23078
-
Not Found
The requested URL /web.t-online.hu/ity/tq/dragon.avi was not found on this server.
- kisPocok - -
ity #5726 Látom mindenki nagyon DPS lázban ég.
Gondoltam, csinálok már én is pár Legendary Unique Moster Kill videót, hogy egy Ternion-os karinak mennyire nem lényeg a magas DPS.
És akit a videók nem győznek meg, annak hiába is magyaráznám ...
Dragon
Manticore
Titan
A karinak alapból 800 a DPS-e.
És aurákat felrakva se éri el az 1500-at.
-
SoS Zsoltfuhrer #5725 hi all
set cuccokat hogyan és hol lehet igazán hol találni (egyből többet)? Az adott területett töbször átfésültem (a game újratöltésével) és talán 10. próbálkozásra dob egy set darabot. Ja és max 2db azonos set darabot sikerült találnom idáig (level 49-s conjuer-rel). -
nanotech #5724 tiszta nevetséges.. -
nanotech #5723 loll megöltem tüőhón-t 5x legendary-n és nem dobott lilát ezt most kurva nagy bug vagy csak szopat szerintetek?:D:D
-
Majd csapatba verődünk... -
Bazze ha telkine-ekkel probléma van, mi lesz velük legend bossokkal :))
Köszi Zsír :)) -
kopterfield #5720 act2 telkine: be a szobaba, elrohan telkin mellett, fel a lepcson be a sarokba,var, telkin kovetni fog,feljon a lepcson ott mar jo helyen van odamesz, utod,lovod, ha 3xozza magat akkor game elott bekapcsolod a monster lvl kijelzest, a legkisebb lvl-u monsta az igazi. epicen ez mukodott legenden meg nem jarok ott majd ma este. -
virs lee #5719 ternionra ne hagyatkozzak?:D lol
Akkor én meg miért ne hagyatkozzak ancientre?
idezhetsz botbol is 3 ancestral warriort
Lvl1-en mit ér az? -
előléptetem lesliee-t fő mecénássá! thx -
dudovec #5717 jo virsli nemis neked irtam h hogyan kell telkint olni, nekem altalaban nem jut el odaig h triplazza magat:D -
virs lee #5716 Hát nemtom, legenden 1 ütés 1 halott fake telkin. :) -
majd velem:P -
Ravasak #5714 Én jáccanék multiba de kivel ? -
huh már 53% jár a letöltésem! jeeee:) -
Ehh megtaláltam epicen a manticore-t. Hát nem volt kellemes a találkozás. Háromszor egy lövés eltalál->halál kombinációja után kissé feladtam :( -
Senkise akar multizni? -
ja és isenlord szerintem is túlzás lenne lilákat enchantolni. van zöld cucc is ütős elég. például legendary-n bow fronton olvasgattam ilyen huntmaster íjakról, amik kereskedőknél simán előfordulhatnak.
alap sebzést nemtom de nem hinném hogy rosszabb mint egy lila bow-nál, és +százalékos damage/speed bonus-os artemis bowstring vagy valor of achilles incarnation-okkal bűvölve vsz nem gyengébbek, sőt...
pl: Relentless Huntmaster's Bow of Annihilation
+25% Damage
+40% Damage
+20% Attack Speed -
Ok. koszi megtalaltam. -
Vki legend host? -
Nekem mondtam h megvan a csuka meg a kesztyű. -
dudovec #5706 igen , most latom Topgun h irtal , a bot neve ami az ancestal warriorokat idezi , az a "hades scepter" es nekem spec legend titan dobta.. mivel uniq cucc , ezert nincs level reqje , de 452 intelligence kell neki asszem , vagy 462 nemtom.. de amugy http://www.gamebanshee.com/titanquest/equipment.php es ottlesz minden cucc jobb oldalt kategorizalva.. -
dudovec #5705 fecske: xviddel nyomattam. http://www.kontula.net/muut/q2.movie.faq/xvid.html ezzel asszem. -
dudovec #5704 act2 es telkinnek pont az a trukkje h fullra oda kell allni ele , mert kozvetlen oda nemszokott sugarat tenni , vagy befutsz valameik sarokba amikor latod , hogy castolni fogja , mert oda sem rak sosem olyan sugarat.. egyedul akkor a para amikor megtriplazza magat , akkor soxor nehez levagni h meik is az igazi , de ha odaallsz ele semmi para nincs. -
halihó visszajöttem kicsit strandolásból visszaolvastam és reagálgatok kicsit:
lord zax: ha a telkine-nél rögtön berohanok a jobb alsó saroktól kicsit feljebb lévő első szobor elé és onnan lövök, a tüzes támadásokon meg a csontkutyákon kivül nem ér más attack. értsd: vmiért oda (meg sok más helyre is biztos) sosem kerül halálos "fény" attack. hátha segít...
sötétbarom: brigand megéri ha közdős de élvezetes karit akarsz - lev52-n legend elején 75 death nekem...
dudovec: bosses.avi nekem nemmegy, vfw codec hibádzik vdub szerint ami bármi lehet (sajnos most nincs időm helyretenni codec-eket csak jelzem hogy nem lejátszható mezei módon, legalábbis nálam. bár lehet hogy csak vki beleturkált a rendszerembe)
lesliee: ha van pl hunter-féle -70% pierce resist-ed akkor pierce dmg sem lehet olyan rossz bár még legendből semmit sem láttam szinte...
megjegyzendő hogy nekem is bugos a fraps tq alatt, sokszor nem vagy nem jól shot-ol. szinte használhatatlan...
6-os legendary hamachi-ban pedig benne lennék bár inkább jövő héttől vagy max holnap délelőtt, viszont kéne hozzá tracker set hogy ne röhögjetek ki resist-ben meg dps-ben annyira... ha van vkinek felesleges darab szóljon légyszi.
üdv
-
Hi! irtam neked privit olvastad? -
dudovec #5701 Iselord : en allandoan sajat keszitesu fegyverekkel megyek , sőt soxor ringel meg amuval is , attolfugg mien karit hasznalok. de en szemelyszerint szeretem magamnak elkesziteni a fegyvert , es mindig igy is fogom csinalni , kiveve ha caster sorchot fogok hasznalni , annak walking stick kell , de pl ternionerrel 90 attack speedet ado bottal megyek , meg enchelt ringek/amuk. harcoskarinak meg attack damage converted to health meg attack speed szinten.. az ha a super uniqokat enchantolhatnad sztem eleg nagy lamasag lenne , legalabb ennyi "egyediség" hadd legyen a jatekban , h tudsz csinalni jo rare cuccot , ami masnak nincs.
Kopter: volt eleg sok accom bneten , foleg classic hc ztem , de a legelso (2000es) +dark_angel+ volt , aztan jott "wickedstyle" amivel nyomattam az utolso evekben. asszem azzal is fejeztem be. -
Hi! van itt most valaki tapasztalt jatekos aki erre tudna valaszolni?
#5678 "na meg idezhetsz botbol is 3 ancestral warriort." milyen bot ez? hol lehet megvenni, vagy talalni, szerezni? hanyadik szint? milyen nehezsegi fokozat kell hozza?
-
Simán ki tudod nyírni csak ne engedd h medzsikeljen a fénnyel, ne menj közzel hozzá.
Sipi mutasd már meg azt a kék kardot, mert én még olyat nem láttam h epic cuccot enchantholsz :)) -
Lord Zax #5698 Sziasztok.
Egy kis segitségre lenne szükségem, elakadtam epic 2-n az utolso elötti föszörnyet. asszem telkine a neve, nemtudom megölni, battlemagem van, és a mágiára nagyon érzékeny vagyok, egyszer majdnem sikerült megölnöm de bug miatt nemtudtam tovább ütni. (kövek leomlottak és elzárták az utat hozzá.)
Valaki tudna segiteni esetleg hamachi-n?
-
A rogue karimnak találtam egy kékjegyü kardot és tudtam még relic-kel turbózni:)! Bár a kard tulajdonsága, hogy ugyan szépen ad a sebzéshez fixet meg %-ot is de cserébe lenyúl 1 HP regenerációt és lehet hogy ezért engedett "rápakolni" mintegy cserébe (így mostanság ennél a karinál nettó "redbull" felvásárló lettem:)). -
Hali!
(hagy májerkodjak egy picit:))))
Tehát a "piercing demage":
Mint minden fizikai sebzés ez is a fegyverrel kekzdődik, biztos figyeled hogy a fegyver értékeinél van egy jegyzés hogy asszondja "xx % piercing", ez mutogatja hogy a fegyver összes sebzése milyen arányban oszlik meg un. egyszerű és szúrás tipusu sebzés között tehát (ha ugye más nem tupírozza) egy 100-as összsebzésü fegyver (ez nyilván az eszköz legfontosabb értéke) ha mondjuk mezei íj akkor ebből 75 sebzés egyszerű és 25 sebzés piercing-es, egy egyszerű kardnál ez 90 egyszerű és 10 piercing, de ált. a baltáknak és a buzogányoknak nincs is piercingje. Az egyszerű sebzést -már ha van egyáltalán, hiszen ez is helyzettől függő- (most a pajzsokat meg a %-os valószinüségü egyéb hárításokat hagyjuk el) a páncél "fogja fel" alapban 66%-nyi hatékonysággal (ez ugye a páncélzat 4 egységes daraboltsága miatt ennyi és a 66 is növelhető pl. defense skillekkel kb. 84%-ig), a piercing sebzést csak a piercing ellenállás csökkentheti (és ugye a gama elején ez adja a naccerűségét mert a "kányáknak" nincs semmi rezisztjük maxi a csontiknak és a kisfőnököknek). Aztán a piercing értékét és a sebzésen belüli arányát az eszközök és a skillek (hunter és rogue kivált) igencsak megnövelhetik. Én egyelőre csak az itteni srácok jegyzéseiből tudom hogy epic és legendary fokozaton ez nmy fokozottan piercing rezisztenssé lesz és akkor már nem is annyira hatékony a dolog, bár a hunternek van skillje ellensúlyozandó ezt a rogue-nak pedig pl. ajánlott egyéb masteryk közül a spirit vagy éppen a nature mágusok "rontás technológiája" a rezisztencia lecsökkentésére. -
Ja ez tényleg faszság amúgy, ha a lilát nem is, de a kéket elehetne az már jó lenne. -
Isenlord #5694 az lenne még tuti a játékban,ha nem csak a zöld itemekig lehetne echantolni,hanem a kéket,és a lilát is( szetteseket leszámitva). Igy én nem igazán látom értelmét az echantnak epic act3om,legend egészén,mert már akkorra nincs mit echantolni:S,mindenki lila,kék tárgyakkal rohangál,(aki nem annak sok sikert:))amiket nem lehet echantolni...:(:( -
UtH3r #5693 képzeljétek:
tegnap jáccom a gammel és lefagy az egész mert vmi súlyos problémát talált a gép.kikapcsolom és ma megint akakrok jáccani; a karik megmaradt csakhogy üres az eész quest log, teljesen üres.dumáltam olyan emberekkel akik küldit adnak de semmi.
tudna vki segíteni plss -
Mi az h 190 fölé nem mehet az attack speed???? -
-
Majdnem nagy :D
-
Lehet azér nem láttam mer csak Silver végéig nyomtam.
Nem kell vmi ternioner karinak? : -
Emlékeim szerint ott volt platina is