23078
-
zsotesz #21038 Na akkor én egy kicsit megkavarlak. Szerintem a nature nagyon is jó skill.
Ami szerintem hasznos :Heart of oak, farkasok, és hát a plague (legend-en én mindig használtam). A farkasok is igazán epicen és legenden erősek. Nimph-et annyira nem használtam, kigyúrva hasznos lehet. -
Ehh...én meg aszittem nature jobb a gyógyítás miatt, meg amúgy is közelebb áll hozzám, tetszenek a farkasok. :D Gyúrjak másra? Vissza lehet csinálni?
Am. multiztam is(eredeti a game) és akadt 1 ember aki segített, már nem tom hanyas volt de őt is lecsapta a kentaur. :D -
Amúgy nature nekem nagyon bejött a farkasokkal alacsony szinten. Az orientig császár voltam velük. Ott viszont már a jetik 1-2 ütésből szétszedték. Ha pedig nimfára gyúrtam: a raptorok valamiért csak őt támadták (amíg élt), többiek ellen elég hatékony volt. Viszont az én herom nem fejlődött, mert a pontokat elvitték a petek. Amit láttam videót rangerrel jutúbon, ott pont nem petekre gyúrt, de akkor meg minek a nature? -
köszi!
Probálkozok -
Háhá, az kemény dió :-D
Azt 3x vertem el eddig, különböző herokkal. Slayerrel volt a legkönnyebb, corsairrel a legmacerásabb. Amikor dobja a zöld üvegeget: szaladj. Amikor vérzel és belassulsz: akkor is. Amúgy ütheted-lőheted. Ja, meg mindig legyen nálad vagy 30 poti. Kombók, stun nagyon hasznos. Slayerrel pl. Takedown-fegyvercsere-stun-üt-üt-üt-üt-üt-üt-elszalad-ismétel kombót nem nagyon bírta :-) -
Én pont level 8 szoktam a kentaurnál lenni, és alig bírom elverni. Nem farmolok külön, csak mindenkit elverek odáig. Nature rossz. Ééértem? -
Sziasztok!
Valaki nemtudja véletlenűl hogy kell megölni a Limost ahol oszlopok között van és katonák veszik körül?
-
Vannak alacsonyabb küldetések is? Vagy tényleg csak a farmolás marad? Mert én nem nagyon találtam, bár lehet rossz helyen kerestem. :S
Am. a Nature skill az jó? -
yc1980 #21030 Üdv,
fejlődnőd kéne még..farmolj kicsit,és majd olyan 6-8. szinten menj vissza..de ha szenvedni akarsz,akkor ajánlom tapasztald ki, hogy meddig jön el a helyétől,ugyanis 1 idő után már nem kerget,és visszamegy oda,ahol találtad...ha van türelemd,vegyél elő 1 jobb íjat,és ess neki távolról,csalogasd ki,lőjj bele párat,vagy menj messzebb, hogy visszatérjen !:) Nem túl szép megoldás,és sokáig tart!:)
De én azt mondom, menj még vissza,üss le jópár lényt,fejlődj pár szintet,és keress jó cuccokat!:) Mi lesz így Veled a küklopsszal?:)
-
Level 4-es vagyok, spartan war-camp-nél és sehogy se tudom legyőzni a kentaurt, segítsetek!!! :D -
yc1980 #21028 üdv,
1 egész használható spellbreaker wield:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Spellbreaker&master1=2&master2=3&sa=0&m1=32-6-0-0-8-0-1-0-1-16-1-0-0-0-12-8-1-0-0-11-1-0&m2=32-6-1-8-6-8-6-0-6-0-10-0-6-6-0-6-0-0-6-6-11-0
:)
Szerintem a spellbreaker lelke a dual wield, a battlestandard és a lich king,ezt lehet még felhúzni 1 kicsit az ancestral hornnal és az outsiderrel !:)
No emg az aurák...és a zászlónak hála, a petek egyszerűen...fenomenálisak:)
nagyon élvezetes vele a játék,s bár sosem lesz 1 DPS bajnok,nem veheti fel a versenyt a briganddal,de a játékélmény kárpótol!:)
100 rec sem kell hozzá,bár mokás folyton outsider-t idézgetni ancestral hornnal :DD
-
Csodakalap #21027 Megoldottam vért izzadva:) már nem kell a help -
Csodakalap #21026 Sziasztok kezdeném újból a Titant, de megint gond van az elinditásával. Updatelni akarja magat ahogy inditom a jatekot és nem emlekszem mien modszerrel lehet ezt kikuszobolni. Valaki segitsen please! -
abaloghtibi #21025 Szükségem lenne egy kis segítségre srácok. Ez a hamachin való játék valah nem akaródzik nekem sikerűlni. Azonos patch van a havernak meg nekem is a hamachi is ugyan az de valah még sem látjuk egymás szerverét amit megcsinálnuk. Ha esetleg tudjátok a megoldást privátba beavhatnátok :D:D
Előre is köszi -
thx :) -
Ide lett volna válasz :C -
Level 2: spirit.
1 pont a life drainra, majd unearthlyra mindent.
Level 8: warfare. Told az onslaught és a dual wield ágakat.
Ezt írja az internet :-) -
spellbreakerről tudna valaki egy rövid szösszenetet írni h hogy kell felépíteni? -
yc1980 #21020 Üdv üdv,
nos,érdekes dolgokat mondtatok! :) a Corsair valóban jó választás,de legenden,nos hát inkább 1 spellbreaker,slayer,brigand, vagy harbinger!:)
A titánt lehet szépen megverni,és lehet csúnyán !:) A csúnya az, mikor jó messze megállsz tle,és elkezded lőni,lassan, de biztosan meg lehet ölni,akár 1 hp ital nélkül is! :) A szép győzelemnél,a tüskéknél vigyázni nagyon,meg a metero esőnél,mert ezek azonnali halált jelentenek !:)
még 1 dolog,nem érdemes keverni az olyan kasztokat sem,amik eltérő sebzést adnak...pl ezért erősíti jól egymást a hunter és a rouge, mert mindkettő a szúrósebzést dobja meg,és ilyenkor biza 1 jó kis dárda,már szép eredményt hozhat lethal strike-ként! :) A farkasok..nos kimaxolva pedig nagyon jók tudnak lenni +4skillel!:) de sajnos rengeteg pontot elvisz,és én inkább 1 lich king-re költök,mint rájuk!:) Pláne battle standard-el!:) A dream-et meg ne becsüljük le,aurák(aktív+passiv), phantom strike és a Dw,DR sem olyan rossz,mint elsőre tűnne! :) én szerettem nagyon a harbingerem,az volt az első karakter,amivel végigvittem a játékot!:)
még 1 dolog,a titánnak normalon ha jól tudom kb 1000 DA értéke van..szóval célszerű az OA-t is erősíteni(dexterity,cuccok),másik szép dolog lehet ellene,a több százas HP regen :) neekm sikerült már felvinnem 800hp/sec-re, nos egy 4-5K HP-nál...4-5 másodperc és fullon vagyok:) -
abaloghtibi #21019 Elég köcsög tudni lenni az a dög:D Vigyázz a tüskékre csak annyit tudok segíteni, meg egy kis resi talán nem árt :D No meg használd a shrine-okat ha már megáldott vele a jó Zeusz xD -
Ez a typhon valami hihetetlenül irritáló. Egyszerűen nem bírok a közelébe menni. Vagy 60 greater h.p-t magamba töltöttem fölöslegesen.
-
Majd egyszer :-)
Egyelőre level 28 a corsair-em, és nagyon jóféle
10-en ütik, és úgy elkezd gyógyulni, mintha potit inna :D Meg pillanatok alatt szétcsap egy kisebb sereget.
-
nem tud valaki egy honlapot ahol több karakter leírás is, nem csak egy mint a bannerba? -
abaloghtibi #21015 Spellbreakerre esett a választás. Ha még nem próbáltad akkor ajánlom figyelmedbe a warfare+dream combot. Elég ütős 63ig elvittem. Csak ott már elég unalmas az élet számomra xD szal muszály volt újjat kezdenem :D Szal ha te is így jársz és még nem próbáltad akkor melegen ajánlom :P Ps+aura dreamnél nagyon megdobja a dps-t.
Köszi a helpet :D -
Ha javasolhatok, és még nem döntöttél: warden(hunt+guard), juggernaut(guard+earth), spellbreaker(warfare+spirit). -
Elcsesztem a régi hősömet, így tegnap este kezdtem egy új játékot. Most level 16 corsair. Nem hiszem, hogy ennél táposabb mastery-párosítást ki lehet hozni :-)
Amúgy az a baj szerintem a warfare-rel, hogy a damage-dealerek közül egyikkel sincsenek összhangban a képességei. Mivel corsair-nek illik dual wieldesnek lennie, így kiesik a defense. Meg ugye van bal egérgombra rakható képessége, máris kiesik a rogue és earth. Hunter legjobb 2 képessége (take down és volley) lándzsához kötött. Nature esetleg nem rossz választás, de a farkasokra fölösleges rakni. (Amilyen jók az elején, másodpercek alatt roppannak a végén) A nimfa viszont király. Meg gyógyítás brutálisan kicsi recoveryvel. A nimfa biztos durva a battle standard alatt, nem próbáltam. Vagy marad a rogue és lemondasz a calculated strike-ról az onslaught javára.
Szerintem gondold át, mit szeretnél, itt nézz utána milyen kevert osztályok vannak, és nézz róluk videókat a youtube-on. (a kemény az, hogy a corsair-ről nincs, pedig nagyon király kaszt) Amelyik megtetszik: válaszd :-) Javaslom, hogy olyat vigyél, ami nem az attack gomb monoton nyomkodásából áll, hanem tele van aktív skillekkel. Jó játékot! -
Ahoj! Még csak kóstolgatom én is a játékot, de warfare mellé szerintem a rogue és a spirit a két legjobb választás. Vadász, föld és defender kiesik, a nature pedig nagyon gyenge. Szenvedés lesz az eleje, de erős leszel a végén. -
abaloghtibi #21011 Sok boldog szija mindenkinek. Új vagyok még a játékban és itt a honlapon is. Egyből egy segítségkéréssel indítanék:D Mégpedig szerintetek milyen kasztokat érdemes választani a rogue és milyet a warfare mellé?
És még lenne egy olyan problémám h egy idő után gondol egyet az IT és megadja magát, simán kilép és nem ír semmit. Igen fel van pecselve rendesen és igen újraraktam már sokszor:D Nem tudom mi lehet a probléma:S
Segítségeteket előre is köszönöm:P -
Kell az alapjáték is. -
Ez 2 külön játék vagy kell a Titan Quest a Titan Quest: Immortal Throne-hoz?
-
Itt van. Én is ezt a trackert használtam :-)
Ma lett meg a játék. Nagyon jó cucc, 5 rongyot meg simán megért. -
vmi tracker ahonnan letölthetem?? -
Sanca #21006 Hali!
LAN-on szeretnék játszani a Titan Quest-el, de valamiért nem látják egymást a játékon belül, akármelyik gépen is kreálok. v1.01 verzió van feltelepítve. Routerem van, amihez csatlakozik a 2 PC utp-n, meg a laptop wifin. A gépek látják egymást, internet is megy az összes gépen a routernek hála. Mi lehet a baj a Titan Quest-el? Talán port forward-ingolni kéne valahogy, vagy egyéb ötlet? -
yc1980 #21005 üdv..
a HP növelést lehet pótolni,más mastery több hp-t ad,esetleg cucokkal...a a speedek nekemr endszeritn maxon szoktak lenni,főleg harcosnál,mind a futás, mind a támadás,ergo ezt is ki lehet hagyni..a farkas +sebzés valóban nem rossz,de nem azért 1 onslaught-t vagy phantom strike-ot nem pótolhat! :) Véleményem szerint varázslő és harcos kasztokat nem olyan jó kombinálni,kivételt képez talán a spirit ág..a nature szerintem meg inkább varázsló! :)
viszont hunter mellé szerintem teli találat lehet! :)
-
vasziszdasz #21004 Jó az csak tudni kell mi mellé használd. Harcosnak pl. frankó, elég a HP növelés meg a +10% speed, meg a farkasokat kigyúrni a +65% sebzésért. -
nedeljko #21003 Én a spiritet választottam mellé.
Van farkas, lich king és egy kezdetleges nimfa is úgyhogy egy egész kis brigádom van már :)
Azt a plaguet nem használtam mert még normálon rányomtam és nem jött be mert mire ráterjedt volna az ellenségre már javában csépeltek. Ugyhogy másra pontozgattam. Amúgy mivel sztem ez az uccsó karaterem már szinte minden kék/lila cucc megvan így elég durva az emberkém már a bossok se állnak nagyon ellen. :) -
yc1980 #21002 Üdv,
Caesar először is tegyél fel minden patchet a játékhoz, ami hivatalosan kijött!
Másodszor míg nem vagy rutinos(később sem árt) csinálj biztonsági mentést a karakterről! Harmadszor, a Defilerben külön kell kezelni a Main quest-es karikat,és a custom-osokat! Más tippem egyelőre nincs..ja és próbáld a legfrisebb Defielrrel.. .Net kelhet hozzá!
Nedejko..nos a Nature,a HP növelés és a farkasok maitt jó igazán,bár a plague sem utolsó! :) De igazad van,akár varázsló,akár harcos,mindkettő talál jobbat! :) De a játék színesebb tőle,és azért mókás lehet annak,aki petekkel mozog! :) hisz gondolt el, a heart of the oak,a petekre is megy...mondanom sem kell, hogy a farkasok igen durvák lesznek tőle, a lich king nem különben, vagy az outsider!
Mindamellett nekem sem a kedvencem,inkább a spirit,dream,warfare,storm ! :)
Mondjuk a lilith kampányban....van 1 gyűrű,amivel 2 kentaurt tudsz idézni,amik alapból igen erősek..de a + HP-vel..háááát nem tudom!:))
Nature mellé, talán a huntert tudom elképzelni még,de ha jó cuccaid vannak,és helyes taktikád,akkor igazából bármelyik mellé be lehet választani,max nehezebb lesz tőle a játék! :)
Ha 1 nature+rouge kombóval végigviszed legenden a játékot...hát akkor kalapot emelek azért! :)
-
CaesarHUN #21001 Hello mindenki!
Segítenétek nekem, próbálnám használni a TQDefiler-t de amikor bármit átállítok de komolyan akármit, belépek a játékba és csak a karakter neve van ott maga a kari nem és hiába nyomok startot semmi nem történik.
Valaki lécci! Előre is köszönöm -
nedeljko #21000 Hát nem tudom ez a Nature ágazat sztem elég pöcs lett.
Alig van valami értelmes skillje.
Én ugy szoktam tolni ha kiválasztok egy ágat azt addig tuningolom amig már semmi értelmesre nem tudok fejleszteni. Csak akkor választok mellé másik ágat.
Hát a nature-nál elég hamar beválasztottam a spiritet és sok pontot leszedtem belőle és a spiritnek adtam. Persze egyébként ez a megoldás elég brutális varázslót csinált nekem. Jó sok életerő ponntal jó nagysebzésű csajszi lett belőle. :) -
Rehom #20999 Értem és köszönöm a választ, akkor csak azt sajnálom,hogy a borítón más van :(