Caesar először is tegyél fel minden patchet a játékhoz, ami hivatalosan kijött!
Másodszor míg nem vagy rutinos(később sem árt) csinálj biztonsági mentést a karakterről! Harmadszor, a Defilerben külön kell kezelni a Main quest-es karikat,és a custom-osokat! Más tippem egyelőre nincs..ja és próbáld a legfrisebb Defielrrel.. .Net kelhet hozzá!
Nedejko..nos a Nature,a HP növelés és a farkasok maitt jó igazán,bár a plague sem utolsó! :) De igazad van,akár varázsló,akár harcos,mindkettő talál jobbat! :) De a játék színesebb tőle,és azért mókás lehet annak,aki petekkel mozog! :) hisz gondolt el, a heart of the oak,a petekre is megy...mondanom sem kell, hogy a farkasok igen durvák lesznek tőle, a lich king nem különben, vagy az outsider!
Mindamellett nekem sem a kedvencem,inkább a spirit,dream,warfare,storm ! :)
Mondjuk a lilith kampányban....van 1 gyűrű,amivel 2 kentaurt tudsz idézni,amik alapból igen erősek..de a + HP-vel..háááát nem tudom!:))
Nature mellé, talán a huntert tudom elképzelni még,de ha jó cuccaid vannak,és helyes taktikád,akkor igazából bármelyik mellé be lehet választani,max nehezebb lesz tőle a játék! :)
Ha 1 nature+rouge kombóval végigviszed legenden a játékot...hát akkor kalapot emelek azért! :)