• Leslieee
    Ha emlékeznél a kéréseidre te kis buzi akkor az is eszedbe jutna h a többségükre én válaszoltam.

És ez a topic nem a noobságaiddal foglalkozik hanem a kurva titan quest-tel. Nem azzal h "tanuljunk meg patchelni" meg "hogy működik a hamachi" meg "nem csinál képet a fraps". 5400 hozzászólás után szerintem nem ezekkel kéne foglalkozni, de a mai napig jönnek ilyenekkel h "kilépked a játék 5 perc után" meg mittomén. Érdekes módon ha vkit érdekel vmi, akkor utánanéz a neten amiket számtalan más oldalon megtalál, és nem itt rinyál faszságokkal. Arról nem is beszélve h várod a megváltást innen, negyed annyi idő alatt találná rá választ ha megtanulnád használni a keresőket.
    Ha meg ezek után is kérdésed van azt fel lehetne tenni ilyen formában: "BOCSI de lenne még egy olyan gondom, h nem tudok képeket csinálni a Frapsal. LÉGYSZÍVES segítsen valaki, ha tud. Előre is KÖSZI" pl. Nem csak ilyeneket belökni h : "nem akar fényképeket csinálni a fraps!!help!!" 8 felkiáltójellel. Biztos a programozók baszták el és nem te vagy a balfasz. Ennyierővel írhatnád ezt is h : "nem akar mosni a mosógép!!" vagy "nem akar szopni a kurvám!! help!!!".

Téma lezárva.