Shorlex#5812
Ezek szerint a kínai pályákon túl is van még hátra "idő" meg elég pálya, hogy odáig eljusson az ember? Ahogy így visszaolvastam magam, valóban türelmetlenkedésnek hangzik a részemről, elismerem. Csak láttam walkthrough-kat a neten és úgy vettem észre, hogy ázsia után már nincsenek nagyon pályák, de lehet, hogy én néztem el. Na ebből a feltevésből (azaz, hogy azt hittem már a játék vége felé járok) kérdeztem, hogy valamit nagy el...hattam.
Való igaz, eddig isten tudja hány óra játék után három, azaz 3 szaros kék rucit dobott fel, kettő rajtam van, de már kismillió Majestic chest-et nyitottam és igen szűkmarkú.
Egyiptomot kicsit nem értem, mire gondolsz, hiszen jó tudtommal az még ázsia előtt van, már voltam ott... Visszamegy oda a kari?
"Annak tükrében, qrvára nem érdekel senki dps-e, ha van olyan karim, ami még nem halt be pedig éppenhogy eléri a 800 dps-t :)" - na ezzel 100%-ig egyet értek, de az a bizonyos 180-om (ami azóta sem nőtt...) még mindig hétszáz fényévre van a 800-tól is. És azt veszem észre, hogy hiába haladok, fejlődök, meg minden, ugyanolyan gebaszokat tudok kapni egy egyszerű ellenféltől is, mint 25 pályával korábban (holott armor 10×es, defense ability, meg minden felturbózva, nem értem én ezt)...
De biztos én vagyok a pöcsi