Elcsesztem a régi hősömet, így tegnap este kezdtem egy új játékot. Most level 16 corsair. Nem hiszem, hogy ennél táposabb mastery-párosítást ki lehet hozni :-)
Amúgy az a baj szerintem a warfare-rel, hogy a damage-dealerek közül egyikkel sincsenek összhangban a képességei. Mivel corsair-nek illik dual wieldesnek lennie, így kiesik a defense. Meg ugye van bal egérgombra rakható képessége, máris kiesik a rogue és earth. Hunter legjobb 2 képessége (take down és volley) lándzsához kötött. Nature esetleg nem rossz választás, de a farkasokra fölösleges rakni. (Amilyen jók az elején, másodpercek alatt roppannak a végén) A nimfa viszont király. Meg gyógyítás brutálisan kicsi recoveryvel. A nimfa biztos durva a battle standard alatt, nem próbáltam. Vagy marad a rogue és lemondasz a calculated strike-ról az onslaught javára.
Szerintem gondold át, mit szeretnél, itt nézz utána milyen kevert osztályok vannak, és nézz róluk videókat a youtube-on. (a kemény az, hogy a corsair-ről nincs, pedig nagyon király kaszt) Amelyik megtetszik: válaszd :-) Javaslom, hogy olyat vigyél, ami nem az attack gomb monoton nyomkodásából áll, hanem tele van aktív skillekkel. Jó játékot!