23078
-
Lyan Kyj #6767 Bakker, nagyon rákattantam a játékra! Mindig a "na még1 szintet fejlődök" szituáció lép érvénybe:PP -
Lyan Kyj #6766 Documents and Settings/User/Documents/My games/ -
Manual #6765 Hova rakja a játék az elmentést???? -
Isenlord #6764 lobster,linkeld be megint plz az avenger ötletet,nekem 404es errort ír rá:(
pajzshordozó: nekem csak szettem van warden:D:D
a legjobb avenger 60ason:full dweller(wildfire 1 esen!),earth echant full,erruption,volavity,heat shield és stone 1esen
hunter rész: marksmen ág full,volley full,art of hunt full,a 2 fejlettebje nem fontos,de 1-2pontot megér,herbal full,és study prey maxolás,ha meg rengeteg a pontot fejlezd lassaskán a call of huntot;)
avengerem 59es,dps dárdával 4360 ijjal 2300, tracker sityak,conqeror karvédö,athena lábvért,shield of korybantes,peleus spear,eye of flame,egy molten ring,és egy hepha gyürü,dárda dps maxja olyan 5600körül lehet nekem max,ijal most csak 121%attack speedem van helios furyvel.
ja és a gólem félisten:) még mindig nem halt meg legenden....
-
Hello
Valaki tudna segiteni, elakadtam...
már Giza ban a szfinexet kitisztitottam és megszereztem azt a botot, de amikor a mittom én milyen oázis felett kinyirom a Skorpiót a piramis tetején akkor nem tudom felvenni azt a követ, mert vmi zöld csík veszi körül és azt irja hogy egy Őrrel van lezárva, vagy vmi ilyesmi... Valaki tudna segiteni, mert nem tudom mi lehet a probléma mikor megöltem a skorpiót?(3szor is)
Előre is köszi!
peace -
berlin #6762 A TQHU szobákban senki nem hamachizik?
Kár, denem találok senkit -
Magyarositasrol meg semmi hir? -
frickomaya #6760 Megoldódott a probléma, előzőleg elszúrtam valamit... -
frickomaya #6759 TQ-Defiler-ben otthon van vki?
Töröltem a második masterym, de most nem tudom, hogy hogyan választhatnék újat. Előre is köszi! -
Code92 #6758 hy az lenne a problémám h. elkezdtem jáccani a gammával(ezzel casak az a probléma h.függőséget okoz
) viszont a második fő questbem mikor egy barlangba kell bemenni az első mentőhewlytől jobra azután mindig alkalmazáshibát ír ki van rajta ok és mégse gomb viszont bármelyikre kattintok kilép a játékból és legközelebb belépéskor játékfolytatásánál lefagy szerintetek ezt orvosolja az 1.15 ös patch és annak a cracke-je???
előre is kösz "92" -
Iapetosz #6757 thx -
Ha közelharcra akarsz törekedni akkor egyértelmű, ha olyan félmágus szeretnél lenni akkor spirit. Sztem. -
Iapetosz #6755 szasztok egy rougenak mi lenne a legjobb másodlagos kasztja? -
berlin #6754 Nwem tudom, hogy ki csinálja ezt a fan-oldalt, de áldott legyen a neve! :) -
7Ryan7 #6753 törölt hozzászólás -
#6726ra valakinek ötlet? -
Lyan Kyj #6751 thx, akkor nem élek vele -
Valaki most 1 hamachi game? Legendd elején, vagy új karival(lvl-5)? patch:1.08 -
Már a fan oldalra is felkerült az 1.15 crack-je.
- kisPocok - -
yann #6748 TQ-Defiler-rel igen. (csalás!) -
Kicsimix #6747 Nemtudom sajna akkor mi lehet a probléma nálatok :( nállam egészen addig gecizett amig ki nem töröltem teljesen a gamet és nem raktam újra.Azelött felraktam mindenféle emuláló programot többféle cracket stb,ezeket is töröltem ...De ez a megoldás most bejött és minden hibátlanul ráment a reloadedes tiszta verziómra.Kb most 2 napja megy egyfolytában a gépem letőltés miatt és a Titan Quest csak levan rakva a tálcára amikor nem kell...Még egyszer sem lépett ki azóta sem,most is csak le van lapítva..Mellesleg azért nem kapcsolom ki mert akkor újra teremnek a az erő sötét oldalán a lények ott ahol már jártam :)
Ez elött a gondom a következő volt.Kilépett játék közben a windowsba csak úgy lazán...Gyanítom ,hogy mem hiba lehetett nálam is csak nem írt ki hibaüzenetet..Utána újra beléptem és ahogy betőltöttem a játékot ismét kidobott a winbe..
Szóval tényleg nemtudom mi lehet nálatok..Talán a gép is közre játszik nemtudom...1 giga rammal megy nálam,gf7600gst-n a64 3500 procival és új driverekkel...Néha van ,hogy belassul bizonyos részeken a játék pár másodpercre,ilyenkor olyan mintha kiakarna fagyni...és mégsem, most megingathatatlan :)
Eddig nekem a patchek sem mentek fel...Ez az egy volt ami hibátlan crackelt és a legújabb volt...Ez most bejött nekem...
Ja igen ez a crack csak ezzel a patch-el eggyütt működik.
Télleg nemtok mást :---(
-
Lyan Kyj #6746 Utólag lehet módosítani a másodlagos kasztot? -
reewer88 #6745 ujraraktam a gamet és sikerült felrakni 1.15 ot hogy tudjak jatszani haverokkal
De nem lehet ,gép ujraindul folyamatosan 1.08 al nemcsinalta ....elég idegesítő (használhatatlan) -
yann #6744 köszönöm a leírást, én vagyok az egyetlen aki szerencsétlenkedik. nem tudom mi lehet a baj, ma már nyolcadszor installálom fel ezt a játékot. elsőre is így csináltam, ahogy leírtad és most is. minden a helyén van, ennek ellenére hibaüzi. most már feladom. -
Kicsimix #6743 Hali.. Találtam egy megoldást a fagyás és patchelés problémákra gondoltam megosztom veletek akkormán :)Rapidshare-ra fel is dobtam.
Nos amit tennetek kell:
1. Felinstaláljátok tisztán újonnan a T.Questet és NEM crackelitek meg az exe.t.(RELOADED es verzióval próbálva.)
2. Letőltitek INNEN ezt a file-t ami tartalmazza a crackelt 1.15-ös PATCH-et amit a PATCH mappában találtok,majd alkalmazzátok.
3. Ezután felülírjátok az eredeti .exe-t a crackelt .exe-vel amit a CRACK mappában találtok, majd utánna bemásoljátok a mellette található mappát is (_asxdox)a T.Quests fő könyvtárjába ugyan oda ahová a cracket is tettétek.
Ezek után mehet a game problémamentesen :)
4. Enyoj ? :D Nálam hibátlan...
==========================
A Goods Abandoned quest-ről valki egy kis helpet? Nem akar kipipálódni a világértsem...pl hova kell mennem ha készvan mer már 2x végigjártam mindent delphiben de nem ok vagy nemtom mi a probléma...Nem akarom megoldatlanul hagyni ,tovább kellett haladnom és csak ez maradt kipipálatlanul a többi között...valaki?
Hali.. -
pajzshordozó #6742 van valakinek Warden karija? -
Dikri #6741 Hát érdekes, mert nálam fagyi nélkül megy rendesen. Akkor mondott nekem ilyen memory hibaüzit, amig a könyvtárat nem másoltam be. -
yann #6740 jajj nemá. természetesen.
dikri: sehogy. maradtam 1.08. az megy tökéletesen. bár a performance javítás azér ráférne... -
Dikri #6739 Könyvtárral együtt másoltátok be a játék gyökérkönyvtárába? Mert ugy kell. -
reewer88 #6738 yann: és hogy oldottad meg hogy menjen a game? :P -
yann #6737 én spec. bemásoltam. (azt csináltam amit az nfo ír, meg amit itt mondtak és mindezek ellenére nálam is memory error...)
nem kell újrakezdened epicet, a questeknek nincs előkövetelménye, nyugottan folytasd a játékot ott, ameddig eljutottál, ne törődj azzal, h azt jelöli, h nincsenek meg a questjeid (= ne csalj). -
reewer88 #6736 csa dikri
be van másolva az is (de az nemkért felülírást...) -
reewer88 #6735 ha más exevel probalom akkor meg ezt irja:
az eljárás belépési pontja(?Update@TImer@game@QAEXXZ) nem található a DLL-ben (engine.dll)
mi lehet ez? :( -
Dikri #6734 reewer88: másold be a _asxdox könyvtárat is, és müködni fog. (már persze, ha egyáltalán crackelted) -
reewer88 #6733 hi sikerült felszemvednem 1.15 ös patch et és aztirja : "memory error,program exit
amikor az exere nyomok
mit lehet iylenkor csinalni
légyszi help! -
Hát ezaz Fecske ez a lényeg, h mondjuk van egy progi, ami szinte tökéletes, játszol vele heteket és nem találsz benne semmi hibát, és kinyomnak hozzá min. 30megás patchet. Érdekes. Az meg a másik h azért azt ne felejtsük el h ezeket a patcheket azok csinálták akik programozták a gamát, és mondjuk 3 patchet adtak már ki pár hónap alatt, az utolsó 2 között állítom másfél hónap sem volt. Ez is érdekes. Biztos ennyire vágják a témát meg ennyien dolgoznak rajta.
A kilépegetést meg úgy értem, h nem 10 meg 20 meg 30 óra alatt 1 kilépés, hanem EGY SE. Én amióta megcsináltam X hónapja egyszer sem lépett ki. És akkor még bőven 1.01el játszottam. Vkinek segít a patch, vkinek nem, vkinek 1.15el is kilép, vagy hibás, vkinek jó vele, vkinek 1.08al volt jó, 1.11-el nem, vkinek fordítva. Ezek a patchek olyanok mint egy kibaszott nagy hazárdjáték. Itt a piros hol a piros, indul a játék nem indul a játék. Ahány patch és gép és felhasználó, annyiféleképp működik ez a játék és annyiféle hiba van. Ez a lényeg. Állítom 10 embert nem találnék akinek ugyanolyan simán fut ugyanaz a verziós játék problémamentesen.
Jah arról meg nem is beszéltem h azokkal mivan, akik optimistán megvásárolták a boltban a játékot, és UGYANÚGY kilépegetett, ugyanúgy kék halál, ugyanúgy karinullázás, és ez a jobb eset, vkinek el sem indult merhogy "tegye be az eredeti lemezt" :) Ennyit a másolásvédelemről, az is korrekt biztos.
-
Dikri #6731 Hát most kitörölte az összes küldit :( Gyakorlatilag kezdhetem elöröl epiket :(
Viszont igy meg durván lehet cheatelni, ha jol emlékszem van quest ami skill pontokat ad, namost ha kitörli az ember, és megcsinálja ujra, akkor gyakorlatilag végtelen lehet. De nem is értem, hogy lehet ennyire elbaszni egy játékot :( -
Dikri #6730 köszi, közben megtaláltam a #3600as hozzászolásnál, de egyenlöre hiába törlöm ki akár az össze que filet, nem veszi ki a pipákat :O, akkor megprobálom most a tokent. -
yann #6729 töröld ki a legfrisebb quest fileokat és lépje be a játékba. ha minden igaz nem lesz pipa a questnél, tehát újra meg kell csinálni a küldit, de azután már tovább kell ,h juss. ha mégsem javul akkor töröld ki a quest tokent. ez sajnos kitörli az összes questedet, de legalább ez biztosan müxik.
egyébként én is azt akartam írni, h keress rá a fórum keresőjével, mert téllleg rengetegszer kitárgyaltuk már, de nem találtam meg a megfelelő keresőszavakat amivel előjöttek volna a megvelelő kommentek. mondjuk én csapnivaló kereső vok... -
Dikri #6728 Zsirfecske: Légyszíves adj egy linket a problémára, vagy vázold fel a megoldást, mert elkezdtem visszaolvasni, de nincs kedvem 1 napot rászánmi, vagy csak mond mire keressek, mert hasonló kérdéseket találtam mint az enyém, de megoldást nem.