23078
-
Sheol #3041 Én elég sokat toltam a dio 2-t, de sztem ahány ember annyi vélemény.
Az enyém az, hogy a diabló hangulata jobb, sötétebb. (Ez is nyilván egyénfüggő.)
A TQ viszont sokkal szebb, a végletekig csiszolt rendszer/játékmenet. -
Aspyrin #3040 Hali, van itt olyan játékos aki esetleg a diabloról váltott erre? Kíváncsi lennék a véleményére :) -
Narven #3039 Sheol: Én sem vettem meg, mert rúnákkal jobb cuccot csináltam :-) Amúgy pont Conjurer vagyok én is eart/spirit-el :-) -
Sheol #3038 Én akkor sem venném meg, akármilyen jó cuccot árul.
Ott dögöljön éhen, ha van pofája annyi pénzt elkérni érte. :DDD
Na az earth mellé felvettem a spiritet, eddig jó választásnak tűnik a Conjurer, Ternion Attack rulz. :) -
savior #3037 a 4. zsak gondolom majd a kiegeszitoben lesz :) -
Van az kovács Delphi előtt az úton valahol,annál volt 1-2 türhető cucc,vettem is nála egy igen komoly pajzsot,na azóta sem láttam még csak hasonlót sem! :D -
Narven #3035 Nekem már Egyiptomban két zsákom volt, de hogy hol kaptam a másodikat, azt nemtom. Az elsőt biztosan Göröghon-ban :-) -
Narven #3034 Sheol: Na most mondd..! :-) Tudod, ilyenek a nők :-))) És itt jön be Leslieee nyitó témája velem: azaz miben különbözik egy rpg-s csajszi egy rpg-s sráctól. Pl. ebben :-)))
Amúgy igazad van, tényleg nincs értelme ilyen sok pénzt gyűjtögetni (bár vki pár oldallal arrébb közölte, hogy 16 milláért vett vmi irtó jó cuccot egy kereskedőnél - valószínű azonba, hogy ő legendary-n nyomta), bár mint írtam, elvétve kereskedőnél is lehet jó cuccot venni (nem is oly rég láttam egy 400E aranyba kerülő zöld botot...) -
Sheol #3033 Én már a sárgákat sem nézem meg, és fel sem veszem.
Ne mondd már, hogy jársz szorgalmasan eladni mindent! :D
Semmi értelme a sok pénznek, a kereskedőknél semmi jó dolog nincs.
Ha legendry-n is ennyi potiont fog dobálni a játék, akkor meg az sem lesz gond, hogy ott már kurva drága -elmondások szerint-. -
Narven #3032 Mittomén :-) Biztos mert "gyűjtögető" életmódot folytatok, fáj a szívem ha ott hagyom a tiszta pénzt a katakombában :-))) Tudod, életszemlélet átkonvertálva a játékba :-))) -
Háát Én is igyekszek szelektálni,h mit veszek ferl de így is sokat kell,mert mellette kell a pénz is az italokra :p Nekem is csak egy zsákom van eddig,szal marad a gyakori teleport. Tényleg Egyiptomban vok és hogy lehet több zsákom? Kapok majd azt is vkitől?? -
ja hat ize, en csak lila cuccot, meg runat veszek fel veszek fel :]
sarga, meg ilyenek minek ?! -
Sheol #3029 Mindenkinek csak 3 zsákja van?
Csak mert lenne ott még hely egy 4.-nek is. :) -
Narven #3028 Ha egy jó sűrű helyen állsz neki írtani (mint pl. nálam tegnap este a Királyok Völgye), akkor akár egyetlen tomb-ban tele lehet az inventory, és nem is vettem mindent fel (fehér cuccokat már alapban hagyom el). Szóval - bevallom - sokat teleportálgatok kereskedőkhöz :-) -
igen, es ha kulonbozo a cdkulcs, gond nelkul megy
egyebkent sztem van eleg hely az inventoryban a zsakokkal egyutt -
Narven #3026 Leslieee: ne írd be folyton, keresd meg az előző ilyen hozzászólásod, Ctrl+C, aztán Ctrl+V és máris kész a leírás begépelés nélkül :-) -
Narven #3025 Cuccokról jutott eszembe: én pl. tökre elviseltem volna a játékban egy olyan megoldást, mint pl. a Sacred-ben a városokban megtalálható ládák. Oda lehetett volna pakolni az éppen nem kellő cuccokat. Mivel itt nincs ilyen, így azonnal dönteni kell, hogy kell-e a cucc vagy sem. Ha nem kell, adhatod el, ám lehet később még jól jönne. Hurcolni viszont felesleges (és kevés hely is van az inventory-ban).
Ez a hamachi-s dolog engem is érdekelne, szívesen kipróbálnám a multit :-) Jonnyka, te próbáltad már haverokkal? -
Sheol #3024 Ha az outsider-t ellened fordítja akkor szaladj el addig amíg a gép melléd nem teszi.
Ilyenkor már normálisan fog dolgozni, a következő ugyanilyen szituig. (Bár lehet nem mondtam újat ezzel.)
Lehet, hogy a Liche King jobb lenne amúgy, mert az Outsider nem él túl sokáig, és utána várni kell egy csomót amíg újra tudod idézni. -
a hamachi arra van h nem origi jatekkal is tudj multizni .... -
dudovec #3022 Jah ,lattam mar hogy irtatok ezt a hamachi t , de nemtudom miaz:o Nekem mindenesetre nem origi a game , és ha nem lesz closed karis server , akkor sztem nemis veszem meg. az elso kulccsal raktam fel a listabol.
Joljonne a help , dehat megkene tudjam olni , nemhivhatok majd mindig valakit ha elakadok , de azert koszonom , ha sehogy nemtudom majd elintezni , akkor lehet igenyt tartok a segitsegedre :)
korabban is akartam mar kerdezni , hogy van e mar a jateknak valamien irc szobaja (magyar) akar quakeneten , v ircneten v barhol?
a cuccokrol majd csinalok 1 adag screent es felpakolom majd valahova , van sok %elemental dmg t ado cuccom , kb ami nem kék cucc rajtam , az zöld es fullos set van bennük kavicsból. -
Erről beszéltem :DDD Még el sem tom küldeni amit akartam máris egy újabb jelentkező akinek nem fut a gém normálisan :))
AKINEK PARÁJA VAN AZZAL H KILÉPKED A JÁTÉK ÍRJON PRIVIT NEKEM, DE ÍRJA LE H MELYIK VERZIÓVAL RENDELKEZIK.
-
Ezeket a damage-kat én sem értem, de egy biztos: Ha valami +X% elemental damage, akkor az a kari sebzésére vonatkozik. Tehát ha pl poison damage, akkor a karid által használt összes poison sebzést növeli.
Viszont a sima damage sztem csak a fegyver fehér alapsebzését. Túl jó lenne ez ha mondjuk 2k-ig sebzel nem? :) Bár ki tudja, az első az biztos.
Valaki érdeklődött még szintén a patchelés meg kilépkedés felől: Szóval a Reloadedes verzió exéjét felülírni az eredeti exével, patch könyvtárba másol, elindít (mindig bal gomb), aztán gamecopyworld-ről az 1.08as fixed exe-vel felülírni a patchelt exét és már mehet is a gém.
Unleash (Emu DVD) verziónál csak simán könyvtárba a patch, felrak, aztán mehet is a gém. De persze itt is csak akkor müxik kilépkedés nélkül ha előtte Alcohol 120 al rmps-el kiírod, aztán Dt-ben minden off csak rmps on és no kamu meghajtó.
Kicsit frusztrál h ezt minden nap be kell pötyögni, csinálhatnánk vmi Fákkot ide oldalra vagy vmi, és akkor akinek ilyesmi problémája van az csak oda kattog és már látja is h mizu.
Ja igen, ha ugyanaz a cd-key akkor megmarad a karaktered tökmind1 melyik verzió van fenn. De sztem az Unleash verziót ne cseréld le a Reloaded-esre. -
diaz02 #3019 hali!
Egy olyan gondom lenne hogy egy idő után lefagy az egész játék, és kiírja hogy a titan.exe hibát generált ezért leáll!
Mit lehetne tenni ellene??? -
savior #3018 mindkettore, de ertelem szeruen csak akkor, ha van valamekkora poison sebzese -
felmerült néhány dolog:
- ha +19% damage van pl. egy íjban akkor az az íj alap (fehér) sebzését növeli meg vagy a karakter alapsebzését? mert ha pl. úgy lenne a jelölés, mint diablo2-ben, hogy a fehér alap sebzés mágikus tágy esetén kékre vált és jelölve van, hogy mi az új sebzési érték akkor egyértelmű lenne. de mivel nem így van, akár a karaktere is vonatkozhat. főleg hogy baromi nagyot dob egy cucc értékén a %-os plusz sebzés.
- már kérdeztem, de a +8% poison damage pl. armorba craftolva az fegyver vagy kari skill sebzésre, esetleg mindkettőre értendő vajon? -
ha gondolod hamachin keresztul segitek megolni -
poison <> elementalis tamadas
elementalis tamadas = lighting, fire, earth, cold -
dudovec #3014 hat sracok , kesz megőrülök..
teny , hogy a rövid tavu memoriam nem a legjobb;> de ugy emlexem normalon nemtalalkoztam azzal a talossal , sőt nemis emlexem hogy kerultem act2 be :o csakhogy volt 1 telkin akit megcsaptam , es minotaur főfő bossra se emlexem , no meg labiritusra sem.. ugy emlexem a catakombak utan sity-suty act2 be jutottam. no mind1.
lenyeg a lenyeg , most epicen toltam , kb 50% ala nemis ment az eletem az egesz actba.. catacombat is eleg konnyen vettem , de aztan jott a talos.. rohangaltam korbe-korbe az outsider meg zuzta , aztan jo 5 perc alatt kicsinaltam. jott a labirintus , vegig pucoltam , a vegen a minotaur boss kemeny volt , 1x leutotte az outsidert , de azis mondhatjuk h sima volt..
na de ezutan jott a telkin , kb 20 percet harcoltam vele es a vegen a hajamat tepve kileptem , mer elfogyott a poti. es persze maxon volt a lifeja. fogja magat es le mind controllozza az outsiderem!!!:OOO ami ugy kezdi h nyakonver 1 villammal ami fel eletem leviszi.. hatjo , ujra castolom ,nekiront lövöm+üti szep lassan megy le az elete , aztan beidez 2 demont felhuzza magat max eletre , ujbol mind control az outsideremre es megin kezdodik minden elolrol. egyszeruen nem erzem h eselyem lenne ellene igy. gondolkodom rajta h nyitok 1 tp t majd holnap a telkin elott ha nekifutok megin , es atrendezem elotte a skillt.. summon lenyt ugylatom nemerdemes (spirit+nature vagyok , igy farkas-ijasz-outsider-lichking ugyerzem kizarva), mer a sajat lenyem ugy szarra verne ha nemfutnek mint az allat es castolnam a masikat h hajaj..
azt sem tartom valoszinunek ha kimaxolom a tension attackot szet tudtam loni , bar eleg jo staffom meg cuccaim vannak sztem a szintemhez kepest (38).
szal valami tipp kene valami gurutol mer ez igy aaaa:| -
7Ryan7 #3013 Hy all! A rouge poison enchant támadása az az elementális támadásokhoz tartozik?? Mert nem naon tudok rajta eligazodni!! -
igen -
nem olok mast, minek ? ez a legerosebb, ezt olom :] -
Na találtam egy kék lándzsát!(Shiverblood a neve) :D Állat nagyon kár,h ritka az ilyen cucc... :( -
Kly9 #3009 Ugye a resist elemental, resisted ad jég, villám és tűz ellen vagy rosszul gondolom? Csak azért mert idáig még nem nagyon használtam ilyet, most jöttem rá az előnyeire. -
sztem csak 1...de várom azok jelentkezését akiknek több is sikerült! -
A titan a legvégén van,Egyiptom és Ázsia után -
Arthas15 #3006 a titán az merre van? én most jarok knossos ban, mm mar előrébb , most megyek a minotaurusz labirintusaba éppen, noral on kell a titannal harcolni majd? -
Bravoman #3005 Ennyi darabból lehet összerakni egy teljeset, az ok. De a kérdés az, hogy teljesből mennyi mehet egy cuccba. Vagy arra is ez a válasz? -
3/5
-
Grusi #3003 Ah, ertem, akkor ezt buktam :) thx -
Bravoman #3002 Ne kövezzetek meg, ha már volt róla szó régebben, de hány db relic/charm mehet egy tárgyba?