23078
-
NeRo31 #22118 Egyenlőre jól halagok a spirit+nature karimmal!Most járok knossosba lvl 17 vagyok!
Eddig ezt fejlesztettem!
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Soothsayer&master1=2&master2=4&sa=0&m1=16-3-0-12-5-0-1-0-0-0-1-6-0-0-0-0-0-0-0-0-0&m2=4-0-0-1-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0 -
NeRo31 #22117 igen ez level 60as skill táblázat... -
Majestic01 #22116 Oks. Köszi, akkor megnézem, én is azt a kasztot. Esetleg leírnád lvl 20ig, milyen skilleket fejlesszek? milyen fegyvert használjak? Köszi. -
#22115 Nálama Spellbreaker van jelenleg Spirit + Warfare !
Spiritnél van a Lich King !
Nálam Lich King + War Horn és már lehet is irtani a Doom Horn még fejlesztés alatt !
És persze késöbb ott lesz majd az Outsiders a Spiritnél és a Ancestral Warriorok a warfare-nél ! -
Majestic01 #22114 Üdv. Nagyon tetszik a Lick king summon. Nos, az melyik kasztnak van, és milyen kasztot ajánlotok mellé? Inkább harcos karit szeretnék. iköszi -
nedeljko #22113 Jó az a spirit+nature!
A vége felé már egész díszkíséreted lesz, persze hogyha rágyursz az idézett lényekre! Nálam 3 farkas 1 nimfa 1 lich king és ugye néha a nagy démon :)
-
Majestic01 #22112 Hát én is úgy érzem...:D -
keysersoze #22111 Elég karcsú. -
keysersoze #22110 storm+spirit
earth+spirit
storm+earth
Az első 2 a legjobb folyamatos haladásra, az utóbbi nagyobb dmg-t tud kihozni (squall + eruption). És végül tekinthetjük varázslónak a spellbreakert is. -
Majestic01 #22109 És ez kb 60 körül volt? -
NeRo31 #22108 Elkezdtem egy spirit+nature varázslós karit!Kíváncsi vagyok mi lesz belőle... -
NeRo31 #22107 Nekem ilyen volt a skill tábázatom!A kari nincs meg mert kb. egy éve játszottam és letöröltem...
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Brigand&master1=6&master2=7&sa=0&m1=32-8-6-1-0-1-1-0-6-1-0-0-12-0-1-1-8-0-8-0-0-0&m2=32-0-0-6-0-12-1-0-2-0-0-8-0-1-8-10-1-0-6-0-6-0-0 -
Majestic01 #22106 Na, de amúgy, ha van valakinek 60 körüli brigandja, és spear-rel nyomja, az linkelne nekem képet a karijáról? Ja meg örülnék egy titancalc-os skillelosztásnak is. 60-as brigandhoz. Köszi. -
nedeljko #22105 Nekem nem igazán tetszik a TQ ritkaság dobási rendszere.
Pl a kék lila cuccoknál van amiket iszonyat sokszor dob valamit meg szinte egyáltalán nem. Legtöbbszőr mindig találok egy lilát amit a következő 5 sem tud überelni.
Mivel az alapjáték pályáit már nagyon unom ezért elhatároztam, hogy több karaktert nem indítok. AZ utolsóval pedig a defilerrel felszoroztam a dobási rátát 500ra, hogy mindenem meglegyen.
Az a tapasztalatom, hogy valóban vannak bizonyos cuccok amik mindenhol eshetnek és nagyon sűrűn pl griefmaker És vannak amik így 500x-osan is csak ritkán lehet fellelni. Sőt veztek egy füzetet amiben feljegyzem az összes cuccot, hogy a szetteket is jobban nyilván tudjam tartani. És van így is egy csomó hiányos szettem még a normál pályákrol.
Jobb lenne, hogy amit egyszer már megtaláltál azt mégegyszer nedobhassa.
A másik, hogy sztem nagyon elkényeztették a dream ágat. Jóval több cuccot lehet találni, hozzá mint a többi ághoz. -
NeRo31 #22104 Igen kesztyű!Érdemes kifarmolni!Van egy táblázat amiben írják hány %ban dobja a cuccot!kb. minden 250.re dobja!Ha x maxon farmolsz vagy akár x2-ön akkor 9db gorgó van egyszerre!Legrosszab esetben is kb.20-30szor kel lenyomni hogy dobja!Volt mikor nekem másodikra kidobta! -
mikusmate #22103 Egy nehézségi szinten található Arcane formulákat bármelyik boss dobhatja az adott szinten, vagy az is meg van határozva, hogy melyik boss melyik formulát dobhatja?
Olvastam, hogy a Blood of Ares divine artifact is epicen esik, és majd azt muszáj lesz megszereznem (na meg persze a többi hozzá szükségest), ahogy néztem. -
Majestic01 #22102 Ja, megtaláltam azt az itemet neten, de az micsoda? Kesztyű? -
Majestic01 #22101 Ja, meg most nézem, hogy reggel még öcsém volt bejelentkezve...:D na mind1, most az én accomról írtam. -
Majestic01 #22100 Itt a fegyver. Ennél jobb szerintem nem is lehetne:) -
Majestic01 #22099 Milyen item az a Stonebinder's Cuffs? -
NeRo31 #22098 Nem tudom milyen dárdád van de szerintem az "fogja"vissza a sebzésedet!Ezt szerintem még epicen találtad Hádész birodalmába!Ennél szerintem egy kereskedőnél is találsz már jobbat!Ha lenne róla képed megnézném... -
NeRo31 #22097 Ha valaki tudja honnan tudom leszedni a mastery mod-ot és,hogy hogyan és hova kell feltelepíteni azt megköszönném! -
NeRo31 #22096 Hát igen!Jó tárgyaid vannak de az átlagsebzésnek kb. 2000-körül kéne járni!Főleg mert a brigand a legnagyobb sebzésü kari!Ha jól látom a képet legenden nyomtad a minószi labirintusba!Érdemes lenne visszamenned a 3gorgót farmolni hogy kidobja a Stonebinder's Cuffs-ot!Az +3at ad minden skill-hez!Na az megdobná a sebzésedet! -
#22095 Jah, minden cucca saját, igaz előző karimmal sokat farmoltam legendaryn a titkos helyet, ahova kell az overlord item. Alexander cuccokból 3 van. A ruha, cipó, sapka. -
#22094 Itt a brigandom, 57-es, és most vagyok legendary szinten...tudom resist kevés majd teszek resist ékszereket. -
#22093 Félre értettél, nem azt írtam, hogy semmiképpen ne csinálj summonert, csak a "hadilábon állok a varázslókkal" megjegyésedre reagálva tettem szóvá, hogy csak akkor vágj bele, ha lesz hozzá türelmed.
Az én summonerem még törpe, így nem mernék tuti tánacsádó lenni, nekem is gondjaim vannak vele, ha sok ellenfél zúdul ránk, s a summonokat leverik (többek között azért, mert nekem is csak a talált cuccok vannak), a hozzászólásom csak a türelemre vonatkozóan írtam. -
NeRo31 #22092 Akkor milyen varázslós karit érdemes csinálni?Fegyveres karit szinte a létező összeset végigjátszottam,varázslósból csak a spirit+dream ot!
mikusmate:igen,ha a fire resist-et felnyomod 80%ra akkor nem lesz gondod Talossal!Még akkor is told fel maxra ha esetleg a dps-es kisebb lesz!
pisztácia:milyen értékekkel rendelkezik a brigandod?Írd le! -
mikusmate #22091 Amíg nincs megfelelő zöld, addig jó a lila :) Úgy tudom, hogy normális stattal rendelkező zöldet azért nem 5 perc kifarmolni. Mindenesetre azért egy epic SBC-t megpróbálok szerezni a gorgon queenektől, na meg hátha esik valami a chestből is. Ma esett is egy Amulet of Hygeia, ez azért jól fog jönni néhány boss fightnál majd a nagy resist hiányban.
Btw... tekintve, hogy nemsokára elérek Knossos Palace-ba, olvasgattam a sok rémhírt Talosról. Melyik resisteket toljam fel, hogy egyáltalán legyen esélyem? :) Stun és Fire? -
#22090 Persze, ne nyilaskéent, hanem spear-el. -
#22089 Üdv. Nekem van most egy 56-os brigandom, és keveslem az értékeit. Ha van valakinek hasonló szintű brigandja, írja már le pls a dps, attack, def, atk speed értékeit. köszi. -
#22088 Amíg kifarmolsz vmi érdekeset, átérsz hellre. Haladj epicen, majd esik 1-2 cucc (általában szarok). Úgysem lilát érdemes tolni, hanem zöldet... -
yc1980 #22087 üdv
én epicen csak annyit farmolok, ami a relicekhez .s chrmokhoz szükséges, no meg xp cuccok legenden lesznek igazán jók:)
az epic gear a túléléshez kell igazából, no meg a játék élvezete, hogy esik valami jó!:) bár van 1-2 jó epic recept, amik miatt érdemes lehet:)
-
mikusmate #22086 Epicen már megéri farmolni a bossokat? Még csak az elején vagyok (Polyphemus), csak tudni akarom, hogy megéri-e rászánni az időt kékek esetleg egy-két lila reményében. Tudom, hogy csak bizonyos lilák eshetnek epicen, de ezek között is van jópár, ami jó lenne a karakteremnek. -
#22085 Ha nem igazán szereted a varázslókat, nem biztos, hogy jó választás a summoner, bár te tudod mennyi türelmed van.
Ami nekem van még csak 35-ös, s bizony mostanság szenvedek vele én is, jónéhányszor behalt.
Typhon nem volt gond, igaz a summonokat pillanatok alatt lenullázta, de körbe-körbe futkosva előle megsütöttem a vulkánnal.
Gondom olyankor van, akikor gyors ellenfelek csoportosan szakadnak a nyakamba.
Sárkányfajzatok, tigrisemberek, életszívók ellen gyengék (még) a summonok, s ha azokat leverik kisebb sereg zúdul a mágus nyakába. -
NeRo31 #22084 Sziasztok!
Szeretnék egy Earth+Nature varázslós karit csinálni!Sok helyen olvastam,hogy elég durva tud lenni,de én hadilábon állok a varázslókkal!Valaki tudna segíteni benne hogyan merre fejlesszem?Normál játékkal akarom végigjátszani,csak azokkal a tárgyakkal amit a karival találok!Level 60ig ha valaki mutatna skilltáblát pár magyarázattal azt megköszönném!Lehetőleg olyan aki végig is játszotta ilyen karival! -
yc1980 #22083 üdv:)
azért a terniont én nem írnám le annyira:)
1 megfelelő oracle-el simán ki lehet hozni belőle 3*15K DPS-t:)
Squall társaságában ez legenden igen hatásos tömegoszlató fegyver:)
és még 100 rec sem kell hozzá:)
bár tény 1.20-al sokat gyengült,de még mindig az egyik kedvencem!:)
-
vasziszdasz #22082 1.20 óta szar a ternion, nem stackelődik egymásra a 3 lövedék. Persze lehet anélkül is szarakodni, de azt meg bármivel lehet. -
vasziszdasz #22081 És mint írtam normálon a lich egymaga lerendez mindenkit, minek oda cucc? -
vasziszdasz #22080 Normál titán már dobhatja. Megaztán tökmindegy hogy közben mit használsz, a közbenső cuccok mind csak kényszermegoldás, a vége a lényeg. -
#22079 Bármelyik xn moddal a bossokból 3 van. Kivéve, ha 0, mert néha nem spawnolnak (kb 5-8%al).