23078
-
dudovec #5486 ja , sikerult avizgatnom , csak egy a gaz h sir kozbe a speaker mint az allat , de sikerul muvizni:)
-
dudovec #5485 hat akkor mar lennenk 4 en , ha mehetek enis:D csak kene valami olyan hostolo fel akinek van vagy 512 kuldese.. -
majd nekem is szóljatok ha összejön a host! ezt főleg leslieee-nek mondom -
én még nem toltam végig epycen!Isenlord jövőhéten mikor?mert akkor addigra megpróbálom én is végigtolni epycen! -
Isenlord #5482 sztem jövö hétre összejönne,mi zsirfecskével szoktunk néha tolni,legenden, csakjobb lenne ha mégtöbben lennénk:D -
Hát úgy állandóan nem szokott lenni, csak ha cserélünk vmit vagy nyomunk 1 órácskát. Ha összejönne 6 ember hostolnék egyet legendre. Xp szempontjából nem lenne rossz. -
Meg. Szoktam lenni esténként néha neten, "Magyarok" nevű szerveren, vagy *** hun *** akármin. -
nektek van a hamachin szobátok ahova lehetne csatlakozni?mert én szeretnék persze ha van meg ha lehet! -
Isenlord #5478 kérdezd zsirfecskét h megéri -e elkezdeni,neki van egy 52 es brigandja(hunter-rouge). -
Épp most fogom elkezdeni egy hunter-rouge-al.. ;D -
dudovec #5476 orcale conjuer a ket legerosebb , de sztem egyikse castol csak ternionozik , idez , meg megallitja a csordát. soothsayer (spirit nature) aki meg nagyon ottvan , nameg az elementalist , druid.. sztem ezek utnek leginkabb ,meg cucc nelkul is.
iselord: van refreshelt colossus karim , hat telleg eleg brutko , actokon az megy at a leggyorsabban , es eleg nehez vele meghalni , csak a super uniq bossok , pl talos meg a learnean hydra azer eleg nehezen doglik meg vele. egy kemeny champion meg jo tud lenni megfelelo fegyverekkel, ijasszal meg roguevel eleg nehez sztem.. -
Crash88 #5475 látom vannak új emberkék a topicban...:D
Esetleg vkinek meg van eredetibe a játék???????? -
kopterfield #5474 oracle vagy element "jol" halad legenden is cucc nelkul bar legend veget meg nem lattam oracleval de annyi gond nincs vele mint harcos karival.
cucc nelkul = kulonosebben jobb cuccok nelkul -
Isenlord #5473 earthból: eruption (magasabb szinten),alacsonyabbon vulcan orb
hunterból:volley,pass trought
nature ból refresh+más kaszt dvább varázslata
defense: colossus form(refreshel halálos combó lehet)
warfare,rouge-t nem igazán ismerem h ott mire érdemes pakolni,alacsonyabb szinten sztem megéri az onslaught,magasabbon a dual wieled kötelezö -
Hali!
Az eddigi véleményekből a két leg spell: Shard (Storm) és a Termion (Spirit) -
Dikri #5471 Sziasztok!
Légyszives irjatok nekem 1-2 caster combot ami megálja magasabb szinten is a helyét. Én natural, spiritet néztem lesz esélyem vele?
Köszi elöre is, egyébként probálkoztam visszaovasással, de még 1enlöre kinai nekem ez a sok "szleng" amit használtok. -
dudovec #5470 nalam mindig boss utan ugrott meg ahogy jottek sorban legend görögön , kaptak ien dark covenantos maxolt lethal striket:) 16k volt a skeleton raiders csonti bossok utan , azoknak ien 70% ot levitt , es a proper offeringes poknal ment fel 20k ra. a ternioner meg asszem 13 -
Simán lan? Ahhoz nem.
Hamachi ha ál-lan :) -
kuks #5468 csumi!
kell valamilyen softver a lanhoz? -
Hát azért az a 20500 az kicsit soknak hangzik, hogyarákba számolta ezt a gép? Ha megnézed a fullos ternionos karidat ott is csak 9k volt a max sebzés nem?
Amúgy én mindig azt hittem h a gép tényleg azt méri, h melyik volt a legnagyobb sebzésed, egészen addig amíg le nem cseréltem magamon pár cuccot, és játék NÉLKÜL nőtt a greatest damage dealt-em 2ezerrel. Szal lehet h azt méri, h mekkora az a sebzés, amit max kihozhatsz. -
dudovec #5466 akarom mondani 20500 azaz huszezer 200k mar telleg sulyos lenne :) mindenesetre ez a 20k magasabb mint a megolt monsterek szama ;) -
dudovec #5465 hehe. en kezdtem 1 warlockot , erdekesnek tunt , meg tunik is , bar nem irt azer annyira kemenyen mint remeltem pedig a cuccok 90% a fennvan., bar ez egy olyankari amit nemtudsz kifullozni , keves a skill ra igazan. nemugy mint mondjuk 1 ternion oracle , ott eleg sok minden marad. life sem sok , resistekkel is van 1 kis para , hat nehez:) most tart görög közepen legenden , sajna egyszer megdöglöttem vele.. es az a vicc h az a szaros tüzes bika ölt meg epicen a wildfirejevel (nagyonkeves maradt ,de a death ward meg a poti nemtudta ellensulyozni ennek ellenere), pedig 55 resistel mentem neki meg 3k lifeal. asszem ha a dweller wildfireje is ien lenne , akkor nagy fan lennek:) mondjuk valahol sajat hibamnak is koszonhetem ,39.5 volt a kari , 40 en jott volna a ring of gaia , 80 resistel tuleltem volna:D de nemigen van türelmem megallni expelni akar 1 fel szintet is , hat igyjaras.) sajna eleg kicsi a dps , olyan 1900 korul , de a legnagyobb sebzesre amit okoztam 200500 at ir, ami mondjuk eleg sulyosnak tunik egy 43 as karitol. kell meg 3 szint h kideruljon mittud , de a guardiant erosebbnek erzem. -
Na mostmár végleges: kezelésre szorulok
. Tegnap éjjel mentem haza melóból, ma hajnalban jöttem, de ahelyett, hogy aludtam volna egy kicsit, teszteltem a tegnapi feltevéseket... Na jó azért aludtam is 
Na szóval:
1. Sem a nimbus, sem a earth ench. nem hat spellekre, csak a fegyverekre (fegyvernek minősül ugye a botból kilőtt lövedék is).
2. A passzívjaikból adódó +% sebzést még nem próbáltam ki, mert kicsi szinten az még nem jön úgy ki... De ígérem idővel pótlom, és közlöm az eredményeket
3. A wisp eye of storm képessége megnövelte a sebzésemet, amikor tűzes botból löttem, tehát valóban +elementál sebzést ad.
-
amúgy a natural meg a spirit az szted jó párosítás vagy nem? -
okés! -
rogan99 #5461 Üdv!
Kéne egy kis segítség crash ügyben. Jelenleg az 1.11-es patchel játszom, reloadedes verzióm van. Valahol olvastam h ha átírom a registryben a cd-keyt unleashed-esre az valamennyit segít a kilépős problémán. Hát tévedtek.
Többen ajánlottátok az 1.08-as verziót. 2 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
1:Ha újrateszem a játékot és az 1.08-at használom akkor a karim megmarad vagy kezdhetek újat?
2:Ezzel menyivel jobb a helyzet? Fél óra helyett csak 45 percenként dobál ki vagy érezhető a változás? -
No problem, de tényleg előtte rákereshetnél valahol, abszolút igaza van Bgabornak, minket sem tanított meg senki h mi hogy van, itt a net, azért van h használjuk. Ennél gyorsabban sehonnan sem kapjuk meg a választ, se fórumon, se chaten, se sehol. Viszont ha konkrétan a játékkal SZOROS kapcsolatban van vmi kérdésed nyugodtan kérdezz. -
jó van boccs vazzeg de nem tehetek rólla mert előtte húzták fel az agyam!bocccs még 1x!! -
Isenlord #5458 hálót 1-2 m,ásodpec alatt becastolja,sztem neked ez kevesebb lehetett,és egyszerre 2öt dobott el,nekem pl fél mp mig dobja a kövit,ugyhogy mindenkit bahálózok a 46 os hölgy avengeremmel:)
a volley és a pass minden 4-5. lövésnél nyomja el,azokra akiket hálozva talál el gyakorlatilag 0%esélye van h tulélje a nagyon dva negativ defense,és ellenállások miatt."lerohanós sárkányok ellen ez az egyik módszer a kiiktatásukra,igy én fél mp-n ként 1 et le tok hálózni,ami azért nem roszz,a másik a katyusa üzemmód(ternion+a fincsi bónuszok:D) -
dudovec #5457 irni azt megmindig nemtudok ,namind1 , ha van otletetek ehhz e a problemhez , johet privatba , nemoffolunk;) -
dudovec #5456 pedig mar reg csinaltam volna egy legendary superbosses muvit osszevagva jo minosegbe;| -
dudovec #5455 ja iselord , kb jol mondod , bar azt nem mondanam h nem fernek meg , mert amig vergodtem vegig magam legendary orienten , eleg sok fire immune jott , aztan betettem masodlagosra egy atom coldos staffot , es amikor felraktam az ecnatot azzal is azer ugrott egy eleg kellemest a dps. es sztem felgyujtja a coldos lovedek olyankor az nmy t.. bar nekem volt masbol is burning dmg m.
mas , ijasszal tolod , az erdekelne h eszrevettel mar olyat , hogy tobb halot dobsz egyszerre? lehet valami bug , de lehetseges hogy arra hat a volley v a pass trough? csakmer volt h dobtam egyet , es 2 csavo is be lett halozva , es egymas utan alltak , de lehet persze csak valami bug. nemigen szoktam latni h tobb halot dobna ,1-1x fordult elo csak.
frapsrol pedig annyit , hogy amig 1.01 em volt , tokeletesen tudtam frapsal avizni tqbol , amiota feltettem az 1.08 azota ha aviznek vele , akkor elkezd sirni a speaker , de nagyondurvan , meg akad is nagyon , gyanakszom arra h ez a sirás gondolom azer van meg tullehet melegdve a proci ienkor , es temperature warning megy? gep nemfagyott le ienkor egyszersem ,utana fogtam magam rogton megneztem a proci homersekletet , es 43 C volt , ugyanugy mint maskor , raadasul a64 em van 3.2 es , amik ennel azer melegebbek szoktak lenni , van hazhatues , meg van rajta 1 baszo zalmann ,szoval nemigazan ertem mi lehet a gaz:( osszes tobbi jatekbol , quakebol stb ,avizok tobb percet is akar gond nelkul , de itt megadja magat a gep , pedig van 2 giga ram , meg tobbszaz giga hely a vincsiken. -
bgabor #5454 Az nézted már zsenikém, hová rakja a kész "fényképeket" a FRAPS? Vagy hogy jó gombot nyomogatsz, e?
Ilyenkor meg kell nézni melyik gombra van beállítva a "fényképezés", és utána, hogy melyik könyvtárba rakja a progi a kész fotókat. (gyengébbek kedvéért a FRAPS a képeket a saját könyvtárába szokta tenni)
Tudod, amikor elkezdtem használni a FRAPS-et, én se tudtam, hogyan működik.
Aztán addig próbálgattam, amíg nem működött megfelelően. (most hogy így belegondolok, szinte mindent így tanultam meg a számítógéppel kapcsolatban)
Ha pedig hiába próbálgatod, végképp nem megy, akkor a neten próbálsz utánaolvasni, rákeresni (google), ÉS ha ezzel sem mégy semmire, akkor kérdezel fórumokon. Így működik a informatika. -
PsychooooDaaaaaad :)
Az tuti h jól jönne már nemegyszer volt róla szó. -
Szerintem jól jönne egy faq vagy valami, és akkor nem kérdeznének hülyéket :D -
Hát jah ezt mondtam én is, h egymásra nem hatnak az tuti.
Viszont az earth is csak akkor jó tömegre, ha mágus az a tömeg sok int-el :) -
zsotesz #5450 Én kipróbáltam a surge-öt, hát mit mondjak elég sz*r. Kimaxoltam passzívjaival együtt, és epic typhoon-nál semmit nem ért. Még a legelső csontikat sem vitte el. Inkább maradtam a termionnál, azzal legalább tudok haladni. -
Isenlord #5449 eart echant ,storm nimbus,az elsö töb emberre is hat,a második nem:) ezért aki tömegbe ,(pl lanon ,hamán, neten tolja teambe az eathre rápoljon[köztük én is]aki magányos tápgépként titanrunolvastb az nimbusra. sztem a vita lezárva,mindkettö arra hat amire akar,de a colt és a fire nem türi meg egymást és nem hat egymásra ez BIZTOS. a fejlesztök meg csak a csekkre figyeltek nem arra h melyik mire hasson:D.Ez 1 tök jó dio klón lett,1 jól megcsináld fejlödésrendszerrel,amit senki sem lát át bizonyos esetekben:D lásd:az elmúlt kb 45 üzenet:) -
Ha emlékeznél a kéréseidre te kis buzi akkor az is eszedbe jutna h a többségükre én válaszoltam.
És ez a topic nem a noobságaiddal foglalkozik hanem a kurva titan quest-tel. Nem azzal h "tanuljunk meg patchelni" meg "hogy működik a hamachi" meg "nem csinál képet a fraps". 5400 hozzászólás után szerintem nem ezekkel kéne foglalkozni, de a mai napig jönnek ilyenekkel h "kilépked a játék 5 perc után" meg mittomén. Érdekes módon ha vkit érdekel vmi, akkor utánanéz a neten amiket számtalan más oldalon megtalál, és nem itt rinyál faszságokkal. Arról nem is beszélve h várod a megváltást innen, negyed annyi idő alatt találná rá választ ha megtanulnád használni a keresőket.
Ha meg ezek után is kérdésed van azt fel lehetne tenni ilyen formában: "BOCSI de lenne még egy olyan gondom, h nem tudok képeket csinálni a Frapsal. LÉGYSZÍVES segítsen valaki, ha tud. Előre is KÖSZI" pl. Nem csak ilyeneket belökni h : "nem akar fényképeket csinálni a fraps!!help!!" 8 felkiáltójellel. Biztos a programozók baszták el és nem te vagy a balfasz. Ennyierővel írhatnád ezt is h : "nem akar mosni a mosógép!!" vagy "nem akar szopni a kurvám!! help!!!".
Téma lezárva. -
dudovec #5447 erre szoktam azt mondani h install cs noob