Firebat: Majd ha te is indítasz 2 karit, és az egyik tele van nem neki való lila cuccokkal, akkor majd te sem ezt fogod mondani, hanem alig várod majd h ráaggasd a cuccokat :D De igen lényegében engedélyezett cheatnek számít :))
Ez a Lich vs Wolf vs Dweller csata úgysem dől el, mivel kb úgy vitázunk ezen, h pl vkinek fullos a dweller, vkinek feles a farkas, vkinek meg össz 5 pont van a Lich-én. Így nem lehet. Viszont sztem akiket Isenlord kérdezett, kurvára alig tehettek a Lich-re, mert ha lenne rajta pont nem így nyilatkoznának. Nekem 17es, a többi tulajdonságain meg kb van vagy 18-20 pont, de amíg manája van azt le nem üti senki, mer nyomat egy death novát és újra maxos. Sebezni ő sem sebez kibaszott nagyokat, de változatosan, a soul blight redukálásáról meg nem is beszélek, mer az nagyon killer. Simán odarakom epic Typhonhoz, aki elkezdi ütni, de mire elérne vmit már simán max élete van megint a Lich-nek, az övé meg rohamosan fogy. Nem egy tank, de sztem a legjobb támogató, bár tény h a nature vonalat még nem próbáltam.