• zsirfecske
    Isenlord mellé kell hogy álljak core dweller témában, nyomtuk ugyanis ketten epic végét és nekem hasznosnak tűnt a drága. én ugye brigand ő avenger, sárkányok ellen simán bevált hogy beszaladt közéjük dwellerrel az oldalán, rögtön nyomott magára egy stone form-ot amivel szépen sebezte őket kicsit, erre azok elkezdtek a pet-tel játszani, ezalatt én a képernyő széléről nyilaztam mint a hülye. 4-5 rohanós süsüvel ez kb 15 sec volt és rám csak akkor jöttek ha előre belőttem. persze volt ilyen is, ekkor jött a rohanás... na most ez így sztem 100x izgalmasabb mint két bika mágussal ternionnal meg összesen 162 pettel dzsungelháborút rendezni és 2 sec alatt letolni bármit. ja és persze általánosan a dwellerre ment egyből minden más szörny is, mi csak távolról lövöldöztük őket, úgyhogy nem igaz, hogy haszontalan lenne. plusz egyszer láttam meghalni szegényt.

amúgy meg mindenkinek az a jó amit ismer meg szeret, én nem láttam még cd-en kívül más pet-et múködés közben ezért biztos elfogult vagyok :)
    szóval ez a vita parttalan, max pvp-ben dőlne el kinek van igaza.

scorpy: ugyanúgy athlon, 9600xt és újabban nekem is csinálta a kék képernyőt. baromi idegesítő, de tuti vga és csak tq közben jön elő.