfare+dream-et!😊 a Phantom strike ás a különbözõ trance-ek sokat segíthet, a regen-t adok a játék elején, az ellenállás csökkentõ a játék végefelé!😊
Csatamágussal, ha nem tudja az elején mit érdemes, miylen skilleket,é shozzájuk milyen cuccokat, akkor bizony a sok halál elveheti az ember kedvét!😊 Ezért is ajánlottam 1 rendkívül masszív karaktert!😊
és még 1 kieg.. a játékban az árusoknál, nos hát igencsak silány cuccok kaphatóak, sokkal, de sokkal jobbak esnek a ládákból,ellenfelekbõl vagy azok Orbjaiból!😊
egyébként meg ugye 2 fegyverkombináció lehet Nálad,én ha DW-s class-t indítok,akkor az egyik slotban van 2 fegvyer,lehetõleg jó gyorsak és ActH,vagy az egyik resist csökkentõ, míg a másik kombóban 1 masszív fegyver, és 1 jó kis pajzs, ha netán mégis sikerül blockolniuk,és bennragadok a tömegben,akkor 1 "w2 gomb sokat segíthet,pláne ha a DA felugrik mondjuk 1200-ról 2800-ra!😊
Egyébként ezért mókás az underlord, mert beletúr a játék mechanikájába, és a DA,OA értékek másként számolódnak, ezért is szenvedtem vele az elején!😊
Jah és ugye Õ szingle kampányban játszik, szóval a multiban elõnyt jelentõ buffok,aurák,skillek...még távol állnak tõle!😊
A ranger valóban nem rossz karakter,1 próbát megérhet,de õ inkább dárdával,kardokkal,és/vagy nyíllal harcol, ez esetben a fejszéket el lehet felejteni!😊
a patchekrõl, modokról már régóta akarok 1 gyüjtést,ha ma lesz idõm otthon,akkor össze is dobok 1-et,hátha még valaki mást is érdekelnek az efféle finomságok!😊
és igen a spellbreaker az egyik,ha nem a legjobb harcos karakter!😊 én is kedvelem,fõleg underlordban!😊))
Ja, és utolsó HSZ-ként megkérdezném, hogy milyen patcheket rakjak majd fel, és pls adjatok hozzá linkeket is. Köszi
bocs a ssok HSZ-ért.

Továbbá azt is írjátok le pls, hogy kell dye-olni. Meg, hogy ez a kifejezés "nrg-d" mit jelent? Mert, hogy a fenti banner linkjén olvastam, hogy a ranger az igazi kezdõkari. SZerintetek is?

Ha lvl 8-tól defense-t választom, akkor ahoz mit válasszak elsõ masterynek, hogy fasza kis kari legyen? Mert varázslót semmiképp nem szeretnék.

Értem. Amúgy, akkor szerintetek mint nagyon kezdõ, milyen karakterrel kezdjem el? És milyen masteryket használjak, hogy végigtudjam vinni, és megismerjem a játékot?

Terensz
Én a warfare-t nem szeretem. A dodge-ok nem stackelnek, damage resist játék végén nem ér semmit (fõleg, ha magas a defensive ability és az avoid projectiles), onslaught jó nagyon, de ha épp nincs rajtad, nem látod a tényleges dps-ed, movement speed növelés onslaught-hoz kötve fölösleges - úgyis kirakod a 166%-ot, attack speed jól jön, de megintcsak nem látod a tényleges dps-ed. Battle rage - ugyanaz: nem látod a dps-ben, ráadásul vagy triggerelõdik, vagy nem. Dual wield erõs, de így bukod a pajzsot, resisteket, DA-t, hp-t, miegymást. Onslaugt karika elvakít, nem is látod rendesen a karaktered. War horn bossok ellen semmit nem ér. Ancestral horn: nagy rajta a CD.
Weapon training nagyon jó, de a lényegen nem sokat változtat.

Inkább a defense-t, huntingot szeretem a harcos mastery-k közül.

A spirit tényleg jó.

Ennél jobb a warfare-spirit, van 7 csicskád, stunod, %élet sebzésed, -életres aurád. Tankol is, irt is. ^^
FSpofon2
direct2drive.com-on keddig v. szerdáig csak 6 euro most a kettõ.

Arab money

Lunki88
Érdekelne amúgy hogy miért steamen akarod megvenni? Szerintem ott a legdrágább. :S
Köszi a nagyon korrekt hsz-t, kicsit vissza is hoztad a kedvem a játékhoz. Jövõ7en megevszem a steam-en a kieggel együtt, és akkor kezdem újra, warfare-t csinálok, defense-el. Másik, tudom, sok cuccot dobnak a mobok, de alig tudok eltenni párat..., így mindig jobbakat raktam csak el, és adtam el. Köszi mindent, akkor jövõ7en remélem itt lesztek még és segítetek majd....😊

Terensz
Üdv!

Elõljáróban: az yc1980 mester által leírtaknak mindig hiszünk, mert aki évek óta játszik és über xmax Lilith-et tol, annak a Titan Quest-tel kapcsolatban mindig igaza van <#worship>

Én viszont szeretem keverni a harcos és varázsló mastery-ket.
Több oka van, elõsorban a multiban nagyon nagy hasznát tudják venni a többiek a petednek, a védõgömbjeidnek, az auráidnak. Másrészt: a sima harcos mastery-párosításokkal nem tudod spammelni a képességeidet, mert nagyon kevés az energiád és az energia-regened. Harmadrészt: minden varázsló mastery rejt valami nagy bónuszt a harcos-osztályoknak, egyik többet, másik kevesebbet.
A föld specialitása pl. az - harcos szemmel- , hogy csomó bónusz fizikai sebzést ad aurában, tehát minden szövetségesnek, meg egy (elég energiaigényes) képessége van arra, hogy a körülötte állókat "megpuhítsa".
A természet megduplázza az összes szövetséges hp-ját, és 10 total speed-et ad mindenkinek. Azaz: ha öten vagytok, akkor kb. 40.000-rel növeli meg a csapat hp-ját, és nagyon sokkal a csapat dps-ét.
A storm nem ad bónuszt aurában, de a csapatnak akkor is hasznos tud lenni közvetve. Én a defense-szel ajánlom, -100 recharge-ot kirakva (minden képességedet azonnal varázsolhatod sokszor egymásután). Bossokat gyönyörûen tudod tankolni vele, még ha hármasával is jönnek.

Az avenger (vadászat-föld) az egyik nagy kedvencem, íjász és varázsló egyszerre. 2 aura a csapat dps-ének növelésére, tûzpajzs mindenkinek, +100 méreg-ellenállás mindenkinek, nagyon erõs tank-pet. Hmm, igen, kell <#finom>

a kék csík az energia,fõleg varázslóknál fontos, de nagyon sok képesség energiát igényel! gondolkodtam, milyen óriásról is beszélhetsz, merre jársz? : hányadik szintû vagy? mire pakoltál pontokat? leginkább csak erõre, és ügyességre kellene!😊
Üdv üdv,

igen a kieg. beleépül a simába, ott is érzed majd jótékony jelenlétét és a végén kapsz még 1 fejezetet, mint a Diablo 2-ben!
Warfare mellé, nos hát inkább a defense-t dream-et esetleg a huntert ajánlanám, de még a spirit is jópofa!😊
A mágust és a harcost keverni véleményem szerint nem kifizetõdõ ebben a játékban,fõleg nem elsõre!😊
Ha ilyen könnyen levernek, annak 2 oka lehet, vagy nem jó a karaktered, vagy még túl korán jutottál olyan helyre, ahová nem kéne!😊 Az ilyen játékokban, a végig játszás nem teljesen lineáris, hanem újra és újra bejárod a régi területeket, fõleg azokat, ahol minél nagyobb, és több láda van!😊 Továbbá a lényekbõl is potyognak ki ereklyék, amik késõbb igen hasznosak lesznek!😊
Mivel még a játék elején vagy, kezd elölrõl. Javaslom a warfare mellé a defense-t Neked, és minden csillagos ellenfelet, többször is gyõzzél le. Ezáltal szintet is lépni fogsz, erõsebb leszel és több cuccból, pénzbõl gazdálkodhatsz !😊
A pókoknak többnyire méreg és fizikai sebzésük van, ezen ellenállások növelésével, sokkal hatékonyabban küzdhetsz ellenük!😊
A látszat ellenére ez 1 elég összetett, de annál addiktívabb játék !😊
Na, végul earth-öt választottam, de abba is hagyom. Tök értelmetlen game. Elõször vmi 16osóriást kéne megölnöm, ami 2-õt üt rám, és megöl, megy vmi pókot, aminek ismét 2-3 ütés avgyok, mikor az árusoknál lévõ legjobb cuccaim vannak, és encsizve is van...Nekem ennyi volt a game, értelmetlen így.

Meg lenne olyan kérdésem, hogy a kék csík az mi? Mert mindig maxon van es meg se mozdul.

Na most lettem lvl 8. Akkor mit tanácsoltok?