dudovec#3014
hat sracok , kesz megőrülök..
teny , hogy a rövid tavu memoriam nem a legjobb;> de ugy emlexem normalon nemtalalkoztam azzal a talossal , sőt nemis emlexem hogy kerultem act2 be :o csakhogy volt 1 telkin akit megcsaptam , es minotaur főfő bossra se emlexem , no meg labiritusra sem.. ugy emlexem a catakombak utan sity-suty act2 be jutottam. no mind1.
lenyeg a lenyeg , most epicen toltam , kb 50% ala nemis ment az eletem az egesz actba.. catacombat is eleg konnyen vettem , de aztan jott a talos.. rohangaltam korbe-korbe az outsider meg zuzta , aztan jo 5 perc alatt kicsinaltam. jott a labirintus , vegig pucoltam , a vegen a minotaur boss kemeny volt , 1x leutotte az outsidert , de azis mondhatjuk h sima volt..
na de ezutan jott a telkin , kb 20 percet harcoltam vele es a vegen a hajamat tepve kileptem , mer elfogyott a poti. es persze maxon volt a lifeja. fogja magat es le mind controllozza az outsiderem!!!:OOO ami ugy kezdi h nyakonver 1 villammal ami fel eletem leviszi.. hatjo , ujra castolom ,nekiront lövöm+üti szep lassan megy le az elete , aztan beidez 2 demont felhuzza magat max eletre , ujbol mind control az outsideremre es megin kezdodik minden elolrol. egyszeruen nem erzem h eselyem lenne ellene igy. gondolkodom rajta h nyitok 1 tp t majd holnap a telkin elott ha nekifutok megin , es atrendezem elotte a skillt.. summon lenyt ugylatom nemerdemes (spirit+nature vagyok , igy farkas-ijasz-outsider-lichking ugyerzem kizarva), mer a sajat lenyem ugy szarra verne ha nemfutnek mint az allat es castolnam a masikat h hajaj..
azt sem tartom valoszinunek ha kimaxolom a tension attackot szet tudtam loni , bar eleg jo staffom meg cuccaim vannak sztem a szintemhez kepest (38).
szal valami tipp kene valami gurutol mer ez igy aaaa:|