ity#5840
Sajna nekem végleg elveszett az 52-as Assám (áramszünet lenullázta a karit, és backup nem működött, azóta kézi backupokat csinálok). Szóval azzal a karival kipróbáltam a csapdák hatékonyságát (muszájból). Picit meglepődtem a hatékonyságán. A neve nem jut eszembe a monsztának, de Orienten az a bikaszerűség (tüzes fickó), nemsokkal a csaj után, aki a 3 nővér küldetést adja. Na az szétkapta Assámat Epic-en 3x egymásután, mikor azt mondtam, hogy elég ebből. Elmentem egy misztikushoz és a warfare skilleket átraktam a csapdákra. Kellemeset csalódtam benne. Elég gyorsan rakosgatja lefelé a csapdákat (igaz volt pár -% recharge cucc rajtam). Lényeg, hogy azt a bikát ahhoz képest, hogy kisboss, elég gyorsan szétkapták a csapdák.
Aztán gondoltam megnézem, hogy megy ez a mezei nmy-k ellen, és úgy mentem tovább. Hát ismét kellemeset csalódtam benne. A csapdákat nem magam elé pakoltam le, hanem magam mögé (hogy ne induljon be rögtön 1 db, mert akkor odaözönlenek). Mikor lent volt már 4-5 db, kidobtam egyet előre is, erre elekzdtek odafutni, de ugye a másik 4-5 csapda is beindult és sec perc alatt szétkapott egy ilyen csapatot.
Mindezt Epic Orient-en, ami szerintem sokkal keményebb, mint Legend eleje (pl görög).
Akkor döntöttem el, hogy csinálni fogok majd trapos karit is, csak nem Assát, hiszen ott haszontalannak bizonyult a warfare. Majd még kitalálom mit rakok mellé, talán egy Storm-ot, aztán kapják a Chain Lightingot, vagy nem tudom :)