nos,érdekes dolgokat mondtatok! :) a Corsair valóban jó választás,de legenden,nos hát inkább 1 spellbreaker,slayer,brigand, vagy harbinger!:)
A titánt lehet szépen megverni,és lehet csúnyán !:) A csúnya az, mikor jó messze megállsz tle,és elkezded lőni,lassan, de biztosan meg lehet ölni,akár 1 hp ital nélkül is! :) A szép győzelemnél,a tüskéknél vigyázni nagyon,meg a metero esőnél,mert ezek azonnali halált jelentenek !:)
még 1 dolog,nem érdemes keverni az olyan kasztokat sem,amik eltérő sebzést adnak...pl ezért erősíti jól egymást a hunter és a rouge, mert mindkettő a szúrósebzést dobja meg,és ilyenkor biza 1 jó kis dárda,már szép eredményt hozhat lethal strike-ként! :) A farkasok..nos kimaxolva pedig nagyon jók tudnak lenni +4skillel!:) de sajnos rengeteg pontot elvisz,és én inkább 1 lich king-re költök,mint rájuk!:) Pláne battle standard-el!:) A dream-et meg ne becsüljük le,aurák(aktív+passiv), phantom strike és a Dw,DR sem olyan rossz,mint elsőre tűnne! :) én szerettem nagyon a harbingerem,az volt az első karakter,amivel végigvittem a játékot!:)
még 1 dolog,a titánnak normalon ha jól tudom kb 1000 DA értéke van..szóval célszerű az OA-t is erősíteni(dexterity,cuccok),másik szép dolog lehet ellene,a több százas HP regen :) neekm sikerült már felvinnem 800hp/sec-re, nos egy 4-5K HP-nál...4-5 másodperc és fullon vagyok:)