Hát ezaz Fecske ez a lényeg, h mondjuk van egy progi, ami szinte tökéletes, játszol vele heteket és nem találsz benne semmi hibát, és kinyomnak hozzá min. 30megás patchet. Érdekes. Az meg a másik h azért azt ne felejtsük el h ezeket a patcheket azok csinálták akik programozták a gamát, és mondjuk 3 patchet adtak már ki pár hónap alatt, az utolsó 2 között állítom másfél hónap sem volt. Ez is érdekes. Biztos ennyire vágják a témát meg ennyien dolgoznak rajta.
A kilépegetést meg úgy értem, h nem 10 meg 20 meg 30 óra alatt 1 kilépés, hanem EGY SE. Én amióta megcsináltam X hónapja egyszer sem lépett ki. És akkor még bőven 1.01el játszottam. Vkinek segít a patch, vkinek nem, vkinek 1.15el is kilép, vagy hibás, vkinek jó vele, vkinek 1.08al volt jó, 1.11-el nem, vkinek fordítva. Ezek a patchek olyanok mint egy kibaszott nagy hazárdjáték. Itt a piros hol a piros, indul a játék nem indul a játék. Ahány patch és gép és felhasználó, annyiféleképp működik ez a játék és annyiféle hiba van. Ez a lényeg. Állítom 10 embert nem találnék akinek ugyanolyan simán fut ugyanaz a verziós játék problémamentesen.
Jah arról meg nem is beszéltem h azokkal mivan, akik optimistán megvásárolták a boltban a játékot, és UGYANÚGY kilépegetett, ugyanúgy kék halál, ugyanúgy karinullázás, és ez a jobb eset, vkinek el sem indult merhogy "tegye be az eredeti lemezt" :) Ennyit a másolásvédelemről, az is korrekt biztos.