halihó visszajöttem kicsit strandolásból visszaolvastam és reagálgatok kicsit:
lord zax: ha a telkine-nél rögtön berohanok a jobb alsó saroktól kicsit feljebb lévő első szobor elé és onnan lövök, a tüzes támadásokon meg a csontkutyákon kivül nem ér más attack. értsd: vmiért oda (meg sok más helyre is biztos) sosem kerül halálos "fény" attack. hátha segít...
sötétbarom: brigand megéri ha közdős de élvezetes karit akarsz - lev52-n legend elején 75 death nekem...
dudovec: bosses.avi nekem nemmegy, vfw codec hibádzik vdub szerint ami bármi lehet (sajnos most nincs időm helyretenni codec-eket csak jelzem hogy nem lejátszható mezei módon, legalábbis nálam. bár lehet hogy csak vki beleturkált a rendszerembe)
lesliee: ha van pl hunter-féle -70% pierce resist-ed akkor pierce dmg sem lehet olyan rossz bár még legendből semmit sem láttam szinte...
megjegyzendő hogy nekem is bugos a fraps tq alatt, sokszor nem vagy nem jól shot-ol. szinte használhatatlan...
6-os legendary hamachi-ban pedig benne lennék bár inkább jövő héttől vagy max holnap délelőtt, viszont kéne hozzá tracker set hogy ne röhögjetek ki resist-ben meg dps-ben annyira... ha van vkinek felesleges darab szóljon légyszi.