dudovec#5455
ja iselord , kb jol mondod , bar azt nem mondanam h nem fernek meg , mert amig vergodtem vegig magam legendary orienten , eleg sok fire immune jott , aztan betettem masodlagosra egy atom coldos staffot , es amikor felraktam az ecnatot azzal is azer ugrott egy eleg kellemest a dps. es sztem felgyujtja a coldos lovedek olyankor az nmy t.. bar nekem volt masbol is burning dmg m.
mas , ijasszal tolod , az erdekelne h eszrevettel mar olyat , hogy tobb halot dobsz egyszerre? lehet valami bug , de lehetseges hogy arra hat a volley v a pass trough? csakmer volt h dobtam egyet , es 2 csavo is be lett halozva , es egymas utan alltak , de lehet persze csak valami bug. nemigen szoktam latni h tobb halot dobna ,1-1x fordult elo csak.
frapsrol pedig annyit , hogy amig 1.01 em volt , tokeletesen tudtam frapsal avizni tqbol , amiota feltettem az 1.08 azota ha aviznek vele , akkor elkezd sirni a speaker , de nagyondurvan , meg akad is nagyon , gyanakszom arra h ez a sirás gondolom azer van meg tullehet melegdve a proci ienkor , es temperature warning megy? gep nemfagyott le ienkor egyszersem ,utana fogtam magam rogton megneztem a proci homersekletet , es 43 C volt , ugyanugy mint maskor , raadasul a64 em van 3.2 es , amik ennel azer melegebbek szoktak lenni , van hazhatues , meg van rajta 1 baszo zalmann ,szoval nemigazan ertem mi lehet a gaz:( osszes tobbi jatekbol , quakebol stb ,avizok tobb percet is akar gond nelkul , de itt megadja magat a gep , pedig van 2 giga ram , meg tobbszaz giga hely a vincsiken.