23078
  • dudovec
    igazabol nincs , de ha van dwellered lekell loni mindenkit messzirol , szal az h befutsz a tomegbe es benyomod 1 spellel , az fura lehet , de ha gazvan es felrakod akkor oke:)
  • Isenlord
    én se sürven,de még mindig jobb 100% sebzéselmyelésben,+56 Hr/s ben ülni ha eetleg lehálóznak mint anélkül.. vagy van ezellen jobb ötleted?:D
  • dudovec
    hatmer en nemszeretek mozgas keptelen lenni:)
  • kopterfield
    van valami adatbazis arrol hogy mijen pre illetve suffixeket kaphatnak a zold cuccok? csinaltam egy fasza herakles bizbazt + 30% lightdam lett a random es meg alapbol is +15 van rajta, kene talalni valami fasza weapont hozza :D
  • Isenlord
    stone form a maga nevében ternion eath megfelelöjének tükörképe:D. s.f már nemegyszer mentette meg az én,és már kari életét. elööte vulcan orb/erruption,utána zonnal stone form (kb 1 másodperc alatt lecastolja mindkettöt) és pápá..:D
    egyéként én azt nem értem h te mit nem értesz azon h én a stone formot is használom?:)
  • Newfronter
    Nem tudja valaki, hogy az a zene ami a főmenüben hallható, meg amit kezdővárosban is dúdol egy női hang, hogy ki a szerzője? Netán valami hosszabb verziója hol érhető el? Mert ami a játékban van, azt kiszedtem a fájlokból.
  • dudovec
    herakles bowot meg aszsem kuldtem:)
  • dudovec
    Iselord: elolvasva amit irtal , kb egyet tudok erteni. Statokat kb jol osztottad ki , meg a build is korrektnek tunik igy , az h van 1 killer spelled , vegulis nemis rossz otlet , en csak a stone formal meg a dwellerrel nem vagyok kibekulve , de egyebkent okes a dolog.

Leslie: lichking igen kb ugyvan ahogy mondod , de nalam csak a death nova meg a lichking idezes maxos , es ne feledd h legendaryn nő neki a manaja is , es nem lovoldozi el olyan konnyen , mellesleg mutattam a covenantot , annak megvan az a rendkivuli elonye is h kb nemiszol mana potit , es meg a petjeidnek sem fogy el a manaja , erosebbek , gyorsabbak stb stb... cserebe csak annyi kell h ellensulyozod 1 health potival amikor benyomod , es ha mar van valahogy 50% recharged akkor kb mehet folyamatosan a covenant. Es a lichking nemmondanam hogy magus karinak nemjo , merthat a conjuerem ugyan ternionos , nempedig caster , de nemneveznem harcosnak a 2k lifejaval.. titanrunnal meg befutok kozepre el a titan mellett , oldalamon egy dweller egy outsider meg 3 ancestal warrior , de a lichking nemjon hanem mar rogton lovi messzirol , emiatt az esetek 70% aban titan rogton neki megy , es aki odamegy a lichkinghez az nemjar jol , szal kb igy 1 es 5 sec kozott el a titan , attolfugg meik alibility hogy jon be a petjeimnek , hiaba a 6.5k sebzes meg az alapban -36 allresist annak akit lovok , nemviszem annyira az eletet , de amint meglovi a lichking a soul blightal akkor mar -80 allresist kb meg health reduction, es osszesik rogton a titan , nameg az ether lord 33% reducja is.. tul tap ez a spirit:D
  • Isenlord
    :D:D
  • Leslieee
    Én is balfék voltam mer nem is itt kerestem hanem a gugliba :D

De sztem azóta reinstallozta :)
  • Grusalak
    Remélem azt nem kell leírni, amit most leírok: "A #-t is írd be a sorszám elé, mert csak úgy kapod meg azt a hozzászólást... Nem kell addig visszalapoznod." - Bocs nem akarok gonosz lenni, de teljes mértékben osztom a többi hozzászóló (LeSlieee és Yann) véleményét...
  • Grusalak
    Eredeti exe: #1821... Érdekes keresőbe beírtam, hogy 'eredeti exe' és simán megtaláltam azt a hozzászólást, csak egy kicsit olvasni kellett... Ez ennyire nehéz???
  • yann
    vicces dolog ez: amíg beírja a kérdést és megvárja a választ, addig legalább ötször ujrainstallálhatna. hogy lehet ennyire lusta/szerencsétlen vki?
  • Leslieee
    Fúh, asszem meg de nemtom a linket. Rákerestem neked de minden szart kidobott csak azt nem, majd ha figyuzik vki belinkeli neked, bár lehet h gyorsabb ha reinstallozol :D
  • Isenlord
    Leslieee majd azt is ird ha ezek közül bármelyiket megtalálod:D
    bow of herakles
    neith bow of the sun
    serpent whisper
    zhu Rong's firebow
  • Kiado
    Eredeti exe-t az újrainstallálás nélkül meg lehet szerezni valahonnan?
  • Leslieee
    1.08as patch letölt, origin exe megszerzésével crack felülír, patch könyvtárban elindít, 1.08 fixed exe from gamecopyworld.com-ról felülír.
  • Kiado
    Hiho, most raktam fel a gémet. Tudom, hogy régebben volt róla szó, de 30 oldalt most nem lapoznék vissza, fél órával inditás tán kidob a game hibaüzenettel, mit kell csinálni? :\
  • Leslieee
    Na azért az loller h epic egyiptomban minden boss-t megöltem vagy 10x és akkor találtam egy lilát az első karimmal, ez a másik meg epic görög elején talál egyet egy hülye satyr által :)
  • Leslieee
    :DDD

Találtam egy új bowot, Nemesis' Recurve, kár h very slowos ez is:(
  • Sheol
    Hmm...eléggé ki volt az maxolva, viszont ezen az újracastoláson nem gondolkodtam.
    Sajnáltam elpocsékolni egy teljesen jó állapotban lévő Liche King-et. :DDD
  • Leslieee
    Jó de gondolom te sem maxoltad ki annyira. Mer kb dobat vagy 20-30 medzsiket mire elfogy neki, ha meg elfogy castolom újra, semmibe nem kerül :)
  • Sheol
    Valószínűleg attól is függ a Liche King hasznossága, hogy milyen kari mellé rakja az ember.
    Mágus mellé szerintem nem a legjobb, mert nincs provoke-ja, és az enemy azonnal rohan hozzád amint bevittél egy sebzést.
    Melee kari mellé viszont elgondolkodtató a dolog.
    Amit utáltam még benne, hogy kb. fél perc alatt ellőtte az összes energy-jét, aztán már semmire sem volt alkalmas.
    Energy regen rate-je meg szánalmasan lassú.
  • Leslieee
    Firebat: Majd ha te is indítasz 2 karit, és az egyik tele van nem neki való lila cuccokkal, akkor majd te sem ezt fogod mondani, hanem alig várod majd h ráaggasd a cuccokat :D De igen lényegében engedélyezett cheatnek számít :))

Ez a Lich vs Wolf vs Dweller csata úgysem dől el, mivel kb úgy vitázunk ezen, h pl vkinek fullos a dweller, vkinek feles a farkas, vkinek meg össz 5 pont van a Lich-én. Így nem lehet. Viszont sztem akiket Isenlord kérdezett, kurvára alig tehettek a Lich-re, mert ha lenne rajta pont nem így nyilatkoznának. Nekem 17es, a többi tulajdonságain meg kb van vagy 18-20 pont, de amíg manája van azt le nem üti senki, mer nyomat egy death novát és újra maxos. Sebezni ő sem sebez kibaszott nagyokat, de változatosan, a soul blight redukálásáról meg nem is beszélek, mer az nagyon killer. Simán odarakom epic Typhonhoz, aki elkezdi ütni, de mire elérne vmit már simán max élete van megint a Lich-nek, az övé meg rohamosan fogy. Nem egy tank, de sztem a legjobb támogató, bár tény h a nature vonalat még nem próbáltam.
  • Sheol
    Fire-t semmiképpen sem, a Storm Nimbus miatt.
    Én Cold-ra gyúrtam, mert a Heart os Frost passzív lassította az enemy-t.
    Lehet, hogy Lightning-al nagyobb sebzés érhető el egyébként.
  • kopterfield
    ja 1 kerdes: oracle karinak mijen weapont rakjak a kezebe? cold, fire, vagy light alapsebzes a jobb?
  • kopterfield
    jaja, izlesek es pofonok. leteznek ijen magatalalos kari funok, de erzesem szerint ebben a gameban egy magatalalos harcos karakter elegge szenved mert ugye a harcosnak az a lenyeg hogy mekkora a kezeben levo fegyver dam-ja, a magus meg skill-bol dolgozik, szal nekem a warfare/nature kari amig magatalalos volt csak szenvedett, most hogy talaltam neki oracle-val egy-ket szebb cuccot hát finoman szolva is nem kicsi a kulonbseg, de hat aki azt elvezi, hogy mindent maganak talal a karija, o dolga sok sikert hozza!
  • Firebat
    értem =P
  • Sheol
    Mágusokkal toltam úgy végig, hogy csak azokat a tárgyakat használtam amiket találtam.
    Őszinte leszek, íjásszal, vagy melee karival nem vállalnám. :)
    Egyébként nem csalás a TQVault, tekintve, hogy a készítők lehetővé tették az online játékot, abban is a trade opciót. ;)
    Ha annyira nem akarták volna, hogy legendary íjakkal lövöldözzek normálon, akkor magasabb dex értéket, vagy player level korlátot raktak volna rájuk. ;)
    A sok set sem a semmiért van, ugyanis nem sok esélyed van úgy megtalálni akár egy teljes szetet, hogy csak végigtolod a játékot, és mondjuk a Titánt is csak 1x vered le.
    Ez egy ilyen játék, és annyira sok szép tárgy van, hogy mindet meg kell szerezzem.... :))
  • Sheol
    http://www.hamachi.cc/
  • kuks
    És ezt a hamachid honnan tudom leszedni?
  • Isenlord
    én igenis 80%ban bowwal megyek,19%ban staffal,metr vannak olyan lények akik ellen nem sokat ér a pierce,1%ban puszta ököllel... általábna ököllel typhon ellen:D nagyon vicces mikor puszta kézzel ölsz typhont 760 dps sel:D
    a karim egy avvneger ,most 47 es,elöször eathöt választottam neki,utána huntert.Mert a kari elképzelésem ez volt.Mindenálon ijászkodni akartam,és szinte minden kaland, h'n's játékban a tüzzel szimpatizáltam karakter generáláskor.ezt a hagyományt itt se szakitottam meg. az elképzelésem ez volt:
    olyan kari kell aki mellett lehet ijászkodni,van legalább 1 tömegpusztitó varázslata és 1 tank petje. erre a kasztra leginkább az avenger illett, már csak a tüz miatt is:). stormot azért nem választottam mert nem tetszettek a passzivjai és a varázslatai,egyedül ami ugy csábit volt benne az a linghtning,és a chain.
    spiritet nem akartam,mert dio klónról lévén szó,ez a necro szerepét töltené be itt,de én halvány sugarát is nehezen látom ennek a TQ ban. a cséphaadaró kasztok eleve nem állnak a szivemhez közel,nature az olyan "buzi " elfesnek hatott,tolvaj meg elsöre nekem átláthatatlannak tünt. Igy lett az elsö karim avenger.normalon,és epic közepéig végig csak ijászkodtam,staffot nem használtam,normalon inkább speart mert hu-hai's pride dal szimpatizáltam:).már a legelső questben chillwindet dobott a sámán,utána nem sokkal azt nomad hunting bowra,és sillentflightra cseréltem,de egyik se volt az igazi avenger fegyver.epic act 2-n láttam egy zölt fire bowot egy árusnál,potom 8 milláért,amit nem sajnáltam kiadni érte,20+30 fire dmg,71-89 basic dmg,slow,+50% fire dmg,és echantoltam egy attack speedes epic prométeusz flammel.ezzel már viszonylag jót lehetett apritani,epic act 2ö végéig,ekkor már a vulcan orbot lecseréltem erruptionra,stone formot is kellett használni,mert tapasztalatból jötem rá h nagy monszták ilyen 1varázslat71halálos cspelljeit csak igy lehjet tulélni(mert ilyenkor 0dmg sebzést kaapok és még gyógyulok is alatta nagyon dván) körülöttem meg gyilkol a vulcan orb/erruption .act 3om közepén tettem szert egy battlemage szettre,és a helios'furyre,amit 2db fire dmg-s gyürüvel még jobbna ki lehetett használni.
    a viszonylag sok karakter halálozásom a nagyobb monszták miatt volt vagy fire,és sok pierce resistes léények,és a skill dis.es mocskok miatt,pl manticore,giant constuct,küklopsz,act 2 ö telkine. karim attributumai:
    str:270
    iq:440-460 között,ez változó
    dex 350-370 között
    ebbe a legjobb h iqra max 2pontot adtam a többi a %os iq és a battlemage müve.basic 110+(340-360).nem láttam értelmét adni rám ert már normalon is láátam h rengeteg az iq bónuszos tárgy,armor és sokkal keveseb a dexes,strenghtes,és staffot se használtam jó darabig,szal max a varázslat dmg jét befolyásolta,és az earth echantot az íjon.ezért minden 3-4.pontot strenghtre,a többit dexre adtam.
  • stevenson1988
    Ha van hamachid akkor minden meg van oldva: létrehozol egy hálózatot (majd erre csatlakozik egy haver) vagy csatlakozol egy létezőhöz, és egyikőtök a játékban LAN játékot indít majd a másik csatlakozik hozzá...
  • dudovec
    jo hat kinek a pap ...:) teny h izgalmasabb lehet ugy h taktikazol mindenhogy , es leleményes vagy... nekemis kell majd valszeg pet nelkuli hunterrel , de akkoris azon leszek h elerjem a maximalis hatekonysagat a karinak.. lehet bűn.)
  • Dave00
    hogy tok a neten jáccani?van hamachi progim.plz segítsetek!!!
  • Firebat
    picit nem cheat ez? D: hogy van 1 nagy kardi amivel megszerzel jó cuccokat a 1 kardinak, jó végül is nem cheat, ilyen legális cheat :d de akkor is, menny végig rendesen amit avval találsz, és úgy vidd, biztos izgalmasabb lesz ( vagy idegesítő met emgölnek nagyon soxor de ott már akkor vmi bibi van:) ) , minthogy van 1 jó fegyvered és 1-2 ütés oszt csá......
  • zsirfecske
    ja és bocs de ezt énis ki akartam próbálni :)
  • zsirfecske
    Isenlord mellé kell hogy álljak core dweller témában, nyomtuk ugyanis ketten epic végét és nekem hasznosnak tűnt a drága. én ugye brigand ő avenger, sárkányok ellen simán bevált hogy beszaladt közéjük dwellerrel az oldalán, rögtön nyomott magára egy stone form-ot amivel szépen sebezte őket kicsit, erre azok elkezdtek a pet-tel játszani, ezalatt én a képernyő széléről nyilaztam mint a hülye. 4-5 rohanós süsüvel ez kb 15 sec volt és rám csak akkor jöttek ha előre belőttem. persze volt ilyen is, ekkor jött a rohanás... na most ez így sztem 100x izgalmasabb mint két bika mágussal ternionnal meg összesen 162 pettel dzsungelháborút rendezni és 2 sec alatt letolni bármit. ja és persze általánosan a dwellerre ment egyből minden más szörny is, mi csak távolról lövöldöztük őket, úgyhogy nem igaz, hogy haszontalan lenne. plusz egyszer láttam meghalni szegényt.

amúgy meg mindenkinek az a jó amit ismer meg szeret, én nem láttam még cd-en kívül más pet-et múködés közben ezért biztos elfogult vagyok :)
    szóval ez a vita parttalan, max pvp-ben dőlne el kinek van igaza.

scorpy: ugyanúgy athlon, 9600xt és újabban nekem is csinálta a kék képernyőt. baromi idegesítő, de tuti vga és csak tq közben jön elő.
  • kuks
    nekem 300W-os márkátlan táppal nyomom és van egy vinyó, egy dvd-író és egy x1600-os kártya! Mégsem lép ki!
  • dudovec
    iselord: a lichking ami kinyirja a bosst meg az outsider ternionernel. hameg varazsolsz meg ijazol egyszerre.. hat nemtom nekem erdekesnek hat , elvegre a dmgt az str adja , casternek meg az int.. nemtom hanyas a karid , de nekem nemsok kedvem lenne castolgatni mindenfele tuzgolyot ha ott az ij a kezemben. nemhogy meg stoneformolni ijasz karival.. ez nem leszolas , csak ha mar varazsolok akkor leszek inkabb atom magus , hamegmar hunter karira adtam a fejem akkor igenis bowwal megyek.. de lehet rossz a hozzalllasom..
    hameg egy bowos kari nem eletkepes legendaryn , akkor elbasztak a balancingot eleg csunyan , bar nemlepodnek meg , elvegre par dologban mar ez eleg erosen kibukott.