Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csokis ez 1 elég jó kis Harbinger build 😊 hasonlót nyomok épp Lilith Underlord modban!😊
Majestic... a hódító nagyon jó,csak szerintem rossz cuccaid vannak, vagy rosszul relic-elsz😊 nekem azrét act 3 végére normálon a DPS-em lazán van 700-800 A másik nagyágyú a Battle standard és annak passzívja, csodákra képes, fõleg bossok ellen!😊
a Harbinger azért jó, mert ugye ott van Battle standard és phantom strike is😊 100 reccel, meg ugye... mész legenden, bedobod a zászlót ,majd PS, és hullanak mint a legyek!😊
és még 1 dolog... a 100-as attack speed nagyon nagyon gyenge.. 1 harcosnak legalább 150-07-nek kell lennie alsó hangon...így nem csoda, hogy levernek, mert mire ütsz 2-t már 10 mob, ami körbebett végez is Veled...
40. szintû hódítónál valami ilyesmit tudnék elképzelni, http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Conquerer&master1=5&master2=3&sa=0&m1=32-0-1-0-0-1-1-0-0-1-1-0-1-0-0-1-1-0-1-2-0-0&m2=32-6-1-8-0-8-6-0-0-0-1-0-0-1-0-6-0-0-0-6-0
a dual wieldet inkább késõbb eröltetném, mikor már lesznek igazán jó páncélok, cuccok !😊
mondjuk ha már harcos....akkor spellbreaker,harbinger,templar,brigand,és conqueror ,de ízlés dolga ki mit szeret...
Pedig mindig határozott vagyok, de most nem tudok dönteni...😞
csak lenne már belõle 1 kis gameplay :S
egy 40. szintû karakternek a 250-260 DPS harmat gyenge.....valami gond lehet a cuccaiddal, mert szerintem ez így kevés lesz, az armor még teljesen rendben van, az ellenállások is,de a sebzésed az rettenetesen kevés...:S és a attack speed is kevéske....de nedejkonak igaza van, az act4-ben már lesznek jobb cuccok...így nem csodálom, hogy kissé szenvedõs volt a Titán a végén 😊
Én sose farmoltam max a fõ gecikhez rohangáltam vissza többszõr!
Ha eleinte mégis akadályokba ütközöl akkor is úgyis fognak dobni erõsebb cuccokat és akkor már nem lesz gond.
Modnjuk act4ben hírtelen megukrik a található itemek "ereje"
Grim Dawn kíváncsian várom
http://www.grimdawn.com/screenshots/2010-08-24_fleshhulk_lrg.jpg
http://www.grimdawn.com/screenshots/2010-07-24_fallingarch_lrg.jpg
http://www.grimdawn.com/screenshots/2010-05-26_burrwitch01_lrg.jpg
Valószinüleg nem a 4éves keresztfiammal fogom játszani ahogy elnézem a hangulatát 😊
Szerintetek ezzel a karival, menni fog act 4?
bocs a sok hsz-ert.
Nekem olyan lenne, mintha az egyik karomról kéne lemondanom, ha
- nem lehetne templarom
- artifactjeim (pl. a kedvencem: a Symbol of the Polymath)
- batrachos greaves-em
- nem farmolhatnék tovább Anaplekte's skullcap-et
- nem lenne Shroud of Ker-em
- nem lenne a haruspexemnek és az avengeremnek Bramblewood bow-ja
- nem lenne a játékban titkos hely
- nem lenne Aionios-om
- nem tudnám a neten tolni a játékot
Szerintem tedd fel a kieget, mert anélkül nem jó a játék. Szenvedd végig normal-epic-legenden (persze a Hadest kimondottan fogcsikorgatva), majd told a neten Typhoon-ig bezárólag.
Vagy: told az egész 4. act-et a neten, de vigyázz, ha érkezik valaki és 1 percen belül nem teleportál hozzátok, és a Hades palotájában van, rúgd ki.
Vagy: tedd fel a kieget, tedd fel a Lilith-et, és élvezd :-) Ott nincs Hades.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Én pl tudom. Mert anno volt egy update server, most pedig már nincs <#wow3>#wow3> Élj együtt ezzel, és élvezd a valaha született legjob hack'n slash-t <#vigyor1>#vigyor1>
Szerintem azért nem jött válasz, mert nem találkoztunk még hasonló esettel. <#nemtudom>#nemtudom>
Én bugot eddig nem találtam a játékban, de el tudom képzelni, hogy néha van. Javaslom: Hadest újra nyírjátok ki.
Esetleg kreáld meg neten, de csak ha az összes Erebus-szilánkot összeszedted, és kb. 5 perc alatt le fogjátok nyomni Hadest.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
vagy avoid projectiles..és Hádésznál bleeding resist..szóval ha találsz valami olyat, ami nagyon nagy mértékben ad ezekhez,akkor azt ne add el, míg nem találsz jobbat😊 sokat segíthet idõvel😊
akkor rögtön 3 titán van -> 3 orb 😊 vagy übermodot, akkor 6 😊
Látom, pörög a topic :-)
#21840: Hades dobja a kulcsát, egy kis teknõsbéka az ábrája, és Overlord a neve. Elég ritka drop, de normálon is esik.
elvégre az alapjáték fõellensége😊
epic-en némiképp könnyebb lesz a helyzet,majd legenden ismét nehezedik😊
a 34-es szint jó,de a 29-et kicsit keveslem😊
Egyébként a titánt is farmolni kell, elég közel van a rebirth fountain !😊
jó cuccok normálon szinte alig vannak, itt is azt kell mondjam, az igazán brutális darabok majd csak legenden potyognak, vagy esetleg már epic Hádésznál😊
egyébként 100% avoid projectiles-el a meteorok sem sebeznek rajtad😊) de azt normálon összeszedni lehetetlenség😊
Ám mondom én úgy tudtam megcsinálni, hogy az odaáig vezetõ úton szinte csak egyesével öltem a szörnyket, (volt vagy 20 perc, vagy több).
Utána meg typhon-nál, körbe-körbe futkároztam, és mivel vettem resist ékszereket, akkor támadtam mikor poison-t, vagy villámot nyomott, meg amikor lángot fújt. Végül kb. 10 szer mentem vissza, és meg tudtam ölni.
De akkor kipróbálom a resistantot növelni.