• dudovec
    hehe. en kezdtem 1 warlockot , erdekesnek tunt , meg tunik is , bar nem irt azer annyira kemenyen mint remeltem pedig a cuccok 90% a fennvan., bar ez egy olyankari amit nemtudsz kifullozni , keves a skill ra igazan. nemugy mint mondjuk 1 ternion oracle , ott eleg sok minden marad. life sem sok , resistekkel is van 1 kis para , hat nehez:) most tart görög közepen legenden , sajna egyszer megdöglöttem vele.. es az a vicc h az a szaros tüzes bika ölt meg epicen a wildfirejevel (nagyonkeves maradt ,de a death ward meg a poti nemtudta ellensulyozni ennek ellenere), pedig 55 resistel mentem neki meg 3k lifeal. asszem ha a dweller wildfireje is ien lenne , akkor nagy fan lennek:) mondjuk valahol sajat hibamnak is koszonhetem ,39.5 volt a kari , 40 en jott volna a ring of gaia , 80 resistel tuleltem volna:D de nemigen van türelmem megallni expelni akar 1 fel szintet is , hat igyjaras.) sajna eleg kicsi a dps , olyan 1900 korul , de a legnagyobb sebzesre amit okoztam 200500 at ir, ami mondjuk eleg sulyosnak tunik egy 43 as karitol. kell meg 3 szint h kideruljon mittud , de a guardiant erosebbnek erzem.