• Shorlex
    Dudo, két malomban őrlünk.
    Igazad van mindenben amit mondasz,de nem tom érted-e a problémám lényegét.
    Szóval nem az a bajom, hogy xarok a karijaim, télleg nem az, és mennek és robotolnak és zúznak. Hanem az az én nagy bajom, hogy adott karival adott pályán sosem találok semmit.
    Így mindig arra kényszerülök, hogy átpakoljak, me nekem ugyan árusnál se és dropba sincs semmi jó, ami a karim "lehetőségeit kiaknázza".

Még egyszer mondok egy példát: most már lvl 21 vagyok és 274str a champ-el. Egy ilyen karival azért már jó epic cuccokat is fel lehet venni és fel is veszek, de azt ne hidd hogy a "saját szerzeményeit" nyomatja (persze azt is, de túlnyomórészt nem)...
    Sajnos ha úgy tetszik csítelni vagyok kénytelen, és osztogatni a slay meg a sooth által összeszedett dolgokat pl. ennek a champnek, mert boltban olyanokat kapok, amivel a DPS-em jó esetben csak a harmadára menne össze... De ez van egyébként a sooth-al is, és ez volt a slay-el is (csak az volt az első kari, ott nem volt lehetőség bevásárolni más karival)

A képességeim megvannak a sokkal jobb cuccokra de a game xarik rá. Utoljára mondom, hogy ez olyan értelemben nem baj, hogy effektíve nehezebb nem lesz tőle a game, csak lassabb és vontatottabb és hát ez néha "nehézségben" nyilvánul meg (bossok, ilyesmi). ennyi a probléma, semmi több.
    Remélem érthető, mert már nem tudom hogy elmondani ugyanazt... :DD