-
Isenlord #5375 én igenis 80%ban bowwal megyek,19%ban staffal,metr vannak olyan lények akik ellen nem sokat ér a pierce,1%ban puszta ököllel... általábna ököllel typhon ellen:D nagyon vicces mikor puszta kézzel ölsz typhont 760 dps sel:D
a karim egy avvneger ,most 47 es,elöször eathöt választottam neki,utána huntert.Mert a kari elképzelésem ez volt.Mindenálon ijászkodni akartam,és szinte minden kaland, h'n's játékban a tüzzel szimpatizáltam karakter generáláskor.ezt a hagyományt itt se szakitottam meg. az elképzelésem ez volt:
olyan kari kell aki mellett lehet ijászkodni,van legalább 1 tömegpusztitó varázslata és 1 tank petje. erre a kasztra leginkább az avenger illett, már csak a tüz miatt is:). stormot azért nem választottam mert nem tetszettek a passzivjai és a varázslatai,egyedül ami ugy csábit volt benne az a linghtning,és a chain.
spiritet nem akartam,mert dio klónról lévén szó,ez a necro szerepét töltené be itt,de én halvány sugarát is nehezen látom ennek a TQ ban. a cséphaadaró kasztok eleve nem állnak a szivemhez közel,nature az olyan "buzi " elfesnek hatott,tolvaj meg elsöre nekem átláthatatlannak tünt. Igy lett az elsö karim avenger.normalon,és epic közepéig végig csak ijászkodtam,staffot nem használtam,normalon inkább speart mert hu-hai's pride dal szimpatizáltam:).már a legelső questben chillwindet dobott a sámán,utána nem sokkal azt nomad hunting bowra,és sillentflightra cseréltem,de egyik se volt az igazi avenger fegyver.epic act 2-n láttam egy zölt fire bowot egy árusnál,potom 8 milláért,amit nem sajnáltam kiadni érte,20+30 fire dmg,71-89 basic dmg,slow,+50% fire dmg,és echantoltam egy attack speedes epic prométeusz flammel.ezzel már viszonylag jót lehetett apritani,epic act 2ö végéig,ekkor már a vulcan orbot lecseréltem erruptionra,stone formot is kellett használni,mert tapasztalatból jötem rá h nagy monszták ilyen 1varázslat71halálos cspelljeit csak igy lehjet tulélni(mert ilyenkor 0dmg sebzést kaapok és még gyógyulok is alatta nagyon dván) körülöttem meg gyilkol a vulcan orb/erruption .act 3om közepén tettem szert egy battlemage szettre,és a helios'furyre,amit 2db fire dmg-s gyürüvel még jobbna ki lehetett használni.
a viszonylag sok karakter halálozásom a nagyobb monszták miatt volt vagy fire,és sok pierce resistes léények,és a skill dis.es mocskok miatt,pl manticore,giant constuct,küklopsz,act 2 ö telkine. karim attributumai:
str:270
iq:440-460 között,ez változó
dex 350-370 között
ebbe a legjobb h iqra max 2pontot adtam a többi a %os iq és a battlemage müve.basic 110+(340-360).nem láttam értelmét adni rám ert már normalon is láátam h rengeteg az iq bónuszos tárgy,armor és sokkal keveseb a dexes,strenghtes,és staffot se használtam jó darabig,szal max a varázslat dmg jét befolyásolta,és az earth echantot az íjon.ezért minden 3-4.pontot strenghtre,a többit dexre adtam.