23078
  • TienLevy
    Perszeh, nem azt mondom, hogy tuti leverem, de nem fogok veszíteni:D Szóval mennyire van a következő város?
  • zsotesz
    Azért majd ne menny neki olyan nagy mellénnyel mert kellemetlen meglepetést tud okozni.
  • TienLevy
    Már Knossosban vagyok és a következő város már egyiptomban lesz?
    És kb mennyi idő még odaérni?
    akkor majd ki fogom tudni nyírni a manticore-t, mert addigra már szarrá fejlesztem magam:D
  • zsotesz
    Én Spellbraker-rel öltem meg a manticort epicen. Ráadásul egyszer sem ölt meg. És csak lich volt lehívva. Igaz néha szaladgáltam körbe-körbe, de azért nem tartott olyan sokáig míg megfeküdt.
  • kemotox
    na sirály akkor csináljunk:D
    mikor érsz rá majd jáccani?
  • Lyan Kyj
    én is éppen ugyanezen a felálláson gondolkodom:)
  • kemotox
    jajj de hüje vok elcsesztem.
    szoval a sage ijen: sdsdsfeffadgfa
  • kemotox
    Cs
    Egy
    ilyen
    sage mennyire lenne ütöképes? jol bestunnolnák mindenkit aztán meg löni löni. wisp nagyon kell?
  • Shongi
    Hy.
    Szeretnék kezdeni egy karit TQban, csak nem igazán tudom eldönteni mit is lenne érdemes:D
    A warfare tetszik, főleg a dual wield miatt csak nem tudom hosszú távon mennyire jó.
    Ezekre gondoltam még: Soothsayer, Assassin, Paladin, Ranger
    Ti mit ajánlanátok?
  • Ravasak
    Meg a maticore -os csatákra vonatkozoa colosuss form + battle standard maxola meg ad egy ksi esélyt ha jol tudsz sebezni :)
  • Isenlord
    na egy dps érték az avengeremmel,battel marker+call of huntal:
    ijjal 9089
    spearrel:14670
    na szal ez már majdnem max:)
  • zsirfecske
    nekem csak sima -50%hp, -20hpreg, +34%xp
  • Isenlord
    +62%-68%healt-30reg:D
  • Lobsterman
    Life Leech-el kapcsolatban valaki valamit?
  • Skeeter18
    Levy Manticore Egyiptomban van a Fayum Oasis-ban, de semmi gond :)
  • TienLevy
    Kinyírtam simán a manticor-t (ha az volt az a katakombák végén, egy ilyen csontvázas hülye aki summonizál meg lő, az az?) És itt vagyok Knossosba. És sztem akkor elkezdem a naturet. Amúgy ti végigvittétek normálba?
  • Shorlex
    Figyelj, én lvl 46 vagyok és kaptam eddig három lilát, abból kettő számomra használhatatlan... Majd onnan fogsz szerezni, hogy végigmész epicen is, és útközben, meg aztán az epic titanrunból jó esetben dobál a gép, még jobb esetben olyat, ami Neked kell. De mivel a random egy szajha, úgysem dob semmi olyat, ami majd érdekelni fog. :D

Nature: Oak, orrvérzésig, ha jól emlékszem az első? passzív skillje egy xar, arra tegyél 1 pontot, a 2. passzív megint max.
    Farkas aszongyák nagyon jó kimaxolva, én eddig csak egyszerű formában találkoztam vele, és úgy nem túl meggyőző, de ha kimaxolod, Ity szerint nagyon zúz. Nymph; hát, szintén maxolva faxa, én megmondom őszintén hülyén hangzik, de azé nem szeretem, mert annyira szánalmasan ugrándozik melletted, hogy nézni rossz, de ha az esztétika nem számít, hasznos tud lenni.
    És ami a lényeg: a refresh, azt érd el mihamarabb, és egyelőre 1 pontot tégy rá, aztán ha később jut még (de nem fog defender mellett), akkor hajrá.
    A többit megmondom őszintén nem ismerem.

A guardianról Dudi tudna Neked ódákat zengeni, ő ebben a nagymester. Nagyon jó kis kari, életerős, mint az állat, ugyanakkor a DPS-e finoman fogalmazva sem a legnagyobb. Sebaj, a hihetetlen életereje, amit majd későb jó cuccokal ki tudsz húzatni belőle, ellensúlyozza.

Egyébként a szavaidból azt veszem ki, hogy kicsit türelmetlen vagy: hát elárulom Neked, hogy az, hogy erős, ütős kari, táp cuccokkal felszerelve legyen a birtokodban, az még elképesztően sok idő, úgyhogy legyél türelmes és kitartó, különben meg fogod unni a gamét. Különösen igaz ez amiatt, mert mind a három szint 100%-ig ugyanazon a pályán megy végig, úgyhogy türelem, me anélkül nem lőn jó kari! :D
  • virs lee
    Nekem -40% hp +44% xp van. )
  • berlin
    Fecske!

A minap a merchantnál olyan amu volt (24millióért), ami 35 %-kal emeli az XP-t. Igaz -50% healt, -25.0 healtreg.

Talán azzal könnyebb lenne. :)
  • TienLevy
    Nekem nincs semmilyen lila cuccom és azt se tom honnan lehet szerezni. A másik meg hogy mem válaszottam még ki a nature-t mert nem tom mire érdemes nyomni. De a mistycnél le tudom venni valamiről a pontjaimat (pl a clubos stunolásról, mert úgyis axe-om van) és akkor kiválasztanám a naturét. De mire nyomjak először? (max 6-ot tudnék).
  • 7Ryan7
    Hy all! Ti hogy tudtok képet berakni? Mert nekem nem engedi! Nem lehet nagyobb 20kbyte-nál:(
  • Shorlex
    Manticore-t csak az tudja kinyírni, akinek van nature-je az oak miatt; jó esetben talán (de csak talán) nem tud akkorát sebezni, hogy lemenjen nullára a health. Mindez azonban szerintem csak legndre igaz, amikor is van egy karinak min. 5k health-e, azelőtt 3-4k fölé vinni jó kis lila cuccok nélkül nem nagyon lehet.
    Másik megoldás, hogy ha nincs nature, akkor valami olyan ternioner (conjurer, oracle?) gyilkolja, kainek hatalmas sebzése van, de ez nagyon kockázatos, me a 2-3k health az nagyon lefut (tapasztalat...).
    A lényeg, hogy pet, pet és pet. Közelharcos kari elfelejtve, talán csak egy olyan kombó jöhet szóba, ahol van ancestral horn (magas szinten, me különben szert sem ér) meg valami másik petet adó mastery, de akkor Te semmit nem teszel hozzá a megöléséhez, csak a petjeidre bízod.
    Én a slayerrel ki tudtam nyírni, de nagyon kínkeserves volt; igaz egy elnye, hogy az ancesrtalnak megnyitottam az utat a sebzés felé a stud-val, de a slayt inkább el kell felejteni. Legenden szerintem meg se próbálkozok vele...
  • TienLevy
    És akkor most mihez kezdjek? És még hány emeletes ez a szar (mert már lvl3-nál vagyok)?
  • Ravasak
    Röviden nem :)
  • TienLevy
    Hát én egy defender vagyok(lvl16). Remélem majd ki fogom tudni nyírni:D
    Szerintetek?
  • Ravasak
    Isenlord nem mindenki szamara
    de harcosokra nezve sajna szinte legyözhetettlen
  • Ravasak
    call of the wild 18. szinten kell hogy legyen
    mit nem értesz ebböl ?
  • Isenlord
    kb fél óra... csak egy dungeont kell kipucolni,utána egyböl ottvagy.

a manticore a legdurvább boss a gameben;)
  • pajzshordozó
    Köszi, a tegnap esti segitséget!

A Manticori is ilyen kemény lesz?!
  • Sir Huba
    Kösz ity, de amint alább látod a karakterem 34. szinten áll, a nature szintje 24., a farkastulajdonságok is rendesen fel vannak nyomva, szóval nem értem milyen 18. szintet kellene elérnem a 3. farkasért...
    Vagy az a baj, hogy van Nymph, Liche, 2 Wolf, meg néha egy Outsider is, aztán már az nagyon könnyű lenne? Így epic-en szinte már így is unom olyan könnyű, de azért ez idegesít, hogy hol a harmadik farkas..

Valaki?

Valaki meg tudná írni, hogy mi kell ahhoz, hogy meg tudja idézni a 34. szintű Soothsayer karakterem a 3. farkaskáját?
    A Call of the Wild 15.-en van, a Maul és a Survival Instinct 1.-en, a Strenght of the Pack 7.-en. Az alap nature képesség 24. szintig van feltolva.
  • TienLevy
    Hy all! Athénból a következő város messze van?
    Kb. mennyi idő alatt lehet elérni? És ott van teleport? PLZ HELP
  • zsirfecske
    tejóisten, asszem én ennyiben maradok. következő szinthez ugyanis 8,3 milla (!) xp kéne...

enior - level 61 brigand
  • Isenlord
    probléma megoldva;) asszem manticore sem ellenfél egy sothnak,kb olyanyira nem,h odamentem,2wolf niph,ether, lich,elnyomtam rá egy plageu-t, már löni sem tudtam max 1et,és halott volt.... vszinüle egyszerre jött be a nimp,ether,és lick healt reductja:D kb 6mp lehetett szegényke... de megboszultam,a avengeremet,amit epicen müvelt anno vele:D
  • Lobsterman
    A life leech hogyan működik a játékban? Az oké hogy a x%of attack damage converted az leech, de azt növeli a +x%life leech? És mi van a vitality damage-el? Az hogy jön a képbe?
    Szeretnék egy leeches karit, már meg is tervezgettem(warfare+spirit), csak nem tudom milyen fegyó lenne hozzá idális. Meg ezt az egész mechanikát nem értem
  • pajzshordozó
    Nehéz mert, teljesen dárda+pajzs ra specializálodtam
    Ha lefuj azt még viszonylag túlélem, de ha leüt és rámtapossa azt az elektromos szarját az halálos... egyébként Hunter!Defense vagyok
  • encofoco
    tudna valaki nekem is segiteni???Athénban az Akropolisz legalsó 5-ik szintjén leverem a föföföfö ellenséget és beszélni akarok az öreggel,de sajna nem tudok...mit tegyek???ez bug,???(nincs a feje felett a jel hogy tudjak vele beszélni)
  • encofoco
    sziasztok...Lord Mersey a monitorod beállitását vedd visszább...nekem is vissza kellet venni 60 HZR-re és jo nem kapcsolodik ki...:D
  • LordMersey
    Sikerült az 1.08 az, majd az 1.15-ös patch-et is feltenni..sajna ez sem oldotta meg a problémám...egyszerűen kikapcsolja a monitort és újra kell indítanom a gépet:(
  • Isenlord
    irsz msnben és megyek segitek:D
    egy módszer a karidnak: talos köztudottan lassú mint egy plaegezett typhon, na szal a trükk,ka emeli a lábát hátrafutsz, ha emeli a tenyerét elfutsz mellette. röviden ennyi,talos ellen szivás a közelharcosoknak,van kivétel,de ez sajnos nem a te osztályodra értem:S
  • Kazador
    erm..milyen karival?
    Én ternionerem is megfeküdt párszor - ha kicsit belaggoltam és hozzámért a tüze, akkor gameover. Ha nemhaltam meg már a tűzsebzéstől, akkor odagaloppozott hozzám és szó szerint eltaposott.
    Persze sebzésem tűzre van kihegyezve így aztán képzelhetitek mekkorákat sebeztem rajta :/
    Végül úgy oldottam meg, hogy kicsit visszábbcsaltam, aztán körbe-körbe rohangáltam és megidéztem mindenféle petet, amim csak volt.

Pet nélkül nagy tűz és stun (meg lightning) ellenállás kell. Na meg sok potion ;)

Esetleg megkérsz valakit, hogy segítsen hamachin keresztül multiban letolni.

Üdv.
    Kaz.