• Shorlex
    Figyelj, én lvl 46 vagyok és kaptam eddig három lilát, abból kettő számomra használhatatlan... Majd onnan fogsz szerezni, hogy végigmész epicen is, és útközben, meg aztán az epic titanrunból jó esetben dobál a gép, még jobb esetben olyat, ami Neked kell. De mivel a random egy szajha, úgysem dob semmi olyat, ami majd érdekelni fog. :D

Nature: Oak, orrvérzésig, ha jól emlékszem az első? passzív skillje egy xar, arra tegyél 1 pontot, a 2. passzív megint max.
    Farkas aszongyák nagyon jó kimaxolva, én eddig csak egyszerű formában találkoztam vele, és úgy nem túl meggyőző, de ha kimaxolod, Ity szerint nagyon zúz. Nymph; hát, szintén maxolva faxa, én megmondom őszintén hülyén hangzik, de azé nem szeretem, mert annyira szánalmasan ugrándozik melletted, hogy nézni rossz, de ha az esztétika nem számít, hasznos tud lenni.
    És ami a lényeg: a refresh, azt érd el mihamarabb, és egyelőre 1 pontot tégy rá, aztán ha később jut még (de nem fog defender mellett), akkor hajrá.
    A többit megmondom őszintén nem ismerem.

A guardianról Dudi tudna Neked ódákat zengeni, ő ebben a nagymester. Nagyon jó kis kari, életerős, mint az állat, ugyanakkor a DPS-e finoman fogalmazva sem a legnagyobb. Sebaj, a hihetetlen életereje, amit majd későb jó cuccokal ki tudsz húzatni belőle, ellensúlyozza.

Egyébként a szavaidból azt veszem ki, hogy kicsit türelmetlen vagy: hát elárulom Neked, hogy az, hogy erős, ütős kari, táp cuccokkal felszerelve legyen a birtokodban, az még elképesztően sok idő, úgyhogy legyél türelmes és kitartó, különben meg fogod unni a gamét. Különösen igaz ez amiatt, mert mind a három szint 100%-ig ugyanazon a pályán megy végig, úgyhogy türelem, me anélkül nem lőn jó kari! :D