• dudovec
    fecske szerintem inkabb fekudj ra a shield+ spearre. dual wield daralhat , de ha mar huntingolsz akkor sztem a rugo jobb lehet mellé ,vagy a nature , bar ott nemsok tamado skill van... de sztem eleg nehez lehet dual wieldezni oak nelkul mer ugye , ugy meg pajzs sincs.. van oak mentes kozelharci karim , es kell azer neki az a shield. persze ha csinalsz dual wieldernek 190 attack speedet , meg vagy 25% attack damage converted to healthet , meg feldobsz 2 200 as dragon macet 50 bonus damage + 35% attack speed , akkor lehet joleszel pajzs meg oak nelkul , de a csonti ijaszok meg harcosok szet fognak kapni legenden sztem.. mer ugye bekell latni , ha nempakolod a healthet keves az elet , ha nempakolod az str t akkor meg kevesebbet leechelsz.. megkell talalni az arany kozeputat...

amin leakadok , hogy ott a trackers armor , kell neki vagy 350 dex , es azt tudja h -50% dex req to all weapons , kerdem en erre hogy mi a fasznak , mikor nemigen lattam 370 dexnel nagyobb reqes fegyvert , az armornak ugyis kell 350 h hordhasd , akkor mi a banatra jo ez a tulajdonsag??.. dex ugylatom a pierce damaget emeli nem tul hatarozottan , illetve az offensive meg defensive abilityt , aminek ugyebar a kritikal hitek ütesenel , fogadasanal van szerepe.. nemcsinaltam meg magas dexes karit , de sztem ameik dexes cuccokkal megy annak is eleg kirakni annyit h meglegyen a 350 koruli , a tobbit inkabb strenghtre a fizikalis sebzes miatt , ijasznal is tobbet dob a sebzesen az str , bar teny h a sok skill amit kikell maxolnod mind pierce damagere hat , amirol tudjuk h nemis annyira eros mint kene , igy picit felemás lesz a kari es nemlesz eleg eros sajna.. meg mondjuk jo lett volna ha ezt a volley t nem igy csinaljak meg , hanem lenne egy fullos multi shot ami lo 6-7 nyilvesszot is akar , es van neki valamennyi recharge. vagy tobb ütő kepes bow skill amibol lehet valogatni ,es van elonye meg hatranya , amit tudsz kedved szerint ezzel azzal ellensulyozni , lasd pl az Outsider a spiritnel v mittomen.
    rogue is eleg gyenge lett , megneznem mit tud 1 trapos kari , de sztem nemsokat , meg ien gas bomb meg anyamkinja , skilljei fele alapban kuka szerintem , persze kell bele ezis , merthat ezek telleg alapveto tolvaj style skillek , de attol meg nemkene minden szart belerakni csakmer jellemző erre a kasztra.

ja fecske , nekemis van hunterem , ottvan nala az a spear amit mondasz , 28 as es jobban haladok ugy h 1 van a spear skilleken , mint a 150 es superuniq bowwal , pedig maxolva van a volley stb.. vicces..