dudovec#7819
nemtom shorlex , lehet en ertelmezem felre az irasaid, de mindig aztlatom h problemad van ezzel meg azzal epic meg normal fokon... most irhatod nyugodtan h en 'lenezoen' irtam mer legendaryn x karakterem van, de nem, nem igy irtam, csak nyomatekositani akartam azt, hogy sok karakter eletkeptelen/lassu/gaz lesz legendre, mig epicen meg normalon egesz jol elmesz vele.. raadasul neked olyan tipusu karijaid vannak, amik eleg jol megalljak a helyuket minden nehezsegi fokozaton, de megis problemad van, mert errol irsz jobbára.. de lehet rosszul latom. A sooth pedig igenis nem cucc függő, mer legend cuccokban sem haladsz lenyegesen gyorsabban mint egy csupaszarral teli levo, de jo relicelt staffal rendelkezovel, amit tudsz venni a boltban neki masik karival, de magaval a karival is jokat tudsz mar venni 35 korul. Hogy hogyan? elcseszel 30 percet arra h krealgass, es megnezd az utolso 2 arust a fokozatodon, tuti kikapsz egy alapba attackspeedes botot, es ha szerencsed van valami mast is ad meg, bele attack speedes relic es ennyi... a ternionod szetlo mindent, az h a petjeid mennyivel erosebbek legend cuccok +1-2 skilljevel, mint igy, illetve a ternionod... az mar nem mérv ado..
A kozelharcos ami sokkal inkabb cuccfuggo, arra hoztam a baratnom karijanak a peldajat, h az se kapott sehonnan, mindig boltbol szerzett fegyverekkel ment, es megy is.. de igy legend kozepere megtalalt par eleg jó lilát is, akkorra amikorra valoban szuksege van ra.