Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor most döntöttem el, hogy ez a 40es kari fuccs, és holnap kezdek egy templar-t. Remélem az jobb lesz mint ez a kari. Köszi mindenkinek.

Üdv üdv😊
Csokis ez 1 elég jó kis Harbinger build 😊 hasonlót nyomok épp Lilith Underlord modban!😊
Majestic... a hódító nagyon jó,csak szerintem rossz cuccaid vannak, vagy rosszul relic-elsz😊 nekem azrét act 3 végére normálon a DPS-em lazán van 700-800 A másik nagyágyú a Battle standard és annak passzívja, csodákra képes, fõleg bossok ellen!😊
a Harbinger azért jó, mert ugye ott van Battle standard és phantom strike is😊 100 reccel, meg ugye... mész legenden, bedobod a zászlót ,majd PS, és hullanak mint a legyek!😊
és még 1 dolog... a 100-as attack speed nagyon nagyon gyenge.. 1 harcosnak legalább 150-07-nek kell lennie alsó hangon...így nem csoda, hogy levernek, mert mire ütsz 2-t már 10 mob, ami körbebett végez is Veled...
40. szintû hódítónál valami ilyesmit tudnék elképzelni, http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Conquerer&master1=5&master2=3&sa=0&m1=32-0-1-0-0-1-1-0-0-1-1-0-1-0-0-1-1-0-1-2-0-0&m2=32-6-1-8-0-8-6-0-0-0-1-0-0-1-0-6-0-0-0-6-0
a dual wieldet inkább késõbb eröltetném, mikor már lesznek igazán jó páncélok, cuccok !😊
mondjuk ha már harcos....akkor spellbreaker,harbinger,templar,brigand,és conqueror ,de ízlés dolga ki mit szeret...
Én meg filózok, hogy mi legyen. Mert elvileg eldöntöttem, hogy régi karit folytatom, de kb 10szer haltam már meg, mert egyszerûen olyan gyenge a karim, hogy alig sebzi a mobokat... Lehet inkább nekem is elõrõl kéne kezdeni egy Templar-t, azzal elvileg jobban menne, mint Conquerorral.
Pedig mindig határozott vagyok, de most nem tudok dönteni...😞

Én ezt fogom használni! <#smile>

Ám a shield az ad 20% +str-t, vagy 25-öt attól ilyen sok.

Ja, értem. Hát ez az. Én is ezt mondtam, hogy valamiért olyan vagyok mint a harmat... pedig ez zöld fegyó, és fel van turbózva reliccel is, meg mindennel. A Shop-ba, közel se árulnak ehez hasonót. Szóval én se értem...😞

ez nem kieg, hanem 1 új játék , a Titan quest-et fejlesztõk csinálják! Nagyon reménykedem, s várom én is..tán még jobban, mint a Dio3-at😊
csak lenne már belõle 1 kis gameplay :S
Üdv,
egy 40. szintû karakternek a 250-260 DPS harmat gyenge.....valami gond lehet a cuccaiddal, mert szerintem ez így kevés lesz, az armor még teljesen rendben van, az ellenállások is,de a sebzésed az rettenetesen kevés...:S és a attack speed is kevéske....de nedejkonak igaza van, az act4-ben már lesznek jobb cuccok...így nem csodálom, hogy kissé szenvedõs volt a Titán a végén 😊

Oks, köszi. És ez az új kieg mikorra várható?

Menni fog Zsolttal az act4. Szerintem elég könnyû a játék nem kell fosni.
Én sose farmoltam max a fõ gecikhez rohangáltam vissza többszõr!
Ha eleinte mégis akadályokba ütközöl akkor is úgyis fognak dobni erõsebb cuccokat és akkor már nem lesz gond.
Modnjuk act4ben hírtelen megukrik a található itemek "ereje"
Új titan quest 😊
Grim Dawn kíváncsian várom
http://www.grimdawn.com/screenshots/2010-08-24_fleshhulk_lrg.jpg
http://www.grimdawn.com/screenshots/2010-07-24_fallingarch_lrg.jpg
http://www.grimdawn.com/screenshots/2010-05-26_burrwitch01_lrg.jpg

Valószinüleg nem a 4éves keresztfiammal fogom játszani ahogy elnézem a hangulatát 😊

http://kephost.hu/share-B66D_4C90F50A.html
Szerintetek ezzel a karival, menni fog act 4?

Na, én meg visszaraktam a régi mentésem, és akkor folytatom a 40-es Conqueroromat. Bár nem sok kedvem van a 4ik act-hoz, ha vki akar neten jatszhatnank.

Én meg szerintem Templar-t kezdek. Elmondod, hogy dream melyik skilljeit érdemes húzni majd? Köszi.

Elkezdtem már megint a játékot! <#vigyor><#taps> Most egy Harbinger-t indítok! <#smile>

De amúgy, benne lennék abban is, hogy veled pl, a 4ik actot végigtolnánk.
bocs a sok hsz-ert.

Másik, hogy ha dream kasztot válsztanék, ott melyik skilleket lenne érdemes húzni? Mert hallottam, hogy van rengeteg brutál skillje, és hogy azzal sokkal könnyebben lehetne megcsinálni még a 4ik act ot is. Ez igaz?

Hogy érted, hogy nincs ott Hades? Csak Typhonig van a játék, utánna kezdhetném elõröl, nehezebb szinten?

Terensz
Te tudod :-)
Nekem olyan lenne, mintha az egyik karomról kéne lemondanom, ha
- nem lehetne templarom
- artifactjeim (pl. a kedvencem: a Symbol of the Polymath)
- batrachos greaves-em
- nem farmolhatnék tovább Anaplekte's skullcap-et
- nem lenne Shroud of Ker-em
- nem lenne a haruspexemnek és az avengeremnek Bramblewood bow-ja
- nem lenne a játékban titkos hely
- nem lenne Aionios-om
- nem tudnám a neten tolni a játékot

Szerintem tedd fel a kieget, mert anélkül nem jó a játék. Szenvedd végig normal-epic-legenden (persze a Hadest kimondottan fogcsikorgatva), majd told a neten Typhoon-ig bezárólag.

Vagy: told az egész 4. act-et a neten, de vigyázz, ha érkezik valaki és 1 percen belül nem teleportál hozzátok, és a Hades palotájában van, rúgd ki.

Vagy: tedd fel a kieget, tedd fel a Lilith-et, és élvezd :-) Ott nincs Hades.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Tisztába vagyok vele, hogy sok minden kimarad, de nekem a 4ik act annyira nem tetszik, hogy kimondani se tudom. Typhon után, a köv szinten akarom majd elkezdeni a játékot. Nem menni a 4ik act-ra, mert nem jön be. Mind1, akkor 1.3as patch marad.

Terensz
Nem. Az Immortal Throne a legújabb patch. Ezt komolyan mondom. Korábban írtam, mirõl mondasz le, ha nem rakod fel. Nagyjából mindenrõl akkor is, ha csak az elsõ 3 act-ot + typhoon-t fogod tolni. Rengeteg bugfix, artifactek, netes multi +1-2 apróság fog kimaradni.

pisztácia
Hát nekem se tetszik ez az egész 4ik act. Egyrész nagyon hosszú, és vmi iszonyat nehéz. Másrészt szerintem tiszta gyûrûk ura koppintás. Végén meg ez a labirintus szerû pályakialakítás.... inkább én is a simával játszok, kezdek is ott egy új karit. Valahogy jobb szerintem az avég, hogy typhon-t legyõzi az ember...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Nos, ez fura. Próbáltam így manuálisan is patchelni, hogy külön leszedem hozzá, de az se csinált semmit. Viszont amit te adtál, az jó, és telepíti is. Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ez a legfrissebb patch a sima játékhoz?

Igen, de én nem akarom a kieget föltenni, mert nagyon nem tetszik, és atom nehéz. Csak a sima játékkal, feppatchelve szeretnék.

Terensz
Válassz egy mirrort! A játékot ne indítsd el hozzá, az ottani update használhatatlan. Ha fentvan: mehet a kieg.

Terensz
Hello!

Én pl tudom. Mert anno volt egy update server, most pedig már nincs <#wow3> Élj együtt ezzel, és élvezd a valaha született legjob hack'n slash-t <#vigyor1>

Terensz
Hello!
Szerintem azért nem jött válasz, mert nem találkoztunk még hasonló esettel. <#nemtudom>

Én bugot eddig nem találtam a játékban, de el tudom képzelni, hogy néha van. Javaslom: Hadest újra nyírjátok ki.

Esetleg kreáld meg neten, de csak ha az összes Erebus-szilánkot összeszedted, és kb. 5 perc alatt le fogjátok nyomni Hadest.

Üdv. Valaki tudja hogy miért nem update-eli magát a játék? Eredetim van, rámegyek, hogy update, végigmegy a csík, kilép win-be, kiírja, hogy update 1.01 to 1.30 és rámegyek hogy OK, és nem csinál semmit, csak elindítja a játékot. Ez a kieg nélkül van. PLS help.

pisztácia
Üdv. Haverom végigvitte a játékot, vagyis végigvittük, de a credits után, nem történt semmi. Rámegyünk, hogy play, ott lesz a kari, de nem tudjuk kiválasztani, hogy epic, a köv szintet. PLS help!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Na sikerült megölnöd?

Oks, köszi a segítséget.

nehéz hát....a pierce resistre hatalmas szükséged lesz 😊
vagy avoid projectiles..és Hádésznál bleeding resist..szóval ha találsz valami olyat, ami nagyon nagy mértékben ad ezekhez,akkor azt ne add el, míg nem találsz jobbat😊 sokat segíthet idõvel😊
xD jó is lenne😄 Én már most félek a 4ik act-ól is. Nem is merem elkezdeni, mert elég nehéz állítólag még Normal-on is.

használjatok xmax-ot 😊))
akkor rögtön 3 titán van -> 3 orb 😊 vagy übermodot, akkor 6 😊
Na igen, Normal-on tényleg kemény leölni Typhon-t, és nekem is elég gyík cuccokat dobált...:S

Terensz
Üdv srácok!
Látom, pörög a topic :-)

#21840: Hades dobja a kulcsát, egy kis teknõsbéka az ábrája, és Overlord a neve. Elég ritka drop, de normálon is esik.

Sziasztok, egy kérdés, Rhodosz után nem sokkal van egy titkos bejárat ami nemtudom mikor nyílik de egyszer voltam már benne, h lehet oda bejutni, köszi a választ.
pisztácia
De az a vicc, hogy az elõtte levõ boss, aza medúzs avgy mi, aki elõl megszökött typhon, az meg valami nagyon könnyû boss volt.

pisztácia
Ha rám gondolsz én csak 31-es voltam ott.

Még jó hogy nehéz😊)
elvégre az alapjáték fõellensége😊
epic-en némiképp könnyebb lesz a helyzet,majd legenden ismét nehezedik😊
a 34-es szint jó,de a 29-et kicsit keveslem😊
Egyébként a titánt is farmolni kell, elég közel van a rebirth fountain !😊
jó cuccok normálon szinte alig vannak, itt is azt kell mondjam, az igazán brutális darabok majd csak legenden potyognak, vagy esetleg már epic Hádésznál😊
egyébként 100% avoid projectiles-el a meteorok sem sebeznek rajtad😊) de azt normálon összeszedni lehetetlenség😊
pisztácia
Ja meg, ha most akarsz skillekre pontot nyomni, akkor a warfare-tõl le tudsz venni pontokat, és át tudod rakni a másik mastery skilljeire. Majdnem minden városban van egy NPC akinek a feje fölött lila gömb van.

pisztácia
Hogy érted, hogy nem kezdted el a spirit ágat? Szóval, hogy az elsõ kasztod a warfare, második a spirit és, hogy a spirit masterybõl, az egyik skillt se húztad, csak a warfare skilljeit?
Ám mondom én úgy tudtam megcsinálni, hogy az odaáig vezetõ úton szinte csak egyesével öltem a szörnyket, (volt vagy 20 perc, vagy több).
Utána meg typhon-nál, körbe-körbe futkároztam, és mivel vettem resist ékszereket, akkor támadtam mikor poison-t, vagy villámot nyomott, meg amikor lángot fújt. Végül kb. 10 szer mentem vissza, és meg tudtam ölni.

Én épp tegnap értem oda egy 29es warfare-el. (még nem kezdtem el a spirit ágat de már bánom 😊 ) 3szor megölt utána pedig feladtam 😄 Közelébe megyek azonnal stunnol vagy valami hasonló és jön a meteor 😄
De akkor kipróbálom a resistantot növelni.
Köszi szépen megfogadom a tanácsod😊
pisztácia
Nehezen ment nektek is? bocs a sok hsz-ért.

pisztácia
Amúgy ti, hányasok voltatok amikor végigvittétek?

pisztácia
Na, csak sikerült, kb 10 szer rohantam vissza, és rengeteget futottam, de végül sikerült. Bár, elég gyér cuccokat dobált. 1 zöld cucc volt, az is varázslós... Jó nehéz volt😄

pisztácia
31-es Conqureror. Kb 420 a defense-m, és nem nagyon van resistes ékszrem. El tudok valahogy menni vásárolni?