23078
  • Leslieee
    Vki egy okos legend host?

Ravasak, Ity, Dudi, Fecske, Mr All?
  • ColdFire
    haha lv1 vok, és már megmentettem egy lovat :D
  • mrall
    köszi a damage kijelző mod-ot!
    de nem mindíg működik valamikor kijelez mindent valamikor nem!
  • dudovec
    szerintem meg jo hogy nem hat a halo a superbossokra , eleg primitiv dolog lenne mindig lehálózni a minotaurt act1 vegen es lelőni , ugy h gyakorlatilag eselye nincs h megüssön , igyse egy nagy durranas a csavo , dehat ugy mar ultra nevetseges lenne sztem
  • dudovec
    ja mondjuk , a trapsassin jol meglett csinalva diabloban idővel , lehet telleg eros , en hiszek neked majd megnezem.
    az h epic vege kemenyebb mint legendary eleje azt teljes mertekben osztom.
    a halo meg normal act1 ben fasza , de sztem utana ellehet felejteni. szal eztis osztom:)
  • Shorlex
    Amikor többen zúznak rám, akkor nyilván én sem kezdem el az egy meghálózott jóembert gyilkolni íjjal, mert addig megöl a többi, vagy ihatom a potiont orrvérzésig. Olyankor az egyikre hálót dobok, azt egy kicsit szaladgálok, jön a következő, stb. Ha jól kifejlesztesz mindent vele, olyan erős, hogy maga öli meg az ellenfelek legtöbbjét, de legalábbis csúnyán megtépázza. Persze epic tapasztalatom ugye még nincs... Majd beszámolok arról is. : )
    Még egy hatékon ymódszer az "elcsalogatás", mert ha ügyesen mászkálsz, el lehet érni, hogy egy, vagy max két szörnyecske jöjjön neked, akkor meg szétzúzható az elveszett bárány.
    Megjegyzem, hogy az igazán nagy ellenfelek valamiért nem kajálják a hálót, nem hat rájuk. Ezt kicsit a játék hibájának tartom, mert milyen alapon? Ha egyszer megállítja az ellenfelet, mert ez a rendeltetése, akkor állítsa meg a kurva Telkine-t is, de nem. Hát ez van...
  • zsirfecske
    jó ez a pierce akkoris legend delphi-ig semmi baj nem volt vele, a teknősöknél és a zombiknál kell a - x% pierce resist, de anélkül sem lenne vészes.

nyomnám én a spear-t de az íjat komálom, messziről osztani, vsz csonti íjászok simán szétkapnának mire dárdával odaszaladnék...
  • ity
    Sajna nekem végleg elveszett az 52-as Assám (áramszünet lenullázta a karit, és backup nem működött, azóta kézi backupokat csinálok). Szóval azzal a karival kipróbáltam a csapdák hatékonyságát (muszájból). Picit meglepődtem a hatékonyságán. A neve nem jut eszembe a monsztának, de Orienten az a bikaszerűség (tüzes fickó), nemsokkal a csaj után, aki a 3 nővér küldetést adja. Na az szétkapta Assámat Epic-en 3x egymásután, mikor azt mondtam, hogy elég ebből. Elmentem egy misztikushoz és a warfare skilleket átraktam a csapdákra. Kellemeset csalódtam benne. Elég gyorsan rakosgatja lefelé a csapdákat (igaz volt pár -% recharge cucc rajtam). Lényeg, hogy azt a bikát ahhoz képest, hogy kisboss, elég gyorsan szétkapták a csapdák.
    Aztán gondoltam megnézem, hogy megy ez a mezei nmy-k ellen, és úgy mentem tovább. Hát ismét kellemeset csalódtam benne. A csapdákat nem magam elé pakoltam le, hanem magam mögé (hogy ne induljon be rögtön 1 db, mert akkor odaözönlenek). Mikor lent volt már 4-5 db, kidobtam egyet előre is, erre elekzdtek odafutni, de ugye a másik 4-5 csapda is beindult és sec perc alatt szétkapott egy ilyen csapatot.
    Mindezt Epic Orient-en, ami szerintem sokkal keményebb, mint Legend eleje (pl görög).
    Akkor döntöttem el, hogy csinálni fogok majd trapos karit is, csak nem Assát, hiszen ott haszontalannak bizonyult a warfare. Majd még kitalálom mit rakok mellé, talán egy Storm-ot, aztán kapják a Chain Lightingot, vagy nem tudom :)
  • ity
    Élvezd ki a hálódobálás hatékonyságát most, normalon, mert az Obsidian Hall-ban erősen megkérdőjelezem az életképességét (főleg legendary-n).
    Mikor fut feléd egyszerre 5 Dragonian, valszeg arra sem lesz időd, hogy elkezdj imádkozni, de ha vmi csoda folytán egyet mégis sikerülne lefognod, hát a másik 4 moszta secperc alatt szétkap, hamarabb, minthogy a hálódobást újra használni tudd :)
    Persze lehet tévedek, mert a Bone Charmer karim még nem olyan nagy, még csak Epic közepén jár, de itt már néha odaér 1-2 gyorsabban futó nmy és meg tudnak ütni sajna, ami ugye Legenden már nem biztos, hogy egészséges lesz majd.
  • dudovec
    ja egy speares ranger gizda lehet wirl windel amubol:)
  • dudovec
    fecske szerintem inkabb fekudj ra a shield+ spearre. dual wield daralhat , de ha mar huntingolsz akkor sztem a rugo jobb lehet mellé ,vagy a nature , bar ott nemsok tamado skill van... de sztem eleg nehez lehet dual wieldezni oak nelkul mer ugye , ugy meg pajzs sincs.. van oak mentes kozelharci karim , es kell azer neki az a shield. persze ha csinalsz dual wieldernek 190 attack speedet , meg vagy 25% attack damage converted to healthet , meg feldobsz 2 200 as dragon macet 50 bonus damage + 35% attack speed , akkor lehet joleszel pajzs meg oak nelkul , de a csonti ijaszok meg harcosok szet fognak kapni legenden sztem.. mer ugye bekell latni , ha nempakolod a healthet keves az elet , ha nempakolod az str t akkor meg kevesebbet leechelsz.. megkell talalni az arany kozeputat...

amin leakadok , hogy ott a trackers armor , kell neki vagy 350 dex , es azt tudja h -50% dex req to all weapons , kerdem en erre hogy mi a fasznak , mikor nemigen lattam 370 dexnel nagyobb reqes fegyvert , az armornak ugyis kell 350 h hordhasd , akkor mi a banatra jo ez a tulajdonsag??.. dex ugylatom a pierce damaget emeli nem tul hatarozottan , illetve az offensive meg defensive abilityt , aminek ugyebar a kritikal hitek ütesenel , fogadasanal van szerepe.. nemcsinaltam meg magas dexes karit , de sztem ameik dexes cuccokkal megy annak is eleg kirakni annyit h meglegyen a 350 koruli , a tobbit inkabb strenghtre a fizikalis sebzes miatt , ijasznal is tobbet dob a sebzesen az str , bar teny h a sok skill amit kikell maxolnod mind pierce damagere hat , amirol tudjuk h nemis annyira eros mint kene , igy picit felemás lesz a kari es nemlesz eleg eros sajna.. meg mondjuk jo lett volna ha ezt a volley t nem igy csinaljak meg , hanem lenne egy fullos multi shot ami lo 6-7 nyilvesszot is akar , es van neki valamennyi recharge. vagy tobb ütő kepes bow skill amibol lehet valogatni ,es van elonye meg hatranya , amit tudsz kedved szerint ezzel azzal ellensulyozni , lasd pl az Outsider a spiritnel v mittomen.
    rogue is eleg gyenge lett , megneznem mit tud 1 trapos kari , de sztem nemsokat , meg ien gas bomb meg anyamkinja , skilljei fele alapban kuka szerintem , persze kell bele ezis , merthat ezek telleg alapveto tolvaj style skillek , de attol meg nemkene minden szart belerakni csakmer jellemző erre a kasztra.

ja fecske , nekemis van hunterem , ottvan nala az a spear amit mondasz , 28 as es jobban haladok ugy h 1 van a spear skilleken , mint a 150 es superuniq bowwal , pedig maxolva van a volley stb.. vicces..
  • mrall
    Leslieee gyere fel MSN-re mert meg kéne beszélni 1-2 dolgot! (host) :)
  • Isenlord
    az avengeremnek éppen 17.8as a hp regje,de stone formban majdnem 200:D
  • zsirfecske
    hát rogue is str+dex, sztem az jobban passzol :)

hát spear-ek vannak iszonyat durvák, health reduction-nal egy 200 alap damage körüli lila elég állat, nekem nagyobb a dps ilyennel jóval mint teucer's warbow-val kimaxolt íj és nulla dárda skill-lel.
  • Shorlex
    A hunter skill az első amit választottam, ha ezerszer újra játszanám a játékot, akkor is az lenne az egyik. Mindezt főleg egy dolog miatt: a hálódobás. Nem fektetek nagy hangsúlyt a spear-re, mert eddig nem találtam olyat, ami akár egy markánsabb baltával, akár egy jól eltalált karddal felért volna... De ez a hálódobálás egy isten. A legnagyobb ellenfeleket is könnyen és egyszerűen le lehet zúzni, csak rájuk kell dobni, aztán valami jól összerakott nyíl, és csak idő kérdése. Spórol időt, energiát, healthet, mindent.
    Ezen kívül inkább a warfare, ami fejlesztésre érdemes, na meg persze az említett call of the hunt, az nagyon megdob!
    Van egy olyan érzésem, hogy nem ez a létező legjobb párosítás, de ha a huntert alapból feltételezem, akkor mi mást rendelhetnék mellé, ami nagyjából maccsol vele, mint a warfare? MIndkettő erőre, meg dexterity-re gyúr, a többinél csak megosztaná az upgradeket, ha el lennének osztva...
  • zsirfecske
    huhu slayer az a legkülönlegesebb kombó amit itt hallottam. érdekes döntés lehet hogy vajh 'weapon training'-et éri meg jobban használni dual wield-del és akkor a hunter ágból kihagyni szinte minden weapon skill-t, vagy pedig rámenni spear-re és pajzsra 'weapon training' nélkül viszont 'onslaught' + 'take down' + 'volley' + 'art of/call of the hunt' tápolással. hmm ez jól hangzik, feltéve hogy onslaught elmegy spear-rel. én vsz utóbbit választanám így a hunter pierce búnuszai nem vesznének el...
  • rogan99
    dudovec: kösz a részletes leírást:) Sztem amíg tudok pet nélkül haladok de tartalékolok pár skillpontot liche kingre ha szükségessé válna.
    Jelenleg bossok ellen egy 50%-os attackspeed csökkentő buzogányt használok death chill aurával kombózva, hát ezt nevezem én lassított felvételnek:) Kicsit el is veszi a bossfightok komolyságát mivel így simán lezúzom őket. Gyakran potionok nélkül. Persze még csak normálon vagyok.

Egyébként ugye jól tudom h epicen a relicek új szintet kapnak? Azért kérdezem mert akkor kidobálom a görögből megmaradtakat.

• dudovec
    na asszem kezdetét veszi majd a screenshot flood:)
  • dudovec
    na próba
  • ity
    Én kb 100k-s képeket rakok be. Nem vagyok VIP, pedig igazán adhatna az sg ingyen is egy ilyen régi regesnek mint én :P

Egyébként pedig azt javaslom amit korábban is. Regelj egy ingyenes tárhelyre, azt pakold oda őket, és onnan linkeld be ide. (Ha a netszolgáltatód nem adott tárhelyet)
  • dudovec
    ranyomok h kepfeltoltes es ezt adja ki:
    Feltöltési információk:
    # JPG, PNG, vagy GIF típusú képet lehet feltölteni
    # A maximális fájlméret:
    - 200 Kbyte a VIP felhasználóknak
    - 20 Kbyte a VIP joggal nem rendelkezőknek
    # A fájlnév nem tartalmazhat ékezetes és speciális karaktert
    # A rendszer a fájlnevekben megkülönbözteti a kis és nagybetűt

vagy nem itt kene ? mer 20 kb eleg tre , es gondolom a kepek amiket bepakolsz nem 20kb osak.. kerestem mar mindenhol..
  • ity
    Nekem sajnos egyáltalán nincsen healt regen-em. Alapból minden karinak 1, de rajtam olyan ruha van, ami -1/mp. Szóval kereken 0 a health regen-em (lásd: kép).

Feltételezem, hogy a videókat megnézve merült fel benned a kérdés, hogy nem láttad, hogy ittam volna üvegeket, és az életem meg mégis gyorsan felment.
    A válasz egyszerű. A fegyver amit használok, ad olyan képességet, hogy az okozott sebzés 10%-át életté konvertálja.

• dudovec
    Crash sztem eleg 2 oldalt visszaolvasnod es megtudsz mindent a dps rol.
    Ity: egyetertek , plague atomtap , enis eloszeretettel hasznalom minden natures karinal. mondjuk en nem valtenek fegyvert miatta , beteszem 3 asra a potionok melle , ugyis altalaban bossra rakod , ami megall a petek miatt , ugy eleg egyszeru radobni , de ki hogy csinalja.
    Lesli : kosz majd megprobalom felrakni , de en amikor kepfeltoltessel probalkoztam , ott kiadja nekem a limitet , a sajat galeriat meg nemlatom , hogy hol erhetnem el , de lehet csak vak vagyok:o
  • kuks
    neked hogy a fenébe ilyen magas a heal-t regeneréciód???
  • Crash88
    üdv mindenkinek újra
    kicsit távol voltam mostanában és a game-el se toltam annyit de majd most ...
    nézegett a topicot de vhogy este féltizenkettökor nem volt kedvem olvasgani igy csak a képeket néztem végig amikett szépen beraktatok:D és mit látok DPS 8 meg 9000 hogy a fas*ba lehet ennyi a DPS vki világositson fel legyenszives mer szerintem kurva sok dologról lemarattam

ja és ha vmi más is történt vmi érdekes az utobbi pár napba (hétbe..max 1) akkor azt megköszönném ha valaki elmondaná

UI:többet nem hagyok ki egy napot se mert már rám szóltak az istenek az olimpuszról h ne az ivássaé törödjek vagy mittomén:D mert a titánok nem férnek a börükbe és lekéne vkinek verni öket mondjuk kicsit ittasan lehet nem fog ez sikerülni[#zavart2][#hamm]de majd megprobajjuk xD huh de szar lett avége ][_, ([ ] ][_,
  • Shorlex
    Ó értem, ebben az esetben már világos minden...
    Nem tudtam, hogy ez így van, elnézést. Nem is igazán értettem, hogy miért nem enged választani ezek között. Azt hittem, hogy az idő múlását lehet(ne) változtatni, mint pl. a CIV-ben, de ezek szerint ezek nehézségi szintek.
    Kösz a segítséget! Azóta utána néztem, tehettem volna előbb is.
    Kösz mág egyszer!
  • ity
    Az egyiptomi és ázsiai kavarás abból fakad, hogy a játékban 3 nehézségi fokozat van. Te most normálon játszol ha minden igaz. Ha azt végigvitted, akkor kezdheted megint, de már nehezebb fokozaton. Ott esni fognak jobb cuccok. Aztán meg a legnehezebb fokozaton ismét újrakezded az egészet, és ott jönnek majd az igazán tápos cuccok. (Normal, Epic, Legendary a három fokozat)
  • Leslieee
    Nemtom ki nem vágja, először normalon mész végig az összes pályán, aztán epicen, aztán legendaryn.

Vazze én is találtam ilyen karvédőt, tök ugyanez a style csak nekem is csak 2 all skilles és szintén a medúzák dobták.

Dudi, egyszerűen töltsd fel a gelribe, simán felenged 10mb minimum. Aztán beírod a kép forrássához h wwww.sg.hu/galeria/X.jpg és itt is van.

Az meg a másik h alap h csak a hülye piercinget lehet meghúzni ennyire, sima fizikai fegyverrel épphogycsak a 4k-t értem el eddig skillek nélkül, de állítom többet ér :)
  • ity
    Talán még annyit lehet hozzáfűzni, hogy a Plague magasabbik passivja mindenképp legyen maxos. (mondjuk nekem egész plague végig maxos, mert már nincs hova tenni a pontokat). Azt szoktam rátenni bossokra is, mert -49%-ot még lehúz a resistekből, szóval nem gyenge segítség az sem a ternion mellé. Videon is látszik hogy használom, csak elég gyorsan váltom át a másik kézben lévő fegyvert, (mert úgy könnyebb cálrakasztolni) így nem biztos, hogy mindenhol észrevenni.
  • yann
  • yann
    vihihi! 110 health regen per sec. olyan mintha folyamnatosan innám a lötyit. de gáz, mert legenden ha nyilasok is vannak akkor akár két pirospotit is meg kell innom... eddig sokat behaltam de így már nevetséges a játék (:
  • ity
    Igen, miközben másnak válaszoltam, dudovec megválaszolta a kérdésedet :)
  • ity
    Ha az intenetszolgáltatód nem adott tárhelyet (én oda pakoltam a cuccaimat) akkor regelj egy ingyenes tárhelyre, azt töltögesd oda, onnan meg belinkeled ide :)

Amúgy haverral játszottam multiban akkor dobott neki egy ilyen karvédőt, de azon +3 Hunting Skills volt "csak". Majd meg evett a fene, hogy nem nekem esett. Erre nem sokkal később meg nekem esett egy ilyen, csak nem mastery specifikus, hanem all skilles :)

Hát igazából pajzsból van csak ilyan amin van 40% körüli plusz sebzés meg 10-20% str egyszerre. De alapvetően nincs igazából olyan ami nagyon kitűnne. Talán még egy all skilles sapi %-os int-el és int req-el. De ezeket meg használom én is néha.
  • kuks
    oks
    csinálok szervert és csatlakozz rá holnap este 7-kor!
    Aureliu$ KuKs-néven!
    KÖK
  • dudovec
    kopter nem akarok bunko lenni de nemlatod ott azt a sok zöld szart lenn a skilleknel? nekem elegge ugy neznek ki mint nature skillek , akkor hogy a banatban lehetne oracle? :D Ity soothsayer , es dark covenantot hasznal meg oakot , meg mondjuk deathchill aurat , meg spirit wardot , de ezek az oak kivetelevel mind spirit skillek.
  • Shorlex
    Ezek szerint a kínai pályákon túl is van még hátra "idő" meg elég pálya, hogy odáig eljusson az ember? Ahogy így visszaolvastam magam, valóban türelmetlenkedésnek hangzik a részemről, elismerem. Csak láttam walkthrough-kat a neten és úgy vettem észre, hogy ázsia után már nincsenek nagyon pályák, de lehet, hogy én néztem el. Na ebből a feltevésből (azaz, hogy azt hittem már a játék vége felé járok) kérdeztem, hogy valamit nagy el...hattam.

Való igaz, eddig isten tudja hány óra játék után három, azaz 3 szaros kék rucit dobott fel, kettő rajtam van, de már kismillió Majestic chest-et nyitottam és igen szűkmarkú.

Egyiptomot kicsit nem értem, mire gondolsz, hiszen jó tudtommal az még ázsia előtt van, már voltam ott... Visszamegy oda a kari?

"Annak tükrében, qrvára nem érdekel senki dps-e, ha van olyan karim, ami még nem halt be pedig éppenhogy eléri a 800 dps-t :)" - na ezzel 100%-ig egyet értek, de az a bizonyos 180-om (ami azóta sem nőtt...) még mindig hétszáz fényévre van a 800-tól is. És azt veszem észre, hogy hiába haladok, fejlődök, meg minden, ugyanolyan gebaszokat tudok kapni egy egyszerű ellenféltől is, mint 25 pályával korábban (holott armor 10×es, defense ability, meg minden felturbózva, nem értem én ezt)...
    De biztos én vagyok a pöcsi
  • kopterfield
    ity legyszi vezesd le mijen aurakat hasznalsz a videoban mer en kurvavra nem azokat hasznalom, lehet elkurtam valamit...
    ja a videoban az oracle kari? vagy nem?
  • dudovec
    nah ahogy igy visszaolvasom , latom a magyar skillemmel megin problemak vannak , sebaj.. bocs a spamér;>
  • dudovec
    jah es meduzak dobtak epic knossos vegen.. tok erdekes , hogy epp ma generalt be egy ilyesmit ittis , pedig eddig nemis lattam.
    Ity te hogy allsz rarekkel meg hamachival? mer ez spec nem , de ha van mas tap rared , lehet tradelhetnenk ezt azt , mer gondolkodom rajta h inditok 1 pure rare cuccokkal operálo karit:)

Amugymeg lehet tobb ezrest sebzest kihozni , ami tiszta... nempedig piercing meg burning meg iesmi ,ami latvanyosan dobja , de valojaban nem üt annyira. en spec elegedett vagyok a 6500 dps es ternionnal;)

Ja es valaki segithetne , mer latom , hogy csak VIP tagok tolthetnek fel galeriaba 20k nal nagyobb kepet , es gondolom a galeriabol lehet berakni ide a kepet , de nemhiszem h mindenki vip user lenne aki ekkora kepeket rak be.
    szoval kene nekem 1 kis lamasupport ien teren , mer nagyon nem akar osszejonni nekem ez a kep berakás. thx
  • dudovec
    lol bazeg ugyanilyen kesztyu esett ma , csal sajna +2 skilles , enis neztem nagyot , gondoltam belinkelem , de ezek utan h itt a +3 as nem.D