• Kicsimix
    Nemtudom sajna akkor mi lehet a probléma nálatok :( nállam egészen addig gecizett amig ki nem töröltem teljesen a gamet és nem raktam újra.Azelött felraktam mindenféle emuláló programot többféle cracket stb,ezeket is töröltem ...De ez a megoldás most bejött és minden hibátlanul ráment a reloadedes tiszta verziómra.Kb most 2 napja megy egyfolytában a gépem letőltés miatt és a Titan Quest csak levan rakva a tálcára amikor nem kell...Még egyszer sem lépett ki azóta sem,most is csak le van lapítva..Mellesleg azért nem kapcsolom ki mert akkor újra teremnek a az erő sötét oldalán a lények ott ahol már jártam :)

Ez elött a gondom a következő volt.Kilépett játék közben a windowsba csak úgy lazán...Gyanítom ,hogy mem hiba lehetett nálam is csak nem írt ki hibaüzenetet..Utána újra beléptem és ahogy betőltöttem a játékot ismét kidobott a winbe..

Szóval tényleg nemtudom mi lehet nálatok..Talán a gép is közre játszik nemtudom...1 giga rammal megy nálam,gf7600gst-n a64 3500 procival és új driverekkel...Néha van ,hogy belassul bizonyos részeken a játék pár másodpercre,ilyenkor olyan mintha kiakarna fagyni...és mégsem, most megingathatatlan :)

Eddig nekem a patchek sem mentek fel...Ez az egy volt ami hibátlan crackelt és a legújabb volt...Ez most bejött nekem...
    Ja igen ez a crack csak ezzel a patch-el eggyütt működik.

Télleg nemtok mást :---(