23078
  • Grusalak
    Az a kapitány adja a küldit, és nála is kell jelenteni, aki ott áll azok mellett, akiknél le lehetett gyakni egy ... (Bakki ez kínos nem jut eszembe a neve - Na azt a démont, aki vámpír módjára néha neki áll zabálni az életedet...) Azért remélem tudod kire gondolok :-D
  • Cortinaar
    Kösz, elképzelhető, hogy azzal nem találkoztam (vagy nem mentem vissza) aki adta a küldit. :)
    Mert a kis csapatot ugye megtaláltam a mocsárban, de mást nem! :)
    Kösz, körülnézek azon a környéken!
  • zsirfecske
    hopp becsúszott közben 3 üzi #7839-re választoltam amúgy...
  • zsirfecske
    semmit, végigmész a mocsáron (északkeletre a fickótól aki adja a küldit) és legfelül megtalálod a kis felderítő csoportot, beszélsz velük majd vissza és kész.

shorlex le a kalappal, meglett az első hasznos infó amit olvastam tőled (hehe): onslaught íjra. NAGYON leleményes gondolat, bár a puncture shot biztos baromira hiányzik...
  • Cortinaar
    Aha, mert nekem nem történik semmi.
    Odamentem a kapitányhoz, beszéltem vele(sárga flk.), utána ismét beszéltem vele, de semmi nem történik, talán kicsivel több szöveg.
    Utána is hiába beszéltem vele, semmi extra.
    Azt hittem előtte levő városban, vagy utána levőben kell beszélni valakivel, de nem történt változás.
  • Grusalak
    Beszéltél a kapitánnyal, meglesed a katonákat a mocsárban, jelentesz a kapitánynál... Hol itt a problem? A küldetéseknél a szöveg változik, így látod mindig, hogy hova, kihez kell menni... Ha nem műxik, akkor olvass vissza, és sok helyen megtalálod a küldik törlése részt...
  • Grusalak
    De pont ezt mondtam, hogy vannak olyan bunkók is, amiknek a sebzése ott van mint a dárdáké.
    (Most csak az alapsebzésben rohantam végig gamebanshee-n, így lehet, hogy nem a legjobbakat vettem ki, de szemléltetéshez megteszi...)
    -Dárda: Ares' Wrath 185-216 Damage Very Slow és kell hozzá sok Dex és Str a páncélok miatt
    -Bunkó: Horn of Tiamat 200-231 Damage Slow és csak Str!!!
    És mondom nekem most az volt az alap kiindulásom, hogy Dexre ne nagyon kelljen tennem, hanem szépen oda csapni mindenkinek, mint mondjuk Herkules :-D
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Eryx, Spártai katonás küldetésnél (Athens Marsh, mocsárban) mit kell csinálni?
    Előre is kösz!

• Shorlex
    nekem dárdám van, és ha dárdákat mint olyat más közelharcos fegyókkal mint olyannal hasonlítasz össze, akkor azért a dárdák nagyobbat csapnak...
    És ez azért fontos, mert az attack speed egy idő után úgysem nő, így fontosabb lesz a minél nagyobb alapsebzésre alapítani. (a klasszikus példa: 10*10, vagy 5*20 egy ideig mindegy, de legenden már nem...)
    és hidd el a legóriásibbat csapó cuccok dárdák, olyan legend dárdák vannak, hogy csak pislogsz...

És a mostani slayemnek is 170% alapból a sebessége, úgyhogy talán az a 20% nem a legfontosabb, ha nagyon kell, call-ból kinyerhető, de ember, 10-es (!!!) volley-val az úgy írt, hogy öröm nézni. :D
  • Shorlex
    Nagyon gondolkodtam rajta, az az igazság, főleg azért mert van hozzá olyan legend cucc, hogy csak nézel: alexander szett, állat...
    Megfelelő amukkal, hmmm, max egy-egy darabot nem használsz a szettből de a töbi gyönyörű összhangban...

Egyszer ha lesz időm megcsinálom. :D Főleg mert epic warden szettem már megvan!!! Szerintem egy wardennek egy hátránya van: nincs pet, és az azért néha xar... viszont colossus form, call, hunter aura, óriásdárda, gyilkos pajzs, elképzelem mit tud egy ilyen kari írtani...
    És még az attribute-ok is összecsengenek. Warden is egy isten közelharcos!!!
  • Grusalak
    De hogy véleményt is írjak... A magam részéről csak azért nem a dárda mellett döntöttem, mert mint te is írtad, nehéz megtalálni a kényes egyensúlyt... Erő/Ügy/Élet. Ha zúzó fegyverekkel nyomom, akkor ott legalább 'csak' Erő és Élet kell. És azért abban is vannak olyanok, amik nem maradnak el sebzés terén dárdától. És warfareben nagyobb +sebességet is kapok összesen, mint hunternél a dárdára.
    Most persze nem kritizálok, mert én is imádom a dárdákat (van olyan karakterem is ), csak a conquereremet magyaráztam meg bővebben.
  • Grusalak
    "De nincs ilyen hogy jó vagy rossz kari" - Itt a lényeg!!!!!
    De akkor már mit szólsz egy Wardenhez?
  • Shorlex
    Az az igazság, hogy magam sem tudom eldönteni ám, ezért mondtam, hogy védema mundér becsületét, hiszen az első karim egy slay volt.
    De nekem is vannak irgalmatlan jó tapasztalataim a defense ágról a guard miatt úgyhogy nehét valamelyik mellett leteni a voksot.

Defense ellen nekem télleg csak annyi szól hogy lassan írt (normalon egyébként pont nem; ha egy batterre elég pontot raksz, az egy kisebb tömeget is szétkap sec-perc egy ütéssel, de később ez nem elég, csak normalon) és bár nagyon stabil kari, kicsit unalmas, hogy mindent fél évig csépel...

Mellesleg nekem ha már közelharcos, akkor mindenféleképpen champion (ancestral plusz refresh) vagy ranger (aránylag marha nagy élet plusz istenített hunter ág)

De nincs ilyen hogy jó vagy rossz kari: mindegyik jó valami miatt, mindegyikkel egy élmény játszani valami miatt, ami a másiknál hiányzik.
    Nem lehet így dönteni...
  • Grusalak
    Na Shorlex egy időben két külön vélemény . Purlind: Így akkor 1-1-0 arányban Assa kiesett. A Conq és Slay döntésére ott a pénzérme
  • Grusalak
    Hali! Én a magam részéről a conquerert ajánlom (már csak mert én is azt kezdtem nemrég ). Egyrészt a háromból abban van csak defense ág, ami valljuk be nagyon jó (megmerem azt is kockáztatni, hogy közelharcosnak legjobb a pajzs védelme miatt - bár ezért biztos kapok...), a másik oldalról viszont az a baja, hogy 'lassan' írt. Ezt viszont a warfareből szépen lehet ellensúlyozni, és szerintem így elég szép karakter lesz.
    Ugyan még csak Egyiptom végén vagyok vele, és kapott jó cuccokat a másik karimtól, de szerintem még anélkül is jól lehetne vele haladni...
  • Shorlex
    Asszem a mundér becsületét védem ha azt mondom hogy a slayer... :D
    Abban benne van a bika hunter ág és a warrior ancestraljai, viszont ott vannak a conquerornál a defense cuccok, főleg a colossus form, hmmm az is nagyon fincsa... :D
    Assát nem ismerem annyira, szerintem nem olyan jó, mint a másik kettő, de most ismét húszan fognak nekem esni...
    Közelharcosnál kell a jó sok élet szerintem, vagy állat gyorsan gyilkolsz, az a másik megoldás, de az meg mantinál, hydránál, Talos mesternél úgysem fog menni, plusz ha 1.20-at nyomod, typhonnál sem...

A slay-nél meg még abban is gondolkodj, hogy íjászként is és közelharcosként is használhatod (mindkettőnél bika), ezért szerintem a legjobb ágak egyike a hunter, máshol ilyen nincs.
    Viszont egy hátránya van: aránylag kicsi az élete, ha meg pakolsz életre, nem lesz elég str és dex... Meg kell oldani az optimális arányt.
    Nekem most egy 53-as slay van, 4400 élet, 4000 DPS, callal persze jóval több, íjjal is kihúzok vagy 2-3k sebzést, ami nem a legnagyobb, de ancestralokkal, callal elég.
    Marksmanship pl. nem kell slay-nél (az nagy spórolás ám!) meg a take down is megspórolható ha a warrior onslaught ágát használod.

Mellesleg megjegyzem hogy ez a legjobb a slayben, hogy onslaught-ot teszel egy íjra, és onnantól kezdve úgy működsz mint az örökké ható frost shrine! :D Dárdával persze ugyanez, nagyon jó...
    Titán ellen meg irgalmatlanul hasznos, sőt minden boss ellen: lelassítja őket és ha baj van több időd marad futkározni... :D
  • zsirfecske
    amúgy nem játszom már télleg :) viszont előző hsz-emről eszembe ötlött, hogy simán lehet ezek szerint egy guardiannal pl 10000 hp fölé menni? ha thane normál végén 5200 hp akkor biztos. olyan karit mi tudja megölni? küklopszok max, nem?
  • purblind
    Szerintetek melyik a legjobb ezek közül?:Conquerer,slayer,assasin. Szivesen vennék skillosztási tippet is. Elöre is köszi.

Elementalist harcos legendary elején elég gyengusz lett :)
  • zsirfecske
    na csak befejeztem a thane-nel normal-t ha már briganddal beégtem legenden 1.20 alatt. háát elég érdekes volt itt is a typhon, level 35-ön 600 dps-sel és 5200 hp-vel kb 12 percig tartott! nagyon böszme lett titán úr ezekkel az instant skillekkel, alig tudtam megközelíteni
  • norberos
    csá valaki pls linkelje be nekem azt a progit amivel látom hogy mennyit sebzek! előre is thx! :) vagy ha nem progi mit kell átállitani hogy lássam :D
  • dudovec
    sztem a defense - rogue , spirit - rouge tap igazan kozelharcba, ha instantba gondokodunk a rugo , meg a defense a legjobb sztem:D
    Kepzelj el egy colosuss formaban 190% attackspeeddel csak lethal strikeot (+600%dmg) ütő karit, maxos blokkal meg resekkel meg damage absorb + meg a rogue aurai... killer lehet:)
    Mondjuk nekem rogue-spirit van, es ugyan 3.5k koruli csak a dps, az avarage meg olyan 2200, de minden utesemet kiirja, es nemigen irkal ki 4-5 ezernel kevesebbet, de jobbara 8-10 ezreket irkal ki minden utesnel, az allando lethal miatt.. ezert is hulyeseg a dps, mert soxor rohadt nagy hulyeseget tud irni. :D
  • Shorlex
    Mi kell? milyen karid van?
  • Shorlex
    SZerintem nem ismered azt a hunter ágat, ha nem tetszik Neked...
    Az egyik legjobban sikerült mastery, és a hunternél erősebb és zúzósabb közelharcossal Neked nem lesz dolgod.
    Van egy slay-em és most kezdtem egy champ-et, ami ugye elvileg "inkább" közelharcos, de a DPS-e, a sebessége, az ereje, meg minden a béka valaga alatt lesz a slay-hez képest, más skillekkel kell majd a hiányt pótolni.
    A hunternél jobb közelharcost nem tudsz csinálni, és az attack speed nemcsak az íjra korlátozódik, hanem a dárdákra is, amik a legnagyobb sebzésű "közelharcos" fegyók a gaméban, és jó attack speed-el verhetetlenek.
    És az íjat ne becsüld le: nekem íjjal van olyan sebzésem, mint lesz a champpal egy k..va jól eltalált fegyóval majd, dárdát inkább nem is mondom.
    Volley-val semmi nem ér fel a gaméban, és az aura, meg a call is olyan harmóniában és összhangban van a karival, mint más karinál ilyen sztem nincs. De most majd mingyá kapom a savat... :D

De ha ennek ellenére nem jó Neked a hunter, me "a hunter skillek nem egyeznek a játékstílusoddal", akkor TQ Defiler progi.
    De az csít.
  • dudovec
    en sem, ugyhogy maradjunk ennyiben es ne pofozzuk tovabb a szart:D
    amugy ertem.. peched van a cuccal, bar elvileg a szintednek megfelelot arulnak a boltban es nem feltetlen vontatott a jatek atpakolt cuccok nelkul, de teny h sok karakterrel az.
    Nekem spec nincs mar turelmem csak a kari altal talalt cuccal vergodni, es nem is tartom csitnek ha adok neki mashonnan, mer elvileg azer kapja, h minel elobb eljusson legendre, ahol kijon majd h mittud a kari.
  • DrGreen
    Sziasztok! Van lehetőség a játékban a tanult 2 skillfa közül az egyik helyett mást tanulni? Vagy van rá mentés szerkesztő? Mert a hunter skillek nem egyeznek a játékstílusommal - főleg hogy az attackspeedet csak íjra adja meg...
    Előre is köszi!
  • Shorlex
    Dudo, két malomban őrlünk.
    Igazad van mindenben amit mondasz,de nem tom érted-e a problémám lényegét.
    Szóval nem az a bajom, hogy xarok a karijaim, télleg nem az, és mennek és robotolnak és zúznak. Hanem az az én nagy bajom, hogy adott karival adott pályán sosem találok semmit.
    Így mindig arra kényszerülök, hogy átpakoljak, me nekem ugyan árusnál se és dropba sincs semmi jó, ami a karim "lehetőségeit kiaknázza".

Még egyszer mondok egy példát: most már lvl 21 vagyok és 274str a champ-el. Egy ilyen karival azért már jó epic cuccokat is fel lehet venni és fel is veszek, de azt ne hidd hogy a "saját szerzeményeit" nyomatja (persze azt is, de túlnyomórészt nem)...
    Sajnos ha úgy tetszik csítelni vagyok kénytelen, és osztogatni a slay meg a sooth által összeszedett dolgokat pl. ennek a champnek, mert boltban olyanokat kapok, amivel a DPS-em jó esetben csak a harmadára menne össze... De ez van egyébként a sooth-al is, és ez volt a slay-el is (csak az volt az első kari, ott nem volt lehetőség bevásárolni más karival)

A képességeim megvannak a sokkal jobb cuccokra de a game xarik rá. Utoljára mondom, hogy ez olyan értelemben nem baj, hogy effektíve nehezebb nem lesz tőle a game, csak lassabb és vontatottabb és hát ez néha "nehézségben" nyilvánul meg (bossok, ilyesmi). ennyi a probléma, semmi több.
    Remélem érthető, mert már nem tudom hogy elmondani ugyanazt... :DD
  • zsirfecske
    csak nekem nem megy az új sg felület miatt a privát üzenetküldés?

pajzshori: sok életet adó cuccok közül prokopios nekem a sláger, mert rengetegszer kiesik és van +17% health-es belőle simán, nomeg +10% xp is van mellette. de aphro's favor is jó +600hp körül.
  • dudovec
    nemtom shorlex , lehet en ertelmezem felre az irasaid, de mindig aztlatom h problemad van ezzel meg azzal epic meg normal fokon... most irhatod nyugodtan h en 'lenezoen' irtam mer legendaryn x karakterem van, de nem, nem igy irtam, csak nyomatekositani akartam azt, hogy sok karakter eletkeptelen/lassu/gaz lesz legendre, mig epicen meg normalon egesz jol elmesz vele.. raadasul neked olyan tipusu karijaid vannak, amik eleg jol megalljak a helyuket minden nehezsegi fokozaton, de megis problemad van, mert errol irsz jobbára.. de lehet rosszul latom. A sooth pedig igenis nem cucc függő, mer legend cuccokban sem haladsz lenyegesen gyorsabban mint egy csupaszarral teli levo, de jo relicelt staffal rendelkezovel, amit tudsz venni a boltban neki masik karival, de magaval a karival is jokat tudsz mar venni 35 korul. Hogy hogyan? elcseszel 30 percet arra h krealgass, es megnezd az utolso 2 arust a fokozatodon, tuti kikapsz egy alapba attackspeedes botot, es ha szerencsed van valami mast is ad meg, bele attack speedes relic es ennyi... a ternionod szetlo mindent, az h a petjeid mennyivel erosebbek legend cuccok +1-2 skilljevel, mint igy, illetve a ternionod... az mar nem mérv ado..

A kozelharcos ami sokkal inkabb cuccfuggo, arra hoztam a baratnom karijanak a peldajat, h az se kapott sehonnan, mindig boltbol szerzett fegyverekkel ment, es megy is.. de igy legend kozepere megtalalt par eleg jó lilát is, akkorra amikorra valoban szuksege van ra.

namind1:D
  • pajzshordozó
    Valaki meg tudna dobni néhány lila cuccal(1.08) mert reájöttem hogy igen nehéz a játék itt már Epic Orient végén...
  • kemotox
    valszeg az van hogyistom hogy nevezzem. szal ha mondjuk fel akarsz venni valamit de kell hozzá mondjuk még 10 strg et és az pont ad 10 strg et, akkor ha feltudnád venni akkor feltudnád venni:D
    szal mondjuk most van 200, de 210 kell hozzá, és ha felvennéd 210 lenne.
    és mondjuk ez egy sisak. és akkor van egy sisakod, valami sárga vagy nemtom, kővel megturbozva, ad 10 vagy több strg et. és akkor van 210 ed. és akkor felteszed a másik sisakot, 210 marad a strg, és a sisak is rajtad marad. én egy csomot szoktam ijenekkel trükközgetni:D
  • Lyan Kyj
    Nektek is szokott olyan bug lenni, h ha gyorsan cserélgetsz armorokat és egyéb felvehető dolgokat, akkor a req-eket néha nem veszi figyelembe? Épp az imént sikerült - nem első alkalommal - a gyúrúket úgy variálnom, h olyan req-es tárgyakat is magamra rakhatok, amit nem tudnék elvileg. Vki találkozott ezzel?
  • Isenlord
    ice shardot maxold,passzivjaival,és ott lesz az igazi géppuska ;)
  • Isenlord
    nekem legend run eddigis ki volt löve avengerrel, mert a minotaur lord 1 csapásból levágott,akármit csiáltam... 2.6k élet édeskevés,de cserébe sok dex,és strenght:) nameg közel 9k alap dps dárdával,és 4.5-4.7 k ijjal 1.08ban.
  • zsirfecske
    najó bár tilos már játszanom de hogy ne a levegőbe beszéljek 1.20-szal kapcsolatban: beléptem és csináltam egy titanrun-t legenden 61-es briganddal. egyész jól kijöttem a dologból, -500k xp és 2 halál után le is nyomtam a kedvest :)
    hát igen kicsit más szint, vmi villám(jég?) támadást is kapott ami rögtön leöl. viszont az összes fegyver táposabb (220-250 sebzéses bolti cuccok), még a huntmaster íjon is van +30 dmg kb, néhány charm kapott bónuszt meg ilyenek. nekem teccik, bár titanrun legenden ezzel kilőve nálam...
  • purblind
    Köszi Isenlord. Ha legnehezebb karival kezdek utána már csak könyebb lehet :)
  • purblind
    Lehet hogy strom ágon váltok majd mert nem nagyon ad sebzést hiába vannak maxolva a közelharci skilek. Ad kemény 40 damage-t kb. Jeges skilre gondoltam ami lövöldöz. Legyengítem az ellent,közeljönnek és leütöm a maradékot :)
    Vélemény?
  • eXequtoR
    *Frost. A szkrineket hova menti ez a hugy? :)
  • eXequtoR
    Shorlex milyen staff kéne? Van egy elég pazar forst staffom szép nagy demidzsel , speed buffal.
  • Shorlex
    viszont még mindig áll a kérdésem: mi a tippetek?
    championnal sokkal több kék cuccot kapok, mint eddig bármivel, de ugyanakkor sokkal több a hero is (semmi extra, olyakor nem erősebbek mint egy átlag szörnyi, de olyan kis narna betűsek. :D).
    Ez mé van? puszta véletlen, a random játéka, vagy ennek oka van?
  • Shorlex
    Fecske, a sooth-al kapok én is olyan gyönyörű kékeket hogy csak pislogok, de mondom miket:
    Ramses armor, balták, íjak (barrage, meg ilyenek) orrvérzésig, már szinte nincs olyan ami ne lenne meg... Ezeket kifejezetten tudja használni egy mágus, me ezek aztán olyanok. :D - szépen sorban mindet megkapja a champ. :D
    Ami mágus cucc, az van druid vestment meg néhány tüzes dolog (pyromancer, firewalker), armorok a legalja cuccokból, de STAFF NINCS.
    Úgyhogy egyelőre marad a 85%, max. ráteszek valami relicet, de azt meg eddig azé nem tettem, mert olyan mindegy hogy 85, vagy 105, vagy 110... Jó kicsit jobb a helyzet, de nem xarom magam össze tőle. Majd ha lesz esélyem a 160-ra, akkor váltok. :D