• Shorlex
    Asszem a mundér becsületét védem ha azt mondom hogy a slayer... :D
    Abban benne van a bika hunter ág és a warrior ancestraljai, viszont ott vannak a conquerornál a defense cuccok, főleg a colossus form, hmmm az is nagyon fincsa... :D
    Assát nem ismerem annyira, szerintem nem olyan jó, mint a másik kettő, de most ismét húszan fognak nekem esni...
    Közelharcosnál kell a jó sok élet szerintem, vagy állat gyorsan gyilkolsz, az a másik megoldás, de az meg mantinál, hydránál, Talos mesternél úgysem fog menni, plusz ha 1.20-at nyomod, typhonnál sem...

A slay-nél meg még abban is gondolkodj, hogy íjászként is és közelharcosként is használhatod (mindkettőnél bika), ezért szerintem a legjobb ágak egyike a hunter, máshol ilyen nincs.
    Viszont egy hátránya van: aránylag kicsi az élete, ha meg pakolsz életre, nem lesz elég str és dex... Meg kell oldani az optimális arányt.
    Nekem most egy 53-as slay van, 4400 élet, 4000 DPS, callal persze jóval több, íjjal is kihúzok vagy 2-3k sebzést, ami nem a legnagyobb, de ancestralokkal, callal elég.
    Marksmanship pl. nem kell slay-nél (az nagy spórolás ám!) meg a take down is megspórolható ha a warrior onslaught ágát használod.

Mellesleg megjegyzem hogy ez a legjobb a slayben, hogy onslaught-ot teszel egy íjra, és onnantól kezdve úgy működsz mint az örökké ható frost shrine! :D Dárdával persze ugyanez, nagyon jó...
    Titán ellen meg irgalmatlanul hasznos, sőt minden boss ellen: lelassítja őket és ha baj van több időd marad futkározni... :D