• Shorlex
    Manticore-t csak az tudja kinyírni, akinek van nature-je az oak miatt; jó esetben talán (de csak talán) nem tud akkorát sebezni, hogy lemenjen nullára a health. Mindez azonban szerintem csak legndre igaz, amikor is van egy karinak min. 5k health-e, azelőtt 3-4k fölé vinni jó kis lila cuccok nélkül nem nagyon lehet.
    Másik megoldás, hogy ha nincs nature, akkor valami olyan ternioner (conjurer, oracle?) gyilkolja, kainek hatalmas sebzése van, de ez nagyon kockázatos, me a 2-3k health az nagyon lefut (tapasztalat...).
    A lényeg, hogy pet, pet és pet. Közelharcos kari elfelejtve, talán csak egy olyan kombó jöhet szóba, ahol van ancestral horn (magas szinten, me különben szert sem ér) meg valami másik petet adó mastery, de akkor Te semmit nem teszel hozzá a megöléséhez, csak a petjeidre bízod.
    Én a slayerrel ki tudtam nyírni, de nagyon kínkeserves volt; igaz egy elnye, hogy az ancesrtalnak megnyitottam az utat a sebzés felé a stud-val, de a slayt inkább el kell felejteni. Legenden szerintem meg se próbálkozok vele...