Ezeket a damage-kat én sem értem, de egy biztos: Ha valami +X% elemental damage, akkor az a kari sebzésére vonatkozik. Tehát ha pl poison damage, akkor a karid által használt összes poison sebzést növeli.
Viszont a sima damage sztem csak a fegyver fehér alapsebzését. Túl jó lenne ez ha mondjuk 2k-ig sebzel nem? :) Bár ki tudja, az első az biztos.
Valaki érdeklődött még szintén a patchelés meg kilépkedés felől: Szóval a Reloadedes verzió exéjét felülírni az eredeti exével, patch könyvtárba másol, elindít (mindig bal gomb), aztán gamecopyworld-ről az 1.08as fixed exe-vel felülírni a patchelt exét és már mehet is a gém.
Unleash (Emu DVD) verziónál csak simán könyvtárba a patch, felrak, aztán mehet is a gém. De persze itt is csak akkor müxik kilépkedés nélkül ha előtte Alcohol 120 al rmps-el kiírod, aztán Dt-ben minden off csak rmps on és no kamu meghajtó.
Kicsit frusztrál h ezt minden nap be kell pötyögni, csinálhatnánk vmi Fákkot ide oldalra vagy vmi, és akkor akinek ilyesmi problémája van az csak oda kattog és már látja is h mizu.
Ja igen, ha ugyanaz a cd-key akkor megmarad a karaktered tökmind1 melyik verzió van fenn. De sztem az Unleash verziót ne cseréld le a Reloaded-esre.